Чака се оставката на кабинета след заседанието му на 23-и

Най-вероятно правителството ще подаде оставка след заседанието си в сряда, каза председателят на ПГ на левицата Атанас Мерджанов.

Обратно в новината

Коментари - Чака се оставката на кабинета след заседанието му на 23-и | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко сламено човече сложено за Премиер гордо вирнал нос е вече а е просто портиер. С орлов поглед, с рибешка уста лъже хората, че раят наближава но на хората усетил "любовта" търси заден вход да се спасява

Червено - турския башибозук не е в състояние да дерибейства в българския парламент, защото ГЕРБ не им позволява. Само така, бате Бобчо!

Плана Орешарски се провали за разлика от плана Маршал

Политическите консултации в Народното събрание, на които трябваше да се договори програмата за седмицата на депутатите, се провалиха заради отсъствието на ГЕРБ. Не пишете лъжи. Заседанието е провалено от отсъствието на АТАКА. Забравихте ли я? Тя подържаше мнозинството. ГЕРБ няма отношение към управляващото мнозинството. Не ви прави чест уважаеми пишещи.

Този наглец от снимката като че ли иска да каже "видяхте ли как ви ...х мамата?".

УСТАФКА нема да има копелета!

Тази комуноидна измет защо не е в състояние да проведе парламентарно заседание без опозицията? Сега стана ли ви ясно, какви боклуци сте? Без ГЕРБ сте едно НИЩО!

Ти наистина ли си толкова проЗД бе, тъпанарино???

Аз пък ако бях на мястото на БСП и Ко, не бих влязъл за оставката. Като ще си правим на пук, така да е. Да видим.

важното за тези отгоре е да печелят време докато не устане жив българин в българия - бог да има милост над тоя народ

А бе глупацииии, до кога ще се караме ние, вместо да се направи една наистина отговорна и разнородна политическа сила в парламента, която да работи за доброто на всички българи, а не за отделни политически ГРУПИРОВКИ!

Как си представяш да стане това умнико? Нали парите на хората и заграбеното от държавата са у тях....

Правителството на "Задните входове" в търсене на задния вход за оставка.

Умните хора няма да гласуват на тези избори!

да умните няма да гласуват ще гласуват простите цигани и ще затънем още повече - много добри идеи даваш....

Грешна ти е опорна точка! Умните ще гласуват за ГЕРБ!!

ГЕРБ ги видяхме вече, как си раздават бонуси без увеличение на заплати и пенсии!

НЯМА да има оставка днес! Помнете ми думата. Това са КОМУНИСТИ

идеята за комунизма не е лоша но народа на планетата ни не е още узрял за това камо ли управниците ни... на нас ни се налага да живеем в развиващсе капитализъм за сега и всичко друго е дърдореници

"Няои политически лидери се били надявали, че съм бил щял да съм си бил подал оставката, евентуално..." Стил на мислене, изказ и управление...Баси!

След 57 год. мъки вече ми е през Х.я ще има ли ново правителство,Ясно е едно, всичко ще продължи по-старому, ако няма кютек по политиците.

Нищо не може да се каже за ГЕРБ, БСП ,ДПС и Атака. Това са нормални за този район партии с политици, които по български си вадят хляба. Но виж, за 5 те млн. изключителни глупаци, които гласуват за тях ( или не гласуват въобще ), може да се говори мноооого.

Ти като гласуваш за Евророма, много умен ли се имаш?

В този форум е пълно с глупаци подкрепящи болен НАРЦИС!

В последните няколко месеца, Мая Галева се моли на ГЕРБ да влязат в Парламента, като вдовица за ... Ама кюстендилска ..... къде са ви коалиционните партньори, които гласуваха за правителството? Да не би ГЕРБ да гласува за пелтека???????????????????????????????

А бе, нали сценарият за оставката на това анти-българско правителство беше соросоиден? Така ни убеждаваха една година платените драскачи на другаря Антон Путев - Кутьо. Народът искал да го управляват комунисти и турци. Нали така? Ужким дойдохте, за да премахнете страха, да спрете контрабандата. Какво се случи, та изродите от БСП си тръгват с подвита опашка при невъзможност да завършат пълна година управление като мандатоносител?

ДОВИЖДАНЕ!!! А ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЛЕД ВАС ПОТОП......

Гледам в момента по БТВ Бойко и за сетен път се уверявам, че този човек е болен НАРЦИС!

