Кола се вряза в магазин на оживен пазар във Варна

Пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни

Обратно в новината

Коментари - Кола се вряза в магазин на оживен пазар във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наркотици.. Те във Варна просто толкова си могат :)

ЕПМ

През главния бул. във Варна, карат поне с 100-120 като има катаджии са като котенца, едва пъплят.

"По-скоро липсата на видимост от съседния блок е причина за проблеми" Какво не се вижда, че на тротоара има павилион ли! Там, все пак, колите не се ли движат по улицата. Странно. Нооо, има решение - да бутнат съседния блок" и готово. Има блок, има проблем, няма блок... еее, на там ви е ясно.

и от мен един глас да махнат блока.

Точно блока пречи! Ами то е ведно, че такива павилиони създават предпоставки за ПТП. Който им е издал разрешителните е бил любител на кеша!

Още като показаха мястото на репортажа, и си викам е сега ше слушаме селски тарикати. И не се излъгах. Блато.

Мда.

аз съм от София и преди две седмици бях именно там и се стеснах как управляват автомобилите си варненци-- беше страшно, там всеки спира къде то си иска, не дава предимство на пешеходците и карат с превишена скорост, не съобразена с обстоятелствата

В София всеки спира където е разрешено и възможно, винаги дава предимство на пешеходците и никога не кара с превишена скорост, несъобразена с обстоятелствата !

те и затова голяма част от случаите с най-тежки ПТП в градски условия са от София, като например случаят с Милен Цветков, лека му пръст, Георги Семерджиев, оня, който със 195 км блъсна кола с възрастна двойка французи на околовръстното и уби мъжа и т.н. всички карат със съобразена скорост в София, да.

В София вече е пълно със селяци. Старите софиянци са предимно пенсионери вече и рядко карат коли. По-младите от тях са в чужбина от 20-30 години. Та, София е еманация на таз българска нация.

да, така е! в Сф се спазват някакви правила , но разбира се има гмеж, която не я интересува--- водача убил Милен Цветков не е от Сф. а приятелката ми е от Варна и кара кола със софийска регистрация. щом местният ви псевдо патриозъм е от бполза така да бъде, ваш си е проблема

амиии, аз съм 5 то поколение Софиянка и да споделя скромни наблюдения : нищо не е "коренно различно" за съжаление. 70% от "шофьорите" са или с платени книжки или просто си мислят,че са в родното си място Не признават двойна не пресечена линия, еднопосочна улица,пешеходна пътека,изпреварват от дясно ,трамвайните линии са според тях явно за дизайн, направо е кошмар . И е така от поне 5 години, г-да органите "на реда' изобщо няма да ги коментирам - няма смисъл

си еви майката, цървул ...

Варна е заляна от цялата селения на североизтока

От някое село си, не си от София, иначе нямаше да плещиш подобни небивалици.