Кунчев: След края на февруари ситуацията с Covid-19 ще се нормализира

Според главния държавен здравен инспектор реалният брой на заразените в момента е около 30 000 дневно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти кога?

Кунчев мама ти шииба педераз смотан

Залагам 1000 $ че краят на Април няма да има и помен от Ковид Пандемия. Ще се изпари толкова бързо, че и довиждане няма да ни каже. Все едно не го е имало. Това ще докаже тезата ми че Ковид идва от небето, пръскан от самолети передиочно на вълни и всичко е схема на елита от САЩ. Факта че няма един умрял от елита на САЩ или един Американски милиардер от Ковид насочва към това. Защо Април? Защото март Федералният резерв на САЩ спира да печата хеликоптерни пари. Над 6 трилиона бяха напечатани с уговорката " Помощ за Ковид". Ей така САЩ се спасява от фалит. Дълг 29 трилиона USD , Брутен вътрешен продукт 23 трилиона ? По-гадното от всичкото това е че само три пъти в историята САЩ са били с дълг по-висок от БВП, , преди гражданската си война, преди 1 вата световна война и преди 2-рата световна война. Аз очаквам сега да разпалят и нова война в началото на Февруари. Тия хора няма да се спрат пред нищо. Най-великата страна в света ?!? You have to be kidding me !!! Този Кунчев е наясно с пъкленият план на американците и знае точно кога Ковид ще изчезне.

Да, поредните обещания в този форум, които няма да бъдат осъществени. $1000 ама тръцки!

Откриха подвариант на Омикрон ха ха ха ха ха ха хаххахаххаххаххаххахаххахахаххаххахаххахахххаххахааххаххахахаххахахахахаххахахаха........,

ще се нормализира, когато противните мутри на Кунчев, Витанов, Петрунов и бабека Аргирова спрат да се появяват на екрана. Тези са по-гнусни и от рекламите за гъбички.

Е, ако обърнем гръб на проблема, той няма дя изчезне. Хора ще продължат да умират от ковид.

умират от много неща, но никое не е донесло такава печалба като Ковид.

Зевзек

Г-жо хората, Напротив. Лечението на съдови заболявания носи още по-голяма печалба. Но тя си е по принцип и всички са свикнали, затова не ти прави впечатление. Ковид минава и заминава за няколко седмици, а едно елементарно високо кръвно се точи с години. Също така хората умират и в катастрофи. Нямаш си на идея каква печалба носят системите за безопасност.

искам да го нормализирам в задника на Кунчев! педераст нещастен!

Пожелавам ти да сбъднеш мечтата си и да станеш щастлив педераст :)

От 14-дена карантина изведнъж заговори за 3-4 дена на крак. Барем да беше честен - това е вирус, за който следва да се дават минимум 10 дена болнични и то доста време занапред. Но вие, ваксинаторите, явно искате да накажете непокорното население, което не иска да се ваксинира пак да боледува "на крак". Мърша!

Това ли ти заповядаха западните ти господари мишке?

Странно щото конспирациите идват точно от запад

Кажи му педал и не го обиждай повече..

Ти откъде знаеш каква е неговата сексуална ориентация?

Той не я и крие. Вече е модерно да я афишира. Педала следва тренда /или прайда.../.

Ех, ами няма да ти се бъркам, след като това е толкова важен аспект за теб.

След ковид ще очакваме или астероидна атака или война с руснаците, извънземното нашествие се отлага защото хората са по умни от 60-те години на миналият век.

Срещна ли те някъде ще ти набия шамарите мръсник. Предупредил съм жена ми и адвоката ми.

Що бе остави го и неговите поддръжници да се боцкат - март идват новите ваксини, ще гледаме шоу

е пълно с неЗависими. Там шмъркат и се боцкат с всичко, каквото намерят.

Толкова много агресия и заплаха за насилие. Че ти ако отвориш трудна кръстословица, ще избиеш семейството ти от яд че не си я разрешил.

Щом реалния брой на заразените е до три пъти по- висок (за плашене ?), значи и броя на реално починалите следва да е три пъти повече ? Що криете ?

Къде крие труповете Кунчев ? В гардероба си или в избата ?

Броят на заразените винаги е бил няколко пъти повече от регистрираните. И преди две седмици, и преди два месеца, и преди две години. Ако онзиден са били три пъти повече и вчера са били три пъти повече, това общо прави пак три пъти повече, а не девет. И жертвите са като за три пъти повече и онзиден и вчера.

Боклуците като тоя на съд.

