КПКОНПИ за Кирил Петков: Не приемаме декларации за несъвместимост, те са при президента

Антикорупционната комисия е изпратила само копия от имуществените декларации на Кирил Петков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе извратени комуняги, какъв е проблема с двойно гражданство?. Стотици хиляди българи имат двойно, това прави ли ги по малко българи? Напротив, тези хора са репресирани в България, като са принудени да емигрират в друга държава.

А... чекмеджета ще проверяваме ли Г-н цаца?

интересува гражданството на Кирил Петков. Интересува ме дали си върши добре работата. А той си я върши добре.

измамник не може да си върши добре и съвестно работата, това е пионка на лайняния ни пРезидент

Сектир Цацаров и гишефтоф не са ли в затвора

сера в мозъка педал

Защо Гешев не е казал каква му е заплатата,че е стиснал поста си като болен ябълка и какви недвижими имущества има,а сте се хванали с Кирил Петков.

Като ви разформироват нещата ще се оправят на всеки наказание според вината

Питане: Драги модератори, има ли цензура за публикуване на коментари? Питането е от просташко любопитство.ЛУДИЯТ

ко ше праим с договорите за инвестиции за много десетки милиони дето тоя подписа в качеството на незаконен министър... май констутуционните съдии могат само д кажат че президента не е длъжен да проверява и следователно не е виновен че го лъжат, ама не могат да решат дали подписа на незаконен министър е валиден.... на бас че няма да му отменят подписа и договорите пе си останат.... да видим колко електрически коли ше произведеме и най вече ше продадеме....

президенто не бил длъжен да проверява.... а дали е длъжен да спазва конституцията??? ами ако беше длъжен да я спазва значи трява да провери дали го лъжат или не за да не влезне в беля.... браво на на конституционните съдии, в прав текст обявиха че президента не е длъжен да спазва конституцията... наште съдии са най-добрите които може да се купят на пазара... интересно защо само се опитаха да замажат вината на президента вместо да изполсват намалението да го гътнат и да си турат некой по-свой човек... или май точно за това, сега го държат на каишка и нема да подписва неудобни за тях укази

тоя земята ше преоре да докопа кокала.... ако беше толкова учен колкото го изкарват за чий се е върнал тука?? явно за да не копа на некой строеж там... иначе няма за кво, и за чеп за зеле не става

Държавата, този който ти приема декларацията нямал задължение да я проверява. Че защо въобще подаваме тогава тези декларации. Смях, вече в данъчната дикларация ще пиша кур за държавата, нали няма да я проверяват дори какво пише.

данъчните са единствените дето се проверяват оти само за парите им дреме

Поредната долнопробна пиеска на двамата авери - имитатори Гешев и Цацаров. Накратко - Гешев бави топката, защото очевидно ще бъде изхвърлен от поста му, където го инсталира мафията, като иска да използва и Цацаров. Но Цацаров, който сам е с огромни проблеми и драпа да остане на неговия пост, където пак мафията го инсталира след като я обслужи като гл.прокурор и съдия, му връща топката - всеки вече се спасява поединично. Иначе вижте какво става - Цацата обяснява на авера си Гешев какво точно работи и какви документи могат да приемат и разглеждат и какви - не! Като на малоумен!

Какво прави мръсен комунист от ДС в САЩ. Данни ли им продаде или остана след мисията на която са те пратили кагебейците.

Този Киро е мошеник!

Аз казах ,че единствените отнесли го ще са гербовите калинки вие не вярвахте

новите калинки дето ги цвъкат са по-зле и от предишните....

Осъдиха ме за лъжа.Може да съм мошенник и крадец, но не съм Канадец

Хаааах, този човек ме разсмя, но и озадачи. Петков имал силен порив за дълг към родината и не можел, да гледа, как я ограбват?! Още малко и ще му повярвам. Но, иска да помогне, само ако е министър, или премиер, до своя авер, другото недоразумение, Василев?! И то с диктат, да имали пълна свобода на дйствие! Невероятно, няма друг случай, като този в света! Бих предложил, да си запазят час при психолог, защото имат нужда. При това, наруши конституцията! Факт. Има и други хора, учили в Харвард, но не се натискат по този безсрамен и популистки начин. Апропо, с кого ще прави промяна, с тай-корумпираните лица на прехода, свързани с БСП/ДС

Ами не му вярвай, бе дебил! Вярвай на Мутрата и Каскета, на измамниците и пазбойниците!

