Почина Виталий Чуркин, руски представител в ООН

Постоянният представител на Русия в ООН Виталий Чуркин почина на 64 годишна възраст в Ню Йорк, съобщи руското външно министерство, цитирано от ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Почина Виталий Чуркин, руски представител в ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Причината за смъртта е ясна-водка

Полоний радиоактивный химический элемент 16-й группы (по устаревшей классификации главной подгруппы VI группы), 6-го периода в периодической системе Д. И. Менделеева, с атомным номером 84, обозначается символом Po (лат. Polonium). Относится к группе халькогенов. При нормальных условиях представляет собой мягкий радиоактивный металл серебристо-белого цвета

Починали са го!

Този който се присмива и се подиграва с починалия, който и да е той , боклук. Съществуват не писани правила, етични норми,които слагат граница между допустимото и неприличното.Който не ги знае, той е живее в дъното на обществото. Но това не е чудно.Плевели изникват навсякъде.

на негово място ще пратим Уев.

украинци избити в Украйна от Раша, чийто говорител беше Чуркин, го чакат в отвъдното и му готвят подобаващ прием!

ти защо си дошъл в България бе мизерник , да беше стоял при твоите укри. ходи по своите форуми да разпространяваш глупостите си

Ти си се напушил много здраво, че нито посоките, нито предмети и хора можеш да различиш! Затова може и да объркваш нещата! Това обяснява подобно твърдение, но не изключва идиотизма му! Като се пооправиш, пак ела да натискаш клавишите!

Сега ще имат нов представител - Виталий Пишкин.

АААА не новият представител ще се казва: Нагъзинин. Да е в тон с времето.

Последните пици са пратени, за да се проведе панагерик за Чуркин. Руски дипломат, за който, болшинството русофили разбраха днес, а ако ги питаш дори и тия дето му знаят името от вчера и те няма да могат да ти кажат какво толкова е направил за света и за СССР.

симо

Щом и Саманта е отронила ДОБРИ ДУМИ значи е повече от достоен дипломат.Чуркин бе забележителна фигура в състава на ООН.

Бил е артист като малък, снимал се във филми. Единствено дете, родителите са го гледали като цвете в саксия, но не са го разглезили, усърден и отличен ученик, но не проявил интерес към артистична кариера. Бог да го прости!

Или добро, или нищо, ще кажа: Поне е умрял на хубаво място - Ню Йорк, а не в руската кочина. Сега духът му се рее около Статуята на Свободата и чака да бъде призован в съветския рай, а там, по стар навик, духът на Сталин ще го прати в задгробния еквивалент на ГУЛАГ.

Понеже за живите може да се говори ще кажа за теб, че си тъп, та чак вдлъбнат!

симо

по-добре ти да беше умрял...физически ,защото мисловно си мъртъв.

И ти сега, като истински български патриот, искаш един българин да умре, защото не уважава един руснак... Кво, да ти кажа? Не си свестен човек, но това си го знаеш и не ти пука. Така, че само ще ти кажа, че каквото почукало, такова се обадило.

Чета някои от злостните и жлъчни коментари и увереността ми в подобряване на ситуацията в България пада все повече. С толкова злобни и тъпи хора НЯМА да се оправим скоро. Лека да му е пръстта на Чуркин. Интелигентен човек и великолепен дипломат. Хора и дипломати от неговия калибър скоро не сме виждали в България. За наше съжаление.

до докарахте дотам, да се гаврим с вас дори и при тъжни поводи. Пращахте ни в Сибир да копаем уран, отваряхте Белене, изнасилвахте ни, убивахте ни. Та сега има да чакате съчувствие и съпричастност, ама друг път.

нямате ли образование и професия, с които да си изкарвате прехраната, че сте се захванали брутално да манипулирате. Ще вИ загорчи хляба не от хората, а от Бога.

Като ти чета коментара си мисля, че наистина има нужда от прочистване. Боклуци като теб и нормалните ти родители възпитали подобен урод не трябва да дишат въздух. Ако с писане на гнусотии по адрес на Русия си изкарваш хляба, трябва да ти кажа, че и затова не ставаш. Издишаш от всякъде с тъпите си непроверени и абсурдни факти. Има много повече и то верни неща, с които може да се клепе по Русия, но ти не ги знаеш щото си тъп като ..... тия дето ти плащат.

