Комисията за конфликт на интереси оправда Христо Бисеров

Комисията за конфликт на интереси не е открила нарушения в дейността на Христо Бисеров като депутат.

Обратно в новината

Коментари - Комисията за конфликт на интереси оправда Христо Бисеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най после изпълзя този еничар и българоубиец,за да бъде оправдан.И пари да имаш как ще живееш без достоенство бе продажна мутро?Дано не намериш покой нито на този нито на оня свят ти и всички около теб.

Самата комисия трябва да се разследва.Гарван гарвану око не вади.

Няма начин да не бъде оправдан този крадлю всички са в кюпа Докато не ги вкарат всички в спа центъра на затвора няма да се оправим

Няма ами ,как ще има конфликти,какви са тези конфликти,това е семеен безконфликтен бизнес на законодателите!Ще си правят милиони,ще гласуват високи цени на зелената енергия ,дългосрочни договори ,парите сигурни дори и да няма производство,колко му е,Ганю ще спонсорира!

Всичко в България разкриват чужди служби, ами ДАНС и разните там Български защо взимат заплати.

Поредния ЦИРК в Българския Парламент-- превърнат в клоака от "любимците на "народа""!!!!!

Алооооо комисонерите,защо не вземете и да ни кажете откъде има този суяк,тези...700 хиляди бре,ахмаци такива!!! А,че нямал конфликт на интереси,то...това си ни беше ясно още отначало!!! Помиярска кочина,която претендира да е...държава,що е то???

Крайно време е в България да се въведат законите на хан Крум.

Кой бе ще ги въведе, тоя смотан народец ли. Тая отвратителна гнилоч дето се води народ ли хаха. Хаха закони някога е имало народ сега дори не е мърша, а някаква амино киселина.

Едни подбрани за нищоправене айдуци, казаха за тоя айдук, че е свестен като тях! :)

Също като с Ченалова, една корумпирана шампионка, ще бъде съдена от корумпираните си съотборници!!!!

Ченалова почна да ми прилича на жертва за отлняване на вниманието!Дали и бяха най тежките дела,на един човек,другите бягат като попарени и накрая я завряха в казана!Аз не чух някакви сериозни обвиненив,освен бавене на дела,а колкото до френската предфалитната фирма с девет кредитора и плачевни финансови отчети,струва ми се не беше удобна!

Добра вечер на "специалиста" от ДИРа. Харесваш ми. А как искам да те обидя...

И аз обаче отзад.

"Специалиста" е някой тъпак, 100% провинциалист, така че и той хляба си пази.

М-д-а-а ,спомням си , че имаше една рубрика "А къде сме ние".В случая рубриката може да бъде сведена до сравнение между Румъния и България.В Румъния вкарват ефективно в затвора министри , депутати, вай-богатия румънец и ако не греша един министър председател, а в България всички от изброените по-горе категории при повече от явни престъпления ,получават съдебна индулгенция за невинност подпечатена с всички регалии на съдебната власт.Но нека не се заблуждаваме каквато съдебната власт ,такива са и изпълнителната и законодателната власт.Едва ли по света има друга държава , чийто президент да си устройва тайни рандевута с енергиини дистрибутори като нашто родно,българско, келнерче кичещо се с титлата президент поставен по чужда воля да топли мястото докато този , който го е поставил пожелае да го заеме.Но поназнайвайки характера на нашия народ тепърва ще станем свидетели на срамни сценки между лицето президент и неговия ментор/все още/

Нямал конфликти на интереси? Перачът на пари? Това ме развесели... Точно както Хидроинженера на републиката нямаше конфликт, когато прибра 1.5 милиона консултантски... Това е някакъв фарс... не е държава...

НИМА ЛАБОРАНТА КОСТОВ И ЦЯЛАТА МУ РОДА НАЧЕЛО С ЖЕНА МУ И БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ МАЛКО ПРИБРАХА? НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ТОЗИ СЕЛЯНИН ОТ ХАСКОВО /НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е БЪЛГАРИН/ БЕШЕ ДЯСНАТА РЪКА НА МУРГАВЕЛЧО! ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ НАПЪЛНИ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ СЪС СОПОЛАНКОВЦИ КАТО РУСЛАН СЕРБЕЗОВ ОТ ПЛОВДИВ, КОЙТО Е ДЪРЖАВЕН ЕКСПЕРТ, ВЗЕМА 2000 ЛВ. ЗАПЛАТА, А МУ Е ТРУДНО ДА СИ НАПИШЕ ИМЕТО! А ПЪК ДА Е САМО ТОЙ!!!!!!!!!!

Пълно е с такива, ам анародчето дето сме за нищо не става. За нищоооооооооооо не ставаме. Колкото по бързо пукасяме толкова по добре. НЕ НАРОД А МЪРШАААААААААААААААААААААААААААА Е БЪЛГАРИНА!

депутатите обедняват в тоя пусти парламент. Щото нямат конфликт на интереси. Ако не се грижат за тях те горките направо са за оплакване. Все пак пенсиите ги вдигат.... некоя година с по 5 лева / 2-3 евро. Ами тия наши заложници трябва да ги пенсионират направо след пълен мандат.

