Кола се вряза в магазин на оживен пазар във Варна

Пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни

Обратно в новината

Коментари - Кола се вряза в магазин на оживен пазар във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм от София и преди две седмици бях именно там и се стеснах как управляват автомобилите си варненци-- беше страшно, там всеки спира къде то си иска, не дава предимство на пешеходците и карат с превишена скорост, не съобразена с обстоятелствата

В София всеки спира където е разрешено и възможно, винаги дава предимство на пешеходците и никога не кара с превишена скорост, несъобразена с обстоятелствата !

си еви майката, цървул ...

те и затова голяма част от случаите с най-тежки ПТП в градски условия са от София, като например случаят с Милен Цветков, лека му пръст, Георги Семерджиев, оня, който със 195 км блъсна кола с възрастна двойка французи на околовръстното и уби мъжа и т.н. всички карат със съобразена скорост в София, да.

В София вече е пълно със селяци. Старите софиянци са предимно пенсионери вече и рядко карат коли. По-младите от тях са в чужбина от 20-30 години. Та, София е еманация на таз българска нация.

да, така е! в Сф се спазват някакви правила , но разбира се има гмеж, която не я интересува--- водача убил Милен Цветков не е от Сф. а приятелката ми е от Варна и кара кола със софийска регистрация. щом местният ви псевдо патриозъм е от бполза така да бъде, ваш си е проблема

Мда.

Още като показаха мястото на репортажа, и си викам е сега ше слушаме селски тарикати. И не се излъгах. Блато.

"По-скоро липсата на видимост от съседния блок е причина за проблеми" Какво не се вижда, че на тротоара има павилион ли! Там, все пак, колите не се ли движат по улицата. Странно. Нооо, има решение - да бутнат съседния блок" и готово. Има блок, има проблем, няма блок... еее, на там ви е ясно.

и от мен един глас да махнат блока.

Варна е заляна от цялата селения на североизтока

През главния бул. във Варна, карат поне с 100-120 като има катаджии са като котенца, едва пъплят.

От някое село си, не си от София, иначе нямаше да плещиш подобни небивалици.

наркотици.. Те във Варна просто толкова си могат :)

Точно блока пречи! Ами то е ведно, че такива павилиони създават предпоставки за ПТП. Който им е издал разрешителните е бил любител на кеша!

ЕПМ

амиии, аз съм 5 то поколение Софиянка и да споделя скромни наблюдения : нищо не е "коренно различно" за съжаление. 70% от "шофьорите" са или с платени книжки или просто си мислят,че са в родното си място Не признават двойна не пресечена линия, еднопосочна улица,пешеходна пътека,изпреварват от дясно ,трамвайните линии са според тях явно за дизайн, направо е кошмар . И е така от поне 5 години, г-да органите "на реда' изобщо няма да ги коментирам - няма смисъл

Ганчо, не се прави на варненец ами си стопи свинската мас!