Вигенин: Нека се обединим в борбата срещу насилието към жени

„НС на БСП проведе демократична дискусия, произнесе се и имаме официална позиция за Истанбулската конвенция, утвърдена със сериозно мнозинство.

Обратно в новината

Коментари - Вигенин: Нека се обединим в борбата срещу насилието към жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямат бракове, не се женят, а и живеят повечето без брак и ако има бой веднага напускат съжителя си, многократно са го казвали потърпевши жени, той не работи, защо ми е, изгоних го, аз живея с детето при мама, а татко в друг град живее, разделени с мама... пълен таshак, кой влиза, кой излиза от входа не белить, разграден двор накъдето и да се обърнеш, Да стани Т.Живков да ви види, що за стока сте през тия всички години демокрация, по негово време , ако имаш простор/с дрехи откъм страна на минаващи хора, коли, то беше забранено, а сега киндибашкиндитраш, без контрол навсякъде, всеки си прави това, което му е угодно, до дупка пуснат телевизор, без съобразяване, от селата, ще чакаме дълго време докато се научат селяндурите на култура, той при кравите,,, това знае, а и с кюмюра и чувалите с дърва, и от там непрекъснато повреден асанс,ьор, не можеш и дума, пара имат, могат всички ви да изкупят, парата прави днес борбата, 2:2, как да им кажем, че човек гол се ражда, живее и гол умира, кой е занесъл богатствата в отвъдното, сантиримантири, не ни пука, че е два лева лука

Жена съм, не съм извънземно! Ако ще има закон срещу наслието, то трябва да е срещу всякакво насилие, защо трябва да бъда делена от мъжете?!

Вие питате , дали като жена, може да биете други жени, или мъже и искате равнопоставеност?! Така ли да разбираме поста ви?

Питам, защо мъжете са изключени от закона! Ако жена бие мъж (наскоро имаше такъв случай - дъщеря наркоманка пребива баща си) какво, този човек няма нужда от защита ли?!

хазарската мастия вагинян какъв пол се явява?!

Вигенин, пендалче нещастно. Искате да ни накарате на черното да казваме бяло. Е как да стане това пенделаче, като е черно та черно. Заедно със СърГей сякаш ни се подигравате. Хора, гледайте за кого гласувате. Сред политиците са плъзнали секта психопати. Трябва да бъдат разкарани от властта и да бъдат изолирани. Сектата на триполовия Бойко е най-агресивната. Не съм си и помислял, че БСП имат някакви шансове на избори близките 10 години. Но ако разкарат от редиците и от листите си такива като това пенделаче, лично ще се замисля за кой да гласувам. Патриотите изгоряха с Банско.

Не е нужно да приемаме Истанбулската конвенция, за да разберем Сер Гей и Ва Гинин към кой пол спадат. Нали така?! В този смисъл, тогава защо да не я приемем тази конвенция?! Насила еднополов не се става, все пак.

Не се водете по акъла на един подъл пес, пък бил той и шеф на ПЕС! Веднъж ви подведе да гласувате Шиши Пеевски да стане шеф на ДАНС, после се разцелува с Лютвито и така насади БСП на пачи яйца. А той си взе капата и замина в Брюксел, като до последно безсрамно лъжеше, че няма да е евродепутат. После го набутаха за председател на ПЕС, защото са го усетили, че е продажен. Сега си пази топлото местенце и работи за прокарване Идиотската конвенция. Ако в БСП имате елементарно чувство за самосъхранение, не трябва да го слушате, защото той мисли само за себе си и не му пука за никаква партия!

Типично за БСП. Първо са против, но всъщност са за,но нямат смелост да го заяват,и някой началник от вън ги подсети и те са за ,вече официално.

Реформирайте си партията ! Нинова се самозабрави с Кирето Добрев мафиота. Направихте БСП за резил. Жената си повярва, че може да коли и да беси. Червена буржоазия ?

