Коментари - Американското знаме отново се развя в Хавана след 54 г. | Днес.dir.bg

Американското знаме отново се развя в Хавана след 54 г.

Американският държавен секретар Джон Кери произнесе реч на церемонията по откриването на американското посолство в Куба.

Обратно в новината

Коментари - Американското знаме отново се развя в Хавана след 54 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Що пък да не станат американски щат....щом путин не направи куба руска.....

А какво стана с путинското знаме....рано или късно истината побеждава или излиза на яве....

голем праз! ивичестият осеян със звезди парцал скоро няма да се вее и над вашингтон. йелоустоун ще се погрижи. не случайно сичкото дебелогъз дебелосметков милиардер се изнася тайно и полека като пръдня из гащи от големия краварник. справка-мрежата. дира не пуска линкове.

пицата ви я овкусяват с идиотщини а? :))

A za teb Putler ,kakvo napravi be chekist?Osven jadreni raketi,kako drugo mogat da napravjat BLJDOVETE?

Щом и легендарният Кастро стана соросоид, майката си трака, много се напече ситуацията на положението! От към Кремъл потече и замириса на изпикана гас (керосин по руски), някой се е изпуснал! Кой ли?

ВСИЧКО БЯГА ОТ КОМУНИЗМА КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН.

Да, докато не са усетили криминалността на демократичния преход. След това е късно. Демократичното ограбване е започанло и няма сила, която да го спре. Същото някога твърдяха и за комунизЪма.

как се радват платените протестъри на новата американска колония...

До оня ден вие се радвахте. Всъщност Куба си е открай време американска колония.

Кубинците биха шута на Путин и се надупиха към САЩ.

Знамето на САЩ, иначе Америка - северна или южна няма знаме

Най-после една хубава новина!

Сега като започнат едни кредити и едно "оздравяване"до окончателното заробване на държавата....

Еее, щом се развя хамериканското знаме, ще потекат реки от мед и масло към Куба.

ДА ЖИВЕЕ САЩ, НАЙ-ВЕЛИКАТА СТРАНА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ.

Ти Дебил ли си или просто Трол ? САЩ не е реална държава понеже няма такава националост американска реално . Истинските американци ако може така да се нарекат (СеверноАмериканците) са тия по резерватите индианци , всичко друго е пастет от нации и това не прави новата държава етнос и страна с история !

Не понясям руснаци, те са диви, агресивни и пияни хора.САЩ е велика страна!

Че Гевара се обръща в гроба.

Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ. Фостър Дълес

Когато си глупав, обикновено е за дълго! На кой му пука в САЩ за хората от социалистически свят? Социализмът се оказа твърде несполучлив социален експеримент и проклети да са руснаците, които ни подложиха на него!

А бе аз си мислих, че руснаците са най-прости като са продали за 7 милиона Аляска, но излиза, че французите надминават по простотия дори циганите, като продават Луизиана за 11 милиона$. Представете си към днешна дата САЩ без Аляска и Луизиана?

Кой да ти каже, че тогава ще станат САЩ. Тогава са били диви варварски територии.

Като Гледам какво вътят по Картун Нетуорк, и сега не са се цивилизовали много

Те щот рускините по света извършват едни велики , морални дейности! Тъпанари! Само след 2 години Куба ще е перлата на Карибите и народа там ще живее , както заслужава! Всичките бълвочи дет се леят тука са "ала Сидер Ага"-заплатаджията на Москва!!!

Тиквениците не свършват еййй,Може те да кажете сбогом на Куба а беше добре утре на държава.Ти си ага а не Сидер,пълзи долу и трай бе......

Още едни хора део разбраха че комунизма за нищо не става! Ама защо не се включиха в евразийския съюз?

А БРИКС какво е, най голямата и силна икономика на света !

Силна, силна ама колко силна? Икономиката им е базирана на чужди техологии, внесена от Запада поради евтината работна ръка. Освен това 90% от населението на БРИКС не е виждало кенеф и живее в гета, фавели и сламове.

Абе ти чувал ли си къде е Куба бе, къде са Европа и Азия, къде е Куба !!! Евразийски означава Европа и Азия !!!

