Куче нахапа 8-годишно момче

Куче порода "ротвайлер" е ухапало 8-годишно момче в местността "Кирека" на град Каспичан. Това съобщиха от полицията, цитирани от Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Куче нахапа 8-годишно момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При ухапване на обществено място трябва да следва умъртвяване на кучето. Ако Ви се струва прекалено нехуманно, то тогава нека а е отнемането му от стопанина, и отглеждането му в кучешки затвор, на разноски на стопанина. Така ще се намали и безработицата :)

ОТНОВО ФАШИЗОИДНИ ГЛУПОСТИ........... СЪЗДАДЕНА Е СИСТЕМА ЗА ТАЙНО ИЗБИВАНЕ НА РОТВАЙЛЕРИ ПО ЖЕСТОК НАЧИН. ЗАПОЧВА СЕ С АНОНИМЕН ДОНОС ОТ Т.Н. ДОМОУПРАВИТЕЛИ...

ОТНОВО ФАШИЗОИДНИ ГЛУПОСТИ........... СЪЗДАДЕНА Е СИСТЕМА ЗА ТАЙНО ИЗБИВАНЕ НА РОТВАЙЛЕРИ ПО ЖЕСТОК НАЧИН. ЗАПОЧВА СЕ С АНОНИМЕН ДОНОС ОТ Т.Н. ДОМОУПРАВИТЕЛИ...

Няма смисъл от глоби и забрани - дори да има 10 000 отговорни за тяхното събиране пак няма да смогнат да обиколят всеки парк и градинка. А ако глобите са много хиляди левове само се създава предпоставка за корупция (този проверяващ на средна заплата дали няма да си затвори очите за 200 кинта). От друга страна собствениците могат да бъдат лично отговорни за кучетата си. Принципно има глоби за хвърляне на боклук по улицата, може направо те да се прилагат и за "цапащи" кучета. А ако е нахапано дете... А предумишлено нападение над дете, нанесени телесни и психологически травми - това е не глоба, а затвор.

каквито хората, такива и кучетата в балгарiя, озверели.

всяка пикла взима къце и тругва по ълицата да се фъка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Luna0102

Сега очакваме поредната кучка(майка на кучета), която ще обвини детето(човешкото) че не се е барикадирало в къщи, а е имало наглостта да излезе на улицата.