Парламентът създаде комисия за имунитета на Марешки

Парламентът създаде Временна комисия за имунитета на лидера на партия "Воля" Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът създаде комисия за имунитета на Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми олигарси, депутати, властимащи и всякакви други мошеници. Обединявайте се срещу Марешки и го изхвърлете от Парламента. Той ще ви мъти водите и няма да ви позволи да има корупция и ограбване. Той искаше да има камери при преброяване на бюлетините за да не се манипулират изборите - не го позволихте и фалшифицирахте изборите. Браво на вас! Да живее статуквото, да живеят олигарсите и ограбването, да пребъде във вековете кражбата и престъпността в България!

Дгхйкллк йхцк кхгф кйхг лйгг лмйх .

Това, че продава по-евтино горивата не му позволява да нарушава законите и правата на другите хора и да се държи мутренски! Не би трябвало и да използва ниските си цени за да ни подкупва да си затваряме очите пред своеволията му и пред страданията на хората попаднали под ударите му! Може би все още има клипчета в интернет с държането му пред пицарията - гледайте и си направете изводите що за човек е и кой на кого се опитва да отнема бизнеса>

И как ще се нарича тая комисия? Комисията на Лукойл или комисията на Газпром?

Стара мъдрост гласи: "Ако искаш работата да остане НЕсвършена, назначи комисия".

Този Марешки как е жив, след като свали цените на горивата? Така спря далавера за милиарди на руските ни робовладелци и техите чевени слуги, продаващи се за трохи. Минусите горе вдясно са на платените леви тролве.

Споко, Весо, ако пееш в хора - ще те оправят - нема 'се плашиш...

Няма как да съм запознат с фактите по двете обвинения срещу Марешки и затова ще кажа:Нека който счита себе си за безгрешен пръв хвърли камък по Мерешки!

Вкарам ли мажоритарната система, в парламента ще имаме доста повече от този типаж, мутра-"бизнесмен"!

По - добре мутра - бизнесмен, отколкото само мутра!

За съжаление ...

Всяка мутра се представя за бизнесмен.

Парламентът създаде Временна комисия за имунитета на лидера на партия "Воля" Веселин Марешки. Има нещо шизофренично в това да създаваш комисия за имунитета на някакъв народен представител, да ангажираш вниманието на Парламента с това, и като допълним с това допълнителното заплащане на тези 10 души от комисията и идиотията става напълно завършена. Ами аз предлагам към тази комисия да се създадат още две подкомисии, тъй като има обвинение в две престъпления

Вие си ги избрахте тия идиоти. Така че търпете и не мънкайте.

как може следствен да става депутат сега комисии телевизии всички за имунитета егати държавата

НЕ ПИПАЙТЕ МАРЕШКИ-ТОЙ Е РУСКИ Т.Н.БИЗНЕСМЕН.

Ти от къде знаеш бе мишок? Иван съседа ли ти каза или ти го измисли.

Чичко Google казва, че бащата на съпругата на Марешки е пенсионер от КГБ.

Сега мутри и мутреси ще да се договарят срещу колко за запазят този важен за герберасите глас..На това му се вика пази боже сляпо да прогледне. Не разбирам само от кога има някой дебил имунитет за хулиганските си прояви???? ...

управляващи г-н Борисов Взимам Ривотрил от 20 години и се чувствах добре и пълноценна. Клонарексът няма същото действие и ме върна години назад към състояния, които не искам дори да си спомням. Моля, върнете Ровотрила!

Абе братя Българи....защо не вкарахте Брендо, Златко-баретата....не привикахте от някъдето си и Галевите....тогава вече наистина комплекта щеше да Ви е пълен с избора Ви на ГЕРБ за пореден път......ама опс не само те така наречените уж-пишман Патриоти.....и уж ново БКП опс БСП......не разбрахте ли , че всичко е едно в тази държавица жалка....

"Делото не беше, за да вляза в затвора, делото беше, за да могат да ми вземат бизнеса" ОК, съгласни сме. Да му оставят бизнеса и да влиза в затвора за рекет за 10 години.

Купи си депутатско място този простак и крадец сега с него цяла комисия ще се занимава.Прах в очите на хората.Симулация на работа и правосъдие.пак се почна "проба грешка"До кога бе?

Това е поредната мъглива комисия - никому ненужна и водеща до нищо. Няма никакво значение този измамник дали е ударил някого или не е ... Този човек продава почти цяла година горива без платени акцизи и без документи / поне 30% от продажбите му са такива/ под прикритието на ББ и ощети държавата с милиони левове. И никакво разследване няма в тази насока....

Марешки ще се закопае сам от глупост. Дано адвокатите му да се окажат умни и да го посъветват към сдържаност, защото отстраняването му е начина за сваляне на мнозинството на парламента.

Ама наистина голяма глупост казвате визирайки цацата как играе срещу боко искайки да му намали ''мнозинството''...

Обвинението срещу Марешки е повдигнато преди да се закълне като депутат и Цацаров е обвързан да поиска имунитета му. Право на Марешки е да иска изслушване от комисия. Какво тук е глупавото или незаконното? Освен това никой не е казал, че Цацаров застава срещу ББ поддържайки повдигнато обвинение в съответствие с НПК? Законът е ясен и всеки трябва да си изпълни задълженията. Тук няма място за лична преценка освен членовете на комисията да преценят, че за срока на парламента Марешки да остане с имунитет и да не бъде съден. Тогава, какво точно Цацаров да преценява в съответствие с НПК? Въобще, връзката, която сочите с Цацаров е неточна.

Или както си казваме по нашенски - цирка продължава! Следващят сезон в сапунката НС ще бъде сниман с двата основни героя - Рапона и Магарешки. Сега влезе и някакъв кикбоксьор - може би тази година ще е по-заплетен сценарият? Зрителите ги очаква бонус епизод - където Рапона доказва интелекта си цитирайки цялата азбука пред младият боец - школувайки го и карайки го да се засрами... През другите дни ще гледаме драмите на лидерът на ВОЛЯ, който няма достатъчно воля да си държи малката глава в гащите. Сега като парламентьор - може да ги люби дори на трибуната - вече сигурно е опънал някоя манекенка колежка из кабинетите.

Искам: Комисия "Костов" Комисия "Кобургготски" Комисия "Овчаров" Комисия "Виденов" Комисия "Борисов" Комисия "Паси" Комисия "Кунева" Комисия "Масларова" ......

А какво става с незаконната вила на Марешки на плаж Кабакум ? Министъра нали му каза да я събаря още преди няколко години !

Временна постройка, това е решението. Издадени са разрешителни, отговаря на тях. Това е. Същото се отнася за заведенията по плажа.

Стига с тези комисии и комисийки, дирекции и дирекцийки бе дайба ма...и ви. Скоро май ще има македонски парламен втора серия, но в България.

Енергийният картел явно се почувства застрашен и Дон Тиквон, който за пореден път е начело не само на картела а и на страназа направи първия си ход като (прости господи) премиер!