В писмо до КС Пеевски се оплака, че е „сатанизиран”

В писмо до Конституционния съд Делян Пеевски се представя като жертва на „медии, политически и бизнес кръгове” и се оплаква, че е „сатанизиран” в публичното пространство.

Обратно в новината

Коментари - В писмо до КС Пеевски се оплака, че е „сатанизиран” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комунистическо_турска пъчавра

Абе какво правиме ние българите за пари .. лоша работа .. Бойчето как може да налива пари на протестиращите да стоят с тия тъпи табели за Пеевски ,а по негово време не даваше пари за нищо смислено ,всичко лапаше той ................

Принципно никой човек ,какъв то и да е той не заслужава този психически тормоз ,който изживя ,,и аз да съм и аз ще се покрия за толкова дълго време ,като знам ,че цяла България е срещу мен

Ама парата прави борбата ,както се вика .. уви Бойче не успя и този път ,нищо не се разтройвай ,другият път опитаи пак да шантажираш

Еми да сега ,така си беше малко беше в повече това с Пеевски

Че от това по-голямо доказателство има ли, че този пост е консумиран от него: дал е интервю на Валерия Велева от в-к "Преса" - интервюто стои и може да се прочете, поне това доказателство е върху физически носител........какво повече е трябвало, за т.нар. "конституционни "съдии???????

кой ти е прекъснал правото на защита бе тъпунгер?????

ВМЕСТО ДА СЕ СВРЕ В МИША ДУПКА И ДА СИ ТРАЕ, ТОЗИ НАГЛЕЦ ВЗЕЛ ДА СЕ ОБЯСНЯВА!!! НЯМА ЛИ КАК ДОСТОЙНИ ХОРА ДА ПОЕМАТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА?!?! /риторичен въпрос/

Хайде на суджуци......... Идва Коледа.

тoя , ще се изкара репресиран сега!!Толкова пари нагуши и оглозга държавата,искаше да стане шеф на ДАНС за да прави каквото си иска,изкупил всички медии и съдружник в банки се прави на жален!!Да го съжали човек ,даже да му купи баничка!!

Кой та кой,Благой! Предложен е от този който предложи и БУДА-простака!

Значи знаеш кой е предложил Пеевски-кажи го на всички, не го крии!

Делянчоо, не се занимавай с глупости, ами яж повече, че Коледа идва, за кво си ни притеснен и залинял... червеното вино е от мен, сланината от теб... машала

виж се как лъжеш свиню тлъста, как лъжеш бедните хора през май 2013 г. Нагли сте бе, уроди жалки, нагли сте. Постоянно дпс е във властта - местна и в т.н. нс, и как живеят манипулираните от вас, милиционери от дс. Какво им дадохте за 20 години, какви работни места - тютюн и шивашки фабрики с условия на труд от19 век. Държите ги неграмотни и жалки за да ви избират и чакат светлото бъдеще. През това време крадете нашите ДАНЪЦИ И ВНОСКИ, КРАДЕТЕ БЮДЖЕТА. И ЗАЕМИ ВЗИМАТЕ - 2013 Г ДВА МИЛИАРДА И ПОДГОТВЯТЕ 5 МИЛИАРДА ЗА 2014 Г. До края на мандата колко ще присвоите, свини жалки и уроди нещастни

Много ги обиди.Те свинско не обичат.

а какво значи, петров, свинетизиран

В писмо до КС Пеевски се оплака, че е сатанизиран По -скоро е "свинетизиран".

... и трябва да се "филетизира".

Пеевски беше изстрелян в орбита от Негово Величество, както и генерала от Банкя. Защо ГЕРБ за 3 години на власт не го обвини в нещо конкретно, камо ли да го докаже? ОК, нека това е г-н Олигарха на България, други имена не чух досега.

не забравяйте, че без Пеевски правителството ще падне. Харесвам Пеевски, искам Пеевски, задължително Пеевски, на всяка цена Пеевски, аз съм Станишев и пак ще ви надупя за Пеевски.

Знаех , че гербаджиите са прости, ама чак пък да са колективни простаци, не вярвах.

Иди при мама

Пеевски, ти не можеш да бъдеш сатанизиран, защото Сатаната винаги е слаб, даже мършав. Ти маже да бъдеш СВИНЕТИЗИРАН.

