Купуваме около 300 машини за вота в чужбина

7,7 млн. лева ще са възнагражденията на изборните комисии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Малоумна работа , който иска да гласува да дойде да живее в България. От къде на къде живеещите в чужбина ще ми определят аз как да живея в България. Живял 50 години на майната си и забравил български език и ще гласува не е много справедливо май . ЖИВЕЕЩИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГЛСУВАТ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За Турция вземете от по-евтините. Такива, които ще пише само една партия. Даже може да я направите без бутони за по-бързо.

А включени ли са Разходите за охрана и поддръжка на машините по цял свят ! ? Командировъчни , пътни и възнагражденията на минимум на 600 човека , по двама на машина !!? ИДИОТИ !

Това е резултата когато те управляват фуражки - 10 пъти по-скъпи решения. Фуражката няма мозък, тя е свикнала да прахосва готови пари, които ги е изкарал някой друг. Ето защо сме най-бедните и докато фуражки ни управляват ще става по-зле и по-зле. Можеше да се направи един сървър с програмата, защитен добре и обикновени компютри по секции, гаранция че е по-сигурна система и минимум 10 пъти по-евтина.

Купуваме машини за гласуване директно от братска Венецуела!!!??? Лееле до къде сме се докарали....

Аз да попитам...тези 7.7 милиона трябва да ги приспаднем от онези 57,1 или да ги допълним? Не се заяждам, просто питам.

Още много ще се добавя към тази сума. Мълчат си колко ще струва транспорта на тези машини по целия свят, съхранението им и после връщането им обратно евентуално. Скъпо ще ни излезе кланянето на чалгаря и фатмака пред дпс. А ние, българите в България (радев и слави се интересуват основно от хората в чужбина) ще платим сметката, въпреки че за нас има по-големи спънки да гласуваме у нас за разлика от хората в чужбина. Явно КГБ се подготвя за действие на 11 юли.