Ново колело за момичето с парализа

Момичето с детска церебрална парализа от Пловдив, чието специално колело за рехабилитация беше откраднато, скоро ще има нов велосипед.

Обратно в новината

Коментари - Ново колело за момичето с парализа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е жив пример какво всички ни очаква, когато мангали , бежанци, джихадисти и темподобни същества станат по-силни от нас. Тогава ще е късно за спасение. И всички тези измекяри от фондации дето ни промиват мозъците, те са обикновени мошеници, трябва да ги извадят извън закона.

браво на производителя!1600 лв!браво и машалла!

Ти можеш ли да направиш на по-ниска цена?

за 200 лв. можеш да купиш две такива балканчета, и за още 200 да купиш фотьойл и да го монтираш между двете!

Бай Ганиа е енженер...Бай Ганиа може повече, без да знае...Ганиа ще завари 2 балканчета и Фотьойл...и Воала...па оправи рака бе ганио

Достоен човек! Адмирации, жив и здрав да е!

На два пъти съм предлагал помощтаси на хора в затруднено положение - без да искам да ми благодарности, признателност, дори и каквото и да било отношение след това! И двата пъти бях жестоко отхвърлен, дори обиждан, че съм мошеник, който по някакъв си начин иска да се възползва от нищетата на хората :(. Все пак по-късно, от житейски опит, разбрах какво са имали предвид хората. Без да познават човека, подбудите му и мотивите да им помогне, ей така, априори решават, че аз по някакъв начин ще се възползвам от тях за своя собствена изгода, дори с цената на това да им помогна! Според мен, Вие правите абсолютно същата грешка, но точно в обратен аспект - разчитайки на това, което медиите ни съобщават, ей така, априори решавате, че въпросният бизнесмен е добър човек, който безкористно отделя част от средствата си, за да зарадва момичето. Съветът ми е: без да се познава в детайли съответната ситуация, или самия бизнесмен (за да се знаят мотивите му), изобщо не бива да се правят каквито и да било изводи! В случая аз по-скоро бих се поставил на мястото на хората, отхвърлили помощта ми, и бих изразил съмнения в чистотата на намеренията на въпросния бизнесмен. Защо ли - вече отговорих!

Не мрънкай, ами си представи, че и човекът има близък или дете в подобно положение. Дали ще иска нещо? Като може и има воля - ДАВА. Човек съди по себе си, но не винаги е прав.

Браво на човека. Да бъде все така добър и щедър човек и да му се връща доброто, което прави.

естествено, колелото e откраднато от мургавеляците подопечни на ошамарения бхк-плужек, а те са специални и привилегировани, особено в сравнение с болно българско момиченце. че как ще ги търсят и безпокоят за някаква си кражба на някакво си колело?! те убиват старци по селата, а тук е само кражба...

Още първия ден ,когато се коментираше тази тема , го писах това като предложение към полицията ! Тогава онова БХК-говедо ,не беше ял още кютек. Ама за него "разчетоха" записите на камерите още на часа .

Bravo na Choveka tova se Kazva Maj na miyasto

Мангалите не се спират пред нищо и ще горят в ада за това! Иначе - браво на бизнесмена, направил е добро, да му се връща.

Иво,в грешка си, в ада горим ние.

РЕСПЕКТ към този пловдивски бизнесмен, който е решил въпроса като човек: Вади 1600 кинта и плаща. Пожелавам му успех (и късмет) във всичките му неща (семейство, бизнес и т.н)

майка и го каза пред тв камерите - колелото е видяно час след кражбата да го кара 'така да го кажа мургав младеж..' Циганария, новото име на България, българките не искат да раждат, искат само да 'тренират' зачеване, да си гледат фейсбука и да пият кафенца, щото цял живот баба ти е пила кафенца и изобщо кафе..

vasil

Баба ми(1902-1985)пиеше често смес от ръж и леблебия,с 1 щипка кафе(често и без нея).