Кристалина Георгиева изпревари Борисов и Цветанов по доверие

Кристалина Георгиева измести Бойко Борисов и Цветан Цветанов по доверие. Премиерът и вицепремиерът отбелязаха рекордни спадове в обществено проучване.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева изпревари Борисов и Цветанов по доверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трудно схващат червено-кратунковците. Все нещо не им е ясно, все нещо недоразбрали. Ама то така е, не е лесно да мислиш с чугунената глава. Закалена в дълги партийни събрания и набиване на канчето от партийни секретари и други там другари. Интересна е червената сган. Когато се появи информация за проблеми на ББ - всички в един глас ревват как уж ББ се бил провалил. Когато излезе информация че на първите места са хора на ББ, започват да си спомнят историята. Ами като сте такива историци защо не си спомните за агент Гоце, за преадтеля Станишко, за Румен Пикльото, дето с помощта на престъника Ал. Петров се среща с други престъпници, Братя Галеви, за Р. Овч и Вальо Топлото, за Мургина, за маргините и Маджо ит.н. и т.н. Всички тези са същи бивши слъжители от службите, активни членове ан БКП, а после и ан бСП. Но са бандюги, минали са "от другата страна" . и кой знае защо все са свързани по някакъв начин а БСП и ДС. В случая става дума за нещо просто - информация за това че въпреки всички скандали първите три места по популярност са за представители на ГЕРБ, а ББ взема повече гласове от всички останали взети заедно. Просто е, даже и за червена кратуна на активист от БСП-БКП.

И какво е направила г-жата та е спечелила такова "велико доверие" у българите? Светнете ме, наистина не си спомням, честно ...

Ами тя е кристална, затова! Иначе имаше една Порцелана Илиева, ама и е нисък рейтинга. Пък и не беше от нашите...

Кристалина Георгиева е работила 20 години в ръководството на Световнанта банка. Ако знаете коя е та- ще ви разкажем тук- Световната банка е банката на чикагския икономически кръг, който състави по искане на Луканов - БСП( със СДС) Плана Ран Ът 1990 г. Банката също се помещава в Чикаго и е събрала капиталите си от изнесените от България и други източно европейски страни крадени мръсни приватизационни капитали. В нея са съсредоточени голама част от изнесените капитали на Мултитруп и от черните куфарчета на Луканов( от изчезналия външен дълг и държавния резерв 1990 г. В нея са съсредоточени и голяма част от изнесените капитали от приватизациите. Световната банка е само световна в името си. Поради криминалния си характер, тя не е призната за легална Банка в западна Европа. Сега нейното ръководство се оглавява Джорж Сорос, която също се опитва да оглави и МВФ. Кристалина Георгиева без изпратена в САЩ 1992 в СБ от правителствата на Луканов-Фильо Димитров да стане ковчежник на капиталите им там. В Брюксел като еврокомисар бе номинирана от правителството на ББ, но не и избирана.

жалко че на избори в БГ не избираме такива , а все или с една мозъчна гънка или по лошото крадци

Още с появата като име на лелята на Дянков- Кристалина Георгиева предчуствах и писах, че ще бъде Кандидат Президент! Господи, пожали България!

Дали щеше да е такъв рейтинга, ако беше в правителството на ББ, където се вземат неадекватни решения.

Щеше, щеше! Щото и тя е наше момиче, като нас с тебе Петрова!

Много коментари от чрвено-кратунковците. И все грешни. То и няма как да бъде иначе - с чугунена глава трудно се мисли. Нека да разгледаме цифрите. Те показват нещо просто. от тези, които имат намерение да гласуват ГЕРБ събира повече гласове отколкото всички останали заедно. Това, преведено на български означава само едно - ако изборите бяха днес ББ щеше да спечели над 50% от гласовете и щеше да има абсолютно мнозинство. Второ, на първите три места в класацията са знакови фигури от ГЕРБ. И забележете, след всичките скандали и компромати. От БСП няма никой. А агента Гоце е бита карта - след като му свърши президентстването, най-много да се кандидатира за кмет на с. Сирищник, Пернишко. Що се отнася до БСП, там лидерите им са безкрайно назад. Това говорят цифрите/ Тълкувания много. Те от БСП-БКП са майстори в манипулирането на фактите. Но както и да ги въртят нещата едно е ясно - в момента ГЕРБ е без алтернатива. И ББ трябва да продължава да мачка комундетата. Въпреки компроматите, въпреки ударите, въпреки трудностите.

