Бивши служителки на МЗХ получили апетитен договор

Бивши служителки на земеделския министър Мирослав Найденов забогатяват шеметно при сериозни съмнения за конфликт на интереси, пише в. "Сега".

Обратно в новината

Коментари - Бивши служителки на МЗХ получили апетитен договор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В цял свят бизнес се прави по-добре с познати хора. Отракали са се ПР-ките в МЗХ, потърпяли са на 600лв, заплата и сега им е ред да 'работят' за истински пари. Който реве че много пари са дадени, да бяхте дали оферта вие за по-малко пари.

Хайде сега си представете, че Вие-лично сте плащащият. Болезнено, нали ?! ...И какво казвате Правите ? (, предполагам повече от незабавно)

те комунистите до един забогатяха ама нищо ,масларова изкупи стара загора и кво стана комунистическите садии сложени от станишев си знаят работата после бсп вика оставка заради доклада садебна система ,крадеца вика дражте крадеца

Това от където и да го погледнеш си е чисто връзкарство ,Мирославееееее. Барем го прави по - пречистено, по- аврипейски.

Прочетете на страницата на link статията:Мутренски фирми държат и прибират здравни такси на порт Бургас и вижте за какъв позор иде реч, за какво крадене.....То тоя врат на свинята Миро не е от зелена салата!

Хей, Хора ! Абе тия серсем(к)и т.нар. `наши` `избранници/чки` се подтаковат с Нас !! ....Я само Вижте колко активни има тук в Дир.бг.!! И какъв огромен спектър на теми се Обработва !! В Реално Време. И от Българ(к)и от близо-и-далеч. ===== Ерго, позволете да Предложа: --Нека Ние Всички Данъкоплатците изчакаме 1 (Е-д-н-а ! ) седмица. В която 1 (Е-д-н-а ! ) седмица МЗХ Ни Уведоми най-официално, че : 1. Парите са Прибрани обратно (До наностинка !); 2.Ни поднася Извинения; 3.Започва най-детайлно Разследване ... инак -- Линч ! Публичен Линч !!

Според мен зад сделката с фейсбук и туитър стои още по-голяма далавера. В други медии се съобщава, че продавач по сделката с апартаментите е ГРАДУС-1 - производител на птиче месо.ГРАДУС-1 купила имотите преди 5 месеца и после "случайно" продала имотите на ПР-ките на земеделското министерство.

Абсолютно си прав!И само като се сетя, че това са едни от най-скъпите пилета на пазара, а колко вода имат - не е истина... Несе знае миро с колко апартамента ще се окаже след края на мандата....

Изработка на фен страница - 10 минути, цена не повече от 50 лева, за привличане на 1300 дена - 1-2 лева на ден реклама във facebook, 1300 човека след 1 месец. Смешници скапани.....

Нищо ново под слънцето,просто глад за пари и измами.Само при Миро да е така.При Фандъкова с районните общини също е ад!Данчето открива новата отсечка в общ."Лозенец"бул."Черни връх"и всички от общината и ръкопляскат.Да ама финландска журналистка показва на ЕВРОПА стара и порутена сграда на почти вековно читалище.За нея общинарите са взели пари за ремонт и ги изпапкали.По документи ,те са дадени по направление.Онзи Прошков сега СС в общината гушнал паричките ,а ремонт няма.Тия с документите са си по работните места и ръкопляскаха на Данчето.Така ,че Миро не единствения измамен гербаджия!

Нали сега си казаха, че 140 млн са дали на спортни федерации, уж да подготвят олимпийци. Боко и пъпчивият министър непрекъснато ни натякват, че те дават за това и онова пари. Природонаселението вярва, че Той дава за детските градини, магистралите, Той!

Жена му си го знае! Самият той се хвали само с три постоянно жужащи калинки. Взема и други от време навреме. Всичко това е добре ,ама се оказва , че им плаща с моите пари!!!

А освен служби в страната има и официална страница на министерството в интернет. Какъв е проблема там да се изнася цялата информация. Хем служителите в съответната дирекция ще си заслужат бонусите.

слабостта на министър Найденов към Калинките около 25 години. Жена му да се замисли, балдъзата-депутатка също.

И за балдъзата си прав!

Импотентно правителство и опозиция с обратна резба! Как пък не се намери един да организира протест, че да им припомним защо горя Партийния дом! Тогава се бяха оакали здраво, но сега отново са се помислили за богоизбрани и безсмъртни!