Да бе Борисов! Както сам казваш - но не съм канадец (канадец се пише с малка буква) и много жалко че не си канадец. Така ти остава да си само мошеник, крадец и мутра. Съгласен съм с тебе Б. Борисов!

Ще изям един много голям, кехлибарен и много вкусен грозд, откъснат съвсем наскоро от лоза в село Петрово, община Катунци, обл. Благоевград. Пукнете се от яд. После ще си направя един разкошен чай набран на Али ботуш и запарен по специална технология. Пукнете от яд.

Студенко Е, Колега. ( …та чаят - Би следвало да го поподсилите :-) …а отн.с.Петрово - Е ли онова с Паметника отн.1903та ? ..и Ако да - какво Визирате ?

Помаче, за всяка свиня идва Коледа!

ще го лапнеш

Прецедентството се превърна в кочина за създаване на компромати и укриване на институционални актове. Не че и във ВВС не беше така а и въобще.

У резидента значи, са декларациите за несъвместимост на Кирето, демек, ще има да ги чака, спецпрокуратурата. Най-вероятно ще ги получи от някой следващ след Мунчо президент, а дотогава Кирето ще си развява байряка.

…и за да НЕ Си пилеем времето - Знаем Всички що КазвамОтдавна.

Гербаджийската издънка Цацаров лъже и заблуждава. Президента няма задължения и функции на контролен съдебен или проверяващ орган. При подаване и подписване на каквато и да е декларация най-отдолу пише: "Известна ми е наказателната отговорност по чл. 313 от Наказателния кодекс за деклариране на неверни данни". Така че не Президента, а подалия декларацията носи отговорност за подадени неверни данни.

Цацаров може и да е издънка, ама не е гербаджийска, а антигербаджийска! Не други, ами точно прокуратурата на Цацаров оповести публично по ТВ т.нар. "Костинбродска афера" и то в деня за размисъл преди изборите през 2013 г., т.е. в престъпно нарушение на Изборния кодекс с явната цел да внуши на избирателите да не гласуват за ГЕРБ!

Уж проверявали декларациите във връзка с канадското гражданство ;)

…та Всъщност - Ако осигурим Съответна Авторизация на Доказан Българин(ка)…и —той/тя Ни осигури Надлежния Отговор от страна на ДържаватаКанада …то Всякакви “въпроси” отн. Тази “сага” просто Изчезвааааат !

на калпавата ракета Космосът й пречи! Я върви при Радев да му го духаш, а може и на Киро, лайно на 41 г., което не знае къде е входа на България! Ходят ми в чужбина, стават агенти на чужди държави и после искат да ни управляват! Но утре ще ги изметем всички, начело с Мунчо!

да ми изметеш в къщи, че имам нужда, а?

На Б. Борисов ще му извадят душата заради едни поръчкови снимки от спалнята му. Но за канадското гражданство на Петков и минимум 5-те милиарда лева откраднати от бюджета само за 6 месеца власт на Радевата хунта - нищо. Те на това му се вика българска работа!

Забелязвам Отдавна че банкянскио Се вслушва В което Казваме Тук, Колега… - а Напоследък - маймай Е готов ЗА Изпълнението.

Ако Киро е осъждан па макар и условно не може да стане нито Премиер, нито министър. За тва прокурорите тупкат топката.

Значи си прочел това, което съм качил и ти е светнало.

Работата е там, че Кл Петков изобщо не е осъждан по никакъв повод за ваше съжаление. Така че всичките ви изцепки на тази тема са въздух и то не под налягане.

На К.Петков ще му извадят душата заради едни запетайки. Но за минимум 5-те милиарда около КТБ или "геройте ни" по Магнитски - нищо. Те на това му се вика българска работа !

Тези дето фалираха и окрадоха КТБ сега са в мола и си гукат с Киро.

Абе, незнам кой с кого и къде си гука, но е очеизвадно, че тия дети покриха КТБ сега броят запетайки и гледат формалии из декларациите на К.Петков. Вместо да търсят мин. 5-те милиарда или да разчситват котилата направили за смях из цял сват по Магнитски. Българска работа!