Това беше единственото място дето можеше да се иде на море без да ти се врат из краката дебелогъзи реднеци. Сега ще го съсипят и ще качат цените. Само трябва сервиза да си оправят. Те още пролетта се правеха на интересни, че като дойдат американците, цените щели да са други, да ама и сервиза трябва да си оправят, не да чакат само на бакшиш за всяко нещо.

я по добре давай към Крим. Там ще видиш 'service' ;)

НЕ ПОНАСЯМ Америка те са индианци или африканци

По скоро са англичани преселили се там и смешили се с индианците там, и плюс африканци после. Демек англичани,индианци и негри, смешили се, мелези всякакви. А за мен те не са американци, те са просто съединени щати. Континента е С. Америка. Но примерно канадците не се наричат американци, а са канадци. Така че САЩ са си просто съединени щати. Държава без име, корени и история.

Що да нямат история, англичанина има история независимо дали живее в Костинброд или на Мечето езеро.

имат История и то на каква да е. Просто са си я направили малко по-бързо.

Много се забавлявам да чета коментарите тук. Чудя се да се смея ли, да плача ли...?

Другарят Путин няма ли да Пукне за да стане този свят по-човечен и мирен?

обркал след като СССР пукна,света не стана по-човечен и мирен,а напротив...без липса на опонент САЩ драстично завишиха избиването на хора по цялата планета.Това не го казвам от някакво пристрастие а е факт,реалност и най-вече-статистика. Когато се спомине президента Путин избиването на хора в името на демокрацията отново ще нарастне драстично,освен ако на негово място не застане човек с неговите качества

сега вече американците ще могат да видят сметката и на Куба, както на Европа, северна Африка, Ирак, Сирия и т. н.

Някакво си знаме на чужда държава се веело някъде си на хиляди мили от България ..... На кой му пука :))))

говорят за демокрация. Да си я заврат тая демокрация някъде в задните части. Щяли да казват на Куба и кубинците как да живеят как като проститутки, крупиета танцьорки и слуги хаха. Нахални мръсни вници на крадци и убийци на авриканци и инидианци.

точно пък твоите много уважават африканците. Затова правят маймунски имитации и хвърлят банани като видят тъмнокож футболист на терена..

дааа, другари, сицялизъмът (и в куба) се оказа едно недоносче

той и капитализма в България се оказа неродено изродче. Там в момента ЦРУ казва 12000 долара е годишния дохад на Куба. Най-голямата мина за добив на никел е там и е държавна и сещай се къде отиват парите и за какво. А тук нашите пари отиват за такива като братко и батко ЦЦ ББ и ВГЗ

какъв капитализъм бе не се излагай!!! Защо не ги взеха и тях в евразийския съюз?

Като гледам къда са им парите от никела - нямат мобилни телефони, малцина имат интернет, нямат коли, а сградите им са по-лоши и от нашите панелки. За какво се харчат парите от никела кажи?

демократична презумция Путин е виновен за всичко.........дали при посещението си в Куба не са се разбрали с Кастро за новия курс на Партията....и дали Куба не е Троянският му кон...........а пък демократите седнали да се радват че си развяли байрака

а пък руското - в Крим

Ставайки нормална страна един ден и в Куба ще се случи това, което става навсякъде. Умните, предприемчивите и работните ще заживеят по - добре отколкото мързеливите и глупавите. Тоест комунизма ще си е отишъл.

но ако се съди по днешната действителност в България то в Куба ще забогатеят крадците,рекетьорите,застрахователите,мутрите и комунистите дето ще разпродават държавата на САЩ

Венсеремос. Но Пасаран и тем подобни дивотии на тъпите комунета и в крайна сметка какво - погубен живот на две поколения! Проклет да е комунизмът - Чумата на 20 век!

КАЩ щели да вдигнат ембаргото на Куба до 2018 г.

Не е далече времето когато американският флаг ще се вее на Крассная площадь!

напушил

Идва кубинската пролет на-вероятно организирана по фейсбук, без никаква намеса на американците. Американски смешници.

