Коментари - Кола на НСО катастрофира челно в центъра на София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си преди доста години за един шофьор на такси в Париж, който 33 години шофира, без да допусне НИТО едно ПТП, нито като учасник, нито като свидетел, нито като потърпевш!! След негово собствено признание, че няма документ за управляване на МПС, сам префекта на Париж му връчва шофьорска книжка (еквивалент на нашата "златна" книжка)!! Споменавам го това само за да покажа, че прехвалените "профисионалисти" от НСО са само книжни професионалисти и не заслужават НИТО свръхвисоките възнаграждения, НИТО митологичната си слава на "супермени", НИТО обвитата им в тайна безнакацзаност при ПТП дори със смъртни случаи!!!

когато организацията на движението е ;кой превари; се случват тея инциденти

Ксто караш с 200

Тези от Н С О любители шофьори ли са? Мине, не мине време- някой пак се е натресъл --- Явно - слаба квалификация!

Аз ли само виждам, че сблъсъка е станал в лентата за ляв завой и завиващия автомобил не е напуснал лентата?

За каква лента какви ленти черен асфалт такъв няма и в косово европейска София е като Афганистан къде видя лента за движение.Ако проверите в НАП колко милиона са платени за боя ще получите ШОК..

По-скоро мерцедеса на нсо е можел да мине малко по-вдясно и да избегне катастрофата, като имай предвид, че другата кола е с по-малко тегло и вероятно от удара се е отместила назад, и затова по снимката си е в лентата. Там съм почти сигурен, че има камери и може да се покаже от полицията как се е случило.

Сигурно е можел. Освен ако не е изпреварвал всички простосмъртни по Гурко от лентата за ляв завой, а всички останали за направо са си били в лентата за направо и съответно в най-дясната лента на прохода към стадиона, та е нямало къде да иде.

Мерцедеса на нсо мина на червено с 300 а колата за левия завой не можа да изтегли. Деса беше вътре

като гледам от колко рано е трътнал да прави тоя ляв завой там.... най-вероятно е някоя лелка...

започна лов на министрите. Това е репитиция се получи.

Бе няма значение кола на НСО ли е била, на ЦРУ, ако ще и танк да е бил. Тоя с левия завой си е в нарушение според закона. Явно е с купена книжка и не знае, че при ляв завой се изчакват тези, които отсреща. Като му гледам щетите-направо да хвърля бричката на вторични. И да се моли, че колата на НСО не е била бронирана, че тогава можеше и да не е жив.

Там дори е забранен левия завой.

Не е забранен. Крайната лява лента е маркировка за наляво.

Село, от кога си в София

Има ли значение , че колата на НСО ! Не ! Този на всеки би взел предимството и резултата щеше да е същият !

Хаха тази статия рязко е премахната от водещите новини. Не се съобщава кой се возил в този привилегирован Мерцедес.

От доста непълното описание на случая разбирам, че и двата автомобила са се движели по улица "Ген. Гурко", този на НСО през кръстовището по посока направо към стадиона, а другият - откъм стадиона прави на кръстовището ляв завой по бул. "Васил Левски", при което е длъжен да изчака преминаването на насрещния, движещ се направо. Е, не го е изчакал и е предизвикал катастрофата.

Нещата хич не са толкова елементарни. Всеки който е опитвал да прави ляв завой на кръстовища с насрещно движение много добре знае, че насрещните коли преминават много секунди след като им свети червения светофар и накацалите коли на гроздове се чудят кога да завият. Но в случая не мисля, че е това. Защото никой не се мята пред насрещните коли, дори да знае, че са в нарушение на червено. Просто колите на богопомазаните се движат твърде бързо и си мислят че като са на зелено, не трябва да намаляват, защото някой също със зелено е решил да завие. Нищо, че карат със 100, при позволени 50 и препоръчителни на кръстовище макс 40.

Ех значи, НСО винаги не е виновно, винаги кара внимателно и спазва правилата и винаги другите са онези които са в нарушение, нищо че аз не съм виждал кола на НСО да се движи с по-малко от 100 км в час.

Време е УБО-2 да бъде закрито. Ако беше Путин или Байдън да го пазят съответния БГ глупендер, ама тези разкарват разни колхозници и само прецакват движението. Съветско-Ориенталска кочина, не държава.

Коментариите за тази статия показват отчаяните тролове яхнали озлоблението и безпомощността обзела населението на този унищожен от град (София) след 17 годишно управление на герб. Троловете (пак на тази партия) нагло и с абсолютното съзнание, че лъжат ни обясняват, че водача на мерцедеса е виновен, ненаказуем главорез и е предизвикал това ПТП. Който някога е минавал от там и кара кола вижда от космоса, че това не е така. Водача на другата кола, или не е предценил възможностите на 20 годишното си возило или е бил пиян, надрусан или просто незнаеш или неспазващ закона. Очевидно е, че другата кола е ЗАВИВАЩА и не е спазила предимството на МИНАВАЩИЯ НАПРАВО. В София има и нагли копелета, които демонстративно не спазват нищо. А може и да му е било недобре или колата да е имала технически проблем ? Слава на Господ - няма пострадали. Виновният обаче ще бъде одрусан с петцифрен регресен иск от застрахователя. Ще получи скъпо платен урок !

