Нинова: Борисов, в аферата ”Цанков камък” включете и себе си

Корнелия Нинова приветства желанието премиера Борисов да подаде сигнал до прокуратурата за "Цанков камък", но да включи и себе си в него.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов, в аферата ”Цанков камък” включете и себе си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена /квалификациите ще ги спестя/ няма ли кой да й каже да спре да се излага, защото вреди на партията си? Заради нейните глупотии не спечелиха изборите, за които се бяха наточили,у няма и да ги печелят още дълго време с нея начело.

Понякога ми е приятно да чета напъните на "селската пръчка" - явна некоректност, злоба, обърната логика и ярко безсилие да измисли нещо умно... ББ рязал лентата при откриването: ами какво да прави, парите похарчени и "разпределени" от БСП и Доган, стената построена... И какво, да я взриви ли?! Простотии...

Цялата работа в тая история опира май до едно просто заяждане! Тъй като взеха да цъфтят далаверите на гербаджиите из провинцията, решиха да си го върнат с този доста непремерен удар. Получава се нещо като "Империята отвръща на удара". Как иначе ще си обясните, че след 7 години изведнъж се сетиха за "Цанков камък". Казвам "непремерен", щото и Боко има участие в тая далавера, ако въобще можем да говорим за далавера. Единственото, което е ясно, че Доган захлеби доста от тоя строеж, а за другите се носят само слухове...А истината? Истината едва ли ще я научим, колкото разбрахме какво се случи с КТБ, където далаверата е от доста по-голям мащаб...

Pesh0

максимално производство 86 мегавата . Това не значи че може целогодишно да ви ги произвежда .... докато свърши водата . Цена 1 милиард .... Статус на централата МАЛЪК ВЕЦ. Цената е примерно 1/4 от цената на едрен блок , който дава 1 гигават и то почти целогодишно ... изключваме технологичните ремонти и презареждане

не знам Цанков камък дали е рентабилен и дали трябва на Доган да издигнем паметник. Но едно зная - не беше опасно - нямаше режим на тока както само и изключително при комунягите. Защото те продъжаваха да продават ток извън граница и то на ниски цени, а на нас го спираха. Бойко предупреди, че ще спре продажбата на ток, но няма да остави българите без електричество. Анадъма?

- тъпанарка, арогантна и нахална седесарка. Що не каже нещо за Костов, да попита бабите с малките пенсии, които им намали драстично. Ама те не знаят, че Корни е негово протеже и ако не беше той - няма Нинова.

Дебелака да се благодари, че тази зима го имаше "Цанков камък", Електро-Енергийната система беше пред колапс, и беше достатъчно само да липсва "Цанков камък" и да се разпадне системата. Тогава народа щеше да наскача и счупи кратуната на Дебелака.

Костов. Мисля, си съгласен, че ако не беше той нямаше да има и Нинова. Не знам защо, кой му я посочи - та от стажант съдя с две годишен трудов стаж той я взе при себе си и я направи Изпълнителен директор на Техноимпекс, за да го приватизира.

Е това е нагло. Повече няма накъде.

бутнат ли го, виждаме го при горби в щатите, а цвъки при цървулите, да копа картофите им, а що не и в гараж да работи, по себе си съдя цвъки. когато направиш добро не ти се признава, а ти ходиш при тях-то не бяха патури, то не бяха пояси, ама в дън душа са не на твоето мнение, защото те си нямат държава, това не аз, а те го казват и тази държава може да се окаже с друго наименование след време и твоите деца макар и с дипломи да работят на тях, докато си жив, на казвай "никога"! турчина и циганина няма ги, барабар с българите са в Дания, Холандия, Германия и сие. Нищо вечно няма на този свят драги ми управляващи. Поне жената от бсп никога не е била като вас член на бкп, а всички в дясно се много повече от левите. Млади хора, а в герб, а да не говорим за оп, там нещата са още по зле, вървите към 60 години, остаряхте, идват млади, с други мисли, съвременни, а не като вашите диктаторски, виждаме ги, до нас са, били са, и продължават да се правят на големи, но са много прости, ограничени хора, да ме извинят, има селяни и селяни. едни като дойдат в града се ..мимитивни хора и мислещи само за пари, а с празни глави, не става въпрос за малцинствата, а за българите от селата, изяли една кифла и станали от дс, простотията ме дразни, съвети, а те милите не ми се мисли, прост акъл на умен, така е и в оп, герб и сие, ограничени дал бог, поне за мен демокрацията е имитирана диктатура

Ей Сланинова, по-скоро ти се включи гнидо жалка! Да ти напомням ли кой лижеше задника на Доган.......два пъти подред!!!!!!!!!!!