за чугунената глава поета-комунист е казал " ... и за нея бронебойни патрони няма открити, няма открити"

много стари стихосбирки си чел, вече има бронебойни дето дупчат всичко

Ей саксофон, ти пак ли се появи бе сладур:)

Там, в Турция никога не са се церемонили с дрогата - дават сериозни присъди, които с еизлежават в сериозни затвори. След първия месец започват да пърдят като бас саксофон, след първата година, като най-ниската октава на органа в катедралата във Виена, а след десетата направо започват да се насират. Е, да им е честито.

добър ход на г-н БОРИСОВ. вече зная кой е новия ни президент :)

едните приличат на мутри, дано не са такива, а тази на баба ми, и затова ми е фаворит/ и прави млякото на баба/

Гордея се със нашият еврокомисар,госпожа Кристалина Георгиева.Аз също гласувах по интернет,за нейната номинация.И мисля,че генерал Бойко Борисов готви Кристалина Георгиева за президент на България.И ако е така,това означава,че тя ще спечели надпреварата при изборите.Дано!!!Бог да я благослови!!!Обичам я,защото у много истинска българка.

Какви са тези проценти пак,за някакво си измислено доверие? Стига измамни публикации! Социолозите,да спрат да лъжат,защото вече никой не им вярва! И заплатите ,които получават,са за измамна работа! От кой бюджет са,а? Ей,хитреци и подлозурковци! Стига сте се слагали на един,или друг политик, ненаситен като властник! Как не Ви е срам вече,да измисляте тези проценти.Преди ги трупахте на Надето Михайлова,която предад, българските интереси,и се скри в миша дупка.Сега отново ставате глашатаи,на нови звезди ,които ще оправели България.Да се поогледате,ама хубаво да се поогледате,защото,ако това се прочете,от Основателя на Българската държава,не Ви виждам,къде ще се криете,за да не давате обяснения пред него. Стига с тия жени в политиката!Жената е за три неща: Любов,Майчинство и Домакинска работа.Ясно!!! Стига сте им вдигали ,разните му там рейтинги,и възхвалявали. А за тази Миглена Кунева,въобще и дума да не се пише! Предаде всичко българско! Разбрахте ли,или още се чудите?Точка!

Кристалина Георгиева? - хахаха, абе ама, ебаси, вие луди ли сте? Сега разбрах че Кристалина е политик, пък и с такова огромно доверие, заеби.

Бойко отърви се от Костов и подгласници и отново ще бъдеш Първи.

Ще бъде Първи на Първи Април.

да заебе сидеров.това е една от причините за падналия му реитинг.все пак оня е психопад

Искаме ОБЩАТА снимка на руските шутове, ЗАЕДНО : ГОЦЕ , ГЕЯ , Р.Овч. и Б .БорисовС ордени , руски , за добре продадени БЪЛГАРСКИ национални интереси !!!!

Казвайте герберчета - Кристалина е комунист, защото е по интелигентна от Божествения, Пудела Му, Флик и още 100-тина парламентарни циркаджии накуп? Така е - има и хора с образование и акъл. Беснейте си безмозъчно.

Дами и господа. Може ли да запитам - Кристалина Георгиева с чии протекции е в Европарламента и кой гарантира за нея? Моля да се придържате към отговори: А: герб; Б: БСП!

на тая Кристалина май комунистите-компрачикоси са и оперирали устата на разтягане. Сигурно и когато спи се хили. Така се става виден банкер и еврокомисар. Иначе е дървена шопкиня откъдето и да я погледнеш и за нищо не става, камо ли за президентка. Скоро герберите ще се спихнат, защото и на тях отдавна им се лъснаха гладните голи задници. Тогава ще видите кака Кварцина-Кристалина как бързо ще се ухили на новите властимащи

Нищо ново под слънцето, Кристалина е комунистически кадър, прочетете биографията. Просто сега работи за ГЕРБ. Нищо ново. А иначе кадърни хора има - и Меглена Кунева е такава, и Меглена Плучгиева е такава, и Бокова е такава, а на когото не му харесва партийното им пристрастие, си е негов проблем

То само жени бе? Един кадърен мъж за цяр няма ли?

