Пуснаха снимка на дете, което смърка ”кокаин”

Скандална снимка на тригодишно момченце от варненското село Синдел, имитиращо смъркане на кокаин, взриви социалните мрежи и предизвика гневни коментари.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха снимка на дете, което смърка ”кокаин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи може дечица да "пушат" солета, пък не могат да "смъркат" брашно! Дали без глутен може?

ЗАЩО МАЙМУНИТЕ НЕ СА В ЗООПАРКА???????????????????????

Голям юнак да порасне и майка си само в главата проста да млати.

ДНЕС - БРАШНО, УТРЕ - КОКАИН! Т'ВА Е МАТ'РЯЛ НА Г-Е-Р-П, ИЛИ ПРОСТО ИЗПОЛЗВАН ОТ Г-Е-Р-П.... ДУША ДА ВИ Е ЯКА КОЙ ЩЕ ВИ ИЗКАРВА ПЕНСИИТЕ...

Циганска работа...

..Пуснаха снимка на дете, което смърка кокаин... --- кога ще пуснат снимка на дете смъркащо Европа, демокрация и т.н. а?

Sm3hurk0

Толкова дебели магистрали и брендо не е правил..... От пръв поглед си личи, че това това е нагласено...

То щото да си набиеш децата е много похвално...

Извън шегата в тази и други снимки на семейството се виждат едва забележими знаци формиращи бъдещ модел на поведение в малкото цигане. 1. Ниско остригано 2. С кърпа с черепи на главата 3. С огромна обица на ухото 4. Имитиращо шмъркане на бело... От това ще излезе или бъдещия Слави Трифонов или средностатистически полуграмотен "с множество регистрации" :)

Давай бате, давай още, и утре и други ден, само така, .... На такъв бостан такова клипче. тън тръта тръ тръта ....оправйяте се на татък, ха те така

Ако тоя малкия дръпне само една "магистралка": ще скъса шошоните на майка си и нищо не мое го спре - ще раздърпа бакембардите на учителката си, че и на директорката си - ще гони хората по улицата -ще се навърти на "ператропера" докато не му се изтрият лагерите - ще се "наплува с гондолата" докато не и изпадат седалките - ще догони котките от махалата, че и гълъбите после Да не говорим ако ги дръпне всичките тия линийки... "Тихо се сиипе белия сняг! "Фейса" побърка целия свят!"

Какво може да се очаква като филми и медии рекламират холивудски начин на живот? Трябва да минат десетилятия евентуално за да се разкара безпътието и профанизма.

Първият въпрос е, от къде са научили това? Втория въпрос е, че биенето на децате бе забранено по някое време и това "дори набила и двете си деца", всъщност е оправдание с ново престъпление. Не че не признавам поговорката, бий дупе, за да не биеш дупище, но такива са моментните закони, без значение, че са глупави. Най-вероятно се е ядосала, че издават вероятно нея. Странно как не е взела смартфона на момичето.

Социалните мрежи колкото помагат толкова и вредят на хората. Аз съм избрал да вярвам повече на второто и така възпитавам децата си. Истината е хубаво нещо но може да накара човек така да страда както лъжата не може. Правото на тайна за нас самите трябва да си я запазим. Тя може да ни спаси живота.

Може и майтап да е било, но от снимката се вижда че малкия добре се справя. Може и да има практика,.

Докога ще ни занимават с дебилни цигани.

Браво на него смьрка пудра захар какво лошо

Не бе, това е пудра захар!

От морална гледна точка снимката е стресираща... НО - хората спират да разсъждават! Първо на тази снимка има над 10гр. от субстанцията, която се приема за "кокаин". Второ - това лапе ако изфука само 1/3 от тая първата линия - ще умре преди някой да може да реагира. Трето - това са над 1500 лв. на таз маса - демек НАП да провери доходите. И четвърто, ако детето кихне - сумата от точка 3 отива на кино - никой нормален няма да остави 3 годишно лапе заедно 10 гр. кокаин. С други думи - това е брашно :)

Интересно и любопитно е 13 годишната кака, от къде е толкова веща с постановката за снимката?!?