Chapeau !

Какво общо има с КТБ, то беше при Орешарски.

Орешарски изкара година и нещо. Т.е разследването при кого (не)протече? КТБ има дотолкова общо, че на фона на плачевните резултати, където общественият интерес е твърдо на минус 5 милиарда, то напъните на същите "разследващи" около К.Петков са просто смешни и само затвърждават мненията за т.н. "балгарска работа".

МНОГО ГЕРБАЖИЙСКА СГАН ТУКА БЕ!!

Много се овлажни ти бе селяк въшлив

С какво се занимава “специализираната прокуратура”? Прокуратурата се занимава с престъпления, а спецпрокуратурата? Моля някой да разясни.

със спецпрестъпления?

Специализираната прокуратура се занимава със спец престъпления. Като това на Киро Канадеца, касаещо националната сигурност. Ако ти си окрал нещо с теб ще се занимава обикновен прокурор. Все пак зависи кво си окрал и от къде. Ако си набил жена си, със сигурност това разследване ше се води от обикновен а не от спец. прокурор.

Хахахах. Тоест няма аргументи никакви за “спецпрокуратура”. Отделно, дебиле, при Петков (ако въобще има) нарушението е административно, а не - криминално. Да не говорим,, че и умисъл не може да се докаже при положение, че се отказва доброволно много преди да стане министър. Айде, опичай си спец-мозъка и дим да те няма.

Направиха ви на маймуни ! Радев се подхилва и така още 5 години...Сега ще кажат че въпросната деларацищ на Кирчо е изчезнала и...пийте една студена вода.

не може да се докопа доДекларацията за съотетствие на Кире Шментикапели и да повдигне обвинение. Няма друго обяснение да я търси при Цацата.

"Спец" прокуратурата даже не е наясно кой какви функции има в държавата.

Изключителни професионалисти.

И гаргите разбраха, че Киро през април е попълнил документ с невярно съдържание. Ако Радев не бе въвел комунистическа диктатура, сега щеше да е в килия. Но така е при комунизма, свиквайте. На нас дето вече сме сърбали попарата на комунистическата диктатура не ни прави впечатление.

Прочети ми долното и ще схванеш.

Преди два месеца качих това, след това го повторих няколко пъти и сега отново: „В този случай кукловод, роден в България, няма. "Продължаваме промяната" е очевиден американски проект. Кирил Петков беше назован поименно в приветствието по повод инициативата "Три морета", прочетено лично от Джо Байдън. Това означава само едно - нашите партньори във Вашингтон силно биха искали тъкмо споменатият от тях човек да е следващият премиер. Те разполагат с всички възможности да реализират този план.“ Явно на американците им е писнало от корупцията и некадърното управление у нас. Все пак са наши съюзници и партньори. Опитаха се да ни подскажат със закона "Магнитски", но нашите политически дебили не схванаха нищо. И затова ще ги сменят.

Радев и ПП бил ихамерикански проекти пък щели да рутят европейските санкции към Русия. Ти да вдиш!

Джо Байдън в речта си произнесе името на Кирил Петков и не назовава Бойко Борисов, защото не може да произнесе думата тулуп.

За това ли сега Канадецо ще налага вето на санциите към Москва? Ай сиктир.

не може да налага никакво вето на никакви санкции, я вземи малко прочети законите, бе дебилскиии и виж кой в държавата има право да налага вето беееееее! Българска простотия!

Кере Харварда си направи успешен пиар с това канадско гражданство и видяхме резултата.

Тоя (изберете думата) Единствено&Само Изпълнява точЬ-В-точЬ каквото му Нареди Ясно#Кой, Колега.

Ще разясниш ли най-после, моля?

Очаквам че Прочетохте което Изказахме с Колегата Connoisseur, Колега…

Кирчо си е приготвил автобус да избяга от народната любов ! Както мая и курнела в белия автобус по тъмно се изнизаха

Де факто К.Петков на 20 април 21г с нотариално заверено заявление се отказва от канадско гражданство.Де юре на 20 август 21г Канада потвърждава този отказ.Какъв вол търсите под ъелето ве Злобари!!!!!!!!!!!!!!!

tonk11

Във този документ дето е попълнил с големи букви пише, че подаването на документа не е автоматичен отказ от гражданство а самото пракратяване се случва когато Канада го одобри официално. За това си има конкретна причина - като канадски гражданин носиш наказателна отговорност по канадските закони и докато техните правораздаванелни органи не проверят какъв си и що си не се получава отказ. Това разбираш ли го или трябва да ти обяснявам?