Защо трябва да го сатанизираме, той сам се е издокарал така - далаверите на майка му и неговите, топлата им връзка с доган, шеметната му кариера с напазаруваната от ЮЗУ диплома, а и умствения му багаж са съвсем достатъчни никой да не иска да се занимава с него! Но за съжаление непрекъснато ни го натрапват, а това със ДАНС беше черешката на тортата!

днес 'сатанизиран'....... утре 'кремиран'.... такъв е живота...

Аз искам да го върнат като депутат, за да изринем червената пасмина до утре сутринта.

това е истински муж-ага!, ако трябва ще излезе пред същите, дето им е обещавал, и ще се гръмне

За да харесваш Пеевски, трябва да се мразиш, сам себе си.

БСПДПСАТАКА в смъртоносна прегръдка, един без друг не могат, заедно ще умрат.

ДЕБЕЛЯНЧО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ В БЪЛГАРИЯ.

Единствената цел на Пеевски е депутатския му имунитет. За това драпа със зъби и нокти. Изгуби ли ги, ще продължат разследванията срещу него и е мн вероятно сатаната наистина да излезе сатана. Относно сезирането на конституционния съд. Тук има два парадокса: 1. КС не изслушва 2. КС се ръководи единствено от конституцията, а не от закони и нормативни актове Ако Пеевски бъде изслушан, то единствено може да рецитира текстове от конституцията.

Какви невероятни рекомбинации се случват понякога!

СТИГА САТАНИЗИРАНЕ! ВРЕМЕ Е ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА!

никой не спори за мутрата му - единствения му женски аналог е Лили Павлова

Лилката е чаровна, а прасето е отвратително!

Добре бе,разбрахме че си идиот.Няма нужда от още доказателства.Пусни си депесарската телевизия,чуй напоителни слова,па се успокой..

Глезено мамино синче, ходи се скрий в полите на мама, като гледам още ти дава да сучеш.

Как може един свещен дълг като кърменето, да приписваш на тази сура безсрупулна свиня ?

Горкият... сатанизирали го... що мен не ме сатинизират бе Делянчо?!

Няма по - сполучлив образ от свинска зурла, изобразена на човекоподобен индивид.

тоя па пита кои му се ицвъкал в гащите страхува ли ви КС, Пеевски ага, страхува ли ви?

ТОЯ Е НАПРАВО ДА ГО ПУСНАТ НА КОНСЕРВИ ЗА КОТЕНЦА ВИСКАС :)

Съдбата на прасето е да грухти и вечно да е гладно.

Но идва Коледа и е време да му резнем главата, да му одерем кожата, за да има за бедните суджук и луканка.

Червените шизофреници и психопати не могат да дадат смислено обяснение защо подкрепят кликата милионери и милиардери окупирала лявото пространство. Единици като Майор Ламбоп Бидона навеждат глава и се срамуват, че соц. партията се е превърнала в патерица и параван на турските амбиции за власт. Столетницата е в поза партер и се е вкопчила в мандата като удавник за сламка, без да си дава сметка, че течението я отнася в бездната.

часът е 10, а за Буда нито ред, дали не е "вдигнал кръвно" дали няма запек...((((((((( мъка, мъкааа....

И за фикусчето няма нищо.

като му вменяват вина на Пеевски,че имал медии,някой може ли да миже,кой е собственик на двете големи и плюещи постоянно правителството медии - най протестърските и соросоидни,най проамериканските и проеврейски медии - БТВ и Нова

Прасето е виновно, това го знаеш и ти и комуноидните ти господари. БТВ и Нова, са обективни телевизии и показват истината. А истината е , че народът е на страната на Бойко и мрази Пеевски.

На такъв талибан,какво му обясняваш.Да си гледа Дудука и толкова...Плюели били любимото му правителство...

ти ли си " народа " бе... Аз не съм за мутрата Буда, от какъв зор се изказваш от името на 7 милиона! Я марш на площада, че поне 4-рима да станете за карето белот!

