Саакашвили прави нова партия срещу корупцията в Украйна

Бившият грузински президент Михаил Саакашвили заяви днес, че ще създаде нова политическа партия в Украйна, за да се бори с корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Саакашвили прави нова партия срещу корупцията в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Про-западната простотия тотално ще затрие измислената Украйна.

Тоя тип ако стъпи в родната си Грузия ще го арестуват веднага за корупция. Така оправи Грузия не е истина, сега има амбиции да оправи и Украйна. Но не е луд този, който яде баницата.

Саакашвили, го пуснаха в селото, дадоха му попската щерка, сега и кмет иска да става.

Когато за първи път бях там декември 2012 г. се изумих от това което беше постигал Саакашвили в държава като БГ и с хора като в БГ. 2008 г . бях в Киев - много по-зле от БГ. В Грузия като кажа че съм от БГ и хората ми викаха - абе вие там сте много зле , и ме бъзикаха за нашия президент Роско и новогодишното му обръщение със скалистите планини. Саакашвили ще оправи Украйна ще видите.

тоа смешник си яде вратовръзката сега явно са му я натигали в задника и седнал партия да прави ...

Много ми е смешен тоя противник на руското влияние .. ама всичките му пресконференции, псувни и изцепки са на руски! Даже да го питат на украински той отговаря на руски.. е че неможа ли да научи украински за толкова години в Украйна? Там е завършил университет все пак!

1. Саакашвили е част от проекта за така наречения мигриращ глобален елит. Хора като него (или наш Роско) трябваше да действат като пожарна комада на запада и да решават възникналите кризи по изряден либерален образец. Но този проект се провали поради ръбатостта на подбраните кадри. 2. Той знае, че дойде ли нов сюзерен, старата команда по правило се зачиства. И сега се опитва да се пристрои. Фалшивите клетви за вярност обаче няма да го спасят. Поне във Вашингтон със сигурност се знае ТОЧНО колко струва Саакашвили. Тоест - силно ненадежден.

АБЕ ТОЗИ ИДИОТ НЕ ГО ЛИ ИЗЧИСТИХА, ТА ОЩЕ СЕ МОТАЕ НАОКОЛО?????

Пчели против мед, коне против овес, все подходящи примери за партията на Саакашвили.

Да заповяда да почерпи опит от извора! България е на 1во място в ЕС и не само...По брой на службите за борба с корупцията и на 1во място по корупция!

Раликата между руския и украинския са 4 букви: Ґє ї і .

Саакашвили е против руското влияние а така и не научи украински... пък и дали му е трябвало да учи като заседанията на украинския министерски съвет така или иначе се провеждат на руски език. Интересно ми е обаче как човек който в първата си родина си се е проявил като развейпрах ще успее в новата си родина да се сбори с местните развейпраховци.

На него "Бе-бе-бе-бе ..." му е достатъчно ...

Ей големи сте лъжци, бе, срам нямате! Саакашвили знае перфектно Френски, Английски, Руски, Испански и... Украински! Освен това борави още с няколко езика. Жалки манипулатори сте мурзилките ей!

КАТО ГО ГЛЕДАМ В СУРАТА МЯЗА НА УЮ МИ У ГЛАВАТА...САМО ТОЯ УЮ ЧЕ ГИ ОПРАИ УКРИТЕ..

ша вика - аз имам законно право да прибирам непоискани подаръци....

Смел човек, демократ, оправи Грузия, а сега ще оправи и Украйна. Даже напердаши и Русия. Е имаше там един срамен епизод на един клип . Залягаше покрай едни автомобили като чу шум от самолет, но хайде, важно е че политически надежден.:)

Тоя от Грузия го изгониха, сега и от Украйна ше о изритат, дано да има повече вратовръзки, че да има кво да рупа.

Саакашвили ..., срещу корупцията... Днес да не е 1-ви април ...

Явно не си и помирисвал Грузия! Нямаш идея колко е направил тоя човек!

sps_hrsf@abv.bg

а защо не е там?

Напротив мой човек! В Тбилиси наистина имаше някакви проблясъци, докато американците (чети Сорос), наливаха пари. Сега е много тъжна кртинка. Това, което построиха, не могат да го поддържат. А на 20-30 км от Тбилиси си е направо каменния век ...

Амииии: Главна прокуратура на Грузия обяви бившия президент на страната Михаил Саакашвили за национално издирване, съобщиха тази вечер грузински медии, позовавайки се на източници от прокуратурата. Решението за задържането на Саакашвили е предадено на вътрешното министерство. Той ще бъде арестуван, ако реши да напусне страната. Саакашвили може да получи 11-годишна присъда заради разхищение на над 8,8 млн. лари (около 5 млн. долара) от държавния бюджет. Това съобщи агенция Новости-Грузия, която се позовава на главната прокуратура. Обвинението засяга засекретена част от разходите на специалната служба за охрана за периода 2009-2012 г. То бе огласено вчера и се базира на клауза от Наказателния кодекс, засягаща разхищение на държави средства в особено големи размери. Обвинението подробно описва разходите на Михаил Саакашвили, включително за масаж и други козметични процедури, за наема на колите Порше, Мерцедес и Ауди в Австрия, хеликоптер в Перу и яхта в Пиза, покупката на 10 ръчни часовника в Грузия и Англия, а също картини на художничката Мередин Остром, която рисува с гърдите си. Съответните чекове са включени в документа. Както посочва прокуратурата, Михаил Саакашвили е решил през април 2009 г. да засекрети разходите за лични цели. Дотогава разходите на президента са били обществено достояние и са се финансирали от бюджета на президентството и от агенцията за държавно обезпечаване. Обвинението е предявено задочно, тъй като Саакашвили напусна страната веднага след сдавено на поста. Срещу Саакашвили вече са предявени две обвинения - за разгонване на протестна акция на 7 ноември 2007 г. и за побой над бившия депутат Валерий Гелашвили.