Ти си болен бе, разногледа отрепко. Не си го гледал по БТВ а по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Много си елементарен санитар бе, глупако!

На кабинета - добре. А кога на килера, коридора, банята, кухнята, мазето, спалнята и тоалетната? Чакаме.

С оставката на пелтека, един куп боклуци отиват на бунището.

Най-отвратителния премиер в българската история е тоя ! Записа се !

Това трябва да се отпразнува с тържествена заря

Гадна и арогантна! Не се ли усети най-накрая, че трябва да се скрие, защото е антипатична на всички! Алал да са и откраднатите от нас кинти, ама само да не ми се появяа в медийното пространство!

Прав си, че Деса Атанасова е голяма.......... Противна на всички в губернията и. И обичаща да се ....

Всички управляващи и новоназначени техни протежета след изборите да им се иземат неправомерно предобитите имоти и парични авоари и в кариерите да чукат камани докато са живи за назидание на всички следващи управници

И как ще стане това? Какво предлагаш като бърза и ефикасна процедура? Ами те нали са си направили закончета, при които няма начин как да стане това.

Бре Майчето много погрозняло!

Шило

Да му мисли бай Ангел!

Ти сега ли разбра. Дракула и Франкенщайн са нищо в сравнение с Общата без грим...

"Имахме желание да актуализираме бюджета и на НЗОК, и на държавата, но се стигна до прецедент, в който мандатоносителят бламира собственото си правителство", коментира Десислава Атанасова. - дуловскта двуцевка "тежката артилерия" на тежкия тъпунгер пак се изакала....

Защо трябва да чака Министър-председателят някой да му каже кога да подаде оставка?? Как така той е ръководител на държавата,я друг взема решения вместо него ?? Той пионка ли е,та го местят както си искат ?? Мая Манолова ли ще му каже кога да подаде оставка? Ако е так, жална ни България !!

Шило

Щото така го свикнаха. Като го поеха отначало, че до края. Не мисля, че Орешарски е толкова зле, че да нареди такъв кабинет. А съставът на МС показа колко той е имал думата. Теляци, партийни другари и какви ли не още. Ако не слушаше вярно, че нямаше да е мин. председател, но нямаше да носи със себе си и позора "Пеевски"

Нашата парламентарна, изборна и инстутиционна сиоатема е една голяма ИДИОТЩИНА и безсмислица! Конституцията е калпава и трябва да се РЕМОНТИРА!

ВЪН ОТ ВЛАСТА МЪPШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ!!! ИНАПPАВО В БОБОВ ДОЛ! ИМАМ ВПРЕДВИД ЗАТВОРА!

ти ли си бе цигане от Костинброд и Драгалевци въшкар смотан

ТОВА НЕ СА ХОРА ТОВА СА ПЪЛНИ ИЗРОДИ !! ХОДЕТЕ СИ !! НЕ СТЕ НИ НУЖНИ !!

Ами викнете Бисеров да ви научи на акъл,белким прихванете малко и уредите кворума.

Провалени консултации заради ГЕРБ? Нещо са се объркали от ламята. Трябва да чакат партньорчето си "Атака" за кворум.

А обещаваха и ,...''цВЕТЛО БЪДЕЩЕ''/С.СТАНИШЕВ,бсп/.

Tоку що в моето градче смениха още трима директора: на ВИК, РЗИ и агенцията по храните. Махнаха доказани професионалисти и назначиха на ВИК- водомайстор 4-ти разряд но от дпс, на РЗИ- стара номенклатура от бсп, личен теляк на коумпирана депуттка , и на АХ- 22 год. ветеринар, пак наше момче. Ей затова протакат!

Тиквата му била виновна. А това, че тези недорасляци в парламента ни докараха да се хванем за гушите, въобще не го интересува. Гушвай си Станишев и Орешарски и хващайте пътя!

Шило

Човекът си казва каквото мисли. Както всеки един от нас. А вече какъв е изборът на мнозинството, ще се види на 5.10. Тогава май ще бъдат изборите.

ЧИТАВИТЕ българи са в чужбина ... Тук са само политици =цигани ,само далавери и търгаш--26г. Това държава ли е?

ще гласувам но без тия всички досегашни партии за мен са АУТ както и за приятелите ми

тогаз да не гласуваш за нанай дере а?)))))

драскачи във форума. Вместо да си чешете езиците, идете да гласувате на изборите. Ако не искате същите политици в парламента, трябва да дадете своя глас, иначе всичко ще си по старому. Ама чесането на езици и ръсенето на остроумия е по-лесно!