глупак, там интернет имат само функционерите на комунистическата партия.

Не е верно, вече имат достъп, но е скъп интернета. Иначе в хотелските ресори имат достъп без прроблем. Тези дето работат там имат всичко и телефони и ай фони и всякакви боклуци. Аз им викам Балкантурист. Същото е като едно време по нашето черноморие, същия манталитет.

Кубинците ако имат акъл ще направят като китайците, ако нямат - като българите.

не е до акъл, а до размер/територия

Нормализираха отношенията с Куба, за да отнемят този коз на Русия.

естествено, за това и се ог..ват на Иран. Хо-хо

и сега какво!?....просто кубинските комунисти ще станат капиталисти,а бедния кубински народ ще обеднее още толкова

Ще вземат на босия цървулите казваш, а?

стане по зле.Справка-хронологията на България след 10 ноември 1989 г.

Този факт е един лъч на надежда за многострадалният кубински народ, че най накрая ще се отърве от мракобесието на тоталитаризма и ще се върне в лоното на демокрацията и свободният пазар и ще заживее щастливо както преди комунистите да завземат властта

Мракобесието наложено от хамерика да няма търговия с стоки с двойно предназначение.Да няма пластмаси и какво ли не ами ако китай ти дръпне шалтера на процесора няма да си тук

Китайски процесори,сериозно? Каква марка ако не е тайна? :))

Не е важно какво си веят американците в куба.Важно е да ги компенсират за 50 годишното енбарго иначе може и да не си го веят.

Хохол, пише се "еМбарго"...

че се вее флага на дипломатите....нали военните не можаха да си развеят техния в Свинския залив.

Честито, вече се вее!

за "историческата победа" над малка Куба

Абе и на луната се вее ама повече не стъпиха там .......

Сега стана ли ви ясно, защо Волен беше на Варадеро? Изпълнявал е тайна мисия на ЦРУ, за подобряване на американско - кубинските отношения.:)))хахаха

Украйна , Куба..... Какво става другари комунисти ? Ядете бой всеки мач... а ?

Божеее , колко си смешен .

абе следя новините и не знам защо спряха да повтарят, че Русия е нахлула в Украйна, колони с тежко въоръжение преминават границата денонощно и чак се насочвали към Прибалтика според оня палячо от нато. Знаете ли що така? Кво пише по точките - последно има ли руски войски там или не? Да не е нещо такова: US Classified Docs: Army Not Capable of Sustained Fight with Russia

другара кастро защо не се бие и не си защитава родината, нали цял живот бори имперялизма?

когато е трябвало.....сега е пенсионер......та затова

Интересно, от това изказване излиза, че той (Кастро) е единствения "стълб" на "прекрасната" идеология? И сега, след пенсия, вече няма кой да се бори за "свобода" и да направлява заблудените от империализма, бедни души? От всички коментари аз останах с впечатлението, че целият кубински народ ще "страда" от загубата на "свобода"

Съжелявам, коментарът ми беше реплика към "правил го е 14.08.2015 21:27 "

Ех какъв пазар ни се отваря с кока кола ех .Кола с аспартам диетична пивка ех........Известните ефекти от употребата на аспартам са: мания, гняв, насилие, слепота, болки в ставите, умора, затлъстяване, болки в гърдите, кома, безсъние, вцепенение, депресия, шум в ушите, слабост, спазми, раздразнителност, гадене, глухота, загуба на паметта, обриви, световъртеж, главоболие, гърчове, безспокойство, сърцебиене, припадъци, крампи, диария, паника, парене в устата. Заболяванията, които той отключва/мимикрира са диабет, множествена склероза, кожна туберкулоза, епилепсия, Паркинсон, тумори, спонтанен аборт, стерилитет, фибромиалгия, детска смъртност, Алцхаймер

Името на кока кола не идва ли от добавка на растението кока някой знае ли?

И ръждясване на червата.:)))

сори, куба беше някак си към русия, обаче , нали така, не се вее руското знаме там :)

що да се вее?

