Нова схема - партии купуват гласове с кастинги

Вътрешният министър съобщи, че партии вече обявяват кастинг, на който спечелилите получават пари и трябва да организират купуването и продаването на гласове.

Обратно в новината

Коментари - Нова схема - партии купуват гласове с кастинги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бакалов вместо да си подпира носа и да говори за кастинги ,трябва спешно да нарита икономическа полиция и да започнат проверки по ВЕИ за цената на тока.

Като нормален човек се питам , що за пародия в тази държава. Рибата мирише от главата - кои дава парите , партиите , кои има интерест да спечелят партиите ? Така че спрете да тиражите в медиите тази тема , народа няма вина , на където тръгне стадото . Явно има още доста мед от погачата , сладка е властта и доста хора влязоха в политиката с тази цел - за народа кои да мисли , да върви по дяволите . Така и не се намери някои разумен които да мисли с главата си - България над всичко.

За кого да гласуваме бе хора? Аз лично искам за лява демократична партия ама такава няма. Да гласуваме просто така за да легитимираме властта на едрия капитал. Това значи сам да си подпишеш присъдата или да станеш съучастник в разграбването на нашата мила България. Дайте идеи какво да правим.

Всички българи да гласуваме! Няма друго спасение от циганизацията!

старшиии.., да не забравиш да питаш овчев как покри издънката с хората на феодал ковачки ! най-добре му дръпни ушото на ковачки и го накарай да обещае, че повече няма да прави така

Улисани покрай събитията в Украйна, Ирак, Сирия и Марс, ни пробутват и подреждат същите главни герои за поредното Обикновено Народно Събрание. Такова което няма властта да промени изоснови Конституцията, в частта си за избори и състав на Парламента. Сега никой не обръща внимание на това, а след година отново ще ревете по форумите.

Казвах ли ви аз, че ГЕРБ не купуват гласове! В тази партия всички са толкова тъпи, че не могат да измислят такава схема!

Господин министър Бакалов явно разказва вицове /става въпрос за кастингите/ Най-новот купуване на гласове е чрез фирмите за бързи кредити, те са в сивия сектор под покровителството на държавата през последните 25 години. Подробности няма да споменавам, само, който не вярва да отиде до една такава фирма и да види колко роми чакат за кредит/100-200/лева.Сетете се как и кой ще ги връща и каква ще е цената. Министър Бакалов да помисли по този въпрос

Не! Ний.. такова...никакви кастинги! Плащането по 3 начина: кеш;в брой; на ръка!

Купуване на гласове винаги ще има, това е неизбежно. Но дори и купуването на гласове е ограничено (най-малкото финансово). Решението е просто - гласувайте. Да приемем следното - ако купените гласове са 500,000, а гласувалите 2,000,000, то купените са 1/4 (25% от всички гласували). Ако обаче гласувалите са 3,000,000, то купените гласове стават 1/6 (16%). Извода - гласуването (а не седенето и тюхкането вкъщи) ще нанесе най-големия удар срещу купените гласове.

Моят човек(партия) го няма в листите!

Гласувай тогава за всички останали с общ ''X''

Браво!

Прав сте и именно затова Партията поведе инициативата "Всички са маскари". Идеята е да откажеш хората да гласуват, докато платените няма да се откажат.

Да те цитирам от по предишен пос - "25 години Парламента е сбирка на престъпници, влезли там с контролиран или купен вот." От това вадя извод - прилагаш правилно политиката на Партията или с една дума - ТРОЛ.

Много правилно математически! Но.... За кого да гласуваш, като всичките са от едно котило?

Изборът е само твой. Но пък ако гласуваш поне няма да разчиташ на това кой е дал повече пари (т.е. е по-голяма маскара), нали?

Дайте тогава безплатно, за спорта да им гласуваме, макар че е ясно, че няма как да има стабилно правителство и след 05.10, т.е. очаква се повторение на ситуацията. И защо да го правим?! Имаше една карикатура с текст : мразим да мислим, ще гласуваме за ГЕРБ! Явно трябва да има някакъв шок за да отрезнеят партиите, но с ходене до урните като овце, не променяме нищо. Не знам какво трябва да се направи, но примерно не сме пробвали масовото не гласуване. Ако гласувалите са под 10% вероятно ще се замислят и нашите и европейските политици, надявам се.

