Кристалина Георгиева: ”Южен поток” не е единственото решение

"Южен поток" не е единствената възможност и единственият проблем на България, заяви заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: ”Южен поток” не е единственото решение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Георгина знае ли е какво плямпа? Очевидния провал с газа украсява с увехнали цветчета. Димек, всичко е прекрасно.Напред.(С главата надолу).Може да се направи извод, че нейните приказки най-често нищо не значат. В ЕС има три източника на газ - Русия, Норвегия и възможно да се докарва втечнен газ, например, от Катар. Норвегия няма капацитет за целия ЕС.Всички го знаят. Втечнен газ обаче е двойно по-скъп. Колко ще стане за БГ? Към над 800- 900 лв. Всички го знаят.Освен това трябва да се строи инсталации за декомпресиране на втечнен газ. Какво беше най-реалното (както и сега) ? Русия. Иначе просто няма от къде. Това е реалността. Всички го знаят. Значи тази изтъркана кошница Кристалинка лъже най-вулгарно. Да добавим и НАЙ-ВАЖНОТО след 2020 година украинския газопровод ще се спре и БГ ще остане въобще без газ. Кристалинче, ку-ку!

Докато се самозалъгваме и оправдаваме ,унгарците започват преговори за доставка на руски газ с Русия и страните на транзита -Гърция,Македония и Сърбия.Ние пак сме прекарани.Защото нямаме силни , независими и некурумпирани политици.Навярно няма да останем без доставки на газ , но по лошото е ,че няма да транзитираме, а това са пари-много пари.

"Южен поток" не е единствената възможност и единственият проблем на България, заяви заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева. Г Е Н И А Л Н О!!!

ма де го газо? дето и да се врътнеш пак руски!

И утре ще бият шута на робството на ЕС. Демокрацията се възражда в Атина.

изпитвам органична омраза към една непозната за мен българска американка КриСталина? Кой, кой да ми каже? Винаги добре нахилена, винаги, многословна и нищо не казваща. Български или американски интереси защитава в ЕС? Кой ни я натресе за наш представител в ЕС?

Да, за газов възел трябва газ отнякъде за някъде. Това дори и Сталинка го разбира, само пожарникарят-премиер не го разбира.

американска гражданка със български произход и сталинско възпитание е срам и резил родната си страна.

английският посланик и езика научи човека да го оставят по дълго но не би нашата поптодора 4 мандата не мърда смяха се на бай тошо а те го задминаха по мандати не се плашете има кадърни българи и не продажни да заемат вашите места защо пустите конкурси не ги обявяват както трябва та да попадат и умни хора там а то все по наследство а тази студена жена гледа само собствения интерес

Сталинка Георгиева пак се произнесе. Кога ще дойде времето да ги бесят по стълбовете

Това фхф съкращение на Фюрер Хитлер Фашист ли е?

Хайде ,политическите фигури, вече да се спрете с тези "вниманелни прочити, оценки и търсене на изводи"! Българският народ да не е опитно зайче върху което се извършват само експерименти, та правите такъм научен подход? Още повече, голяма част от вас са на много ниско интелектуално равнище.

Госпожата е еманация на европейското лицемерие.

Хамелеон - като всички наши висши "комунисти''!!!

Вече 25 години слушаме, че има алтернатива и че нищо не е загубено! Е, някои се възползваха от алтернативите...

Противна и лицемерна женица, доста примитивна и елементарна.. един от троянските коне в България...

Мазна, та чак блажна. Неискрена и самодоволна.

+++

Тиквоооо, к'во става с хъба ...... пак ли чакаш мама Европа и Татко САЩ да ти кажат ??????

сталинка, сталинка, поредната калинка

Тази "най-влиятелна жена в България ( Боци и с това прозвище я подреди)", чифутка, може да си плещи кога що си ще.

Тази си е оправила бъдещето на деца,внуци и правнуци. Има една същата американска подлога Поптодора ,която забрави къде е родена и мачкат всичко българско с извратените си напудрени езици.

Този свят няма бъдеще та какви илюзии храни само тя си знае. Сигурно е че материалните блага няма да помогнат на никой.

Вече 3-4 петилетки си драпа "тодорката" с огромна заплата за народна сметка сред оня континент. Хептен я позабравихме тая мухла!