Всичко е постановка и разработка на руските тайни служби. Набутаха сащ в Афганистан, прехвърлиха им всички бедни и мързеливи сателити, включае и ние и постоянно ги бъзикат с междузвездни войни - его наса се изтрепа да разбива панически сателити. Все неща дето фалираха СССР, а реално вече и сащ са фалирали и ако някой си отвори гагата да обяснява как ако искат ще ги върнат тия 19 трлн., просто го питайте колко върна Гърция.

Що не продължи? Санитаря да не ти спря тока?

Токът ще ни го спират на всички от Мариците и това ще стане точно когато ни изтече договорът за Козлодуй. Нали се сещаш Русия кога ще ни го поднови - точно никога.

все планове на гения-шахматист а? Моята прогноза е по-простичка. Като дойде Септември и Федералния Резерв вдигне лихвения процент, на разни там БРИКС-ове съвсем ще им увяхнат мушкатата ;)

че лихвеният процент няма да мине повече 0,5 - виж какво правят китайците.

Добре, че ги има тия служби. Иначе всички за чичо Сам ще мъкнем киреч.

Горките кубинци, ще ги изстискат така, както разпалиха целия свят и ни направиха васали. Зависими, бедни, с бази, с продажни политици като Соломон Паси и сие. Доларът е силен и купува всичко. А те си продават свободата. Ще ядат назаем, ама "ще им се спазват правата", като в САЩ, дето първо стрелят, после питат.

Той Фидел ги направи толкова бедни, че повече няма на къде. След година две островът пак ще процъвтява какно преди Фидел да стане комунист.

И аз ако ти сложим енбарго да не спиш до жена си ще разбереш как се чуства кубинец изолиран от света заради хамерика

Извинявам се за въпроса, но вие били ли сте в Куба? Знаете ли, ме нямат какво да ядат? Таква бедност не де вижда навсякъде.. Много ми е интересно какво точно ще загубят? Може би толкова колкото са "загубили" Puerto Rico and Hawaii? Добре е човек да гледа обективно на нещата-"горките" кубинци съм сигурен че няма да мразят тази промяна..

Коментари - Американското знаме отново се развя в Хавана след 54 г. | Днес.dir.bg

Американското знаме отново се развя в Хавана след 54 г.

Американският държавен секретар Джон Кери произнесе реч на церемонията по откриването на американското посолство в Куба.

Обратно в новината

Коментари - Американското знаме отново се развя в Хавана след 54 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Що пък да не станат американски щат....щом путин не направи куба руска.....

А какво стана с путинското знаме....рано или късно истината побеждава или излиза на яве....

голем праз! ивичестият осеян със звезди парцал скоро няма да се вее и над вашингтон. йелоустоун ще се погрижи. не случайно сичкото дебелогъз дебелосметков милиардер се изнася тайно и полека като пръдня из гащи от големия краварник. справка-мрежата. дира не пуска линкове.

пицата ви я овкусяват с идиотщини а? :))

A za teb Putler ,kakvo napravi be chekist?Osven jadreni raketi,kako drugo mogat da napravjat BLJDOVETE?

Щом и легендарният Кастро стана соросоид, майката си трака, много се напече ситуацията на положението! От към Кремъл потече и замириса на изпикана гас (керосин по руски), някой се е изпуснал! Кой ли?

ВСИЧКО БЯГА ОТ КОМУНИЗМА КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН.

Да, докато не са усетили криминалността на демократичния преход. След това е късно. Демократичното ограбване е започанло и няма сила, която да го спре. Същото някога твърдяха и за комунизЪма.

как се радват платените протестъри на новата американска колония...

До оня ден вие се радвахте. Всъщност Куба си е открай време американска колония.

Кубинците биха шута на Путин и се надупиха към САЩ.

Знамето на САЩ, иначе Америка - северна или южна няма знаме

Най-после една хубава новина!

Сега като започнат едни кредити и едно "оздравяване"до окончателното заробване на държавата....

Еее, щом се развя хамериканското знаме, ще потекат реки от мед и масло към Куба.

ДА ЖИВЕЕ САЩ, НАЙ-ВЕЛИКАТА СТРАНА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ.