Много точно казано ! +++

Калинка(и), калинка моя.... Калинки и калинчовци на рояци в държавата Герберия Борисовна!

Колегииии, от нашите парички издържаме Служба за съвети по земеделието в 28 областни града. Там са длъжни да оказват БЕЗПЛАТНА конкретна помощ на кандидатите. Какви договори с руси девойки и какви са тези простотии миришещи и направо вонящи на корупция!

Това е самата истина. И тези областни дирекции са длъжни да ви зашпознават с всички проекти, а не само да ви връщат за поредната хартийка от данъчни, от психиатрия, от кожновенерическия диспансер и други простотии. Ти като си на полето, остава ли ти време да цъкаш лайкове във фейсбук?

а бе за 2 мил и аз ще кибича в нета. но да бяха само тези двете измамниците. примерно за имоти вaрнати демек реституция една патка ни поиска декар краj младост, софiя. но има ли на коj да се оплачеш в тая престапна страна...

Толкова ли в това Тъпо министерство не намериха едни компютърен специалист да води тези неща що трябва да се наема външна фирма за нещо където министерството трябва да прави само.

Я стига ревахте, щото платените плювковци във форума сега ше ви кажат какви комунисти сте!!!

Като си вземете властта тогава и вие ще си пълните джоба. Отстрани само с приказки-не става.

Това че са бивши е нищо! В МОМЕНТА - и от три години сегашната му PR на Миро мазната брада взима от агент "Зорге" тоест Изп.директор на Агенцията по лозата и виното др.КОЕВ колосални суми на месец за да прави PR. И забележете - девойката е държавен служител при Миро лизача. Нека Бойко да ги провери от колко места смучат! На секретарката на заместника му мъжът и и той там на хранилка. Шофьорчето на агент Зорге - и то на 06 управление! от Сеславци е навъртяло на служебната кола хиляди километри. Ама забележете - не тази на Зорге , а са му дали друга - щото от София не може да намери шофьор. Ще пиша още ...

Бойко няма да ги провери разбира се, защото мислиш ли че и той не получава от отчисленията.

Мирооооооо от къде намери тези 25 годишни????????Ако си човек на честта вземи и си подай оставката, та по-малко да те съдим после!!!!

тия калинки в МЗ станаха като п. въшки

Мразя го този "империалист".

Жени! Жени да му види окото на човек в България! ! То не бяха Радки Пиратки,не бяха проститутки,чалгаджиики,не бяха Калинки, пиарки....Чудо! За парцали,джипове,апартаменти и екскурзии станаха по-долнопробни от мафиотите-мъже. Кошмар...,кошмар са и мъжете който им ходят по пропадналите тикви!

А помните ли скандала с бонусите? Шефката на човешки ресурси в МЗХ е взела 50 000 лв., а главния секретар - 100 000. Познайте дали са ги върнали?!

Нещастна България! Елате да видите мизерията в научните институти към МЗХ. Няма пари да се платяг елементарни консумативи, за заплатите да не говорим. Какви са тези поръчки и договори, какви са тези ненужни реклами на неверни неща.

До кога бе??? До кога ще ги търпим тея?!?!??

Какво толкова - поредните калинки на земеделския министър взели 100 000 лв. Друг е въпросът кой решава че точно тази програма за селските райони трябва да се рекламира в Фейсбук и Туитър. Не ни стигат отвратителните реклами по ТВ с участието на комиците. На село цял ден във фейса иТуитъра висят че да им видят рекламите. С тези пари колко млади земеделци можеха да подпомогнат.

Където е мирославчо,там мирише на корупция,далавера,измама.Врачани са му кусали попарата,само Зоров е доволен от него и има защо.Няма ли кой да ги спре тези?

са му яли попарката, благодарение на 2-те години шефстване в Екоравновесие. По това време популацията на бездомните кучета в София нарастна в геометрична прогресия.

Те сегашниете не крадат, не се облагодетелстват от властта, те са "различни". Особено този мазен ренегат.

Че властта развращава всеки го знае, но ББ и неговата клика ГЕРБ се оляха. Това е най-арогантното и крадливо правителство от началото на прехода до сега. Нахалството и безочието им нямат граници, но ние сме тези които носят отговорност за това, че отявлени мутри сме сложили начело на държавата. Крайно време е да разберем, че тази държава е наша, а не само на ББ и ГЕРБ и като дойдат изборите да го изпратим там където отидоха НДСВ. Никога мутра не може да управлява при спазване на обществения интерес!