Корни-то иска всички да се включат в нейната крадлива партия,САМО ЧЕ БЕЗ НЕЯ. Курни,много си прозрачна, ако можеш да излъжеш червените бабички,където хвърлят парите си през балконите,БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ МОЖЕШ (ОСОБЕНО В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ).МНОГО МИРИШЕШ НА ПРОВИНЦИАЛЕН КОМУНИЗЪМ,АМА МНОГО.. ..

Права е Нинова. А за пълнота на обвинението в списъка трябва да фигурират и Корнелия Нинова, нейният покровител - Румен Овчаров, техният ортак - Ахмед Доган и дясната ми ръка - Пеевски, който пък от своя страна е най- добрия ортак на Борисов и помогна на Нинова да превземе БСП. И обвинението ще повдигне Цацаров, който е назначен от Пеевски и Борисов в сговор. А финансовите щети ще изчисли Влади Горанов, който е дясната ръка на Пеевски. Чудничко!

KORNI DOLEN BOKLUK,KAJI EDIN PUT NASHTO SVYASTNO.OT ZLOBA SHTE PUKNESH,A DANO

Като ферментирала септична яма си , клокочиш фекалии.

Нинова, забравила си да попишат, как проект за 400 милиона е станал милиард и 400 милиона. Извинявай, де. Само напомнях. Ако искаш, пусни още едно изказване с този въпрос и как чакаш отговори от колегите си, Доган и Станишев. Обещаваме, да прочетем и тази новина. Честно!

Очко, да не би да си виждал фактури и платежни с подписа на Корнелия? Но всички видяхме рязането на лентичката и хвалебствията на мутрата банкянска. Ха-ха

Колко струва една лентичка? Кой строи Цанков камък?

То проблема не е в това, че е грандиозен проект и модерен,а в това ,че парите които са вложени и които са обявени като похарчени коренно се разминават!Или 2-3 преувеличени!Нека има такива проекти,лошо няма,проблема е в кражбата на публични средства !Ама нали цоциалистите искат борба с бедността,но трябва да е на фона или успоредно с борбата срещу източването на публични средства които отиват в джобовете на няколко алчни дръвника!Така че Курна пак пропуска най важното!

Значи, Корни... царя, Доган и Станишев правили Цанков камък. На Борисов се паднал финала с рязането на лентички и пу-виновен! Корни, ти сериозно ли? Не, че нещо, ама ще дойдат нови избори. Трябваше да привлечеш нови маси по някакъв начин. С такива изказвания май пак оставаш на пенсионери, които се топят с 290 човека на ден и на покупките на хора като Манол Генов.

357-лошото е,че битовата престъпност е голям бич за нормалните хора ,хората от и по селата,аз съм част от бг ,които са извън страната и в разговори с други като мен се откроява стаха,стреса и недоверието,несигурността на хората,колкото и да ни се иска да се завърнем в страната,ние просто сме поставени пред бариера,когато опре до този факт,защото това изглежда като държавна политика срещу българите в полза само на определни кръгове и цигански прослойки,последните е ясно защото са неграмотни и гласуват за пари...трябва да се възбуди българщината,родолюбието по някакъв начин в хората ,за да започне бавна промяна иначе се затрива държавата от тея политици...може би е време за тотална лустрация ...

за да се промени това положение(статукво)както казват, някой трябва да си сложи главата в торбата,да му е паднало пердето или да е останъл без избор но откакто Ботев и Левски напуснаха тази грешна земя и хората загубиха вяра в себе си и бъдещето си ,тяхното и на техните деца,страха се настани в тази местност и господства над нея и човеците родени в нея се превърнаха в безропотни роби.

Всички партии са крали на корем. Това се случва с всеки държавен проект, печели "нашия" човек с най-ниската цена и към края на проекта с анекси се дели баницата м/у партиите.

И ако обичате, изпорлзвайте уважителна форма "Вие" или поне "Г-н"! Какъв вВи е, да не би баджанак или подвластен, да не Сте яля и пила с него, та пренебрежително царствено си позволявате само фамилно име? Щяхте да спечелите симпатии, ако се държахте по-културно с опонента, но кой с Вашата заетост да се сети. Нямам намерение да го защитавам, но все пак нали сте хора с хиперпретенции, а едно обръщение не можете да стъкмите. И се усмихвайте по-често, пак само ще спечелите. Махнете очилата и носете съответния вид лещи - това ще Ви подобри имиджа. Въобще, време е за промяна. Смело напред и умната.

