В НС: Нинова е Г-жа 37%, има флашка с компромати за нея

Депутат от ГЕРБ нарече лидера на БСП Корнелия Нинова Г-жа 37%, а представител на Патриотичния фронт я заплаши с флашка с компромати.

Обратно в новината

Коментари - В НС: Нинова е Г-жа 37%, има флашка с компромати за нея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

харесвах ПФ и често гледах телевизия СКАТ защото казваха неща, които в другите телевизии премълчаваха. Бях започнал да им вярвам. Сега обаче слушам същите журналисти (вече в парламента) как говорят точно обратното. Как да им вярваш?

не им вярвай. Лъжат.

Цаца къде си??/Защо не го привикаш тоя да го обвиниш в съучастие в това в което обвинява Нинова ама си е траел след като имаш ''пишка'' с фекалии??

ПАТРИОТ Христо Ботев Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? изяда си и месата.

НО НИКОЙ НИЩО НЕ ДАВА В ПРОКУРАТУРАТА ,ПАТРИОТИТЕ СТАВАТ ЗА СМЯХ,ГРОБАРИТЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ И СЕ ХИЛЯТ А ПФ ОБИРАТ НЕГАТИВИТЕ.АМА КАКВИ ПАТРИОТИ СА КАТО МАЙ ГЛЕДАТ ДА КРАДАТ ТЯХНА ФИРМА СТРОЙ ОГРАДАТА ЗА 1 МИЛИОН НА КИЛОМЕТЪР А ОРЕШАРСКИ Е СТРОЕШЕ ЗА 250 000 НА КМ. А СЕГА И МУТРАТА ИМ ДАДЕ 20 МИЛ. ПРЕДИЗБОРНО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЦЕЦКА АМА УЖ ЗА ОГРАДАТА.МОЖЕ ЛИ ДА ПАДНАТ ТОЛКОВА НИСКО ПФ,ВМРО,АТАКА.ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ ЗАПОВЯДА МУТРАТА ПРОДАВАТ СЕ А БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОДАВА НА ТУРЦИЯ

Дущко добродушков и "ПЕЧЕНА ТИКВА" ????

Нинова, няма БСП да победи, а Радев който няма нищо общо с вас освен, че го подкрепяте и финансирате кампанията му. След това ще бъдете отсвирени. Вие го издигнахте само поради една причина, да свалите ББ! Имайте в предвид, че ако стане няма да допуснем никой от вас и цялото НС да вземете властта!!!

Връщане назад няма. Точка. Гледай само да не уплашиш някой, че може и огнен ад да ви слети!

ако искате флашки ,поръчайте си ги в данс ,цена между 50 и 100 хиляди ! на тая територия всичко се продава и елиминира,според необходимостта ...

Добър ден. Флашка или папка, то е без значение. Както е без значение от кой идва и срещу кого е. Искам да кажа само едно нещо с позволението на всички колеги и опоненти тук. Тази т.н. "политическа класа" или по-точно пасмина успя да съсипе Бэлгария. И като държава, и като народ... Това га казвам аз Тосун бей. Благодаря на тези, които схванаха и иронията, и мъката...

За Нинова има "флашка", за Боко има 10 хард диска по 2 ТБ и не стигат. Боко е топ крадеца на "промените"! Костов, Доган, Луканов... са като малки дечица сравнени с гиганта на кражбата - Тиквун Милиционерски!

Тази женица се хили ехидно защото знае,че в края на мандата на тройната коалиция,когато усетиха че ще яде бой от ГЕРБ и за да вържат ръцете на Бойко приеха "ЗАКОН ЗА АМНИСТИЯТА"съгласно който всички престъпления извършени преди 01.06.2008 г.не подлежат на наказателно преследване.Комунистите са спокойни,че кражбите им няма да се преследване.Така този закон доведе до прекратяване на 457 дела само за 9-те месеца на 2009 г.Спят си спокойно и не ги интересува нито България,нито народа,само празни приказки,обещания и лъжи.

Там ги стяга чепика. Разбрахме за флашката ...утре ще чакаме да обявите че сте я дали където трябва. И си гледайте вече избирателния кодекс.

Табелата за края на Банкя вече се казва Бай Хй (снимка) Новият облик на старата табела 21 Октомври 2016, Петък Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: Христо Христов Шегобиец е надраскал знака с розов спрей Табелата на изхода на Банкя вече има нов облик. След като лидерът на ДСБ Радан Кънев преди дни обяви пред Нова тв премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов за Бай Хй, мрежите се напълниха с шеговити коментари. Най-новият хит е нарисуваната табела на изхода на Банкя, където живее Борисов. С розов спрей някой е написал новото прозвище на премиера.

уродливите патриотари с дучето си валери - компромата могат да ти изфабрикуват всичко гадно което дори не може да ви хрумне и да ви оклепа с говна по собствената си лъжлива скотска телевизйка , това са отвратително противни и гнусни хорица

Адаш и предводител на другата страна на монетата - с подлост народен любимец не се става!!! Знам, че за място в народното сърце мнозина ще направят всичко, но за това има само един път - БИЙ СЕ ЧЕСТНО!!!