Уредили се - уредили се. Ама поне и работа да свършат. То вярно , че при полуграмотни земеделски министър и неговия началник - тези социални мрежи са като магия. Но за толкова занижени критерии - да им направим публично осмиване.

Който още не е станал от ГЕРБ да побърза - раздаването на парите става по списък и на най-върлите ни фенове- ако има проблем да се обади на министър Найденов - знаете къде да го намерите...

а ние будалите плащаме по 3,00 лв. литър бензин, и слушаме глупостите на Мирослав Найденов, ебати и управлението некадърно.

Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.

Като си спомня Фабержетата, дето ги ядохме по Великден

Идват избори,Борисов!

Честен министър = неподкупни служители! назначеният от министъра Явор Недев окраде над 5 000 000 лв. от ИАРА за около година там, колко от тях са комисионна и за кого ??

защо и Войнов още си седи в Агенцията за безопасност на храните. Леле, там какво кусане пада. Докато е верен на Мършата, е бетониран.

И какво излиза, за лекуване на болно дете в чужбина(не е ясно като нашите са вундеркинди защо се налага) трябват примерно 150 или 200 000лв. Тия за рекламиране във Фейсбук дават 100 000?! Абе тия малоумни ли са или нас хептен ни взимат за говеда. Стрижат ни,лъжат ни, крадат ни,таковат ни, и пак седим и си мълчим.. до кога бе братя българи.. до кога :(

Какво искате? Нали за това сме на власт. Вземете я де.Ще я вземете друг път. По-добре станете членове на майката хранителница ГЕРБ.И не се натискайте много

Е защо не се обадиха . Детето щеше да свърши същата работа и за 1000 лв - можеше и за по един сладолед. Има 1200 приятели във Фейса и около толкова във Туйтъра. като кликнат по веднъж тети 2000 харесвания. А тия за 50 000 са си кликнали само те. Аман от крадливци.

крадци пардон бизнесмени Ho Ho

Един от най-вредните и корумпирани министри в това управление, който заема този пост благодарение на подкрепата на олигарсите !

Така се прави. Както каза Борисов направихме някои хора много богати (разбирай наши хора). А другите глупаци ходят да плащат данъци за да може ГЕРБ да си прави далаверите не наш гръб. Много е сладко да се дават държавни пари на наши хора нали, Борисов? Ама тези пари са на ВСИЧКИ! Така разбирам защо ще плащам по-високи данъци, а улицата пред блока ми не е преасфалтирана от комунистическо време. Или защо няма пари за завод за Боклук или за АЕЦ Белене! Апропо не съм от комунистите! И дори не съм бил кандидат за книжка за БКП, за разлика от някои видни демократи!

Малка държава - големи мошенници. Особенно жените ни - забележете - първо си купуват огромни жилища с държавни пари - нещо, което за еснафите е висше постижение. Липсата на морал, на големи национални цели говори за кокошкарската същност на демокрацията и на държавата. Малка, смешна, жалка и подигравана и в чужбина, България отново показа лицето си на реакционна, шарлатанска и деградирала територия. С ниски люде, безидейни, криминално мислещи, продажни и лишени от всякакъв морал. С такива типове няма да стане нищо. Деца, бягайте оттук! Оставете страната си на углавните типове и на циганите - те са бъдещето на тази наша мащеха.

Така се прави. Както каза Борисов направихме някои хора много богати (разбирай наши хора). А другите глупаци ходят да плащат данъци за да може ГЕРБ да си прави далаверите не наш гръб. Много е сладко да се дават държавни пари на наши хора нали, Борисов? Ама тези пари са на ВСИЧКИ! Така разбирам защо ще плащам по-високи данъци, а улицата пред блока ми не е преасфалтирана от комунистическо време. Или защо няма пари за завод за Боклук или за АЕЦ Белене! Апропо не съм от комунистите! И дори не съм бил кандидат за книжка за БКП, за разлика от някои видни демократи!

Така се прави. Както каза Борисов направихме някои хора много богати (разбирай наши хора). А глупаците ходят да плащат данъци за да може ГЕРБ да си върши далаверите безнаказано. Много е сладко да се крадат общи - държавни пари.

Гербаджийски трътки.