Чуркин умря, чакаме Путкин и света ще стане Мнооооото по добро място за живеене.

За съжаление идиотизмът ходи по хората, а не по камъните!

Велик дипломат и прекрасен човек! Мир на праха му!

Не са казали че ще го кремират! Казва се мир или покой на душата му!

Русофоби, не забравяйте, че всички сме смъртни и че последната дума е на Бог! Имайте поне страх от Бога!

руската военна намеса в Украйна! В резултат на това НАД 10 000 украинци заплатиха с живота си тази намеса! ЗА КАКЪВ СРАМ СТАВА ДУМА?

Тогава какво да пожелаем на генерал Пауърс, който под фалшив предлог , надявам се спомняте епруветка в ООН - способствовал попиляване на една държава. Апропо, където се подвизават и българи военни, на които също какво ли да пожелаем. Или това не ви засяга, изведнъж зажалихте за Украйна? А що не жалите украинци,които бяха изгорени в Одеса? Що не жалите украинци от Донбас и Луганск. Що не жалехте сърби-цивилни,които загиваха от американски бомбардировки, та чак и коридор им дадохте. Сега очаквам да пожалите и японски дечица, които изгоряха под ядрени бомби. Много специфично жалост имате ...

Дипломат от класа !За съжаление все по-рядко се срещат ...Мир на праха му !

Мир на праха му. А написаното от Саманта Пауър й прави чест.

Така е, в такива моменти се проявява човешкото даже в опоненти. За което ги уважаваш, за разлика от леещи помия в този форум.

бай Виталий и соросоидите го ликвидираха. Скандално политическо убийство. Русия трябва да отговори!

пенсиониране по руски

след намесата на Путин в Украйна, са го посрещнали подобаващо в отвъдното!

само да попитам. От коя от враждуващите страни са тези жертви, и на чия съвест тежат?

Загиналите са там, където са се намесили руските "отпускари"!

Сега,да му мисли Путкин...

Циниците...боико,цецо,карапръдлева,десилаинарова

украинци избити след руската намеса в Украйна! "Господ забавя, но не забравя"!

Блестящ дипломат. Голяма загуба. А относно някои коментатори тук искам да кажа - Саманта Пауърс, която е била дългогодишен опонент на Чуркин е изразила голямо съжаление. Но местните соросоиди, джавкат и джавкат. Вече писах ,че приличате на ония друбни треперещи кученца, които са притиснали до ботуша на хазаина и лаят. Иначе един ритник е достатъчен да ги смачкаш, ама ни си стува труда да се цапаш. Жалки, безпомощни и най-вече презираеми даже от вашите хазаи.

ли го даваш в момента?

да не забравяме кои подаряваше кученца на Путин и му целуваше г..а

изразявам свое мнение ,към хора без всякакви човешки чувства. Хамалски псувни, цинизми - това е екстракт от ваши постинги. Нещо умно, анализ, бих приела даже от опонента, но с джвакащи кученца няма за какво даже да спориш.

Някой е подшушнал на Джуджи , че Чуркин може да се кандидатира за президент и ето ти тъжната новина.

Едно кремълско джудже яко го е навлякло на соросоидните свини, я как са се разквичали от сутринта. Квичете прасета, квичете, ялака е празен, а до обедната помия още е далече. ХО. ХО ХО

сиганино от мангалитите - щеревоглубей сиреч бегеец

Дипломат от висока класа,това е най-малкото , което може да се каже за него!!!!!!Притежаваше ерудиция и винаги беше една крачка пред противниците си!!!!Лека му пръст!!!!

Изпревари противниците си и в отвъдното

макар и по късно и Дипломат ще отиде там за радост на народа

Какво е Путин без Чуркин и Мадуро....!!??

вибратор му се вика

Сатанистите се радват на нещастието на другите. Такава е действителността, злото съществува и в България, Русофобите тука са доказателството.

само етносите на укрите и на протестите се радват...

краварите,соросоидите,фашистите,еврогейовете :))))

И Куроедов тъжи...