леле за пореден пат се убеждавам че това не е eeee

Ха-ха-ха.

за неосведомените по случая... г-на Бисеров е прехвърлял 6-7 цифрени суми през македонска банка по посока ДПС/метсни мюфтиийства.. сметката е разкрита от агенти на Мосад тъй като парите по нея са дошли от Саудитска Арабия и източника им е свързан с разпространението на радикален ислям... ОПРАВДАВАЙТЕ ГО - така става ясно че ВСИЧКИ сте в ИГРАТА... и когато дойде ден за равносметка всички ще ИЗГОРИТЕ!

начи оправдаването му в България нема а помогне.... щом е навързана Мосад, трее се крие по-надълбоко.

Брей, колко завоалирано е казано "Комисията за конфликт на интереси не е открила нарушения"! Хем не казват, че е виновен, хем си оставят вратичка, ако (не че вярвам) прокурорите докажат нещо! Макар че, ако искаха, можеха направо да му изуят гащите - просто да докаже откъде има тези 700 000 - защото депутатската му заплата за 20 и повече години никак, ама никак не стига, дори да не е харчил нита лев...а в декларацията му от миналата година самият той отрича да има други доходи освен заплата!?

не е открила конфликт със собствените си интереси..

Този ИНДИВИД ---Бисеров,е една от ГОРДОСТИТЕ НА ---И.Костов.

На чии партии са членовете на въпросната комисия?

Комисията е от 2011 г. Единият е назначен от Президента, този научния юрист, ама май не от Плевнелиев (той е от края на 2011). Бабата е върло от БСП. (от НС е назначена) Тя е работила и в Народните съвети по онова време. После явно е от енергийното лоби на БСП. А този 3-ия - той е назначен от МС. Тогава кой беше на власт? ГЕРБ, доколкото си спомням.

Да, Костов не му позволи да върти далаверите зад гърба му, без да пуска и на ОДЦ и заедно с Данчо Ментата ги изключи от партията. Глупак, даже взе че падна от власт без да се усети какво му скрои ДПС! Ама Доган излезе по-умен от него и взе Ментата и Ицето под крилото си да му въртят обръчите около кръстчето /хи,хи,хи/. Като махна Ицко, взе назаем от БСП Комсомолчето, дето сега му върти бизнеса . Двамата с ДелянЧО са на първите банки и най-активни, за замазване на очите. Така, че далаверата в ДПС не спира и се върти от българското крило в ДПС!

А КОГА НАПРАВИ БЯЛАТА СПРЕТНАТА КЪЩУРКА НА ЦЕНТЪРА В СОФИЯ?

СлеТ 26г.преход в Бг: ---''САМО''98% от българите ,НЯМАТ ДОВЕРИЕ в Бг -СЪД.СИСТЕМА..." Как звучи само.

Има ЕДИН начин - ЕДИНСТВЕН, за оправяне на съдебната система. Трябва само да си спомним какво означава ШКАРТИРАН СЪДИЯ, ШКАРТИРАН АДВОКАТ.

тоя,утепляк ристете де,да ване да отсуди свите,оти го убелосуят.он не е крадец он е аудук мрасен долен изпирняк,я що знам за него....

Имаше едни хора, дето се бориха против задкулисието и такива като Бисеров. По цял ден търкаха жълтъте павета и надуваха вувузели. Представяха се за красиви и умни, макар че бяха грозни и нахални, което изключва да са умни. Къде изчезнаха тези борчески хора ?? И знаят ли кой е КОЙ ???

ХОРА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТКЪДЕ ТРЪГНА ХРИСТО БИСЕРОВ ! ПРЕДИ ДА ОТИДЕ ПРИ А. ДОГАН, ТОЙ БЕШЕ ДЯСНАТА РЪКА НА ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ, ЦИГАНЧЕТО ОТ ДРАГАЛЕВЦИ, КОЙТО ПО НЕЗНАЙНИ ПЪТИЩА СИ ПРИБРА МИЛИОНИТЕ НА ЦЯЛОТО ПОТЕКЛО ОТ ФАЛИРАЛАТА БАНКА И ПАК ГОРКИЯТ ЛАБОРАНТ - НИ ЛУК ЯЛ, НИ ЛУК МИРИСАЛ!

Всичките са една стока.Ако беше само той с мед да го помажеш,но тук се краде и никой не пита,от къде?Въпрос табу!

Гарван, гарваново око не вади!!!

прекалено много станаха гарваните или греша ???

Бисеров и Данчо Ментата са от най-старите кучета и знаят как да прикриват следите си. Едва ли биха ги разкрили така лесно, но по-важното е, че вече е сключена договореност за омерта от страна на Бисеров и съответно отпадане на всички обвинения срещу него. Това е само първата стъпка, колкото и да се пънете и плюете в нета, нищо няма да промените, може би само ако хората масово излязат на улицата, както срещу назначението на Пеевски, би имало ефект.

Ако си измамник, Мошеник или просто най обикновен Крадец заповядайте в България това вашата държава тук вие сте на почит и Уважение........