Тя е рода на ДЯНКОВ!!! Ти знаеш ли кой е тоя бе, чукундур???

А ти (нищо ново) си само рода на Луканов. От далеч се вижда. Кака Кристалинка пък беше изпратена от Луканов да брои съхранените му червени пари в Световната Банка. Що не се харесвате бе ? Като дупето и гащите е с Бокова, Плугчиева2 Кунчето...

Па Флик отишъл с фондация Л.Живкова във Виена. И кво?

питам се колко е било вярно това твърдение за първото място на техния рейтинг, опеделено е било първо... само че отзад напред

Какво излиза,комунистите от Герб ще бъдат заместени от комунистите от БСП?Кога ще си отиде комунизма от България?

никога!!!! ха ха ха!

А от тебе какво става?Май нищо!

Не си прав, мениджър в частна фирма съм и нямам сериозни оплаквания от живота. А ти?

Очакваното се случва, уви доста бавно. Година и половина им трябваше на доста хора да видят, че от милиционер държавник не става

Ето за това няма да се оправим никога! Само като прочетох колко негативизъм лъха от мненията на 90% от драскачите тук и ми е ясно, че няма оправия. Свикнали сме само да се оплакваме! Тези коментари са показателни защо над българския казан в Ада няма капак! Един човек да прави нещо добро за имиджа и цяла европа да се възхищава и 100 ще се намерят д аго окалят! Каляте себе си бе, простаци такива! Малко поне се гордейте, че в Европа се говори с хубаво за тази жена!

рази усмихната марула от снимката е поредната подводница на червените и има пари да си плаща за порачкови изследваня .

Централа вика Космосссааа! Тая е герберка бе, тъпунгер!!!

герберка е колкото аз сам космонавт и комунист алоооууу

ха ха,кристалина георгиева?!?!тая пък кой я познава,че и дава доверие????с тоя неграмотен народ направо ви повярвах как срещате случайни хора и те ви казват нейното име,да,да...парите,дадени за това проучване,са мноооого безмислени.карай,поне някой се е налапал,имитирайки дейност.ама май са все едни и същи

Мръсна комунистическа сган.Боко е винаги номер 1 !!!!!! Даже и в кенефа !!!!! А в кражбите Цецо Крадецо е номер 1 !!!! Тези са ми идоли !!!! Или са ми идиоти !!!!!

предимно в кенефа е

а 37,8 % от населението кого ще изберат? проучването пак е направено с оная си работа!

Жъ прайти или да ни прайти си трайти,чиии,шъ видити вии!

И ко ся?От нази ли чакате високи заплати?Ми,чекайте като си немате друга работа.

Висока заплата в моята фирма само през крив макарон...!!!

Чухте ли Лечков с какво пренебрежение спомена заплатата си от 1000 лв.Него го разбирам,ама поне тази заплата да беше начална за младите специалисти в някои държавни и общински служби...

Поне половината население на България няма никаква представа коя е тази Кристалина.Всеки може да попита близки и роднини(по възможност от провинцията)и да разбере,че е така.А за сапунените мехури ББ и ЦЦ-не е нужно да говорим-не познавам човек,който да не е разочарован от управляващите.

Всички сме разочаровани от всички управляващи през годините.Само драстично увеличение на пенсии и заплати няма да разочарова сегашните и бъдещи управници на следващите избори.

пиша, пък после ще прочета коментарите. Дали има кой да вярва на кънчо-райчевите измислени съновидения. Когато започнат да говорят за "проучванията" си чак и си вярват. Поне така гледат да го изиграят пред камерите. А що се отнася до това, че Кристлина Георгиева била най-добър бг политик, то това не може да се отнася за нея, тъй като тя не е политик. Не членува и не е членувала в никаква партия. А кривоустата от години работи единствено за себе си и нищо не само добро, а вече и зло не може да направи за България. От време навреме някой журналист, сигурно срещу заплащане, взема от нея някакво интервю, където тя говори, говори, без да каже нещо. Просто да не бъде забравена.

