Нинова: Най-близки сме с Патриотите, не искаме ДПС и ”Воля”

Най-близки по платформа сме с Патриотите, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Едно от първите неща, които би направила като премиер, е изкупуване на ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Най-близки сме с Патриотите, не искаме ДПС и ”Воля” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА БУТИК КУКУВАТА ДАМА ДА СИ СЪБЕРЕ БУРКАНИТЕ ОТ ЖАН ВИДЕНОВОТО ВРЕМЕ И ДА СИ ГИ СЧУПИ В ТЪПАТА ГЛАВА.

15 ноември 2013 "БСП и ДПС успяха да съберат многохилядна подкрепа за правителството на Пламен Орешарски, като за митинг шествието си в София осигуриха с влакове и автобуси мащабно присъствие, а лидерите на двете партии демонстрираха взаимно доверие и сплотеност. "БСП (не беше ли БКП?) имаме историческа вина пред българските турци за "Възродителния процес"- и се извиняваме за това", заяви Станишев и се прегърна с Местан.

ДПС Йордан Цонев 18 януари 2017 "Най-хубавите неща, които БСП е правила за България са били с подкрепата на ДПС. Това заяви пред Би Ти Ви депутатът от ДПС Йордан Цонев"

преди избори,като след избори!бсп или герб?чума или холера-избрете сами!

че ,какви са тези патриоти!това не са български а руски патриоти свикнати да цоцат от соцвремената на ссср и бкп!

Просто е изпуснала една 0/нула/ За бельото става въпрос. Останалото с общото се приближават до цената на шкодата Ви, ако а по-новичка - до 2- 3 год. Ето, затова прическата е от 70-те год. За да се "носталгирате" и да си спомните "доброто време". Дали не е перука? За властта тя и на Слави Трифонов ще заприлича с повсевместно бръснене. И, Ви казва разни мили неща, а вие маскарите женицата! Серсеми!

Най сте близки с патриотите ама в Неделя губите и сте втора политическа сила!

и за да е всичко ок в неделя с бюлетина номер 17 ще сте част от 42 та % подкрепили патриотите другите - ами не знам защо въобще гласувате ама както и да е:) успехи

В такъв случай - какво ще си помисли човек за патриотарите - че са к*урви

България пак, ще ни изненада. Воля на Марешки вече е първа сила, но се говори само на уше. Направо сензация!

звеноводка

Вярвайте й на г-жата Нинова. Ако знаете как съм я виждала по бул.Витоща, да пазарува в най-скъпите бутици, награбила по няколко торби със скъпи дрехи, вярвайте е , че е една от нас. А ние, преминавайки, не поглеждаме витрините, просто не са за нас. вярвайте й, ако нямате ум

Как да ти повярвам,като виждам как е облечена,а и прическата и...сигурно си плаща на някой фризьор за патента от 20-ти век?

= една страхотна клоака!

Доста са поратили гримьорите за да прикрият мъжкото в патриотарката Нинова. Няма спор, чейнето и работи по смазано от Бойко, ама не разбира от пожари и магистрали колкото него.

Оправете прическата на тази дама...Че е полезно изкопаемо го знаем,но и прическата и е от 80-те....как да и повярвашщ,че е иновативна?

Тези от БСП са крадци по рождение, в гените им е заложено да крадат.

Толкова ли вече сме изкукуригали, че почти 30 години след като бившите соц. страни прогониха с тояги комунистите и доносниците на Кремъл, ние продължаваме да се надяваме, че тези същите крадци и национални предатели, наричащи себе си "социалисти", ще въведат ред в България???

Като го продадоха за 1 лев на акция, след 10 години "загуби" ще го купиме за 1000 лева на акция. После пак ще го продадеме за 1 лев и пак щего купиме за 1000 лева.

Така е ! ПЪЛНА РЕВИЗИЯ и ако трябва - КОНФИСКАЦИЯ !!!

и като постоянно губят доведоха и ЕНЕРГОПРО и те да губят.

Най-близки сме с Патриотите, не искаме ДПС и Воля, казва Нинова. Ама, питала ли е дали Патриотите я искат. Не, ама тя ги искала. Е, много важно. Тази съвсем е луднала.

какви бяха тия въпроси, каква предизборна боза! Да отговори на интрижката, да затвърдим клюкарника.... Глупаво интервю, никаква смислена информация! Ясно е, че за ББ въпросите ще са същите и пак няма да го гледам! Хекимян се излага

най-си близка с милионерите и мулти милионерите като Гергов, Весела Лечева и др.подобни, ама и ти с бясна скорост ги наближаваш, а как не като продаде за жълти стотинки Техноимпекс, Техноекспортимпорт, Булгартабак за жълти стотинки - сигурно е имало яка комисионна.

