FT: България обуздава корупцията

"София предприема действия, за да обуздае корупцията", това гласи заглавието на публикувана във вестник "Файненшъл таймс" статия, посветена на мерките, предприети от новото българско правителство.

Обратно в новината

Коментари - FT: България обуздава корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Файненшъл таймс коментира, че биещите на очи строги мерки на Дянков срещу контрабандата отразяват популисткия подход на новия премиер Бойко Борисов...популист подход.популистки меркинулев резултат.

ехо , Боко, Чоко и Мони - чакаме ви за получаване на новите директиви

имайте малко логично мислене и разум и върнете историята от 1989 г.- от тогава започва разграбването на българския народ, и от това , че всички тичате към избирателните секции без да помислите когато гласувате. Така навремето гласувахте за Костов и за Симеон и после бяхте разочаровани, че бяхте ограбени, защо не отчетете тия грешки, я се замислете по-напред като критикувате. Най-лесно е да се критикува, трудно е да се работи и да се живее при тези тежки условия, това да ви е за урок , когато тичате неорентирани към избирателните секции. 20 г. си правихте експерименти с изборите, все по симпатия гласувахте, а сега Ви виновен Станишев, ами Вие си го избирахте, както и Костов и Симеон. Давате им баницата да я ядат, а после защо ? я изяли , ами мислете.

Тези англичани май са ни сложили един етикет - България - най-бедната страна в ЕС и навсякъде си го слагат. Направо е досадно ...

Страната ни е бедна защото всички активи които носят печалба са продадени на чужденци. Т.е. ние сме бачкерите и управлението и печалбата са за чужденците. Ти да знаеш някой бачкер да живее като работодателя си? А в разпродажбата на България участваха не само комунисти и царисти, но и в най-голяма степен костовисти. Сега Бойко като продаде енергетиката оставаме съвсем без нищо и ще живеем още по-бедно. Т.е. Бойко иска да докаже че България НЕ може и затова продава всичко да се управлява от чужденци.

Искам да ви напомня, господа, че Станишев беше наречен Мистер Клийн, а министерът от снимката горе е известен с прозвището Хер Флик и нито едно от тези прозвища не е измислено от българин! Напомням ви, защото вие вярвате на западяци, само когато ви изнася!

как я обуздава по-точно?!

Вашият Хер Флик добре ли ви плаща за вестника, който и за тоалетна не става? Ако не-не се хабете с идиотски писания! Не ревете на чужди гробища, защото не знаете как го викат!- Така казва народът български!

да сигурно ще се краде от магистрала тракия и тнт, но ще се краде както в западна европа по 10% и ще има магистрала...А до сега беше кражба 90% от парите и никаква магистрала..е те това е разликата....ти какво си сислиш че в западна европа не крадът??? Да крадът но поне остава и за хората....А тука като турска провинция от анадола я направиха българия...

Да бе, щом го хвалят сигурно Бойко се е съгласил да сложи английски фирми да обслужват митниците и да обират парсата. Няма безплатна хвалба.

Комунисти и царисти ни докараха до статута на латиноамериканска дръжава в ЕС Символ на корупция и бедност.

хаха, скоро ще разберете, че лъча светлина в тунела е от фара на приближаващия влак :-) дано да греша де! все пак е доста трудно, дори за разбойко, да се справи по-лошо от червените боклуци!

Престъпността,която хамстерасъздаде трябва да остане като мрачен спомен в историята,както и цялого му управление!Един от най-важните начини за постигане на това е пресичането на контрабандата,която пълнеше бездънната каса на социалистическата партия,а преди години и на комунистическата!

Kostov e vinoven

Съд за Станишев и обкражението му !!!Трябва някой да се пристраши и да бръкне в гнездото на осите иначе няма спиране този батак. Колкото и кадри да се сменят мутрягите пак намират начин да пробият. Не е това начинът да се справим с корупци

Абе то преди има ли е правителство? Аз поне не зная, ако това че Доган ги манипулираше всичките е правителство- сигурно е имало. То от корумпиран турчин и корумпиран социалист по нагли същества има ли- с цинизма си в отношението към останалите/ по-бедни от тях/. Дай им власт и им гледай сеира, както е казал народа.

казаха ли им го на онова ... крадливо племе

Авторитетният британски ежедневник отбелязва, че стотици служители на митническите и данъчните власти в България ще бъдат уволнени днес, в нов опит за предприемане на строги мерки BRAOO Nova darjava- tova e na4aloto .....

Съд за Станишев и обкражението му !!!Трябва някой да се пристраши и да бръкне в гнездото на осите иначе няма спиране този батак. Колкото и кадри да се сменят мутрягите пак намират начин да пробият. Не е това начинът да се справим с корупци