Светът пак се залавя с Пхенян, Ким се радва на ракетите си

Съветът за сигурност на ООН се събира извънредно в сряда по искане на Япония и САЩ, за да обсъди новите севернокорейски изпитания на балистични ракети.

Обратно в новината

Коментари - Светът пак се залавя с Пхенян, Ким се радва на ракетите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито в Русия, нито в Китай мислят така, само родните червени кхмери.

Всеки се радва на каквото си има. Едни на яхния от трева и ракети, други на висок жизнен стандарт.

Мдаа, Ким може да се нарече свободен - ходил е да учи в Швейцария, обича да гледа баскетбол от НБА, да пие западно уиски и да си другарува с Денис Родман. Поданиците му, обаче, едва ли имат тези привилегии.

Ха-ха-ха, коментарите с елемент на възхита към другаря Ким ме връщат в един позабравени времена, когато Роналд Рейгън беше личен враг на Толбухински окръг, а страните от Варшавския договор бдяха денонощно, очаквайки империалистическа атака. Времена, когато всяко яйце беше бомба, а всяка кокошка- летяща крепост срещу западния агресор. Чак се умилих!...

Разрешете да попитам. Толкова ли са безпомощни Япония и Южна Корея,че все чакат някой да ги защитава и спасява от пича КИМ.А от ООН как различават кои бойни ракети са добри и кои зли.

Не вярва Ким Чен Ун на честната дума на американците. Може би, защото преди години Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи им повярваха и се отказаха от програмите си за създаване на оръжия, способни да накарат всеки агресор добре да помисли преди да приведе в изпълнение завоевателните си планове.

Прекрасен коментар, в стил "ранен социализъм"! Все едно, че прочетох в архива в-к "Кооперативно село"!

Китайците са тези които неутрализират санкциите насочени срещу клана Ким! Обаче всичко си има граници и супер модерният ПРО комплекс THAAD на нашите американски съюзници сега ще ,,диша горещо" и в китайският врат! Кимчо ще побеснее и може от яд да натръшка още педесет шесдесет генерала барабар със семействата им!

:Третата световна ше започне от северния тигър:

от кога чакам... няма ли да пускат терминаторите вече ...

Къв тигър е това бе??? Егати мършавата тревопасна котка.

Вели се "ке", а не "ше"...

Голям трън в очите на САЩ е тази Северна Корея.. Просто няма какво да й направиш - нито санкции ги ловят, нито технологии искат да купуват, пък и да ги "демократизираш" е трудна работа - 1 милион редовна войска. Затворено общество. Интересен факт е, че според западната пропаганда са много зле. Мой приятел беше там за три месеца и снимките, които ми показа са нещо много подобно на България през 80-те години. Имат си всичко.

А това че имаш право да снимаш в точно определени области, никога не си без придружител, не ти е позволено да отидеш където искаш. Само това трябва да ти казва колко червена куха кумунистическа лейка си!

Дали знаете, че и у нас беше така цели 45 години? И кво? Всеки трети пост е въздишка колко било хубаво тогава.

Треперят им мартинките на братята американци, само като чуят за Ким. Затуй, каквото и да стане в КНДР, започва едно тръшкане, едно сполявене в ООН-то. Ким пръднал и айде, заплаха за световния мир. Корейците пострада от ужаса на войната от американските агресори и ще помнят още дълго. Затова цялата държава е в пълна бойна готовност и никй агресор вече не може да помисли да пипне!

светлина в илюминаторе.... :)

Нека се радва.Нивото на ракетостроенето им е някъде 50-60те на миналия век. Ким има огромна армия, но няма нито един съвременен танк или самолет. Миговте, които имат не са ремонтирани и модернизирани от 80те. Нямат съвремени кораби, нямат съвремено пво. Имат само жива сила с промити мозъци и огромен брой укрепени позиции с много оръдия. Това му е армията на дебелия.