Брате, твоето предложение би имало ефект, ако си нямахме партия ДПС. Нали се досещаш, че тези "под 10%" ще са техните гласове, а може и повече, ако гласуват и в "родината-майка". Познай кой ще ни управлява тогава!

Гласуването не е платено занимание. Няма как да стигнем под 10% гласували, т.к. винаги има твърд електорат, който гласува без да мисли по команда (докарват ги с автобуси)+ купени гласове. Колкото по-малко гласуваме, толкова повече затъваме.

Продавам си гласа! Цена след открит търг! Търга ще се проведе на 03.10 от 18:00 след представяне на квитанция за платен депозит. Участие само след предварително записване на телефон 089222265 Гарантирано гласа не използван през последните 25 години

"Купуването и продаването на гласове е престъпление". Защо демонстрирате пренебрежение и неуважение към закона, а очаквате другите да го спазват?

Подаването на глас за престъпници е национално предателство.Препратка към тия дето от трибуната на Народното събрание си разменят реплики ''престъпник'',а после придобиват амнезия.

При положение ,че няма никакво значение за кого гласуваш ,защото всички са от едно котило и еднакво крадат ,дилемата е кой ще даде повече ,така или иначе добро от никой не сме видели поне някой лев да падне ,единствено на тиквочите не бих си продал гласа защото те са направо вредни и ако човек вземе пари от тях после ще си ги върнат стократно .

Другарката Мая ни убеждаваше, че повече изборни безобразия не може и няма да има...

ама другарката Мая вече не важи...

ама закона който натвори, важи.

Не се пише София и провинцията, а столицата и ония, имайки предвид Прованса. Те са ония, дето хранят мързеливите и лакоми столичани. Не ги бъркайте столичани със софиянци!!!! Едното е едно, другото друго. Софиянец е столичанин, НО с манталитет на такъв, а столичанин е просто една дрипа довлякла се от някое шибано село, без фасон и поведение - без нищо, освен мерак за фръцкане и надувки. Едно селско говедо, изтървано от стадото. Ако не сте съгласни с мен, огледайте се наоколо - пълно е с разни миризливи бачкатори. Те отде са?? Аз не съм нито софиянец, нито столичанин. НО имам хора там, знам какво е било и виждам какво е днес. Не искам столицата на държавата ми да е такова миризливо гето! Когато Бойко искаше да въвежда жителство го подкрепих с 5 ръце, ама не стана. Няма и да стане. Господаря от Запада ще рече, това е дискриминация ... Така че, уважаеми софиянци-столичани - дирете начин да се отървете от тая селска смрад! Да си ходи по тяхните си полета!

Тиквоча (тиква е едно полезно растение), не бива да се подкрепя, дори за правилните действия, защото те са параван, зад който дебне бухалката.

Ако наистина този човек успее не да спре, но поне драстично да намали купуването на гласове, то ще сме свидетели на невиждан досега Парламент. Лично аз не вярвам. Това е основата на силата на мафията и по-скоро ще го свалят, компрометират или убият, но не и да го оставят да спечели. 25 години Парламента е сбирка на престъпници, влезли там с контролиран или купен вот.

Нови схеми, нови схеми, пак нови схеми...Е докога с тези схеми като болшевишкия кенеф се топи 50 души на ден....

Добре бе прост българино , защо не излезеш да гласуваш ? Тогава тези купувания на гласове няма да имат НИКАКВО значение. Най-лесно е да си седите вкъщи и да псувате телевизора и да раздавате акъл. Ходете в урната пуснете си гласа за някоя партия ( която и да е ) за да се знае , че с купуване няма да стане и да изгорят всичките боклуци дето са взели пари за да гласуват.

Да ида да гласувам!? Ами ако вземе, че спечели тоя, дето съм гласувал за него, нали после цял мандат ще трябва да се псувам?

Винаги е по-лесно да бездействаш и да виниш другите за бедите дето се случват.

След като КТБзатвори кепенци откъде ще се вземат пари за циганите..мисле че вече ще ставаме европейци!

Какво ни съобщаваш:за бога братя негласувайте,непродавайте-като Беров-некупувайте?цитанина и мизерника от форумни мнения не се вълнува-важни са им 50 кинта,а лумпен пролетарята или демократа наливат безплатно вода в мелницата на водещите политически партии и коалиции.да не се гласува е премиренческо и пораженческо-на това разчитат някой прохождащи партийки,да се качат "служебно" на влака на политическата далавера.не знаех,че 300000 гласа могат от 4000000 гласоподаватели,да решат вота в ущърб на българина!просто нацията е разединена и раздробена за радост на номенклатурната върхушка-движим се без цел и посока,ден за дан,лев за лев !