КурНело, с тъп и прост човек не може да се спори! Още повече, когато е самовлюбен. И най-вече когато е дръвен шоп. Чудомир има един разказ за един шоп, който имал една ливадка в полите на Витоша. И когато минавали туристи, шопът ходел да се заяжда с тях, защото минавали през негова земя. Затова много често ядял бой. Ето, от това разбира простият, злобен и инатлив дръвен шоп. Прочетете го!

ми посочиш ли,поне един разказ за шоп от Чудомир бе всезнайко ???

357-то за всички от оная групировка се намират майстори,дори понякога и един друг се чистят...но жалко за Бг територията , такива все още я контролират ,а хората са зомбясали ,циганите върлуват,политиците крадат,а бизнесмените издевателстват над работниците си...народа насъскан един срещу друг...жалко и това все заради тоз дебелия м.п. от банкянско...

прав сте,и мишо ледениката и бай миле и ваньo танов си намериха маистора, и буда и аз и вие ще си отидем един ден,разликата е че аз спя спокойно и нямам 100 мутри да ме охраняват и да се страхувам от нещо,докато някой дори под леглото си проверяват преди да легнат.

От оговора всеки определя себе си! Преценете ТЕСТА и си отговорете: Цанков камък" се строи когато преки ръководители на М-вото на И.Е. са Овчаров и Нинова отговарящи за Контрола върху Обект "Ц. камък" Установени са фин. злоупотреби..? Б.Б. е открил обекта преди да има данни от ДФК за фин. злоупотреби КОЙ ТРЯБВА ДА "ВКЛЮЧИ СЕБЕ" СИ ТЕЗИ КОИТО СА КОНТРОЛИРАТ или този който открива обекта преди да са известни данни за злоупотреби?? Има нормални, а има и с Лош Чип!?

преценете дали Бойко не беше лицето на управлението на НДСВ, преценете дали по време на неговото правителство не се строи Цанков камък. Преценете дали не отклоняват вниманието от НДК, Судука и пернишката детска градина.

Изглежда г-жа Нинова е уцелила в дестката,затоватъпите герберасти са се разпенили толкова.Незнам какво му харесват на банкянската мутра която в момента изглежда точно като текезесар току що дошъл от полето.

Доган вече е решил да приключва с проекта "Бойко Борисов".

Доказаните корупционни скандали са на ГЕРБ - НДК, Суджукгейт, пернишката детска градина и др. доста елементарно ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието ни от тях. Браво, Корнелия, пак му го нафърфори в тлъстия ...

И Меди,ще прояде свинско,май?!

Доган планира арест на Бойко... до дни. САЩ и Русия вече са казали "да"...

Кури си търси здрав и дебел да я почеше добре отвсекъде, защото сърбежа вече е нетърпим и избива в злоба.

Как,се чеше,бе?

сус ма. да не съм чул лоша дума за суджук ага!

тая като не можа да му седне на стола, всекидневно му се чекне на чле.....!

Не е вярно,дебелият тумбак от банкя нарече нинова "госпожа лъжа" Tой,светилото без което земята ще потъне в мрак,Tой чистият като момина сълза по велик от Левски и Ботев,Tой новия Исус не може да бъде обвиняван,той трябва да бъде обявен извън закона и кой където го види да прекрати жалкото му мизерно съществуване.

заместник министър заради корупция. И да излезе да говори против когото и да било си е нагло, дори за комунистка.

Кой я свали от длъжност? Обяснявай,треперко паша!

kerelov@poshta.net

Станишефффф.

Браво Корнелия ! Точно в десятката. Оставка на крадливата мутра !!

САМО ФАТМАКА И ИДИОТИТЕ ПОКРАЙ НЕЯ МОГАТ ДА И БЪДАТ КОНКУРЕНТИ НА НЕЙНАТА ОЛИГОФРЕНИЯ.

Не мога да повярвам какво чета в статията. Тази кукундрела все повече започва да прилича на Бареков и Яне Янев. Толкова словоблудство на едно място!

Корни, поговорката "Гузен негонен бяга" за теб ли се отнася? Когато се наливаха основите , не беше ли ти тази, която седеше на коляното на Румен Овчаров? А сега: "нападението е най-добрата защита".