Ти Дебил ли си или просто Трол ? САЩ не е реална държава понеже няма такава националост американска реално . Истинските американци ако може така да се нарекат (СеверноАмериканците) са тия по резерватите индианци , всичко друго е пастет от нации и това не прави новата държава етнос и страна с история !

Не понясям руснаци, те са диви, агресивни и пияни хора.САЩ е велика страна!

Че Гевара се обръща в гроба.

Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ. Фостър Дълес

Когато си глупав, обикновено е за дълго! На кой му пука в САЩ за хората от социалистически свят? Социализмът се оказа твърде несполучлив социален експеримент и проклети да са руснаците, които ни подложиха на него!

А бе аз си мислих, че руснаците са най-прости като са продали за 7 милиона Аляска, но излиза, че французите надминават по простотия дори циганите, като продават Луизиана за 11 милиона$. Представете си към днешна дата САЩ без Аляска и Луизиана?

Кой да ти каже, че тогава ще станат САЩ. Тогава са били диви варварски територии.

Като Гледам какво вътят по Картун Нетуорк, и сега не са се цивилизовали много

Те щот рускините по света извършват едни велики , морални дейности! Тъпанари! Само след 2 години Куба ще е перлата на Карибите и народа там ще живее , както заслужава! Всичките бълвочи дет се леят тука са "ала Сидер Ага"-заплатаджията на Москва!!!

Тиквениците не свършват еййй,Може те да кажете сбогом на Куба а беше добре утре на държава.Ти си ага а не Сидер,пълзи долу и трай бе......

Още едни хора део разбраха че комунизма за нищо не става! Ама защо не се включиха в евразийския съюз?

А БРИКС какво е, най голямата и силна икономика на света !

Силна, силна ама колко силна? Икономиката им е базирана на чужди техологии, внесена от Запада поради евтината работна ръка. Освен това 90% от населението на БРИКС не е виждало кенеф и живее в гета, фавели и сламове.

Абе ти чувал ли си къде е Куба бе, къде са Европа и Азия, къде е Куба !!! Евразийски означава Европа и Азия !!!

Това беше единственото място дето можеше да се иде на море без да ти се врат из краката дебелогъзи реднеци. Сега ще го съсипят и ще качат цените. Само трябва сервиза да си оправят. Те още пролетта се правеха на интересни, че като дойдат американците, цените щели да са други, да ама и сервиза трябва да си оправят, не да чакат само на бакшиш за всяко нещо.

я по добре давай към Крим. Там ще видиш 'service' ;)

НЕ ПОНАСЯМ Америка те са индианци или африканци

По скоро са англичани преселили се там и смешили се с индианците там, и плюс африканци после. Демек англичани,индианци и негри, смешили се, мелези всякакви. А за мен те не са американци, те са просто съединени щати. Континента е С. Америка. Но примерно канадците не се наричат американци, а са канадци. Така че САЩ са си просто съединени щати. Държава без име, корени и история.

Що да нямат история, англичанина има история независимо дали живее в Костинброд или на Мечето езеро.

имат История и то на каква да е. Просто са си я направили малко по-бързо.

Много се забавлявам да чета коментарите тук. Чудя се да се смея ли, да плача ли...?

Другарят Путин няма ли да Пукне за да стане този свят по-човечен и мирен?

обркал след като СССР пукна,света не стана по-човечен и мирен,а напротив...без липса на опонент САЩ драстично завишиха избиването на хора по цялата планета.Това не го казвам от някакво пристрастие а е факт,реалност и най-вече-статистика. Когато се спомине президента Путин избиването на хора в името на демокрацията отново ще нарастне драстично,освен ако на негово място не застане човек с неговите качества

сега вече американците ще могат да видят сметката и на Куба, както на Европа, северна Африка, Ирак, Сирия и т. н.

Някакво си знаме на чужда държава се веело някъде си на хиляди мили от България ..... На кой му пука :))))

говорят за демокрация. Да си я заврат тая демокрация някъде в задните части. Щяли да казват на Куба и кубинците как да живеят как като проститутки, крупиета танцьорки и слуги хаха. Нахални мръсни вници на крадци и убийци на авриканци и инидианци.

