Арестуваха у нас турски държавен служител, пренасял патрони

Българските власти са арестували турски държавен служител за контрабанда на боеприпаси и оръжия през общата граница, съобщава «Труд».

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха у нас турски държавен служител, пренасял патрони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кръвта вода не става. Средно азиатски диваци известни с това, че крадат деца и вадят нож срещу невинни, като в същото време не са дали нищо значимо на света, нито наука, нито култура. Освен да направят някой атентат, друго не може да се очаква от турците.

След като е в изпитателния срок, значи автоматично се минава от условна на неусловна присъда и отива в затвора за предното провинение. Отделно ще го съдят за новото.

В коя посока? Ако е в посока БГ, тогава смъртна присъда. Ако е в посока тюркието и крайният получател са кюрдите, тогаз да го пускат човечеца да си работи както до сега...

Човекът се занивама със земеделие. Това не са били патрони, а манерки за работниците, които е наел, да му копаят на нивата нивата. Манерката - стока с двойна употреба.

Без визи, направо в шенгенскто пространство да ги приемат, че сега трябва да ги проверяват и ги хващат, та става сконфузно.

Кой, казва че не са бойните клетки на Турция у нас. Няма земеделски-горски служител в приграничната зона с България, който да не е свързан с МИТ. Но със сигурност нямаме разузнавателни и контра-разузнавателни служби по границите границата. Разчитаме на партнъорство с пръст в гъза.............

Ми налагайте му направо 10-те години затвор и 100 бона глоба + остатъка от другата присъда и готово.

Че за какво е мъкнал този брадат момък боеприпаси в България. Турция подкрепя и финансира ислямския екстремизъм. Ердоган не скрива османските си амбиции, но 500 г. турско робство ни стигат. Не трябва да се пускат чужди граждани мюсюлмани на българска територия, защото те подстрекават към насилие и кръв само.

Ами тези дето си ги имаме у нас - близо 1 млн турци? Сигурен съм, че само ако им свирнат от Анкара, ще скочат срещу България и българите. Турското малцинство е като нож опрян в гърлото на България, Турци

... Турция може да си ги радикализира, когато пожелае. За това пращат ходжи и имами на дипломатическа служба у нас, а това което става по джамиите с страшно.

Нашите мюсюлмани са си българи - работливи и семействата и приятелите са им тук. Познавам лично доста от тях. Това са българи, които са приели исляма по време на турското робство /който не е сменил вярата е заминавал на дръвника/. Те се чувстват добре у нас, а турците ги ненавиждат. За чуждите имами и финансирането на джамиите от Турция си абсолютно прав - така турция си прокарва екстремиските си и османски амбиции, като пряко се меси в живота в България. Който имам и ходжа проповядва анти държавни, небългарски и подстрекава към насилие трябва да бъде изпращан в затвора доживот и да работи тежка работа в полза на обществото.

може би трябваше да го проследите на кого ще предаде боеприпасите и така да предотвратите някой и друг акт?

Глупости, накрая ще се окаже , че са патроните от законния му пистолет, които е забравил в колата! Колко са патроните 5,10, 20, 1000, 10000?

Гадните миризливи турчеля успяваха да внасят оръжие незаконно в България дори по времето на комунизма, а какво остава сега? Ердоган ще ни подпали като едното нищо. Вижте как третира собствения си народ, а какво остава за бившите им поробени владения. Жестоко се лъжете, ако мислите, че Турция се е отказала да бъде империя.

Кой знае колко оръжие е внесено нелегално! Щом могат хора да минават! В Заоадна Европа ще са атентати а България ще я завземат изведнаж като гръм от ясно небе Не им ли е ясно на властта и на европейците!

С патроните са го хванали. А, вероятно, не са го хванали, когато е пренасял оръжията, за които са предназначени тези патрони. И, гаранция, че не са посмяли да го питат за какво и за кого ги пренася. Щото, няма да е политичеки коректно.

не му е сложен черен печат и забрана да влиза в страната при първото нарушение?! Не е луд, който изяжда по два зелника, а който му ги дава!

Турция действа по сирийския сценарий! Снабдяват джихадистите влезли като "бежанци" в България с оръжие боеприпаси. Очаквайте масови кланета.

гражданин на турция , който няма постоянен адрес у нас!? че какво е чудното тук ? те огромното мнозинство турци нямат постоянен адрес у нас !