Ами, това се отнася и за Кунева Веске! Помисли преди да напишеш!:)

Проучването показва, че политикът с най-голямо доверие е Кристалина Георгиева, защото хората смятат, че тя прави нещо хубаво и се намира далеч от националните политически търкания. Проучването е правено преди да бъде обявен проектът АБВ. С 14 процента е намаляло доверието на българите към министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов през ноември спрямо октомври. Миналия месец 55 процента са вярвали в него, а сега - 41. Числата за Бойко Борисов са съответно 47 процента през ноември и 52 процента за миналия месец, а доверието в еврокомисаря Кристалина Георгиева се е увеличило от 49 на 56 процента. Четвърти по доверие е президентът Георги Първанов, а след него - съветникът на Жозе Барозу - Меглена Кунева. Sic transit gloria mundi! - Така преминава световната слава!

Много интересно. Герберите във форума започнаха да плюят вече и техен човек, който е надминал рейтинг на Божеството и Неговия Пудел!

Тва за рейтинга агенцията на Гоце ли го казва?

Да, позна. Ама и другите агенции същото казват, само тези от сдружението на герберджиите-слепци "виждат" друго.

Гуцко,гуцкооооо,явно е ,че си мнооооо заблуден.Ама то овци в тая дуржава колкото искаш!!!!ха!ха!ха!!!!!!!!1

хаха тази пак каква е и какво общо има с политиката

Меглена Кунева е по - класна по-умна, по-тачена в Европа. Тази е по-слаба ракия.

С какво? с мошеничествата си и некъдърността си?

Все пак идва от Америка, пъки е с двойно гражданство....! а, пък в ЕС малко са подозителни към този тип банкови чиновници.... хали се сещате!

ОХ КАКВИ СТЕ МИ КЪСОГЛЕДИ НАИВНИЦИ ВСИЧКИ ТУКА. СЛАДУРИ!

За какво са наивници тук? Защото на ББ и ЦЦ им пада устремно рейтинга или...? Или имаш предвид, че понеже Кристалина е тарикат и не стана министър на финансите (за 2,000 лв заплата), а стана еврокомисар (за 20,000 евро заплата)? Е, Дянков й е рода - нека се учи момчето...

ОХ КАКВИ СТЕ МИ КЪСОГЛЕДИ НАИВНИЦИ ВСИЧКИ ТУКА. СЛАДУРИ!!!!!

не Кристалина, тя е отгледано от Тато комунистче и има доста селска визия. Виж онази предишната комисарка Кунева май по става за президент, има малко повече финес в нея, нищо, че е омъжена за сина на дърт червен комуняга и партизанин. Баща и барем беше голям симпатяга, интелигентен и готин пич, а крушата си пада до дървото

Какво имаш предвид като използваш ласкателния и интелигентен израз тъпи муцуни!Може би ти прилича на тъпа физиономията и поведението на Росен Плевнелиев?Позволи ми тогава да не се съглася!От сегашните никой не пикае пиян по фонтаните,не нарича опозицията с изрази от рода на циркадции,смешници и не ги определя като разпищолени!Няма и такива,които тайно се срещат с престъпни братя,няма и играещи на играта аз на тебе,ти на мене. или аз на батко,той на братко!Няма и такива с честните синс очи на Масларовица,а премиера вместо да твърди,че държи на подчинените си ,с които работел,като престъпната красавица от НАП ,ги гони дори само по подозрение!Е да по твоите критерии правителството е съставено от тъпи муцуни,но къде ли беше блестящото ти слово,когато имаше далеч повече основания за неговото проявление?

Имам пред вид тея дето не могат да се защитят адекватно от нападките на Яне и мероприятията на А. Петров. Имам пред вид, че политиците от ГЕРБ масово нямат дар слово. То е задължително. Имам пред вид здравните министри, арогантния непукизъм на Дянков, Простотиите със Стара планина и т.н. на земеделския министър. Безпътицата на военния. Неадекватността на образователния. Разбира се, че има и добри министри като Плевнелиев и Младенов. За съжаление другите не са им от класата. И не съм казал, че са по-лоши от предните. Кадри няма достатъчно в ГЕРБ. В т.ч. и за областни управители и особено за антоража им. За предни правителства не говорим. Те са жив позор за народа ни. За да дръпнем напред обаче трябва още нещо, нещо в което да сме напред от съседите и от страните в ЕС. Кое е то?