Ставате все по-смешни. Първо скачате че сте против конвенцията, а като видяхте, че ви оплюват от всякъде (дори и Станишев, т.е. ви изкомандваха) изведнъж станахте за конвенцията. А от друга страна плюете, че ГЕРБ я били внесли за ратификация. Ако възпрете Кака си да говори каквото и попадне на езика (то се вижда, че не и минава през мозъка) ще е малко по-добре за вас.

Корнелия ще доунищожи Партията. Освен, че е нахална и нагла махленка, тя не може да се владее, реагира първосигнално, не подбира думи и формулировки. При дебат се държи невъзпитано, използва каруцарски жаргон, а когато е поканена в студио да отговаря на въпроси, тя не отказва да даде отговор на тези въпроси, които ней харесват, измества и насочва разговора в друга насока, като често замесва и плюе без конкретен повод по другите, най-вече ГЕРБ! Един председател на партия, било то и на напълно компроментираната бивша БКП, не бива да си позволява това! В нормалните страни отдавна да е свалена и пратена да мие чинии сред себеподобни си.

Вигенин, ти си един жалък страхливец! Защо предаваш себе си по този начин? Не сте ли точно вие, известните политици, които са призвани да дават пример и разбиват табута? Щом ти нямаш смелост и достойнство да заявиш кой си, какво остава за хилядите гейове, принудени да се прикриват заради средновниковните нагласи и стадно мислене на тълпата? Ти имаш мисията да се бориш с тях! Ако ти заявиш, че си горд такъв, какъвто си, ще освободиш затъпелите български хомофоби от много предразсъдъци към хомосексуалните. Бившият кмет на Берлин Воверайт беше първият политик в Германия, който публично призна, че е гей и с това спечели изборите 2 пъти. Той каза в пряк текст:"Аз съм гей, и това е добре, уважаеми другарки и другари." - "Ich bin schwul und das ist gut so". Нали точно левите партии в Европа защитават каузата на малцинствата и различните? Почти във всички страни на ЕС са узаконени еднополовите бракове, известните в обществото личности бяха първите, които се възползваха от това! А вие отново лъжете и баламосвате, защото ви е страх. Щом ти нямаш и чест, какво остава за смачканото общество? Себе си не можеш да излъжеш. Помни, че за всичко се заплаща.

Ха да обясним един ден на децата си, че сме се борили против тази конвенция седейки пред лаптопи и компютри. Ще го разберете тогава когато синът или дъщерята застане на вратата с едно момче и каже- това е мойта жена, или мъж.

А насилието срещу мъже ???

Право на циганката е да ражда на 12 години от братовчед си. И после да получава детски и помощи за самотна майка. В закона това се води изнасилване на малолетна, ама колко осъдени има до сега? Истанбулската конвенция подписана ли е от Турция, СА, Иран, Ирак и останалите, за които знаем какви са правата на жените? Или в Европа ще приемаме и отглеждаме техните жени и социални полове, които те насилват безнаказано? Това ли е целта на конвенцията?

Истанбулската конвенция е измислена от повредени леви и либерални мозъци, така че позицията на Вагинин е ясна.

От написаното става ясно, че само твоята гайка е лява, само че още се страхуваш да си признаеш.

Хайде, вагините леви си показаха джендъра.

поредната третополова хазарска смрад!

Не понасям комунягите, в т.ч. Вигенин и Нинова, но ако Б.Б. има поне малко акъл в главата ще приеме подадената топка. Трябва да отложи ратификацията до постигането на консенсус по текста. Може да се проточи и година, но и подписването и бламирането на Конвенцията е излагация. Ратификацията се подписва на БЪЛГАРСКИ език и докато има проблем с интерпретацията дори само на един текст, документа не трябва да се подписва.

Дир, а статия от Азер Меликов кога ще прочетем? Ако всеки от интимните приятели на Станишев вземе да се изказва в полза на Конвенцията, ще имате материали за публикуване до 1 април. Аз пък като жена се чувствам оскърбена, че лицата с нетрадиционна ориентация използват жените, за да прокарат своите интереси. Тези за толкова прости ли ни имат? Ай сиктир!

За съжаление от написаното от вас става ясно, че простащината не е полов белег - поцъфтява при всички. стига да се определят като българи.