Руската Дума е предложила на Путин за одобрение, следните кандидати за ООН: Кураленко Мазникуров Курулюб Куропаткин Голодник Куроедов Курников Дюкян Разпран (Азербайджан) Свиркулет Чикиджи (Киргизстан) Танашибай Танахакай (Туркменистан)

Може пък и Лайноф да е. Та нали дъщеря му живее вече 20лет в США и забравила да говори на руски..ха.ха

мънго си е мънго

руснаците имат едни имена та да те заболи корема от смях :))) виж ка се казва социалната министерска(Вицепремиерът на Русия Олга ГОЛОДец изнесе информация, че 90 милиарда рубли са се изпарили, след като няколко частни пенсионни фонда бяха обявени в ликвидация, съобщи finanz.ru. Фалитите на тези компании на практика оставят без пенсии около 1.3 милиона руснаци. Сега въпросът е дали правителството ще покрие тези загуби и така ще върне пенсионните отчисления на хората. )

зелената пак развя зеленото знаме на омразата и ислямският шерият

Да ти приседнат зелените гущери !!!

Русофобите са зли духове. Вижте ги как злорадстват тук. Пазете се от всеки Русофоб, носят лош късмет и нещастия.

Мир и светлина на душата на починалия изключителен Руски дипломат Виталий Чуркин! Той бе наистина отличен, с остър проницателен ум, който поставяше на място лъжците от Вашингтон, Лондон, Париж и Берлин! Той е загуба не само за Русия, но и за целия свят! Светъл му път в другия свят!

Боярщик е стигнал до ООН

и червеите ще празнуват рождения ден на руснака.Приятен апетит.

Не е могъл да изтърпи простотиите на Путин

Какво е Путин без Чуркин ....!!??

.I.

Този още ли не са го заровили....че не мога да го понасям

Зодия русофилист:Днес не очаквайте приходи ,че няма в руската хазна.Днес ще сте в Траур заради умрялата Чурка. Утре пак може да сте в траур....такава ви е съдбата.

зелена,такива като вас които са живели без Чурка и са хванали паижина са стари моми могат само да завиждат на един нормален пълноценно изживян живот.

Путин чисти неудобни свидетели на контактите с Тръмп.. От такъв страх и нашият Буда стана русофил без да го е карал някой насила. За сметка на интересите на България.

Путин, Чуркин... - за да влезеш в руската политика явно трябва да имаш обидна фамилия.

Сигурно се е опънал на Путя за нещо и сега си плаща цената. Сега ще чакаме приемника му - Пишкин.

Системното прекаляване с водка не прощава.

Оон е най голямата масонска ложа в света. Много просто защо е починат Чуркин. Привлекли са го, а Вова не разрешава такива неща.

бояришника не прощава и на най-великите завоеватели и "богоносци"

И Е ОТИШЪЛ В ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯТ КЪДЕТО НЯМА МОЕ И ТВОЕ. МИР НА ДУШАТА МУ.

политиката руснаците? Да се радват на смъртта на техните политици и дипломати.За пръв път чувам за Чуркин и не мога да кажа нищо за него.И все пак Бог да го прости !

причината не е ясна. може би е пил полоний?

колко от вас са били в армята ? колко от вас са работили по 12 вхаса 7 дни в седмицата ? когато минете този етап имате право да плуете ... без значение руснак ли е или африканец ... вие оисвен да плуете друго не можете ! странно е че както в америка така и у нас вражески бомби не са падали ... по това маи си приличаме с американците

на български се казва "в казармата", Гюльчатай! ;-)

ти къде си служил ? не се хващаи за 1 дума , а хвани смисъла

вассил кмостадинов . ефреитор от разузнавателен батталион - елхово , радист 1 класа , работил на р-108 , в подводна лодка , хелицоптер и танк . в момента работи за локхеед мартин цанада , метролог в ремонтен цех за самолетни двигатели . ела ми на гости да си побъбрим . пс: съялявам за грешките на преводачката ... нямам кирилица на kомпа

видно е, че процедурата в дир при смъртта на политик не важи, когато тои е руснак. затова и нещастието няма да има краи по тези земи....