уви, те се чувстват като у дома си в България.

По времето на управление 2009- 2013г. на Борисов, Народното Събрание на Република България прие декларация че е извършен геноцид над български граждани мюсулмани и такива които се определят за турци. Тази декларация бе предложена от ИВАН КОСТОВ И ВЕДНАГА ПОДКРЕПЕНА ОТ ГЕРБ! Бе приета. Бе предложено от ДПС пак по същото време да се въстанови българското гражданство на всички изселили се в Турция още от 1945 г. до 1990г. включително и на тяхните деца, внуци и други роднини, които не са били никога български граждани. По късно Борисов направи в Анкара общо съвещание с Турция от което не разбрахме какво точно са си говорили. А в сегашно време видяхме през декември 2015г. случая с Местан какво стана и как Борисов се кри цяла седмица. А брат Ердоган! А СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ЩЕТАТ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ НА ТУРЦИЯ В БЪЛГАРИЯ? Отговора е прост щото България вече е турска територия. А сега разбирате ли какво е ГЕРБ?

Първото негово провинение от същия характер ли е? От кого е получил тези боеприпаси? Не следва ли още при първото "провинение" да получи ЗАБРАНА за влизане в страната? ДОКОГА България ще бъде разграден двор?!?!

премахването на кльона по границата, в интерес на еврогейските "ценности", направи БГ разграден двор с далеко отиващи цели. Вече им берем плодовете, но ще стане и по страшно. Ноо, безхаберието на властимащите е огромно, и добре "под,платено" от сценаристите на разпада на държавата.

Аз ако се захвана да пренасям боеприпази през границата, дали ще ме осъдят условно? Ако "ДА", ще рискувам в най-скоро време. Тази условна присъда ми прилича на забележката отправена от наши пътни полицаи "И карайте внимателни господин Ставийски". Какво стана след минута и половина, всички знаете.

Няма ли право на 3 условни присъди и пробации като Волен Сидеров?

Примерно да почисти паметника на Освободителите на Бългаиря от турско робство. Но ще трябв да се бият със Сидеров кой по-наперд, че паметници достатъчно няма, иначе ше трбява да чистят тоалетни. Може да им абой с кофи и парцали.

хайде сега понеже се пише за тарикат, максимална присъда

нарушителите на държавната граница трябва да бъдат разстрелвани.

Ние обща граница с Турция нямаме. Да не сме се събрали вече и да е изпълнена мечтата на ГЕЙРОПА за ГЕЙРОПА НА РЕГИОНИТЕ. А и на предателя Премянов и на предателите от Тракийските дружества. Незнам аз тяхните деди как не са станали от гробовете и не са ги изтрепали тия предатели от тракийските дружестав.

Честно ли, си толкова тъп или просто, руснако, не знаеш български език?

Самия израз "обща граница" е грешен. По надолу във форума има два текста даващи обяснение що е то държавна граница и изобщо граница. Тва че журналистите използват неприемлив език и развалят книжовния ни език го знаем. Вярно те се оправдават че е заради бизнеса. Но понякога се налага да използваш правилните изразни средства. Например: Българо-турска граница, границата ни с Турция. Та там се броят колко думи ще вкараш в карето. За тва, честно ти си ГЛУПАВ ИЛИ ТЪП ДУХ, твое право е да избереш.

Ти учил ли си география?

Че българките са убави и дашни!

Навсякъде, където няма мусулмане се живее добре

пак ганъо неподготвен се изказа.. само в Япония няма, и като гледам не са на 1во място. Все мусулманите са ви виновни за собствената некадърност.

Хванат е турски шпионин. Обзавеждал група за подривни действия. Ай ся какво има толкова да се казва. Имал и преди това провинение за което се мълчи. Държавен служител. Много турски държавни служители взехада шетат свободно в България от както ГЕРБ и Бойко Борисов стана брат на Ердоган. Паралелна админастрация ли имаме вече? В оммента Бойко ли ни е министър или Ердоган ни е президент?

В лицето на Корман Исмаилов имаме назначен от турция в управлението.

контрольори са Корман и Касим. А ГЕРБ и Борисов са изпълнителите. Виж че Борисов им целува дупетата на турците.

"Паралелна админастрация ли имаме вече? " Имаме я! Ти за какво мислиш, че в предишния си мандат сегашния премиер направи съвместно заседание на нашия и турския кабинети в Анкара? Нашите трябваше да се запознаят с турските си началници и да си получат инструкциите.