точно пък твоите много уважават африканците. Затова правят маймунски имитации и хвърлят банани като видят тъмнокож футболист на терена..

дааа, другари, сицялизъмът (и в куба) се оказа едно недоносче

той и капитализма в България се оказа неродено изродче. Там в момента ЦРУ казва 12000 долара е годишния дохад на Куба. Най-голямата мина за добив на никел е там и е държавна и сещай се къде отиват парите и за какво. А тук нашите пари отиват за такива като братко и батко ЦЦ ББ и ВГЗ

какъв капитализъм бе не се излагай!!! Защо не ги взеха и тях в евразийския съюз?

Като гледам къда са им парите от никела - нямат мобилни телефони, малцина имат интернет, нямат коли, а сградите им са по-лоши и от нашите панелки. За какво се харчат парите от никела кажи?

демократична презумция Путин е виновен за всичко.........дали при посещението си в Куба не са се разбрали с Кастро за новия курс на Партията....и дали Куба не е Троянският му кон...........а пък демократите седнали да се радват че си развяли байрака

а пък руското - в Крим

Ставайки нормална страна един ден и в Куба ще се случи това, което става навсякъде. Умните, предприемчивите и работните ще заживеят по - добре отколкото мързеливите и глупавите. Тоест комунизма ще си е отишъл.

но ако се съди по днешната действителност в България то в Куба ще забогатеят крадците,рекетьорите,застрахователите,мутрите и комунистите дето ще разпродават държавата на САЩ

Венсеремос. Но Пасаран и тем подобни дивотии на тъпите комунета и в крайна сметка какво - погубен живот на две поколения! Проклет да е комунизмът - Чумата на 20 век!

КАЩ щели да вдигнат ембаргото на Куба до 2018 г.

Не е далече времето когато американският флаг ще се вее на Крассная площадь!

напушил

Идва кубинската пролет на-вероятно организирана по фейсбук, без никаква намеса на американците. Американски смешници.

глупак, там интернет имат само функционерите на комунистическата партия.

Не е верно, вече имат достъп, но е скъп интернета. Иначе в хотелските ресори имат достъп без прроблем. Тези дето работат там имат всичко и телефони и ай фони и всякакви боклуци. Аз им викам Балкантурист. Същото е като едно време по нашето черноморие, същия манталитет.

Кубинците ако имат акъл ще направят като китайците, ако нямат - като българите.

не е до акъл, а до размер/територия

Нормализираха отношенията с Куба, за да отнемят този коз на Русия.

естествено, за това и се ог..ват на Иран. Хо-хо

и сега какво!?....просто кубинските комунисти ще станат капиталисти,а бедния кубински народ ще обеднее още толкова

Ще вземат на босия цървулите казваш, а?

стане по зле.Справка-хронологията на България след 10 ноември 1989 г.

Този факт е един лъч на надежда за многострадалният кубински народ, че най накрая ще се отърве от мракобесието на тоталитаризма и ще се върне в лоното на демокрацията и свободният пазар и ще заживее щастливо както преди комунистите да завземат властта

Мракобесието наложено от хамерика да няма търговия с стоки с двойно предназначение.Да няма пластмаси и какво ли не ами ако китай ти дръпне шалтера на процесора няма да си тук

Китайски процесори,сериозно? Каква марка ако не е тайна? :))

Не е важно какво си веят американците в куба.Важно е да ги компенсират за 50 годишното енбарго иначе може и да не си го веят.

Хохол, пише се "еМбарго"...

че се вее флага на дипломатите....нали военните не можаха да си развеят техния в Свинския залив.

Честито, вече се вее!

за "историческата победа" над малка Куба

Абе и на луната се вее ама повече не стъпиха там .......

Сега стана ли ви ясно, защо Волен беше на Варадеро? Изпълнявал е тайна мисия на ЦРУ, за подобряване на американско - кубинските отношения.:)))хахаха

Украйна , Куба..... Какво става другари комунисти ? Ядете бой всеки мач... а ?