На съд за какво? Не можеш просто да кажеш "на съд" и да очакваш съдията сам да си избере за какво да го съдиш.

Соросоидите малко се поосраха и сега подготвят "забрава" за епидемията, за да заметат осирането под килима заедно с нея

Производството се срива, но децата ни не, така ли?! Защо отново те ще носят кръста? Върнете ги в училище! Масово са с депресивни симптоми, демотивация, бърн аут!

Преди ковид тия проблеми не съществуваха ли за децата? Знаеш ли колко много деца се хвърлиха през годините за оценки и други сентименти? Ами занеш ли колко деца почват с наркотици точно от училище поради емоционални проблеми? Ама тогава преди ковид само им казвахте "да се стегнат" и нищо повече. Нищо не се оправи.

Тоя не трябваше ли да е при кантаржиев

Да преяждат с луканка и препива с пърцуца?

Предател - колко пари ти дадоха да предадеш българите? Колко ти струва душата, кажи?

нека обобщим Фактите: 1)тоя пълен нещастник е вече осъден. от "ваксината", която е противна на Природата. 2)аз лично не съм обещавал на никого нищо, който се е избъзикал с тоя, че ще се "ваксинира" ако оздравее, то още изобщо не се знае какво е "оздравяване" от експерименталния бъркоч на мърсула и фарма убийците. 3)трагикомични са напъните на троловете на азб, dw, и истанбулската антиконвенция да спасят онуй, що е неспасяемо, чрез педалско апострофиране за сплашване. не плашат дори и гаргите вече тия сополкьовци. още с неопределен пол. 4)т. нар. "зевзек" да провери в речника какво е зевзек. дори в турецкия словар, при всички положения не значи плоскочелен злобар с права на джендър да помита мнения, сякаш е феодал. 5)педеруурунгелите просто нямате шанс! защото вие, глобалистите се опитахте да сложите хомота на цялото население на земята. ще бъдете съдени, линчувании, а тоталната гавра с вас тепърва започва! но ние също сме изключително вежливи. най-вече на гилотината.

Препоръчвам консултация с психиатър. Спешно!

пор психиатър от сбърканите мозъчно педали ми препоръчва. нещо като кунчев или математика ни препоръчва. и това трябва да е смешно. поне от 15 години все едно и също. психарите ни препоръчват. ми аз ще те навра съвсем реално и най-безцеремонно в дупката на пора от която си изпълзял.

Ела да ми го кажеш всичкото на ушенце.

Тогава само остава да ти се издрайфам от погнуса.

Ало, Поета с китарата, А ти провери ли какво значи в речника "Поета с китарата"? Не значи обсесивно разстройство, изразяващо се в страх да не те направят безполов. Има общи черти с ковида - страх ги е онези, които се считат за податливи.

евентуално, вероятно, може би ...

"Лекарският съюз" избра този за лекар на годината, а се опитва да смачка Мангъров.

Мангъров е вече смачкан. Никой не трябва да разпространява клюки вместо да се базира на тренировката си.

Още малко остана - Март месец трябва да слагате 4та доза. Чакаме с нетърпение, не се разколебавайте! 80% от хората са седнали с пуканки и ...Ви стискат палци

Това всеки хигиенист и таксиджия може да го направи. Очакваше се друго да се каже, но нейсе. Така се става професор явно. Все едно да каже някой, че през нощта няма слънце, а дъждът е мокър.

Стига с тоя Кунчев вече

Абе бакшиши, няма ли клиенти че от рано сте изписали маса тъпотии.

Искаш да се изсулиш като пръдня, а? Дали ще ти бъде простено, как мислиш?

За кое бе, шеми. Пак ли нищо не разбра.

май нещо не им аресва некой да им каже истината .... я тоава да ви светнем пак белким вденете: ще се нормализират нещата щото това вече е новото нормално; честито!

Трият като много спамиш. Спри се малко.

Тия много бързо смениха наратива....ВидЕха,че Омикрона е слаб като пролетна настинка и обърнаха плочата!

Ами той оня гадният Мангъров ви го каза, на такива долни измекяри като теб, още преди две години това бе... Ама когато интереса клати феса какво тук значи някакъв човек. Важното е да се набодат колкото е възможно повечко екземпляри. Да, за новият световен ред ние сме просто екземпляри участващи в техните не до там хуманни планове.

най после ше им се отворат очите да вденат че измисления изкуствен виръс беше само повод да се набодат хората неясно какво... а защо ще стане ясно след извесно време ама ше бъде късно

Кажи сега за новия световен ред.