Но те пак са същите.

КАКЪВ ПАРЛАМЕНТ , КАКВИ ПЕТ ЛЕВА!! ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ Е ЕДНО БЕЗСМИСЛЕНО СЪЗДАДЕНО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ ОТ КОЕТО НАРОДА НЯМА НУЖДА !! НА ВСИЧКИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ТОЗИ ЧИИТО ДИРЕКТИВИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ БЕЗПРИКОСЛОВНО НА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ!! Да назначават от ЕС един ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОР и да разкарваме тези никому не нужни партии политици , правителства и парламенти !! И БЕЗ ТОВА СМЕ КОЛОНИЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !! ЗА КАКВО НИ Е НЕОБХОДИМО ДА ПОДДЪРЖАМЕ ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ СМЕ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА С ТЕЗИ ПАРАЗИТСТВАЩИ ИНСТИТУЦИИ !!!

Тези от Герб цяла година не влизаха в Парламентарна зала, а искат да управляват. Сега са заети с договорки с Дпс-то и ветропоказателят Бареков, за коалиционно управление.

АМИ ТОЙ ПЕЕВСКИ И ТОЙ НЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА АМА ИСКА ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА. ДОГАН НЕ ХОДЕШЕ 4 ГОДИНИ НА РАБОТА НО ВИНАГИ БЕШЕ ВЪВ ВЛАСТТА И РАДВАШЕ ПОРЦИИТЕ

Все още, все още...

Твоят господар Ахмед Доган колко пъти влезе в Парламента, работното му място?

администрация при ГЕРБ и Орешарски прочетете в БГНЕС,а вие си лайте тука.

Алиосмане, а каква друга работа имаш, освен да идваш на работа в НС! ГЕРБ и Атака ги остави, на тях ще им трябва още много време да схванат какво е точно това парламентаризъм, демокрация и пр.!Те смятат, че да си в НС значи непременно да управляваш, това опозиция не се приема! Абе нещо като БКП преди 89г. ама наречено по-иначе!

Много добре казано. Колко парламента още им трябват, три, пет?

След 05/10 ще започнем да цъфваме и връзваме.Напред към светли бъднини, Народе! Интелектуалният гений от Банкя ще ни оправя.Хиляди неоправени българки ще реват от щастие!

Шило

Българският избирател има време да мисли! Нека да помисли добре! И да гласува мъдро! А не после да псува след поредната ракия, направена в мазето в казан от стара пералня.

Години наред мисля и гледам, но не виждам читава партия-явно лошо гледам!

ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИНА ЧЕ МУ СЕ НАТРАПВАТ САМО ДОКАЗАНО ПРОВАЛЕНИ ПОЛИТИЦИ. НИТО САМО БОКО ЩЕ Е ТАМ НИТО САМО МЕСТАН НИТО СТАНИШЕВ. СПЕЦИАЛНО ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ХОРАТА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ МЕЖДУ МНОГО ПРЕДСТАВИТЕЛИ.

ОТРЕПКАрски ВЪН !

8901

A какво става със Супер Съси модерният ляв? Дали обръща еврата в рубли? Уж щеше да се бори, Европата да променя и т.н. Пълна тишина. Кротко гушка европейските финикийски знаци и му е през епилираната дупка как я караме ние. Да еха и съсела да еха!

Като е тука, те дразни, като го няма-пак те дразни! Извода е , че ти си просто раздразнен, вземи се почеши! Може и с Бойковия...

8901

Боли ли?

Нека гласуват. Ако Тиквата се опита да се върне на власт протестите ще започнат от първия ден и няма да са мирни като на педитата от Протестна мрежа.

ОБЕЩАВАШ ЛИ? ДА НЕ ИЗБЯГАШ И ТИ КАТО СТАНИШЕВ И ДА СЕ ОТМЕТНЕШ ОТ ДУМИТЕ СИ.....

Не обещавам, заклевам се. На всички анти-тиквени протести съм бил, този ще е най-големия.

Къде се губиш бе джо ''мъдото''? Откакто пякора ти остана да виси на оградата парламента не сме те чували. Освен гласът ти дори и шрифтът, с който пишеш е изтънял протестър велик си ти.

Горкото педи от Протестна мрежа, спряха да ти плащат ли?

тези протести, дето ги спрягаш. Сигурно няма да си направиш труда да се закараш до урната, да не би да отслабнеш! Само си говориш, колкото да не заспиш!