100 000 души са посетили български кулинарен фестивал

Кулинарният фестивал “България посреща вкусовете на света“ е бил посетен от над 100 хил. души, българи и чужденци.

Обратно в новината

Коментари - 100 000 души са посетили български кулинарен фестивал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакъв кулинарен фестивал-щандчета, с наредени кукли от няколко държави.....един два по-живи и това е то.. Проект,много пари.....Фестивалите и то кулинарните са съвсем друго нещо.....

Тая като сравнява приходите дава ли си сметка с колко нарастнаха цените на ток вода гориво???Ами булка в същия дух може и да сравниш с прихдите от преди 20 години и да влезнете в гинес с гербераските си умозаключения

Каква е целта на такава публикация след завършването на събитието?! Това се е случило вчера през деня, а е пуснато късно вечерта - и за какво - нито може да отиде човек и да го види, нито да каже на някого, нищо! Някакви хвърчащи цифри - сто хиляди го били посетили - глупости и фантасмагории, дори и половината от този брой хора не са и чули за подобна проява, защото нямаме журналистика - да осведомява предварително, а не след завършването, и с някакви раздувки ... (((((((((( Това е редовна практика, и оставам с впечатлението, че в дира са останали само някакви извратени типчета с вкус към копрофилните извратеняшки коментари под политическите новини, и без никакви човешки качества, а за журналистическа квалификация и дума не става изобщо! Не струва този сайт, за нищо не струва!

Това не е вярно! !00 000 души не са се събрали вчера на бул."Стамболийдски" Освен това ако имаше 100 000 това означава нито кола да спре, нито да мине. Да не говорим, че този брой хора се равнява на два стадиона "Васил Левски" пълни с публика. Айде да посмалите малко с лъжите и благополучните прояви, а? Така връщате соц-а, който беше разорен и провален, но "гледаше все така нахално"!

започна на 12 май в Стара Загора и премина през градовете Бургас, Пловдив, Велико Търново, Русе и Варна.

....Посетили ,гледали ,плакнали очите ,точили лиги или са си ...похапнали ? Уточнете !

Нека дебелеят и пукнат от холестерол! Да видят на нас какво ни е с кварталните маркетчета, бахура, кренвиршите и майонезата! Бас държа, че нито един продукт от тези на масата за чужденците не е слизал долу сред народа!

В София има 44 находища на хипотермални води с общ дебит 268,5 л/с, с температура между 19 и 81о С . Този дебит дава възможност около 20 000 души дневно да ползуват балнеоложки процедури. София е била и балнеоложки център, което е отразено в герба на столицата ни.