Радев ще стане президент кога цъфнат налъмите в банята.Колкото и да преплясква казачоци

Като гледам как са ги нахъсали с парите от разни мини и реактори - нищо чудно и да успеят.

Предизборни театри. Много се плюят ГЕРБ и БСП преди избори, но после няма нито един осъден от едните или другите. Партньори!!! Всеки плаши своите избиратели с другите, но те са едни и същи.

Идиотите пикаят в шадравана.

Идиотите от ГЕРБ не могат без милиционерщина Да дават флашката на прокуратурата Тъпанари, милиционери, пожарникари

Да дадеш флашка против БСП на Прокуратурата и Съда е все едно да я занесеш на Позитано ;))

са последна инстанция,а?

Гербери, излагате се, бе! Флашки и папки!? Смешна история! Вожда ви е с черен колан, а няма нито разбити носове, нито гонитба по коридорите, нито заключени в тоалетните! Като нема леб, дайте зрелища!

Корнелио, как ще победи БСП като няма кандидат президент. Румен Радев бил издигнат от анонимен инициативен комитет. Пълна мъгла. Инициаторите в нелегалност. Явно Радев е издигнат от ошфорен комитет. Партизанска работа.

Нинова отвърна с въпрос защо флашката не е дадена в прокуратурата. Не ви стиска. Един размахваше същата флашка - Яне Янев, и сега е осъден за клевета, а Бойко Борисов го прибра за съветник. И вие ли ще му ставате съветници! Халал да сте му такива съветници", заяви тя. По думите й на балотажа на 13-и ноември БСП ще победи.

го казва на прокуратурата. Другото е кьор фишеци в предизборна ситуация.

А прокуратурата да не би да не е кьор фишек

или прокуратурата и съда?

Че и аз участвах в боновата приватизация, спечелих 1/3 от цех за банички. После се оказа, че не бил цех, а краварник. А кравите отдавна били изядени, пък сградата още я търсят къде е заминала. Де да имах и аз такава флашка, да взема да си търся правата.

Корнелия играе кючек в Сарайте! Те другарите и другарките за пари и власт са готово на всичко! Ех ако БСП-ДПС докопат властта само за година, поне една банка и един пенсионен фонд ще разкостят до дъно!

В отговор Андреев заяви: Никакви флашки, никакви листове. Има в един сайт с факти и документи, че Корнелия Нинова притежава 37% от приватизационно дружество. Корнелия Нинова я наричам г-жа 37 %". помните ли мистър 10 %?Умре си и бил беден .Беден бил обаче изтърбуши държавата.Явно не са му намерили скатаните милиони в офшорките.Същото може да стане с Борисов ако не ги осветли.

Щом си скочил срещу жената,кажи къде и кога и сайта. кажи му името бе! А Байрактаров с флашката да ходи в прокуратурата,щото утре ще е късно и ще го обвиним че само вдига шум.

А "господин 30 милиарда" къде се покри????

Идиотите от ГЕРБ не могат без милиционерщина Да дават флашката на прокуратурата Тъпанари, милиционери, пожарникари

интереса се прехвърля върху Нинова.

Добре, де, какъв е проблемът и да има собственост? Реално има 37% акции, защото е искала да вдигне дружеството на крака. Работила е с всички сили, за да не потъне, както другите държавни дружества, продадени от Костов. После, като го е съживила, е продала акциите, за да продължи успешната социална политика. Това е Експерт, бе, хора, не е Цвъки Петте хиперлуксозни апартамента в жк Дружба!

Троллллллллл !

Методи Андреев като беше СДСпосле отиде в ГЕРБ.

сега другарката Нинова как ще се дуе? Сега трябва да мине на обяснителен режим.Който хвърля постоянно камъни в градината на другите,те все падат в неговата градина.

Това означава, че сме постигнали страхотен ръст! От министър 10% (дано почива в мир), стигнахме до екс-зам.-министърка 37%! Страхотен ръст, нали?!

Какви флашки!? Просто върнете историята назад и ще видите как другарката става госпожа СеД еСарката Корнелия и после се превръща обратно в другарката Нинова с по-висок пост. После прави забележка на Цецка , че била член на БКП а сега била от ГЕРБ. Партии любими...

К'ва стана тя, бедните десни завиждат на богатите леви. Че от кога бе, джанъм, да си частник е обидна дума? Този Андрешко Ментодиев, небръснат и със селски диалект, се рови в едни прашасали папки и кариера прави. А да сте чули някой да е осъден или някое позорно деяние да е разкрито? Достатъчно е да се каже досие и РъБовете квичат от радост.

Лъжите тайната страст на капиталиста Госпожа 37 % ГУГЪЛ ЗНАЕ ИСТИНАТА

Тоя Байрактаров е ТОТАЛЕН МАЛОУМНИК!!! По телевизора такива ги говореше, като водещ, а как ПОМИРИСА ВЛАСТТА стана пълен помияр и пудел на Бойко и ГЕРБ!

Има ли комунист които да не е милионер ?????