Тази лелка е само шпрехен локумен и никаква арбайтен за страната. Натресоха я в ЕС да гушкя мънгизи и да ръси глупотевини а страната все по зян. Хак ви е булгарани. Не я бива.

Старото име на Кристалина е "СТАЛИНКА" !!

Многострадални българе! Чакат ни КриСТАЛИНСКИ репресии! Поръчани от Световната банка... Пфу!

А на майка ти как казваха???!!!

Кристалино само простотии приказваш, нищо конкретно не можеш да измислиш.

до питер Тя е просто една хитра селска простакела,проста,тъпа,продажна,а прост човек само простотии ръси!

Една жена каза: 1.Дрън, дрън, дрън. 2.Дрън, дрън, дрън. 3.Жива съм, там съм.

Искаш да кажеш баба!?

И защо ни насъскват против Русия? Та не тя е виновна за спирането на газа през зимата на онази година. Украйна не си плащаше и Русия каза "Сиренето е с пари". Сега пак Русия виновна (на някого много е изгодно това). И още нещо - омръзнаха ми клишетата в изказа на политици и неполитици - незаобиколим фактор, предизвикателства и т.н. Кога ще чуем свясна реч? Ама само това ли е ...

Чакаме някой да каже нещо и почват едни критики...Ум да ти зайде! Нищо няма да излезе от тоя скапан мат`рял!

Алтернативни източници на газ ще има като пробием дебелата глава на Боко тиквата. Тогава няма да ни е нужен хъб, я ще захранваме цяла европа не с шистов а с бокогаз. Да ни е честито

какво да ни е честито? Дай смислено предложение /не, че има кой да те чуе /! Какво искате от ББ? Или всичко се свежда до това- да плюем някого...И с това май всичко по въпроса е приключено!

В България е пълно с мошеници, които източват държавния бюджет заради добиваната от тях евтина екологично чиста енергия. Време е те да покажат реално какво добиват и да си го продават на реален пазар, вместо да се мъчим с руския газ.

Абе, като всезнайковци по въпроса за този южен поток, моля обяснете /на прости хора като мен / с няколко реда следното: 1.Тая тръба, транзитна ли щеше да бъде или щяхме да си сложим едно кранче и да го връткаме, както украинците? 2.Кой щеше да плаща прокарването на тръбата? 3.Ако тръбата и газа са чужди какъв ни е кяра? Щото като гледам украинците ...хм?!?!?!?!

има скрит проект за вечен двигател, оставен от дедо и Димитров: "Колелото на историята ще се върти до окончателната победа на комунизма".. да ме прощава Господ!

НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КОЛКО СТЕ ПРАВА, ПОЧИТАЕМА ГОСПОЖО. ДЕ ДА ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА ИЗВИСЕНИ И МЪДРИ ЛИЧНОСТИ КАТО ВАС. Е, ПО ВРЕМЕТО ДОКАТО ИМАХТЕ РЕСОРА - РУСНАЦИТЕ МУ ВИКАТ НА РАБОТЕЩОТО МИНИСТЕРСТВО МЧС, НЕЩО ПОМОЩИ ПРИ БЕДСТВИЯ... КАКЪВ ЛОШ КЪСМЕТ - НАВОДНЕНИЯ, ЗЕМЕТРСЕНИЯ, ВУЛКАНИ, ДАЖЕ ЗЕМЕТРЪСЪТ В ПЕРНИК. МНОГО ВИ СЪЧУВСТВАМ И РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ ОКАЗАХТЕ ФИНАНСОВА ПОМОЩ НА ЕДНА ТОЛКОВА МАЛКА И НЕЗНАЧИТЕЛНА СТРАНА КАТО ВАШАТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ. УСПЕХ!

защо тази жена никога не каза нито едно правилно или смислено изречение?

ВУЙНО, НА ВСЯКО НЕЩО ИМА АЛТЕРНАТИВА ... ... ДОРИ И НА ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕС :))) .... ТАКА ЧЕ СИ ОПИЧАЙТЕ ТИКВИТЕ В БРЮКСЕЛ КАК ЩЕ ТРЕТИРАТЕ БЪЛГАРИТЕ ....

може ващо село да се сепарирате от еврогеиския съюз

Нашата убава представителка в Сатанинската комисия.