как да нарека Курнелия Нинва - двуличният Янус, или Жозеф Фуше. Янус е Бог на времето с две лица - едното обърнато напред, другото назад във времето. Пример за двуличие, но още по-добре - тя е женският Жозеф Фуше. В биографичната книга на Стефан Цвайг фУШЕ се описва като образ на аморалността - необходимо условие за преуспяване. Чак Бог няма да провъзгласявам Курнелия, но е типичен Фуше.

езвенявам се, че обиждат Курнелчето,че била с Костов, със СДС - вярно ли е или не? Тя защо не се разграничи от Костов. Ай и сега като е работила заедно с Костов, сега било това обида. Двулична лъжкиня. Не е ли вярно, че мъжът й е бил шев на митничарите, че сега работи в Лукоил - верно то все някъде трябва да работи -ха-ха,че синът й завърши американският униварстет в Бъркл и продължава да се квалифицира там. Това си е чиста обида за Московския униварситет. Иначе се извинявам че обидихме честната Курнелия, нея и мъжът й - митничаря и синът и завършил честно и почтенно най-добрия университет на света, извинявам се на Путин -ха-ха.

Novae

Абе то се знае бсп-то е най-близко с Дявола.

ДА!!! Ако ДЯВОЛА са БСП (Кремъл, КГБ и ДС - в този ред)

Аз съм ПОТРЕСЕН!!! Каква стана тя сега? Радев е независим. Радев не е кандидат на БСП - той е независим. А сега - "Останахме само с Румен Радев. Казах му: "Ти успя. Не забравяй моля те първия ни разговор" и той ми каза "И ти успя". Как са си гукали като гълъбчета само - мила картинка от срещата на НЕЗАВИСИМИЯ и неговия ПАТРОН.

И ПУТИН каза - "Ти успя. Не забравяй моля те първия ни разговор".

Така. Тия дни чета по форумите, огън и жупел се сипе по Корнелия Нинова. то не са обиди, не са грозни цинизми.Ок, явно авторите им предпочитат "антикомунистките" Меглена Кунева, Цецка Цачева, Бъчварова, Кристалинка и разните там "калинки" на Борисов. Едно ми е пределно ясно -колкото повече медиите пищят,че комунизмът се завръщал, толкова повече някои хорица ги е яко шубе от БСП.Промяната в столетницата не е на шега и опонентите са наясно, че Нинова вземе ли властта, наистина ще има здрав погром върху "Паралелната държава".Жената си каза и си призна -правили са грешки и то сериозни.Но са си извлекли поука! Хайде да видим, какво ще направи като стане премиер, и то веднага: ще изкупи активите на ЧЕЗ. Нима е лошо одържавяване на дерибействащите монополисти в енергетиката??? Кой друг иска да го направи - никой! Ама като вдигнат тока, всички започват да рИват...после, ще премахне веднага постановление 202, подписано от ГЕРБ за разселване на бежанците по българските села и градове! Искате обратното ли??? Ще отмени концесията на летище София - към него най-голям апетит има турска компания!!! Искате обратното ли?? Ще оттегли жалбата на Фандъкова срещу решението на съда за намаляване цената на билета. Искате да си остане 1,60 лв., ок?? И още едно предимство на Нинова пред Борисов - каквато и да е, никога не е била в правителство и не е взимала управленски решения.А Борисов - цели два пъти премиер...тотално дискредитиран. Всички медии са в шок и ужас и са мобилизирали куцо и сакато против Корнелия.Днес по една телевизия поканили шефа на Евр.народна партия да обяснява как социалистите загробили икономиката на Испания.Случайно?? Както и да е. Моята прогноза - БСП убедително печели изборите поне със 7-8 % преднина, Нинова - Премиер, правителство в коалиция с патриотите.Във ВМРО и Атака има читави хора. Време е за ПРОМЯНА!

защо се и бъркат името не е Курнелия ,а Корнелия , те така и Курвелия ще я кръстят

ех курни, курни с 2500 лв ли преживяваш??? Само костюмчето дето си се издокарала е поне по 2 или както се вика ние имаме 2500 лв, а другите не ни интересува, от къде идват. Аз съм на кон!

а ти Кукурнели, пита ли ги дали те искат да са близки с тебе? Щото и аз искам да съм близка с Джоржд Клуни, ама той и представа си няма...