АЗ И ТОВА ДОБРЕ ЛИ Е НЕ МОЖЕ САМО ГЕРБАДЖИИТЕ ДА СА МИЛИОНЕРИ БОГАТ НЕ Е ПОРОК

Нито Дядовците ми, нито Родителите ми, нито Близките ми са милионери!!!

без конкретни факти на общи приказки! Тоя шум от парламентарната трибуна го приемам за предизборна кампания.

А ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ НЕЩА МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХВЕ ЦВЦВ СЪС ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА С ПЕНСИЯТА НА ТЪЩА МУ АМА ЧЕ СТЕ НАГЛЕДЦИ БОКЛУЦИ СТИГА ТЕРОР И ГРОБ ОТ ГЕРБ

КОГАТО ГОВОРЯТ МЕТОДИ АНДРЕЕВ И БАЙРАКТАРОВ АЗ ИЗКЛЮЧВАМ ТЕЛЕВИЗОРА ТОВА СА НАЙ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ДЕПУТАТИ - НЯКОЙ СИ ОТ ДПС НЕМОЖЕЛ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ А М.АНДРЕЕВ МНОГО МОЖЕ КЪДЕТО ИМА Е ГО ИЗГОВАРЯ С И - А ДРУГИЯ ПО ТЯХНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ПРЕДИ ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ПЛЮЕШЕ БОРИСОВ НА ВСЯКА ДУМА - МНОГО ХОРА НЕМОГАТ ДА СЕ СРАВНЯТ С НИНОВА ТЯ ЗНАЕ МНОГО И ВЪВ ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ А ПФ,ГЕРБ И РЕФОРМАТОРИТЕ НЕ РАБОТЯТ ЗАКОНИ А САМО ТЪРСЯТ КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ ОТ БСП ЯВНО МНОГО ГИ Е СТРАХ ОТ БСП

СЛЕД КАТО ИМАТЕ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ ЗАЩО ДО СЕГА Я КРИХТЕ И СЕГА Я РАЗМАХВАТЕ ПРЕДИЗБОРНО - СРАМ И РЕЗИЛ ИЛИ МОЖЕ БИ СТЕ СЪУЧАСТНИЦИ И УКРИВАТЕЛИ БОКЛУЦИ С ФЛАШКИ

Корнелия Нинова по времето на Костов и СДС, беше шеф на Трансинпекс и го приватизира! После ''поработи малко'' като шеф на Българтабак. Абе , социалистка от всякъде.

Тъпо е! Това е стара дъвка!

Те в БСП, всички са на ''социални помощи'' ,ОТ МИЛИОНЕР НАГОРЕ ! Като започнеш от Георги Гергов и Корнелия Нинова , минеш през Добрев и завършиш с Ерменков, и Кирчо Добрев! За Моника и Станишев да не говорим:)

ОТ БСП СА СОЦИАЛНО СЛАБИ А ОТ ГЕРБ СА МУТРИ КОЙ Е ПО-ДОБЪР????????????

Не пиши за Моника че ще те изтрие

Коментара е скрит защото КАЗВА ИСТИНАТА ЗА КОМУНИСТИТЕ А Моника Станишева не търпи това

лидера на БСП Корнелия Нинова, че е излъгала публично българите, обявявайки, че не притежава акции в РМД (работническо-мениджърско дружество)Техноимпекс-98 АД. Това РМД през 1999 г. приватизира външнотърговското предприятие Техноимпекс. Оказа се, заяви той, че тя е била собственик на 37% от акционерния капитал на РМД-то. Методи Андреев е прав. Това показват документите, които и Вие сега ще имате възможност да видите. Корнелия Нинова не казва истината и това отново е заключение, което всеки може да направи, след като се запознае с документалните доказателства. Оказва се, че лъжата май е тайната страст на Госпожа 37%. Нека историята на тази грандиозна измама започне сега, пише политологът Антон Тодоров.

Мерси!

Я СЕ СТЕГНЕТЕ И СЕ ЗАЕМЕТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА НАРОДА СТИГА С ТИЯ ФЛАШКИ ЗАВРЕТЕ СИ ГИ В Г...ЗА И СТИГА С ТИЯ ПОДМАЗВАЧИ И СЛАГАЧИ ВАЛЕРЧО СИМЕОНОВ И ПФ НАГЪЗИЛИ СЕ НА ГЕРБ И НИ ДИШАТ НИ ПЪРДАТ СЛУЖБОГОНЦИ ЖАЛКО ЗА КРАСИ КАРАКАЧАНОВ И ВОЛЕН СИДЕРОВ ЯКИ МЪЖЕ, НО ПОД ЧЕХЪЛА НА ВАЛЕРЧО

Ако ви стиска го публикувайте! Всеки може да размаха една флашка и крещи че има в нея компроментираща информация.

Много важно!Две-три каки си говорят, даже се и почесват!През Бай.Х.уй ми е!

Като тая, флашки много - полза никаква. Ще мине и ще се забрави. Нищо чудно и тя да е толкова измислена, колкото и измислената фраза на Евгени Михайлов Да дойдат танковете!!! Не бих се учудил изборно време.