Поредната гавра, нищо ново под слънцето. Ние Българите сме се доказали като овце, водят ни за носовете на заколение и ние си търпим, НО до кога ще ни търпи ЕВРОПАТА?!?!?!?!?!?

Докато и те могат да ни доят, и това което доят струва повече от плявата дето ни дават !

Абе хора, то на човечеца жена му няма бизнес с фотоволтаици.. Вкъщи си има велоергометър и като се върне след работа върти педалите- хем фитнес, хем си прави ток. А това, че имал сметки в Швейцария и Македония- не бееее.. това са дадени пари на заеееееемммм.. Абе вие пък се усъмнихте в коректността на Ицето ли бе.. Ма арно си е момчето- кога и да го утрепаш- все му е късно.

И после нямало да има Народен съд.....бисеров, барабар с комисията която го е оправдала, до стената!

деер

Защо ?! и те са невинни! Ами семейства хранят! На заплата живее ли се?Ако не са те в комисията, други ще има!

Учудена съм! Все още има справедливост, дори и при това управление! Благодарим на комисията за откровеността и!

Мъжко ли си, женско ли си- бОли ме.. Искаш ли да видиш дали има справедливост?- направи игричките на Ицката и тогава да видим дали ще оправдаят и теб. На тебе няма да ти прОстят- вервай ми. Такава справедливост ще видиш, че.. свят ще ти се извие.

Ей, поне да бяхте турчуля като хората.

Леле моме само да те гепна язък ти за шалварите...

А защо получават заплати тази комисия.всички от групата на ив.костов са бандити

Разгеле.... че бях се притеснил да не вземат да не го оправдаят. Има няма година го оправдават. Много работа са отхвърлили работягите от НС.

Мафията си има държава! Това не е казано напразно! Народа ни е много страхлив,злобен и завистлив! С малки изключения и е много прост! Ако има по сериозни протести,то те са платени от някой. Няма единство,всеки дърпа сам чергата си. Вижте в други страни какво става? Протестират например пилоти и авиодиспечери в Германия. Те получават толкова много пари за месец,че на българина му трябват 2 години да му плащат. Знаят си цената и стачкуват. А при нас,ние сме боклуци. Какво си губя времето да пиша.айде холан.........нема нужда.......

Те ти ,булка СПАСОВ ДЕН!!!!

комисията до живот в затвора

НАГЛОСТ, НАГЛОСТ, НАГЛОСТ, НАГЛОСТ!!!!!!

Комисията е същата ,като Бисеров ,...резултатите показват...

Ето защо в България няма пари за майки, пенсионери, болни деца и т. н., защото крадците не ги съдят за да връщат откраднатото и той не е само един, а целия елит!!!

На крадците "елит" ли им викат???

се наричат "Елит"! Всички пребивавали 26 г. във властта, следва до един да се "изметат"! Избраните "нови"- да ревизират всички закони и закончета на стария "елит", да проследят какви ги е вършил старият елит" и с неоспорими факти и доказателства- на съд - при "нов съд и Съд -с-ма"! Така могат да си получат заслуженото!Нужни са ни нови интелигентни личности, милеещи за народа и страната! Защото: "нов бардак със стари кур... - не става"!

У-у-у-у бе, прошляци гадни нещастни кретеноидни властимащи днес, молим се само на Бог вече над нас, ние не бихме ви простили!

Комисията: Местан. Бисеров е чист като бисер. За нас е прозрачен до встъпването му в пионерската организация. Пеевски: Така е. Никога не се е отклонявал от нашите повели. Цонев. Наистина. Така беше и когато си играехме с кофички в пясъка,

Защо се крие ,след като е ''НЕВИНЕН''?

Защото сине,докато подготвиш доказателства че си невинен толкоз бой може да изядеш! Пък и то не става от днес за утре - да не си само ти на главата на таз комисия...

Този и Данчо Ментата са гордостта на Родината!

Казах ви: "Човекът не е виновен-набедили са го..." Сега разбрахте ли, колко съм прозорлив...

Как беше...разстрел и след разстрела червей!

друго ли очаквахте??????

Може да го оправдаят , но народната "любов" ще го застигне някъде някога .

Само изчакайте дали ще мине и месец и тоя БОКЛУК ще изпълзи от някъде усмихнат обявявайки, че нито се е криел, нито някой го е търсил. Той просто е бил на разходка някъде по кълбото- земното, де.. :-)

DIDA

Така е пич в живота! Който го може-може! А пък вие ходете по жълтите павета и се правете на протестъри и не забравяйте да гласувате! Успех!

Ти нещо злорадстваш ли? Мислиш се за умен, щото не гласуваш ли? Протестърите- както УМНИЦИТЕ като теб ги наричат, поне се опитват да правят нещо. А КИБИЦИТЕ седят отстрани и само одумват и намират кусури. АЗ ПОНЕ НЕ СЪМ СЕ ПРЕДАЛ! Ти си кротувай тихичко и намирай кусури! Тук всичките сте много големи мъже- коментатори..