РУСИЯ ПРАТИ ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДА СЕ ОТЪРКВА В БАДЖАЦИТЕ НА СУЛТАН ЕРДОГАН :))) .... КАТО НЕ ЩЕТЕ ЮЖЕН ПОТОК ЯЖТЕ СЕГА ТУРСКИЯ ПАТОК - ЕНЕГИЙНО ЗАВИСМИ ОТ ТУРЦИЯ ХИХИХИХХИ - ТАКА СЕ ИГРАЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОКЕР :))

Това е много хитър ход на Путин,защото по този начин ще може да оказва влияние на Турция и осигорява по стабилна геополитика във черно море. Ти как мислиш Детройте?

Със един куршум,два зека.

ОТ ЕС СЪЮЗ КАТО ИЗПУСНАХА ПИТОМНОТО ДА ХОДЯТ ДА СЕ СНОШАВАТ С ТУРЦИТЕ :)) ПОСЛАНИЕТО ОТ КРЕМЪЛ БЕШЕ КРАТКО И ТОЧНО :)))

Ами има!Газ от сероводород-проф.Бешков-БАН.

за изграждането на връзки към (газопроводите на) съседните страни,,,, ДА, СЕГА ЩЕ ВЗЕМАМЕ РУСКИ ГАЗ ОТ ГЪРЦИЯ, ЗА КОЯТО НЕ ВАЖИ ИЗИСКВАНЕТО ЗА 3-ТИ ПАКЕТ.... ЗА ЕС БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ХОРА , А РОБИ, КОИТО ТЕ УПРАВЛЯВАТ. А СТАЛИНКА Е ПРОДАЖНИК, КАТО ВСИЧКИ ПРЕБОЯДИСАЛИ СЕ БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП.

Нека сега КРИСТАЛИНКА задържи сълзите си, както ще ги задържат И В ЕВРОКОМИСИЯТА - за да оплаче други столици, други варварства и страдания, кога робът извика на господаря си: кой си ти, що плачеш? Мъж ли си, жена ли, или хермафродит - звяр или риба? ... И ще бъде ден - ден първий.

Юруш са се разбучали ама на местните избори пак ще ядат дървото.

Южен Поток няма алтернатива ! Европа е в нокаут ! За България като изтривалка на ЕС и САЩ да не говорим....

когато живеех в БГ и аз бях заблуден като вас и едва ли не харесвах Путин, но откакто емигрирах в Америка осъзнах какво е истинска демокрация и колко е правилна Американската политика. Бог да Благослови Америка!

На добър час, Nasko! Въпрос на избор на ценности.

Американците изтрепали 40 млн. индианци и ограбили логатството им? Ха Ха Демокрация в държавата на мафията ????

А рашките имат ли нотариален акт че са купили крим от кримските татари ?

Когато един американец покаже нотариален акт, че е закупил 1 м2 земя от индианец ще кажа ашколсун!!!

На нас такива като теб не са ни нужни! И не си мисли че само ти си емигрирал драги! Национализма и ЛЮБОВТА КЪМ ИСТИНАТА е в ЧОВЕКА!

Абе Каспичански бърдуко, ти от Ихтиман по-надолу не си слизал та в Америка. Марш в говедарника при фъшкиите!

и как е как е да те опрашват чернилките а?? колко пъти си ходил до съседен щат да ми кажеш а?)))))

Мурзилките беснеят, че ЕС показа среден пръст на патока на путкин....какво по-хубаво за България от това?!

Средния пръст го показа Путин на Боко, ама той недовижда и продължава да се пъне. Справка - одобрената програма на Р. Бъчварова.

Още един бездушен роб на мамона непознаващ любовта.

Защо ли всичко в изказанията е познато? Защо ли само по снимките се различават? Ами защото всички - и ЕС и САЩ , а и нашите, родни милинки на мама и тати политици и политички впанталонки и в дълги и къси полички могат с много думи да не казват нищо и за много дни,месеци и години да не свършат нищо (е не се брои това, дето го вършат, за да си напълнят джобовете , а и тези на родата и на кукловодите)! Спомнете си споходилите ни напоследък "важни хора", заради които блокираха София - нищо не направиха,нищо не казаха, а само набиха "кофи" на нашите и спуснаха поредните "директиви" и провериха изпълнението на "предходните такива". Т.е. стегнаха редиците, за да не си позволяваме друга линия от начертаната ни - глад,мизерия и унижения от малцинствата ...