Важното е да бъдем под прожекторите! Няма значение дали е вярно или невярно, трябва да шумим, за да не ни забравят... Когато сме заложили на куц кон и 60 дни да си министър е далавера... А бе министърче, вместо да тичаш по телевизиите, прати няколко агента под прикритие и докажи сигнала и ги хвани! Ама за това трябва да се работи, а така ... "една жена каза..." и хоп в телевизията! Ето защо до сега толкова години никой не е дошъл да ме купи...

Едно от многото плямпала в този т.н. кабинет съставен от ренегати...

Може и да сте прав, но дали съвсем? Нали се сещате, че може и да има "50 на 50" истина в това, което се говори. А за да се случи правилно, особено ако министърът наистина е цист, значи бая да се смени тук-там, за да може да се вярва на прикритите агенти...Което веднага ще се квалифицира като метла, без значение от цвета... Толкова е дълбок и гъст батакът в нашата държава, за съжаление, че за 60 дни наистина не може да се направи кой знае колко. Но защо поне да не опита човекът?

Изхода е ДИКТАТУРА и Народен съд.

Ужас. Пази боже неграмотни да решават кой е виновен и кой не.

Най-накрая ще гледаме пак театъра "Много шум за нищо", в който избирателите ще играят ролята на реквизит!

Като имаше толкова много явно купуване на гласове на миналите избори ( рекета в Бобов дол) , Какво стана , мина и замина ! Според прокуратурата " Купуването и продаването на гласове Не е престъпление ".

Принципно се съгласявам с онези, които предлагат да не се гласува за някакви, самопредлагащи се като "елит". Но още в началото на промените беше допусната фатална грешка - допусна се създаването на етнически партия, която видимо работи против България. Ако избирателите на други партии не гласуват, техният железен електорат ще я доведе на власт, което би било катастрофа, недопусната в никоя друга държава. Quo vadis, българино?!

Нали не мислиш че от наи върли врагове на фесовете през бай тошово изведнъж веднага след това сме се предали даром на ДПС/турци....и малките деца знаят че партията е направена от нашенци (ДС/БКП)..

Не е ДС, а продажността. В далечното минало, мисля, че пръв А. Ляпчев отменя закона за българските имена, за да гласуват турците в Парламента на страната на неговата партия. Ако това не се беше случило, поколения хора - сега с "чуждо етническо съзнание" щяха да са избрали да са българи, с български имена и щяха да осъзнават, че имат права и свободи - еднакви за всички граждани.

ДПС години наред си управляват задкулисно. Много моля, обърнете внимание колко от министрите на Орешарски сега водят листи на ДПС. За мен това е награда за някаква свършена работа! Сещайте се....! Голяма излагация за БСП, уж техни кадри бяха

Продажбата на съвестта не е нещо ново за Балканите. Наличието на огромен брой бедняци, лумпенпролетариат, озлобени и объркани от мизерията хорица дават възможност на политическите шарлатани - лудите на селото - да си развяват байрака без наказание. За 25 години органите така и не успяха да неутрализират търговците на цигански гласове. Законодателството дава право на абсолютно неграмотни катунари да решават съдбата ни чрез продажбата на гласовете им. Гласуват хора без интелект, морал и циници. Простащината е залог за успешна дейност на емисарите на партиите, които са се комерсиализрали, станали за дружества и клонове на мафията. Нужна е не блага дума, а яка сопа по гърба, както беше до края на петдесетте години на ХХ век. Демокрацията линее, вехне и става символ на безсилие.

Правилно е да се въведе някакъв образователен или имуществен ценз при гласуването, но практически е невъзможно. Веднага ще се нададе вой отвътре и отвън как това е противоконституционно, в разрез с изконни човешки права, извоювани бавно и с мъка в продължение на векове. В крайна сметка САЩ и силните държави в Европа ще ни оплющят един шамар (като ни наложат санкции) и ние щем-не-щем ще се откажем от идеята, тъй като с такива санкции няма как да просъществуваме и година. Проблемът ни е, че хем на хартия се водим европейска държава (т.е. приели сме и сме се ангажирали спазваме някакви приети стандарти на развитите държави, вкл. и "1 човек - 1 глас"), а всъщност не сме никаква европейска държава с тази паплач от необразовани маргинали, размножаващи се и живеещи като в централноафриканска територия, готови да продадат и майка си за 50 лв.