Във въпроса се крие и отговора. А въпроса винаги прониква по-добре. Прав си!

Държавен служител, земеделието ли или някоя друга служба държавна? Пренасял патрони, ха? Много мирно и тихо минава всичко. Онзи ден Местан се скри в посолството на Турция, имаме си ясни послания от Турция че не признава съществуването на България и другите балкансик държави. Сега патрони, хехех то това ми звучи като че ли вече заверата е готова само се чака команда!

Ами в затвора!

Здравейте, господа-товарищи! Вижте тази снимка, ама хубаво я гледайте! От турска страна зелени поляни, лъскаво и чисто, а от българска - пустош!!! Те ви тези огради не са били никога да спират мигранти, а да не спират българите да мигрират, че кой му се живее в пустиня без бъдеще?!

Явно психолозите от дир-а са си свършили добре работата...След като стадото е насочено да гледа в посоката, която е зададена "отгоре". Работил съм за медия и прекрасно знам всичките им мурафети и чалъми за обработка на съзнанието на овцете.

Медията "Дума"?

най-смешното е че бъркаш времената. Сега въпрек иче сме демокрация сега мигрират и имигрират хората. Тогава хаха щяха да отидат на Запад и щяха да се върнат. Щото драги щяха да разберат че капитализма е нещо отвратително. Иначе нещо ти хлопа и то сериозно.

Скоро ще ти се даде възможност да идеш от по-хубавата страна и да не се връщаш

Даже от космоса се вижда, че цяла Странджа в Турция е почти изсечена.

Арестуваха турски държавен служител пренасял боеприпаси през българската граница ....Турските бизнесмени, държавни и общински служители да пътуват безвизово до Европа". Тази идея представи българският премиер Бойко Борисов пред журналисти преди срещата Турция-ЕС в Брюксел. "На Турция би могло да се направи изключение за либерализация на визите - за държавните служители, за общинските служители, за бизнеса, който подаде списък на големите компании - би могло да се либерализира визовият режим. Що се касае за преговорите за ЕС, ще отстояваме позицията да се спазват изискванията, които всички страни, приети в ЕС до сега са защитили. Да не се правят изключения. Според мен като начало би било достатъчен знак на Турция, че оценяваме нейната грижа и усилия да задържа близо 2 млн. мигранти на тяхна територия", каза Борисов. Според него - "В третия списък на сигурните страни (страните от Западните Балкани - б.р.) спокойно може да включим и Турция".

Внася или изнася боеприпаси и оръжия? П.П. Ама как само ги пишете тези статии - много текст, малко информация.

Т.е., чужденец, извършил престъпление у нас, осъден у нас, с действаща присъда.....този тип има виза и спокойно си влиза в България??? Некой верно е за затвор, и май не е турчина, а наш чиновник.

Границите са навсякъде - защото всяко нещо" е такова, каквото е, благодарение на границите, чрез които се о-пределя от останалите неща". Да дефиниращ нещо, ще рече всъщност да го от-граничиш, да посочиш предела му. Хегел казва (Гегель 1978), че там, където нещо завършва, започва другото, като едното и другото са разграничени и и споделени от едно между", което е границата между тях. Същото е валидно и за държавните граници. Те определят пространството на властта - маркират отношението на своята" към чуждата" власт. Държавните граници са линията, която разделя своето от чуждото пространство на дадена държавна власт и в този смисъл са линия, очертаваща пределите за правомощията и действието на държавния суверенитет.

от 2015 година не са минали 3 години. Този е джихадист- как се наказва това?

черпят ги с кафе

Хм, турските чалми пекат нещо, то се вижда. Дано само не изгърми България накрая...

Николай Големанов, журналя, ето така медиите промиват мозъците на хората - българските власти били арестували турски държавен служител за контрабанда на боеприпаси и оръжия през общата граница, съобщава Труд....няма обща граница, има държавна граница на Република България. Държавна граница е линията, която огражда територията на Република България. Вертикалната повърхност, минаваща по тази линия, определя границите на въздушното пространство и земните недра на страната. Държавната граница е специална част от земната повърхност, която показва докъде държавата има право да провежда вътрешната си политика.

Патрони е пренасял,с чанта,с камион ли, внасял ги е у нас или ги е изнасял? Ега Ти неясната статия!