Божеее , колко си смешен .

абе следя новините и не знам защо спряха да повтарят, че Русия е нахлула в Украйна, колони с тежко въоръжение преминават границата денонощно и чак се насочвали към Прибалтика според оня палячо от нато. Знаете ли що така? Кво пише по точките - последно има ли руски войски там или не? Да не е нещо такова: US Classified Docs: Army Not Capable of Sustained Fight with Russia

другара кастро защо не се бие и не си защитава родината, нали цял живот бори имперялизма?

когато е трябвало.....сега е пенсионер......та затова

Интересно, от това изказване излиза, че той (Кастро) е единствения "стълб" на "прекрасната" идеология? И сега, след пенсия, вече няма кой да се бори за "свобода" и да направлява заблудените от империализма, бедни души? От всички коментари аз останах с впечатлението, че целият кубински народ ще "страда" от загубата на "свобода"

Съжелявам, коментарът ми беше реплика към "правил го е 14.08.2015 21:27 "

Ех какъв пазар ни се отваря с кока кола ех .Кола с аспартам диетична пивка ех........Известните ефекти от употребата на аспартам са: мания, гняв, насилие, слепота, болки в ставите, умора, затлъстяване, болки в гърдите, кома, безсъние, вцепенение, депресия, шум в ушите, слабост, спазми, раздразнителност, гадене, глухота, загуба на паметта, обриви, световъртеж, главоболие, гърчове, безспокойство, сърцебиене, припадъци, крампи, диария, паника, парене в устата. Заболяванията, които той отключва/мимикрира са диабет, множествена склероза, кожна туберкулоза, епилепсия, Паркинсон, тумори, спонтанен аборт, стерилитет, фибромиалгия, детска смъртност, Алцхаймер

Името на кока кола не идва ли от добавка на растението кока някой знае ли?

И ръждясване на червата.:)))

сори, куба беше някак си към русия, обаче , нали така, не се вее руското знаме там :)

що да се вее?

Всичко е постановка и разработка на руските тайни служби. Набутаха сащ в Афганистан, прехвърлиха им всички бедни и мързеливи сателити, включае и ние и постоянно ги бъзикат с междузвездни войни - его наса се изтрепа да разбива панически сателити. Все неща дето фалираха СССР, а реално вече и сащ са фалирали и ако някой си отвори гагата да обяснява как ако искат ще ги върнат тия 19 трлн., просто го питайте колко върна Гърция.

Що не продължи? Санитаря да не ти спря тока?

Токът ще ни го спират на всички от Мариците и това ще стане точно когато ни изтече договорът за Козлодуй. Нали се сещаш Русия кога ще ни го поднови - точно никога.

все планове на гения-шахматист а? Моята прогноза е по-простичка. Като дойде Септември и Федералния Резерв вдигне лихвения процент, на разни там БРИКС-ове съвсем ще им увяхнат мушкатата ;)

че лихвеният процент няма да мине повече 0,5 - виж какво правят китайците.

Добре, че ги има тия служби. Иначе всички за чичо Сам ще мъкнем киреч.

Горките кубинци, ще ги изстискат така, както разпалиха целия свят и ни направиха васали. Зависими, бедни, с бази, с продажни политици като Соломон Паси и сие. Доларът е силен и купува всичко. А те си продават свободата. Ще ядат назаем, ама "ще им се спазват правата", като в САЩ, дето първо стрелят, после питат.

Той Фидел ги направи толкова бедни, че повече няма на къде. След година две островът пак ще процъвтява какно преди Фидел да стане комунист.

И аз ако ти сложим енбарго да не спиш до жена си ще разбереш как се чуства кубинец изолиран от света заради хамерика

Извинявам се за въпроса, но вие били ли сте в Куба? Знаете ли, ме нямат какво да ядат? Таква бедност не де вижда навсякъде.. Много ми е интересно какво точно ще загубят? Може би толкова колкото са "загубили" Puerto Rico and Hawaii? Добре е човек да гледа обективно на нещата-"горките" кубинци съм сигурен че няма да мразят тази промяна..