Съдружници / Акционери: 1. Ем Ти Джи Броудкастинг АБ, Швеция; 2. Ийстърн Юръпиън Медиа Холдингс, Люксембург За бТВ е мътна собствеността след Мърдок

леле истината за олигарски и сие било плюене. Два милиарда свиха през 2013 г. За 2014 г готвят още пет милиарда заеми. И няма да ви дадат, мърши/1875, а ще си ги сложат в личните джобчета, каквато е 70 годишната практика на комунистите. И още нещо, стани гей нищо не ви дава на тоя и оня, а ние работещите ви плащаме ГНИДИ, и пенсии, и здраве, и детски и издръжката на циганите. Но урода си е просто урод, и урод ще си остане.

на мама праска ли ще се оплаче, ама коледа иде

гледайте видеото с предизборния митинг на ДПС от 09.05.2012, пред 10 000 екзалтирани орки, тоя шопар на снимката обяснява как ДПС идва на власт и как те ще са добре! Там изрича и емблематичното за сегашното управление изречение "страхува ли ви ГЕРБ, страхува ли ви?".

му липсва аналитична мисъл. Но фамилията компенсира този му недостатък с повечко пари. Вервничък и капризен е. Лирсват му 7 годинки и казармата.

Що така бе гусин Пеевски си сатанизиран от медиите , след като 2/3 о медиите в държавата с твои?Нали много се дърлеше на Цветанов сега защо така се скри и жално скимтиш от миша дупчица?

Любен Гоцев предложи Пеевски.

До Бенев,прав си Бенев,абсолютно,точно това е тактиката на протестърите,да приписват собствените си гнусотии на другите,например,пеевски е олигарх,а Иво Прокопиев е примерен гражданин,цялата тая пушилка се вдига именно от олиграхията,каква е например Саша Безуханова,Цветелина Бориславова,именно Герб и присъдружните им НПО та са истинската олигархия

Народът харесва Бойко Борисов и мрази ДПС +БСП +Атака!

Ха така,а другарите собственоци на ТЕЦ,ВЕЦ,соларни паркове и членове на висшият партиен съвет на БСП са хрисими душици,нещо като Робих Худ дето взимат от богатите и дават на бедните.

Казваш, Пеевски бил добро момче, а? Чети : "От май 2005 година Пеевски е следовател в стопански отдел на Столичната следствена служба, макар че според закона за тази длъжност се изисква двегодишен стаж. Пет месеца по-късно е назначен за заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии в правителството на Сергей Станишев." "Пеевски бе уволнен като зам.-министър след грандиозен скандал, разтърсил висшите етажи на изпълнителната и съдебната власт. Мотивът на Сергей Станишев тогава бе, че той не притежава необходимите морални качества да бъде зам.-министър" " По закон постът на един магистрат се запазва в случай, че той влезе в състава на Министерски съвет. Затова и Пеевски поиска да бъде възстановен на работа в следствието. ВСС отказа с мотив, че щом някой няма морал да бъде зам.-министър, то той няма морал да бъде магистрат. ВАС обаче постанови, че той има право на това и през ноември 2007 година Пеевски беше възстановен като следовател." "През юли 2009 година става депутат от ДПС в 41-то Народно събрание. Той бе отхвърлен за член на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси. Кандидатурата му бе отхвърлена последователно в две гласувания."

Другарите драскачи днес са на вълна"аз предложих Пеевски".1000% Мая Манолова е идеолог на днешните ви изяви в нета.Бравос другари,големи сте.Само искам да попитам не ви ли е срам че с безсилието на 100 год.си партия държите на власт турци,приемате всяко тяхно предложение,нямате право на собствено мнение?Доволни ли сте че се теглят заеми с неясни цели?Е това искам ако може да ми кажете.

Няма мама, няма, недей да плачкаш, на мама най-доброто следователче, най-умното, най-хубавото. Не се притеснявай мама, ще си депутат и министър ще си, мама президент ще те направи, не се притеснявай. Дала съм ти вестничета и телевизийки да си играеш, недей плачка, ч е ми се къса сърчицето майчеееееее

абе я се разкарай ти ще ни казваш какво да помним и каво не много добре помним преврата който направиха за да свалят герб от власт и народа пак ги избраха така че се разкарай с лъжите си по големи мутри и мафиоти от сегашната тройна коалиция няма управляват чрез диктатура и терор а се правят на смирени овчици колко журналистти пострадаха и гаврата със средния пръст на чукулов и сидеров аре бегай си пий ракията и не ни давай акъл какво да правим и помним