Плевнелиев: Нацизъм и комунизъм са две страни на една монета

Президентът Плевнелиев заяви в Полша, че нацизмът и комунизмът са „двете страни на една и съща монета“ и призова за по-тясна европейска интеграция.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Нацизъм и комунизъм са две страни на една монета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Националсоциализма е уродливото дете на комунизма. ЧЪРЧИЛ. Президента казва известна истина.

" в отчаян опит да спаси живота на хората правото му черво се откъсна, мина през трахеята и се заби между полукълбата на главният мозък"- Тери Пратчет. Дали и нас че ни сполети късметот!?

Няма! Няма мозък плазмодия.

Ха,ха,ха,тоя нашия пак се оля , ос.ра и т.н. Значи в Китай има нещо като фашизъм ?Сигурен ли си г-н Президент ?Ха,ха, ха ....какъв глупак .....няма мяра ,поради липса на здрав разум!Мухл..ьо!

Може да е насран мухльо,но ние го избрахме и Цвъки го понесе на ръце.

Чехлю и дупелизец са двете страни на една и съща монета.

Ближе,ама му плащат и не в монети

Вари го, печи го, в чужбина изнеси го - все си е боклук!

абе чехльо Македония гори какво правиш къде е армията ни /на 6 се разходиха като на гей парад/ ....

откривай топлата вода г-н Президент. Това го знае целия свят, а и такива като твоят колега Желев.

,,нацизмът и комунизмът са двете страни на една и съща монета. А боко и плевньо са двете страни на ,,мутризмът".

За Плевналиев и повечето във власта у нас след 1989г. комунист и капиталист,демократ и диктатор на пролетариата и капитала,евроатлантика или българофил /срещу русофил,активист-комосомолец с БКП род и американофил са двете страни на една и съща монета - просто Плевналиев.

Няма ли кой да му надене осмирителната ризница на този човчец! Срам ме е , че имаме такъв президент.

Срамувам се, че този г-н говори от името на България! Нямам думи!

Срамувам се ,че България има такъв президент ! Прави позорни изказвания , този подлизурко с " модерния патриотизъм " гъзолизец..

не, заглавието не е вярно, вярно е че плевнелизъм и кретенизъм са две страни на една монета, а тя като цяло се нарича "българска политическа класа"

Плевнелиев е нацист.

Да гледа Президента парада от Москва и как милиони деца носят с благодарност и гордост портретите на своите загинали герои, така се възпитава народ и нация!

Мистър Бин ,дребни мушмороко .Да вземеш да се извиниш на народа си за вредите,които му причини .Бъди ако можеш поне веднъж мъж.

Kalin

тоя от кога знае че една монета има две страни????

Жалко че си от комунистическо потекло с баща партиен секретар, но явно си "забравил", че поляците бяха спасени от унищожението на вермахта, от самите руснаци....за които сипеш грозни и гнусни приказки !

секретар. Вие сте жалка крадлива отрепка, за съжаление поради интригите на ББ срам като президент на страната, която само срамите и спомагата за затриването и.

нещастник не знае какво е това комунизъм и нацизъм, но говори небивалици, които само микромозъчето му може да роди. Вие сте жалка гмеж и срам за България др. Офшорлиефф

Jeni

Жалко човече си г-н президент!

Тоя ни казва, че като включиш котлона, водата се стопля....Боже, този ни е президент! Срам и резил!!

тоя тъпанар се сетил да повтаря мантрите на Зельо Зелев

ТАКА Е.КОМУНИЗМЪТ Е УЧИТЕЛ НА НАЦИЗМА. ПутЛЕР е вториХитЛЕР!

Пишеш с CAPS LOCK, защото по това ти се разпознават постовете и така си заработваш за хотдога. Ама поне пиши такива смешки, които да не те разобличават.

Браво на нашия президент! Той е най-красивият, най-умният, най-великодушният, най-демократичният, най-социалният, най-предприемчивият, най-благородният... ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБЕДИНИТЕЛ! .. успял да обедини срещу себе си 100% от българския народ. Станишев пред него е просто едно посредствено пионерче, което не можа да заслужи омразата дори на 70% от българите. Обаче нашият Росен го издуха както пръднята засенчва мириса на любов!

Ама че глупак сме си избрали за президент.Тоя с последните си прозрения направо стана съвсем смешен,комплексар и по комсомолски предан на новите си господари.

"...че нацизмът и комунизмът са двете страни на една и съща монета". това добре, а нещо за самата монета и нейното родословно дърво да ни споделите?

Педераслъка. Ти си от нея.

скрийте го тоя помашки потник бе!

Господин Плевнелиев, вие не бяхте ли активен комсомолец ? Нали комсомола беше младежката организация на комунистите. Лицемерието е голямо.