30 часа работа за юс спокойна

Я ги оставете тези приказки ;)) На пръсти се броят страните със собствени разработки балистични ракети. Но дори да сте прав, то пак са костелив орех, а най-гадното е, че няма какво да спечелиш от война с тях - нито петрол имат, нито злато.

Тогава кой би пожелал да ги напада, както твърди свинята, като няма какво да им се вземе? Какво ще им вземат, голите задници и идеологията чучхе ли? Понякога наистина дрънчите на кухо. Много кухо, освен ако не е ирония, ама май в този случай не е.

феновете на путлер са фенове и на ким не е необходим допълнителен коментар

Правилно Кимчето развива въоръжените сили на КНДР! Знае отдавна известната истина, че амриканците разбират само от тояга! Когато САЩ изпробват нови оръжия, и а когато започват мащабни войни отнемащи живота на стотици хиляди ООН-то и "демократичната" общност, "загрижени" за мира си трайкат или даже хвалят агресорите! Колкото до японците те мразят неистово американския поробител. Всяко семейство има поне един роднина убит от американците. Да не говорим за двете ядрени бомби хвърлени върху беззащитните граждани, които избиха стотици хиляди японци.

Добре де, когато САЩ или да речем Франция прави някакви опити с ракети, заседава ли ООН и правят ли им се санкции. На какъв принцип се решава кой да изстрелва и кой не, нещо като лиценз ли трябва да имаш. Наистина ми стана интересно

От 55 промишлени града на САЩ ние ще ударим 5, но ще ги унищожим от корен. САЩ може да ни унищожат, но ще получат възмездие. Ние не сме Ирак, нито Либия, нито Сирия. Имаме учени, ядрено оръжие и силна армия. Щатите да заповядат..

ядрено оръжие. То не им и трябва. Мръсни бомби стигат - радиоактивен отпадък и обикновен взрив. Взривява се над града и града трябва да бъде опразнен за минути. Иначе бавна смърт от лъчева болест. Лошото е, че и някой терорист все някога може да го направи. Балистични ракети да танцуват висш пилотаж се съмнявам. Ако е истина просто значи, че ракетата отработва някаква траектория, която е заблуда и средство срещу ПРО. Ей това ако е вярно спукана им е работата на Япония и САЩ най-вече. Остава само и лъжливите бойни глави да отработят и тогава проблема ще им стане Китай и Русия, освен ако те не ги побутват , лекичко така с някоя и друга схемичка нахвърляна набързо, но прецизно. Съмнявам се обаче, че са толкова напред Кимчетата. Нямат необходимите полигони и пространства за подобна разработка. Просто това е най-гъсто населения регион в света.

Червените форумни кухи тикви пак реват - това е добре. А който желае- му купувам еднопосочен билет за Мужикистан.

EC и техните последователи,да ядът патките на цял пхенян.

ЗАРАДИ АМЕРИКАНЦИТЕ СТРАДА ЦЕЛИЯТ СВЯТ НАМЕСВАТ СЕ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ , ДИКТУВАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ ЗАРАДИ ИНТЕРЕСИТЕ. СИ ПРАЩАТ ХОРА НА БАЛКАНИТЕ. НАРОЧНО ДА СЪЗДАВАТ ИТРИГИ М/У. СЪСЕДИТЕ НИ НА НАРОДА ИМ ПИСНА. КОЛКО ТРИЛИОНА ДЪЛЖАТ. И НИКОЙ НЕ ГИ ПРИТИСНЯВА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДЛЪЖЕН ЛИ Е ДА РАБОТИ ЗАРАДИ ТЯХ.НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВАТ, АКО САМАТА ДЪРЖАВА НЕ ПОИСКА .

Така е, но в Корея САЩ отиват точно за да защитят Южната част, след като много по-силният Север подкрепян от СССР и Китай ги напада. А най-големият идиот е Джордж Буш който прецаква обединението им.

Когато стреля САЩ- са миротворци, когато стреля някой друг,това е заплаха за мира и сигурността. А ООН е напълно излишна, вредна и корумпирана организация- подлоги и измекяри на САЩ и Израел.