Сельо, марш обратно в гората, за да се оправи този град.

И аз и баща ми сме родени в София. А столичаните в "Столичани повече" са по манталитет повече селяндури !

а нсо като карат с над 100?!!!!

Но какъвто им шефа, такива и служителите.

Вторник вечер, след 19 часа, пътувам посока Пловдив. В посока София минаха 2-3 коли на НСО, далеч една от друга. Всички с газ в лявата лента и пуснати светлини. Пита се, за къде са бързали возените извън обичайното работно време?

Ако не се лъжа фурашката беше на предизборна обиколка.

И простака Тиквун го пазят същите, а той постоянно е в предизборна надпревара.

Деса Простакеса пак ли не е била в колата?

Етишопия

Почти съм сигурен, че НСО са лидер в ПТП-тата измежду всички институции в България и отвъд. Само качествени момчета се взимат там. Ако немаш акъл за 2 стинки, но пък си изпълнител - те тва е слубжицата.

Редакторката е разжалвала генерал Гурко - нарекла е улицата "Йосиф В. Гурко" вместо "Ген. Гурко" (генерал Гурко), както тя се именува по уличните табели, в картите и не само от софиянците.

Деса Радева пак ли е закъснявала за фризьор?

Не Тиквата е отивал на гинеколог с приятелката си Славуца Дългата.

Вижте на камерите. Предполагам НСОто яко се е засилил по нанадолнището да хване зИлено.

Скорост на този от НСО? Защото, ако е карал като ракета - няма кой да го види навреме и да му осигури предимството. Не може да ти нарушат правата, ако преди това ти се движиш в нарушение на Закона. Ама за лайната от НСО некадърни правила няма, нали? Те са само за нас, простосмъртните....

Ако беше карал като ракета, този с бричката щяха да го събират къде стадиона. Тъй че, не ще да е съвсем варна твойта теория.

Снимката е от филм за инструктурите на НСО и как ги учат да шофират. Мен ме засече кола на НСО в центъра. Извади страшен рефлекс накрая и не ме удари, но вината щеше да си е негова.

и мен така - черен мерцедес ме засече на ректората, в негово нарушение

Колата е на Бойко Рашков комуниста! Полицията ни разгови да не гледаме… Вътре се возеше човек! А мерцедеса мина на червено!

Хапчетата, тъпак.

ожадняла и е дала зор :)

Селянчето-шофьор от НСО разбира се не е виновно.

Ако Резидента е бил вътре-подкрепям.

На биби , на джипа - ауспуха ли облизваш ?

Kalin

Тая снимка дето сте я сложили кво означава?Защото определено не е от описаното място на инцидента

Как точно движещия се по "Гурко" селянин от НСО е бил с отнето предимство ? Има два знака, че предимството е на "Левски" ! Поредния джигит дето се изживява на мутра и е можело да убие човек, напълно безпричинно !

Тия по В.Л. са на червен сфетофар, тези по Гурко на зелен.... завиващите от Гурко по В.Л. трябва да пропуснат движещите се направо по Гурко. Бъбрек ;)

*светофар

За София ли говориш или за някой друг град ? Какво точно си написал ?

Е знаех, че "Гурко" пресича "Васил Левски" и продължава нататък. Да не са изкопали тунел под Борисовата градина и аз да не знам ?

Не е необходимо да знаеш, а да четеш. Т-образното е при стадиона, за къдетото се е запътил НСО, то е с бул Е.Г., а не с В.Л.

Пич, ти от София ли си? Това е на кръстовището срещу Спортната палата и Старбъкс. Там тези, които идват от стадиона по Гурко и искат да завият наляво по Левски трябва да изчакат тези, които идват отсреща по Гурко-посока стадиона. Тоя е решил да не чака и сега колата му е за вторични с тия изтекли води и карантии. Като му треснат и глобата и ще му замине Коледата. Той да ходи да пали свещи, че тия от НСО не са били с бронирана кола, че тогава щеше да пътник!

когато има работещи светофари не се гледат знаците, какво предимство те гони по левски.... двамата карат по гурко.

Значи, когато другият шофьор е виновен, няма нужда от изясняване и разследване - ситуацията се преразказва в пряко включване.... но когато НСО са виновни се казва - обстоятелствата около инцидента се изясняват, шофьорът на НСО е с отрицателни проби за алкохол и наркотици. Не знам защо сме на 110+ място по свобода на словото, че то медиите в бг си пишат каквото си искат - за такава свобода другите могат само да мечатят.