Досега не съм видял нито един положително настроен към Прецедента българин. Хора от Герб проклинат гласа си за тоя червей. Никой не може да понася това мекотело и колкото повече се увеличава ненавистта към него, толкова по-жалки са опитите му да маркира някаква пзиция и да се изкара жертва на някакви заговори и влияние. Абсолютен палячо, с излъчване на бит пеерас, мислене на метреса и едноклетъчен мозък.

Евала, трогна ме братле! Сякаш някой вместо мен е писал това!

Голямо лицемерие! Той и всичките му приближени са били активни комсомолци и членове на БКП и се възползваха от облаги. За съжаление президента е поредното доказателство за политическа безпринципност.

г-н Президент това нещо е известно още от миналия век. Пожалете ни, ако има да кажете нещо значимо напънете сивите си клетки а ако не не можете, по добре си мълчете.

Как ще мълчи бе! Ти искаш да затвориш устата на прогреса, мислителя на демокрацията не може да стои тихо, след като вътре в него крещят гласовете на свободата... които искат да изпуснат топлия въздух, оформящ съзнанието му в кухата му тиква.

Плевнелиев, ти ги знаеш най-добре тези неща, нали? Какво е от комунист да се преродиш фашист?!

фашизмът е незаконородено дете на комунизма

Стига с убидите към Плевнелиев! Напълно законно си е роден човека. А дали е трябвало... дай да не коментираме. Щом Господ го е позволил, значи е имал някаква цел. Вероятно е да правим всичко възможно да не приличаме на него.

Ати от къде си цокал!Посипете си главите с пепел и се покайте!Махнете се!

Кои са отявлени антикомунисти? Да, те са: Иван Костов - кандидат-член на БКП преди 1989 г., преподавател по Политикономика; Петър Стоянов - отроче на отявлени комунисти в смолянско и пловдивско; Кристалина Георгиева - също дъщеря на висши БКП функционери; Цецка Цачева - член на БКП и БСП; Бойко Борисов - член на БКП и фактически не напуснал тази партия; Росен Плевнелиев - секретар на ОК на ДКМС и член на БКП и все такива! Всички те са били ДОБРОВОЛНО кандидатирали се за членове на БКП преди 1989 г., а не са ВЕРБУВАНИ за каузата на тази диктаторска машина на СССР! Трябва да се каже, че имаше комунисти, които бяха "идеалисти" - вярваха във идеалите на Маркс!

Пзнавам, че много уважавам Иван Костов. За съжаление останалите са грешки на Родилното отделение. Нямало ли е по онова време акушерки с бутилки в ръка?

И да го дъвчем и да не,комунизъм основан на марксистка теория не е имало!Де го Маркс да му обясни!Бурно развитие на производствените сили,водещо до свръх материално изобилие и разпределение според нуждите,свободно сдружаване!Комунистически партии установили тоталитарна власт прикриват под това име диктатурите си .Според Ленин прехода към комунизъм може да стане само чрез идеологички образована част от пролетариата-авангард която да подпомогне обществото за това,да се атакува най слабото място на капиталистическата система,а не непременно най развитите държави!Според Сталин ленинския вариант на колективна диктатура увеличава класовите протоворечия,не вън,а вътре в партията.Затова Сталин решава да избие хиляди партийни членове,висши партийни и висши военни ръководни длъжности,под различен предтекст,както и интелигенцията!Въвежда еднолична тоталитарна власт,т,н. военен комунизъм и управлява чрез КГБ.Извършва смяна на колективната диктатура при Ленин с еднолична диктатура чрез налагане на терор и извършва пълно одържавяване!При Хитлер преобладава антисемитизъм/лихварството/,расизъм,забрана на марксизма,профсъюзите,антиболшевизъмсоциален дървинизъм/идеология на неравенството/,разбиване на политическите партии,фюрерство-еднолична власт,господстстваща раса над целия свят и т.н.Общото е само едноличната власт и диктатура!

Какви са тия сложни приказки бе!? Просто тоя е балон с горещ въздух от чревния му тракт... няма какво да ми обясняваш за разни забравени времена. НАСТОЯЩЕТО Е СЕГА.. и то се казва г-н Плевнелиев.. и всеки иска това настояще да свърши възможно най-скоро.

Ние сме прокълната територия..:-(

Така е, като проклинаме майките на такива велики чеда като Mr. President. Ама то не може да се сдържи човек като го види, а пък като го чуе.. просто устата сама проклина и изненадва собствените си уши!

А третата страна е олигофрения!

Кога са изборите за презиент че не се трае вече?

Ной

На тоз, ако му искам мнението - ще му го дам.

дааа, цялата източна европа срешу русия с главен команден център полша. не будет, мамицата ви продазна фашистка сган. не будет. да убивате невинни хора в украина и да си правите пралелен 9 маи. няма да стане! никога няма да воювам срешу руся мрусни фашисти