Така че някои мой бивши колеги - все пак те много добре ме познават и знаят......

Какво ли не измислят циганите и политиците в Бг,...за да има ---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ!

Наистина е ужасяващо падението на политическата класа, щом търси всякакви пътища към купуване на властта. Човек купува нещо, за да го ползва за лична облага. За съжаление у нас това се засилва с всеки поредни избори, което означава, че в политиката влизат все по-големи негодници. Но хората не са достатъчно умни, за да разберат кого всъщност уреждат, доверявайки се на определена партия.

ДА УЧАСТВАШ В ПОДОБЕН КАСТИНГ НАРЕЧЕН ИЗБОРИ , НЕ САМО Е ПРЕСТЪПНО СПРЯМО ТВОЕТО БЪДЕШЕ , НО И СПРЯМО БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ !!! ИСТИНАТА Е ЕДНА - да се бойкотират изборите и не се гласува !!! ДА УЧАСТВАШ В ПОДОБНИ ИЗБОРИ И ДА ИЗБИРАШ ТЕЗИ КОИТО В СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ТЕ КРАДАТ ИЛИ СИ МАЗОХИСТ ИЛИ СИ ЧАСТ ОТ ТАЗИ УПРАВЛЯВАЩА НИ 25 ГОДИНИ ПРЕСТЪПНА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА!!

Ти какво предлагаш - да не участваме в избори, та хора, купили 100 циганина, да спечелват цялата власт и да ни управляват 4 години ли? Не си ли спомняш как допреди 1 месец едни такива цяла година и кусур не можахме да ги откопчим от властта и докъде ни докараха?

КОГО ИЗБИРАШ - някой твой сват, брат или подобен БАНДИТ край който и ти ще се ОБЛАЖИШ ли??!!! ГЛАСУВАЙКИ СЕ ПРЕВРЪЩАШ СЕ В ЧАСТ ОТ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА КОЯТО СЪСИПА ДЪРЖАВАТА И ИКОНОМИКАТА НИ !! ПОСОЧИ МИ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ КОЯТО Е ДОНЕСЛА ДОБРО НА ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ !!! ГРАБЕЖ , ГРАБЕЖ И ПАК ГРАБЕЖ !! ПОДКРЕПИ БАНДИТИТЕ !! УТРЕ И ТВОИТЕ ДЕЦА ЩЕ НАПУСНАТ ТОВА ГЕТО В КОЕТО ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА НИ!! НЯМА ДА ИМА КОИ ДА ТЕ ПОГРЕБЕ БЕ ИДИОТ !!

Да беше излязъл с пушка в Балкана, да ти повярвам. Ама с писане по форуми с главни букви: или идиот или платен

Сами си създаваме КОРУПЦИЯТА в Бг.,И ВСЕ ДРУГ НИ Е ВИНОВЕН ...

И ако вероятността това да е истина 50/50% трябва ли вътрешният министър публично да разлайва кучетата? Демек, прикрийте се по-добре, предупредил съм ви! Не беше ли по-добре да ги издебнат и да ги хванат в крачка?

Човекът ви каза, че 50/50 са случаите на дребно кокошкарство и на едро престъпление, а не че само 50% е вероятността нещата, които ви говори да са истина. Ама кой да чете ...

Висше интелектуално ниво! Невероятно "умни" типове(няма да споменавам имена на зеленчуци, за да не обидя растенията)! Конкуренцията за организатори на поръчкови вотове е толкова силна, че без кастинг (съответно -победа в кастинга), не може никой дори да си помисли за такава важна и доходна роля... За мен това разсъждение е връх на идиотизма! Имало 50% вероятност!? Да се смее ли човек, да плаче ли!? Ама кое му е чудното? Калинките пак налазиха...

"ШЕ РАСТЕМ!" -завинаги! Удри Бойко, стадото е вълнясало! -пъдарят.

Продавам два гласа за по 100 лв. Цената не подлежи на коментар.

4x80

Поръчка за камери, която няма да му мине? Спокойно, народе, още ще си караме спокойно по магистралите :)