Виж законите на Канада, виж каква клетва се дава за да получиш гражданство и говори после. Ако ставаше така като ти си мислиш камадците ще го затворят за държавна измяна. Ти си гражданин до момента в който благоволят да те пуснат, а не ит когато ти решиш.

фатмака си избърсал задника с тази декларация на Кичо шугара след конституцията - за радост на простия матриал от протестърски швестери ,червени цоцолани и сини реститутки.

че декларацията на Киро Язовиро е изчезнала досущ като водите на въпросния язовир?

Относно “подадената” към дондю2 - НЕ мож провери Човек дали Изобщо я е Имало, Колега….Засега ! НО ! - тази към ДържаватаКанада - при Съответна Авторизация - Е въпрос на Една шайба или имейл.

ама ако няма декларация няма и престъпление. А че Мунчо го е назнаначил Противоконституционно е друг въпрос.

Завъртяла те е теб шайбата. Много си ретро.

Последно ; мунчо на руснаците ли е пионка или рушняшки буратино

А кой ще се самосезира за огромния дълг който мунчовците на мунчо ни натресоха последния месец ?

ще се сезира този, който и при любимата ти мутра ни натресе също не малко дългове! Разбра ли?

Маджо премиер, Божков главен прокурор

Каква е тая спецпрокуратура, дето да не знае кой, къде, кога и как изисква и съхранява подадена индормация?!? Тия калинки трябва да бъдат уволнени до един и да се назначат нови, образовани специалисти. Как да повярваме, че ще дадат професионално мнение, като те дори не знаят от къде да почнат. Но сегят и чакат информация. Пази Боже България!

Имам един въпрос: На хунтавите тролове плащат ли им, или обичат бащицата Радев безплатно?

СтриктноОтчетно : - ИТ/интернет Пространството у Нас - Е Целево докарано до Тотален Отврат, Колега ! …От Ясно#Кпй и Защо. …което значи че Трябва да започнем ИменноОттам Смряскването на задунаистизъмъ.

Угоилите се шопари от ОПГ на Бойко Гешев и Цацата ще се борят до край за защита на Борисов и шайката му включително и за себе си.Иначе разследване ,съд и да връщат парите от загубените дела в Евросъда срещу БГ граждани и фирми.

Вижте, Колеги…. - Е Тотален Нонсенс ДъСъ Продължават Опитите за “доказване” на добри-или-лоши от Вси”наште” ! …а Деленето на Хората - Е дефакто Вече в модус на ЯдренаРеакция из ЗемитеНи ! - значи - Взрив НЕминуемоНЕпосредствен.

От спецпрокуратурата са открили, че Кире Харварда с подписа си като министър е присъединил Канада към България.

Клякай Цацаров, Виж какво стана с Нинова и Христо - изтекоха в кенефа на промяната. Ти си на ред

..към Колегата Познаващ : Отново - Съвпада, Колега ! …ТА ! - Алиниране&Координиране Действията на Хората-уНас с Хората-отДиаспоратаНи ! (Хората !…а НЕ Говедата ;-)

Назначения от посолство невнятник за президенр, само такива са му от хунтата

Джаф, джаф :)

Имам един въпрос: На герберските тролове плащат ли им, или обичат бащицата безплатно?

Всеки месец ходех при Божков за да му отказвам секс, а не за трольови пари.

На вас троловете на Мунчо Черепа ви спря парите след изборната победа. Ти напразно се пънеш

Тия декларации не са ония. Само ще му го лъскаме, имиджа.

..."сигнал, подаден до прокуратурата от гражданка от Варна"... Каква е тази "гражданка" и за какъв "идентичен сигнал става въпрос", та Прокуратурата се е самосезирала?!... Или става въпрос просто за поредните тъпи интриги и пушилка на Каскета!

Майка му

На всички е ясно, че kучето е заровено при пРезидента Радев !

Не е. При торбичките на Узунов е заровено