Вашият коментар издава само вашите собствени полови предразсъдъци.

Ако приемете Истанбулската конвенция, вие приемате и узаконяването на Третия пол в България. И после да не се чудите, ако синът ви се запише като трети пол в новата си лична карта.

интересно ми е той като какъв джендър се възприема

Защо със другаря му по етнос, Станишев, не отидат да управляват отечеството си - Израел. Какво общо има християнска България, с глобално-налаганата ционистка "ценностна система"?

Вигенин е от Разлоч, бе!

Но са джендъри и двамата.Личи им. БСП докато не се изчисти от такива няма да спечели никога в БГ.

Бития - бит, е,,, е,,,.

Много лично приемаш нещата, скъпи.

Всички Европейски държави имаме отлични местни закони срещу насилието над жени и домашното насилие. Истанбулската конвенция има единствената цел да легитимира новия "ПОЛ". Тази конвенция е измама.

Е ПОДПИСАНА ОТ 17 ДЪРЖАВИ,ЗАЩИТИ ЛИ ГЕРМАНСКИТЕ МОМИЧЕТА И ЖЕНИ ОТ ИЗСТЪПЛЕНИЯТА НА ЧЕРНИТЕ СКОТОВЕ,КОИТО ВИЛНЕЯТ ПО УЛИЦИТЕ И?! ВЯРНО ЛИ Е,ЧЕ В ГРАДОВЕТЕ ИМ ИМА ЦЕЛИ КВАРТАЛИ,В КОИТО ПОЛИЦИЯТА ДОРИ НЕ СМЕЕ ДА СТЪПИ?!ОТГОВОРЕТЕ БЕ,ТРЕТОПОЛОВИТЕ!!!

На колко години сте, та някой да ви казва, че трябва да четеш това, което подписваш. Особено, когато става въпрос за международен договор, които е с предимство пред всякакво българско законодателство, включително конституцията. Когато подписваш такова нещо с което задължаваш цялото население на една държава, трябва да няма никакво съмнение, относно неговото съдържание. Изказванията, че дадена дума е имала няколко значение не са просто смешни, а са престъпление, защото със сигурност ще доведат до огромни щети за българския народ. За държавата е лесно. Тя не бърка в нейния си джоб, а само прехвърля от един джоб и прехвърля парите в друг. Затова, дори не изпращат представители в международните съдилища, където по презумпция, всяко заведено срещу България дело е спечелено.

се натискат да ративицират конвенцията до края на януари. Защо? Те си знаят. Сигурно чакат за благодарност едни 5 милиарда евро от ЕС за послушанието

От ГЕРБ, много добре знаят, какво и защо го правят. Щеше да е смешно, ако не беше страшно. Даже си направиха вътрешна опозиция да не поемат цялата отговорност. В смисъл - "приехме го, но с голям зор и дърпане". А в медиите, вероятно са изсипани милиони за пропаганда.

Този е такъв вероломен гей, че няма на къде повече. Жена му е за параван.

Архипедала и интимен приятел на СерГей тръгнал на бой за правата на жените...

Вагинин, Обединете се срещу Нинова с която само трупате негативи. Разграничете се от 'алтернатива', която ще управлява само със скандали, компромати, саботажи и шантажи. Когато хората наистина видят алтернатива КЪМ ПО-ДОБРО, тогава ще дръпнете напред. Но с Нинова сте на път да станете една маргинална партийка на сиганите и пенсионерите с мото "със скандали към власт"

Никакви негативи не трупат. Заради Нинова БСП привлече нови гласоподаватели, които никога не са гласували за БСП през целия преход.

Така си е. Електоратът на БСП непрекъснато расте. Съвсем случайно със същата бройка, с която и циганите. В Асеновград например.

Виж сега, Нинова я оставете намира. Проблемът сте самите вие. Не може с години да втълпяваш недоверие в Европейския съюз като го наричаш "еврогейски", а сега да искате подкрепа за една откровено про-гейска конвенция. Това е шизофренично. Затова Нинова е права - тя стои близо до нагласите на народа, за разлика от Станишев.