ако не си забелязал то вече е в действие новия ред

Кукунчев, може да лъжеш малко хора - дълго време, или много хора за кратко време; но не може да лъжеш всички з цял живот. Съвсем скоро твоето царство ще приключи и няма а смееш да си покажеш носа навън.

Истината боли, и вече излезе. Сега е време за прокуратурата да се заеме хората които тормозят жителите на България. Какво ще кажете сега на сиропираните ваксари, на бизнеса за безмислените действия с набедения математик

А ти имаш ли идея какво точно искаш да кажеш. Нали твърдяхте, че този вече го нямало, сега взехте да му вярвате.

Ами нямаше го два месеца факт. Какво се периш. Трърдим, че е продажен дебил и сега някой му е дал инструкции да спира с цирка.

Е точно Кунчев ли за пример - с 3 инжекции бра душа 2 месеца (карало се леко с ваксини). Виж го как изглеждаше при първите си Тв появявания след боледуването - жив смъртник.

Абе вие сте в паралелна реалност. Световния ред ли, аерозолите от самолетите ли, какво ли не знам, обаче нямате връзка с главния. Като го нямало 2 месеца, сега възкръснал ли е бе, галфони. Това че диабетик и хипертоник е решил да се оттегли и лекува, някаква нова световна конспирация ли е.

Виж ся, пич - по принцип базовата психология диктува, че за да вярваме като маса на един човек - ние подсъзнателно искаме да видим пример за подражание - нарича се авторитет. В случая с този индивид - всяко показване по ТВ е някаква “нова песен” и когато основната му теза “ваксинирайте се за да сте здрави” е подкрепена от тежкия му двумесечен престой в интензивни отделения - някак трудно е на нормалното съзнание да му повярва. Сега, има и някакви хора леминги, които и от скалата ще скочат заради Кунчев - радвам се че не съм от тях.

rt-pcr - цена от 90 до 150лв. Опашки по лабораториите и медицинските центрове. Една лаборатория да прави по 100 теста на ден = 90 000л минимум за ден. Себестойност на теста - макс 10 кинта. 90000-10000=80000 на ден! за 30 дни си ги смятайте и айде - махни 10% данък. И това е само за една лаборатория, а колко са ... уникално лесни пари

Който може прави.

Ейййй, добре, че ми каза. Сещаш се, че повечето лаборатории са на "наши" хора ил не сА сещаш?

Много ще ми е интересно едо разледване за най-големите в брашнша и дали ще имат връзчица с някои лекари, дето ни набиват канчетата от тАлАвизУра

И така тези наши хора по цял свят се развихрили ще знаеш. Едни самолети ни пръскаха месеци наред и земята стана плоска.

100 теста по 100 лева не прават 90 000.... върни се да си доучиш и по 150 също не прави толкова

Върл мангъровист е вече Локумчеев…как се променят нещата…

е само, че не му се искаше да умират толкова хора междувременно.

Ми не е вярно - той е част от убийствените мерки и отказа от здравна помощ. През цялото време…

Зевзек

Ало, Паниката, троле наш, А имаш ли отоговор на въпроса защо убийствените мерки не убиват между епидемичните вълни, ами някак странно започват убиват две седмици преди да ги въведат и спират да убиват две седмици преди да ги отменят? Защо така бе? Май не си от най-умните?

Явно вече го хваща старческото малоумие и него казваш.

Дано не. Искам да видя как неваксинираните мръсни българи мрат като пилци. Чувалите ще са подаяние от нас македонците.,

Отначало тромбите са малки и ваксъро си мисли, че е тарикат после обаче запушва някой важен съд и ваксъро пукясва и спира да хаби ресурсите на планетата.

да го духат и да пукснат в адски мъки.

Кунчев е жив! Следователно, антиваксърите дето обещаха да се ваксинират, трябва да се ваксинират! Дадохте мъжка дума!

Жив ли?! При него само с чесън и сребърни куршуми!

Ако има по 30000 заразени дневно, То за три дена трябва да има към 100000. За десет дена са 1 милион. За 30 дена са към 3 милиона. Е то поне три милиона българи вече са го изкарали Ковида, аз например го изкарах през юли 2020г. Е на Кънчев няма да му стигнат българите. Според последното преброяване сме под 7 милиона, ако е вярно това, което казва, в което се съмнявам, към края на февруари няма да има българин, който да не е минал през Ковид и тогава вече няма да има нужда от отровните ваксини и безсмислените зелени сертификати.