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Шилo

Ама разбира се, че сте най-близки с т.нар. патрЕоти, нали заедно ви инструктира Решетников и сте на едно общо (руско) финансиране.

Цялото ми семейство ще гласуваме за Г-жа Нинова . Достоен кандидат, какъвто никога до сега несме имали. Има невероятно излъчване,звучи искрено и говори много умно. Възхищавам и се. За първи път ние ще гласуваме за БСП и то с увереност, че сме направили верният избор.

Шилo

Да бе! А като я питаха защо така ни тегли към Русия, а сина й е в САЩ, тя се ухили безсрамно и каза, че се гордеела със сина си. Като е такава руска фенка, що не го прати сина си в САЩ!?!?

Ето заради такива невежи и зомбирани избиратели,даващи властта на руските слуги, България остава най-бедната страна в Европейския съюз,а ушанките ще продължат да ни ограбват.Тези над милиард,за които ни осъдиха по делото за АЕЦ Белене са само част от грабежа.Сигурен съм че като всеки българин и Добринка има свой роднина,познат или приятел,заминал да учи или да работи в чужбина.Попитай ги Добринке защо отиват на Запад,а не в любимата ти Русия.

Добре ще е Добринка да поиска разяснение от своя кумир Г-жа Нинова защо е изпратила синчето си да учи в САЩ,а не в Русия(на тази тема тя обаче предпочита да не говори).Същото правят и останалите висши комунисти,промиващи мозъците на добринкините съмишленици.Например: синът на Стефан Данаилов също е студент в САЩ,дъщерята на Ивайло Калфин учи в Белгия и т.н.

Да, с патриотите, те са много повратливи, ако спечели герб, ще са с тях, ако е бсп, пак с тях, вече не им вярвам, драпат само за да са в управлението...много са лицемерни и тримата представители. Сега правят шоу по границата, за да се изявяват ден преди изборите, къде бяха преди?

Довчера с ДПС, днес с Патриотите. Ако се коалират БСП и Патриотите според вас кой ще се окаже най - безпринципен и лъжец? БСП която без свян ползва противоположни партии или Патриотите, които ще подкрепят довчерашните "приятели" на ДПС?!? От цялата схема най-морални се оказват ДПС. Еааааати!!

Защо бе Корни ? От септември 2005 г. до март 2007 г. е зам.-министър на икономиката и енергетиката по външноикономическата политика. От декември 2005 г. е председател на Управителния съвет на Булгартабак Холдинг АД[6]. През 2007 г. е отстранена от управата на дружеството и е разследвана по твърдения за престъпление срещу правосъдието. Според прокуратурата тя и следователят Татяна Шарланджиева са пазили бизнесмена Красимир Георгиев /известен като лобист в съдебната система с прякора Черния Красьо с тефтерчето [7]/ от наказателно преследване по делото Топлофикация. [8] Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година. [9]

И ГЕРБ са близки с партиотите.

Коя е Корнелия Нинова.? Кариерата и тръгва през 1977 година, когато на власт е правителството на Иван Костов. След това влиза в БСП-червените. За кой плаче тя? Курнелия страда и плаче по Великия съветски съюз. Дори "Уолстрийт джърнъл" пише за надеждата й, Моска отново да ни управлява, както до 1989 година. 2013 година протестите , които свалиха правителството на Бойко Борисов, социологическите агенции, които изкарваха на преден план червените социалисти са подтикнати от Москва. Москва иска да излезем от европейския съюз. 2016г. президенските избори , Москва, Курнелия, Решетников , купените социологически агенции. Всички те заедно пише "Уолстрийт джърнъл " работят за червените БСП. Соц. агенции до последно пишеха, че Герб и Цачева ще спечелят изборите. Лъжа и измама. Те са работили за Червената БСП. Хората се влияят от медиите, от рекламите, влияят се един от друг. Една лъжа повторена 1000 пъти става истина. Червените, знаят как да манипулират . Затова "временното правителство започна с повдигане на обвинения и чистки. Не позволявайте да Ви Манипулират червените от Москва и България.

Абе плаче по Великия СССР. Ако ти кажа за какво плаче ще ми изтрият поста.

Костов да е йебал тази тогава почти абсулвентка /за селяните - значи тъкмо завършила висше/и да ѝ даде ОГРОМНИ постове. Може най-вероятно да са КРАЛИ заедно, но то за това кандидати много!!! Мръсна шаврантия - окраде България - продаде Техноимпекс, Техноимпортекспорт, Булгартабак, защо синът ѝ учи в САЩ, а не в Русия - това не показва ли че Русия гълта прахта на САЩ.

