Моряците от кораба ”Св. Николай” изпуснаха срока за обжалване

Българските моряци от кораба "Св. Николай", които бяха арестувани в Испания за трафик на кокаин, са получили обвинителни актове, но са пропуснали 3-дневния срок за обжалване, съобщиха пред ТВ7 роднини на задържаните.

Обратно в новината

Коментари - Моряците от кораба ”Св. Николай” изпуснаха срока за обжалване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някой не му ли идва наум, че моряците не ги е страх от съда и затвора. И че не искат да си търсят правата и свободата. И че най-страшен е поръчителят на пратката кокаин. По-добре жив и в испански затвор....

позора не е за бг ,с е за тези наркотика трафиканти,които убиват нашите деца!погледнете зависимите по нашите улици и тогава ги зашитаваите!

Позор за безхаберието на правителството и държавните институции. След като лицето министър и едно друго лице наречено тиква от първия момент обвиниха българските моряци ,външно въобще не се интересува от съдбата на екипажа. Както се вижда ,даже елементарен превод на документи няма кой да направи. Няма държава ,няма и държавници ,няма кой да се интересува от съдбата на сънародниците ни зад граница.

Какво да коментираме? В края на краищата дали са виновни или не ще реши испански съд. Да не са в Сомалия или Индия, че да има съмнения в съда.

Личното ми убеждение е,че моряците ни са виновни. Но личното ми МНЕНИЕ е,че ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО е ДЛЪЖНО да им осигури преводач.

Имаш грешка-посолството не е задължено да им осигурява преводач, а испанската страна. Посолството е задълвено да съблюдава, дали испанската страна изпълнява задълженията си и ако не, да настоява по диплпматически път за това, най вече чрез консула.. Също така, може да съдейства на моряците, като им препоръча испански защитници, които да наемат. Има и достатъчно българи в Испания с юридическо образование, които биха могли да бъдат наети. Това е.

поредната гавра с наши сународници! куде е дарявата??? пак оцуства!!! маи тука самомафиотите се защитават!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе господа до кога бандитите ще са невинни и защо външно трябва да се намеси , то и Боевски БЕШЕ невинен !!!

Пак гаф на външно, там няма ли консул, посолство? Идиоти...

Младенов вместо да следи ката ден военните комюникета от Газа да беше осигурил на сънародниците поне преводач и адвокат за спазване на процедурите!!!

Не мога да повярвам, че сценарият от Либия се повтаря. Чия вина трябва да изкупуват тия грешници, техните семейства и ние, живите свидетели на тая несправедливост. В ужас съм, че няма кой да извади на бял свят свят виновниците ,които дърпат конците, без да цапат ръцете си!

Ти нещо не си добре. Трябва да се прегледаш.

защо .данакоплатеца трвбва да плаща изгазици