А ако има по 30 000 заразени дневно, то преди месец са били общо някъде минус 300 000. Вече трета година не се научихте, че линейните екстраполации не струват. Освен това процесът на епидемията не е толкова прост. Тежките случаи продължават седмици наред. Каквото има заразено днес, ще се появи в болниците след седмица и ще се влачи до средата на февруари, а ако има нормализация на броя заразени след 2 седмици, това ще се отрази по болниците чак в края на месеца. Без да са необходими по 30 000 нови всеки ден.

е добре, няма да в края на фефрари а в края на май, голем празъ; така или иначе си беше ясно че сички ше минем през ковида а сега това е факт; като заедно с това става вече факт и че нито от ваксината нито от рестрикциите имаше някаква полза... а за вредите тепърва ше има да говорим

Иначе няма да захлебите

Какъв е физическият смисъл на отрицателна величина отнесена към хора? Какво точно значи заразени отрицателно число? А иначе е прав, въпреки формалната грешка в сметките - 900 000 са за месец от 30 дена, за 7 месеца това значи епидемията да хване всеки българин, ако допуснем, че повторно заразяване не е възможно съгласно правилата за издаване на зелен сертификат. 10,11,12,01 са 4 месеца, остават още три. Друг е въпросът, че линейната зависимост е приложима само за кратък отрязък от време. И по същество се явява първата производна на истинската зависимост.

Принципно си прав, но говорят за новозаразени. И ако са прави за заразността вече не говорим за линейност, аз за нарастване със скорост на геометрична прогресия. И да, рано или късно всички ще го минем.

Зевзек

Г-н пурко, Всички ще минем през ковида, но... Има голямо значение дали това ще се случи след като има ваксини и лекарства, или преди. Има голямо значение дали всички ще се разболеят за два месеца или за две години. Има голямо значение дали актуалният към момента щам убива повече или по-малко... В началото смъртността по света беше 5%, сега я има 1%, я няма. Сигурно и от това няма никаква полза?

Зевзек

Г-н Бакалин, Физически смисъл няма, но на математическия нищо не му пречи. Почти винаги при такива линейни недомислици се сещам за оня виц, в който физик и математик наблюдавали енда къща, в която влязъл човек, след малко излезли двама и матеметикът заключил, че ако сега влезе още един човек, то вътре пак няма да има никой. Смисъл има, но нищо не му пречи да е породен от сгрешен математически модел.

Влиза пациент при лекаря и вижда по стените всевъзможни рамки, лицензи, сертификати, грамоти и запитва: - Докторе, сигурен ли сте, че всички тея дипломи по стената са ваши?

Миналата година март месец имаше затваряне - затвориха големите магазини. Ама сега има кой да го отнесе със сертификатите и е удобна боксова круша за налагане и тъпан за биене

сигурно ще се нормализира в смисъл че новият ред с новото нормално ще бъде установен окончателно... да ви е честито!

Така ли решихте?!Налапахте ли се достатъчно?!

Според господина, за месец с тези темпове ще се заразят 840 000.... Народе тъп ли си?

да, тъп е народа....

А преди два месеца с тези темпове трябва да са били минус 840 000. Ако ставаше така всичко с линейни екстраполации...

"Лех Валенса: Не мога да повярвам - имам три дози, но съм инфектиран с COVID" На Лъжата Краката са Къси!

Не може всеки да е като президента на Танзания. Защото той пък не беше ваксиниран и вече е 100% защитен от ковид.

На Рокфелер пуделчето.

Кунчееееееев, курвоооооооо. Да ти го сложат 200 манафи, дърт педал гаден.

Човек винаги пожелава на враговете си най- лошото което му се е случило. Теб закърпихали те поне след оргията която ти спретнаха

С тоя коментар май си вкарваш автогол, да знаеш, помисли. Па и не е само в преносния смисъл , пхахаха

Един ден приказва едно, а друг ден - друго! В кой момент да му повярваме?

Един ден е едно, друг ден е друго. Това още в детската граднина ни учеха - понякога вали, понякога сняг, а понякога не вали. Ти в коя група си, че не сте го учили още?

А понякога камъните падат от небето . На зевзека по каскета .

Зевзек

Г-жо ., Пак ли по интернет падат? За другите две неща не съм сигурен, но като че ли сръбската музика ти е дошла в повече.

Не е точно така. Нюансите всеки път може да са различни, но пробутването на експерименталните бъркочи е неотклонно.