ти да не си и образован бе тарикат? беги оттука бе цървул ний сме много и прости сме настояще и бъдещето!

Той не ви ли прилича на Софиянски - усмихнат и мазен.... и /Софиянски/...Крадлив и хлъзгав!

Едно към едно! Още повече - мазньо отговаря за АСФАЛТА на Бойко, така че... Къде коя фирма да строи, после - преасфалтира - - Росенчо е у час!

Пак да кажа какво е на дядо ви социологическото проучване - засаждам пред блока цветя - ако оживеят значи вървим към по-добро! досега са издържали най-много 8 часа преди някой да си ги откъсне за себе си! Пък вие си четете разните там проучвания - Ганю Балкански е като непрекъснато мутиращ вирус, с който българите се раждат вече заразени!

Е, няма как да стане - народа си е все същия, а иска читави политици! В такава среда не може да стане промяната - всъщност българина я чака вече 600 години - чака, а не се променя! Блажени са верующите да чакат още 600 години! По умните се възползват за собствена изгода, а другите просто заминават!

Че какво му е на народа, бе? Заминаващи винаги е имало, но за малцина се знае нещо. Виж, да гепят там наготово благинки - става. Нека! Ама защо трябва да упражняват постоянно простотията и злобата към държавата си? Нали уж отиват там някъде си да станат хора, а то какво излиза - все същите. Интересно как при толкова много външни и вътрешни врагове България все пак оцелява?

ха тръгнха като аслани и вече са на..................

Имайки впредвид тоталната цензура, наложена от борисов и цветков върху големите медии тези статистики са само повърхноста на онова, което се случва - герб губи доверието на хората. Губи го безвързвратно, както го загубиха костов и царя, защото лицемерието на управляващите вече не е изненада за никой - очевидно е, че цветанов и протежетата му са корумпирани и доста богати, без да могат да докажат как и защо. Очевидно е и че бойко си затваря очите - защо ? Ако същото се беше случило със станишев или неговите хора денонощно с мегафони щяха да ги плюят, а сега мълчи като пън ! Българите не сме толкова прости - никой не обича крадците и лъжците и ако бойко не махне тези хора и наистина не покаже, че е политик от нов тип - герб ги очаква съдбата на сдс и ндсв - тотално забвение !

Мисля че ГЕРБ вече доста време ни водят. Доверието зависи от джоба на потребителя, от средата за бизнеса, от лихвите за кредитополучателите, от мнението на безработните, от глада на пенсионерите, от разтъкаването на пациентите и доплашането в болниците, от усещането на всички за сигурност. Я ДА МЕ СВЕТНЕТЕ КЪДЕ ТОЧНО ГЕРБ ИМА НЯКАКЪВ УСПЕХ. Да не говорим за тъпи муцуни по всички висши управленски нива.

Въпреки,че Кънчо много добре изпълнява партийната повеля да омаскари сегашното управление ефекта от това ще е много малък!Неговите прогнози за изборен триумф на БСП на изборите миналата година претърпяха пълен крах!И сегашните му напъни да манипулира общественото мнение няма да са с подобър край!Българинът доста се е издигнал в политическо отношение и с подобни методи не можете да го баламосвате.тОЙ ХАРЕСВА КАКТО УПРАВЛЕНИЕТО НА герб,ТАКА И ЛИЧНОСТТА НА бОЙКО,КОЙТО Е МНОГО СМЕЛ МЪЖ И ПРЕДИЗВИКА ВЪЗХИЩЕНИЕ!оБРЕЧЕНИ СА НА ПРОВАЛ ВСИЧКИ ОПИТИ ДА ОЧЕРНЯТЕ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ,ТАКА ЧЕ УСПОКОЙТЕ СЕ )ТО ЩЕ УПРАВЛЯВА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ПОНЕ,ЗА ДА ИЗПЪЛНИ ВАЖНАТА СИ И СЪДБОНОСНА ЗА бЪЛГАРИЯ МИСИЯ ДА СТАНЕ НОРМАЛНА СТРАНА!

Стига сте се чудили и вайкали! Това е държавата в която едно магаре показано три пъти по телевизията става президент! За голямо съжаление, това е много жалка оценка за ниска интелигентност на нацията.