Нинова, която покрай разбойническата приватизация стана СлаНинова ни учи кое е добро на демокрацията и кое лошо!? Иска безплатно образование в България, докато плаща милиони да учи сина си в Щатите. Иска безплатно здравеопазване тук, докато от нейната партия ходят да си сменят кръвта в Швейцария за 3 000 евро банката! Иска да върне безплатната сигурност, която ни осигуряваше ДС по съветски тертип. Иска скрити зад безплатното, да не виждаме олигарси като Гергов, Овчаров, самата Нинова.

Толкова ли вече сме изкукуригали, че почти 30 години след като бившите соц. страни прогониха с тояги комунистите и доносниците на Кремъл, ние продължаваме да се надяваме, че тези същите крадци и национални предатели, наричащи себе си "социалисти", ще въведат ред в България???

Близки сте с Каракачанов още от онова време, когато беше ваш агент под прикритие. Близки сте със Сидеров като руски слуги. Ще ви пречи малко Валери Симеонов, но ще го прикоткате. Вие сте специалисти по лъжите, кражбите и демагогството. Но, най-интересното ще бъде как Каракачанов, Симеонов и Сидеров ще се прегръщат и целуват с Доган. За вас знаем, че сте няколко пъти забременявали от ДПС.

Аз ще гласувам за Корнелия, защото е различна и се държи много добре. А и нормално по света властта се редува. Важното е да избираме читави хора. А Мутрата е престъпник.

А ТИ СИ ДЪРТ КОМУНЯГА.

Грешиш, на 30 години съм и не понасям прости мутри.

Бойко е ясен. Дано народът го измете като Костов завинаги. Но и БСП дали са се променили наистина и да мислят за народа, съмнявам се дълбоко. Дано ме опровергаят. А за тези, които са с право разочаровани от ГЕРБ, БСП, патриотите и политическата ни класа като цяло, бих искал да пусна едно видео на д-р Пламен Пасков от "Възраждане," в което избирател го пита в прав текст: " Защо трябва да изберем вас? С какво сте различни? " https://link (Ако не се покаже линкът, може да го потърсите в тубата по име.) Наистина много хубав въпрос, защото толкова много е лъган и разочарован българския избирател. И интересен отговорът на Пасков. Според мен хората на Костадин Костадинов от "Възраждане" са реална алтернатива на големите партии на статуквото и т.нар. "патриоти". Проучете ги и гласувайте (или не) по съвест.

СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ПАТРЕОТАРИТЕ СА КОМУНЯГИ?

финансиране от Русия.Гласуваш за патриотите, получаваш крушовската патриотка.

НАЙ-БЛИЗКИ СТЕ СИ ,АМА НЕМА ДА ВИ БЪДЕ ,ЩЕ ДУХАТЕ СУПАТА ......

патриотите, сметката им излиза до кривата круша на Крушовица. Там може да си я сложат и за папа.

Г-жо Нинова,ако гласувам за Вас какво ще ми обещаете?

светлото бъдеще под руския байрак.

И аз искам да приживявам с 2500лв.С 300лв.живея охолно.

Каракачанчето е отдавна готов,първи се сложи на руската патриотка,другите се спотайват после ще изригнат и за съжаление, ако се случи тази комбина патриотичната партия ще изчезне както се е появила,или ако заклони на изток по нареждане на фюрерката,,това ще е краят и фалш за хора които пледират за национален суверенитет!Каракачанчо направи първи стъпки в Украйна,точно в Болград,неслучайно,където местните бяха много озадачени от една провокация на един паметник,след като от години честват 3 ти март без никакъв проблем!А това че другия лидер изтърси ,че пенсиите могат да се увеличат,ако се ограничат мизерните инвалидни пенсии,си беше върха на глупостта!

А да бе, само с патриотите си близка!! То май и с Бойко ще се сближиш ако има какво да си поделите под масата!!

"Ще се съюзим и с ДПС,и дори с ДОСТ,стига да се подчиняват като нас на генерал Решетников.За това разбира се няма да осведомяваме простолюдието,а след като спечелим изборите ще измислим как да им замажем очите."

Корнелия,добре говориш,продължавай в този дух и не забравяй основната си задача - проруско мнозинство в българския парламент! Гарантирам ти че след като анексираме и вашето Черноморие ще ти подарим резиденция Евсиноград.