Кой февруари?

ПАК ЛИ ТИ БЕ, ЕКСТРАСЕНС НЕЩАСТЕН. И БЕЗ ТЕБ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ.КУПИ СИ ЕДНА НАДУВАЕМА ЛОДКА И ХОДИ ДА ЛОВИШ РИБА НА ДУНАВА И ДА РАЗВИВАШ ТВОЙТЕ ТЪПИ ТЕОРИИ НА РИБИТЕ. СПРИ ДА ДОСАЖДАШ НА ХОРАТА. ЧЕТИ И СИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА, КОЛКО ТЪП СИ, СЛЕД КАТО НИКОЙ НЕ ТЕ ОДОБРЯВА......

Закри Ковид!!! Не на ваксините Да на Свободата

На село не нужно да се ваксинираш.

Остава въпросът защо не ни помете тази ужасна Омикрон вълна, като имаме толкова непростимо нисък процент ваксинирани. Защо прилежните французи, англичани , израелци и други незаслужено пострадахатолкова? И какво точно стана с апокалипсиса, който ни обещаваше г-н Витанов?

Защото го изкарахме при КПП-та на Борисов.

Починали от ковид в Израел за последния месец - 140. Население на Израел 9 милиона. (15 на милион) Починали във Франция от ковид за последния месец - 6000. Население на Франция - 65 милиона. (92 на милион) Починали в UK от ковид за последния месец - 6000. Население на UK - 68 милиона. (88 на милион) Починали в България за последния месец - 2300. Население на България - 6,5 милиона. (353 на милион) Добре че се отървахме много по-леко от изброените други държави, апокалиспис няма. Нали бе?

Зевзек

Любчо, дебиле наш, Тези данни ги имаме от публикациите на съответните здравни власти в съответните държави. Обаче е нужна техническа грамотност, за да ги имаш и ти. Хората винаги умират от основно заболяване. Въобще знаеш ли какво означава този израз, или не знаеш? А "след-масово" да не би да е някакво продължение на поредицата "масово", "по-масово", "най-масово". Ако ти чете човек вътрешната красота, ще си помисли, че в България са по-по-най- та чак след-масово инжектирани, а в Израел не са. Да не би да си объркал нещо? А не ти ли се струва, че "черепно-мозъчните травми" зачестиха около 50-100 пъти напсоледък, за да ти уйдусват на дебилизма?

Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани: Правителството на Обединеното кралство призна, че след като сте били ваксинирани двойно, никога повече няма да можете да придобиете пълен естествен имунитет срещу варианти на Covid - или евентуално към друг вирус. Така че нека гледаме как "истинската" пандемия започва сега! В своя Седмица 42 „Доклад за наблюдение на ваксините срещу COVID-19“, Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство признава на страница 23, че „Нивата на N антитела изглежда са по-ниски при хора, които се заразяват след две дози ваксинация“. По-нататък се казва, че този спад в антителата е по същество постоянен. Какво означава това? Знаем, че ваксините не предотвратяват инфекцията или предаването на вируса (всъщност докладът показва, че ваксинираните възрастни вече са много по-склонни да бъдат заразени, отколкото неваксинираните). Сега британците установяват, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса. По-специално, изглежда, че ваксинираните хора не образуват антитела срещу нуклеокапсидния протеин, обвивката на вируса, която е решаваща част от отговора при неваксинирани хора. В дългосрочен план ваксинираните са много по-податливи на всякакви мутации в шиповия протеин, дори ако вече са били заразени и излекувани веднъж или повече. Неваксинираните, от друга страна, ще придобият траен, ако не и постоянен имунитет към всички щамове на предполагаемия вирус, след като са били заразени по естествен път с него дори веднъж. Първите застрахователни компании се отдръпват, защото пред тях идва огромна вълна от искове. Антъни Фаучи потвърждава, че PCR тестът не може да открие живи вируси. Антъни Фаучи потвърждава, че нито тестът за антиген, нито PCR тестът могат да ни кажат дали някой е заразен или не!!! Това обезсилва всички основи на така наречената пандемия. PCR тестът беше единствената индикация за пандемия. Без PCR-ТЕСТ няма пандемия За всички служители на пресата, лекари, адвокати, прокурори и т.н. ТОВА е последният ключ, последното доказателство, че всички мерки трябва да бъдат отменени незабавно!

Последно: как точно се губи имунитет или се придобива имунитет срещу нещо, което го има само защото има PCR тестове? Питам, защото срещнах и трите твърдения в горена писаното?