17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклук дето триеш

Смотаняк педератор

Малко преди изборите в тубата се разпространи едно 55 мин.видео на един 20 год.блогер и ако разбирате немски -намерете го и го гледайте.Ще останете потресени за какво иде реч...Като се започне с масовото обедняване на средната класа,милиардите хвърлени на вятъра за "борба"с климатичните промени,за лъжите и лицемерието на коалицията CDU/SPD,за зависимостта от американските служби и продажбата на оръжие в страни с конфликти и т.н.Всичко с факти и линкове.cdu -то, така и не успя да го опровергае.

Олеле мале!Зависимости, лобиране, търговия с влияние?Колко е партийната субсидия в германия?Бързо трябва да им обясним, че като стане субсидията 11-13 лв. тия неща изчезват като с магическа пръчка.

Аз лично смятам това за неподходящо, но истински неприемловото е поведението и лобизма на Герхард Шрьодер.

По-прости и тъпи от немците няма!

Българите-след като избират Тиквата за министър председател.

ба си грозните германки. отврат.

Не бе не е корупция и лобиране- има си България за тия неща. Там канцлерите директно си бачкат след мандата за Газпром.

PEYTSCH

Фрау Феркел ще получи заслуженото за видиото от Ибиса. Това кабинетче е издухано отвсякъде...Дори „зеленчук-зелените“ ги подминаха. соцдемократите са наравно с Алтернативата.

нещо неясно има тук! та нали всички политици обикалят света и всеки си хвали стоката и компаниите? тръмп хвали еф 80, путин с 600, китаеца кецовете, японеца маздата, србина плескавицата или хвалбите са разрешени само навън, а в родината небива

О, възхваляване на Нестле! Същите Нестле, които с тяхната бейби формула в Африка от глад умират десетки хиляди бебета. И една камара други скандали през последните близо 40 години.

ти колко стотинки прати към Африка? Ей... кокло лесно се разпределят чужите пари. Ти да не взе да защитаваш африканците. Какво ще кажат от Савушкина? Не са ли тези дето идват в Европа? Я си оправете опорните точки.