Нинова, сигурен съм, че вече и изкуфелите пенсии трудно ти връзват. По-интелигентните от тях, ясно е, отдавна си им доскучала. Значи ти малко като сервитьора, който се скъсал да хвали на клиентите еленското със сметанов сос, пък не знаел, че готвача от сутринта е нов - виетнамец, а майката на шефа му за още от вчера си търсела ризеншнауцер-а. Ако го чуеш този виц, знаеш ли колко неудобно ще ти стане? Или, не, чакай...ти все пак си Корнелия Нинова. За да се почувстваш неудобно се искат ред човешки качества - все неща, които са те подминали.

Моля Ви спрете да коментирате какво е казала тази злобна пачавра. Ние очакваме извинение от наследника на БСП за лагерите, а тя си мисли кариера да прави. Каква наглост! Искаме възмездие за убийците на българският елит - терористите комунисти социалисти.

Ех КУРнелия лъжлива и крадлива... Да ама ние помним този ваш и на партията Мафия БСП в мафиотско съдружие с "енергетика" с обръчите Доган ДС-бей ДПС и с Царя кретен 800 дни лъжи НДСВ, мегаломански строеж - ТОЙ СИ Е САМО ВАШЕ ДЕЛО...!!!!!! А ти и колегите ти продължавате да мечтаете за по дебелия и дълъг Борисов СУДЖУК... Мечтайте, но Борисов за разлика от всичките го рецитирани боклуци строи и построеното го виждаме и чувстваме всеки ден...

"г-н Борисов, нали не сте забравили, че в последните осем години, без една, управлявате Вие? Защо всички виновни не са в затвора?" мноооого хубав въпрос, ама много! естествено отговор няма да получи. разликата м/у двамата е, че тя (Нинова) никога не е била на власт. партията й да, но тя не. затова може да си позволи да говори свободно. друга съществена разлика е, че нея могат да я наричат всякак, но притежава интелект за разлика от селския бияч от Рапон (Ипон1 и 2). не я харесвам особено, но е за предпочитане пред Тиквуня, а и лично на мен би ми било любопитно как жена би се справила с премиерския пост у нас.

Ти или си с къса памет или така ти е удобно. Само ще оставя това тука (копирано е от уикипедия): От септември 2005 г. до март 2007 г. е Нинова е зам. министър на икономиката и енергетиката по външноикономическата политика. Тя отговаря и за държавния резерв; търговията с оръжия и офсетните споразумания, свързани с доставки на армията. Хайде сещай се нататък

До Незаинтересован от политика Кога ще разберете , че Борисов не вкарва в затвора престъпниците.Съдът е този , чието задължение е да се справя с престъпността.

Не е проблем, че ББ е на власт, проблем е, че няма кой да го бутне.

Корнелката по принцип трябва да млъкне(няма ли си пиари да я укротят?), ама сега му то натресе на ББ...

Тази селска пръчка,дугарката Нинова, постоянно иска да се нареди до Борисов,къде с подигравки,къде с просташки подмятания,къде с класова омраза. Нооо ,другарката може само да мечтае да мие вечерно време краката на г-н Борисов-строителят на България! Борисов е великан в сравнение с джуджето Нинова. Sorry ,моме!

N. S.

То и затова България се откроява така величествено и исполински на световната икономическа и политическа сцена ? ! Едно време, с 'цървула' бай Тошо Светът ни имаше уважение, и ние си имахме постиженията. В спорт, в икономика. Сега имаме ....... на гъза вълна.

Sm3hurk0

Тая Нинова, как е нахранила ББ.... Да му е сладко !

Разлика в класите.

От Цанков камък ще стане хубаво Банкянско паве.

А на теб какво ти пречи сама да го посочиш. Само на думи радваш пенсийките.

Повечето знаете ли Какво коментирате-освен партията на която сте членове. Четеме поредната Глупост надолу в коментарите,че Водата на "Цанков камък" протичала в почвата и ТЯ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ЗАЛЯТА СЕГА С ЦИМЕНТ-е НЕЕЕЕЕ по-голяма глупост не вярвах ,че може да се сътвори. Който е прерязал лентата-преряза-съгласил се е ,харесало Му е на Суджука и точка.

Ами ТОЙ е включил и себе си др Нинова? Още тогава е подал сигнал до прокуратурата ? А Б.Велчев (тогавашния глав.прокурор) си "затраял"!

Няма нито едно полезно дело за НАРОДА през тези 28 години!!!!!!!!!!! Всичко е КРАЖБИ И "ПРИВАТИЗАЦИЯ"!!! Само Социализъм може да ни спаси!!!!

Пълна поквара!Да им еба и скъпите часовници,коли,къщи и любовници!Смрад!