Николовв

Малко ли филми гледаме с магистралки?!

Самата идея за такава снимка е признак за голям проблем с възпитанието на децата!!!

Аз някога разказвах приказки и пеех песнички на малкото си братче, когато мама готвеше.Виж ти днешните каки как се занимават с по-малките !

Днеска на шега, след някоя и друга година наистина

А това имаше ли го по времето на бай Тошо????

Имаше го, но не и за простолюдието.

Ми само Бегендорф ли ша шмърка уа?

фейсбук простотия! квото иска, тва да смърка детето

Е, ако някой очаква от циганите да решават задачи от висшата математика под звуците на Брамс, жестоко се лъже!!! :):):) Днес разбрах и много се учудих, че циганите не са се интегрирали дори и в турция, така че с това племе, което паразитира във всяка държава, нищо не може да се направи, само шикългрубер им намери цаката!!!

Това лична карта ли е? Май някой е много наясно как да разпределя грамажа - тоест ромските амфети По са притеснителни снимките в "джихад" пози с чавето

До кога ще ни занимавате с цигански работи?

в Синдел-Миндел няма българи. там живеят само цигани и други (също цигани, но не от Индия, а от Анадола).

Цигани. какво друго да се очаква от тях. И приказките, колко била добра майката, как им се скарала и колко това било шега са си циганските лъжи. Те никога не са виновни...

Във "Вълкът от Уолстрийт" през 2 минути се показваше смъркане... Е, и? Що го гледахте бе, възмутени?

'Щот смъркаше от газа на якото мацИ, не разни ма/ка/ци...

Щото не беше на 3 години.

someone

значи и по селата са почнали.

Мечатата на Дилъра Премиер се сбъдва успешно

Опорните ви точки стават все по-абсурдни и губите доверието на масите! Веднага се вземете в ръце и заложете на доказаното "строи се некачествено" и "краде се" ;)

Всичко е доказано вярно, дори това което си написала

Как ще се краде бе, жената на зам. кмета на София по транпсорта, каза че няма такова нещо. Също така, строящите инфраструктура с европари, въобще нямат скандални зависмости с "Кой". По това време един мармот завива шоколад в станиол, а ние доматите ги ядем с колците.

Отлично, Матросов!

Забранявате във филмите артистите да пушат цигари ама В Американските филми много от полицайте главни герой шмъркат кокаин. Като не щете да има гейове забранете парадите . Забранети и играта Стражари и апаши и подобните игри . Айде стига с този двоен аршин !

Цигане. Ама преди всичко - тийнейджър. Знаете ли колко тийнейджъра трябват за да се смени изгоряла ел. крушка? 10: един сменя крушката, 8 обикалят наоколо, снимат с телефоните и веднага качват във Фейса. А десетия (който си е забравил телефона) обикаля наоколо и вика : "Леле копеуе, ти си нечовек".

"В село Синдел казват, че Надежда е добра майка. Мъжът й работел в Германия, а тя гледала трите си деца. " Българската идилия (но с едно дете)! Той е на гурбет в Германия а тя гледа децата в България :) Да живеят Евроатлантическите ценности!

нали. да беше останал и бащата в бг- да живеят българските ценности!!

Както сте тръгнали, ще почнете и да крадете.

Майката е "готвила" в кухн, пЪрдон - лабораторията през това време.

Цигане... то и от репортажа се видя!

Снимката е потресаваща. Нямам думи...

ПЪРВОПРОХОДЕЦ ! ТОВА Е БЪДЕЩЕТО - ДРОГА , СЕКС И ЧАЛГА !!! ДА ГО ВИДИМ В ДРУГИТЕ ДВЕ ОПЦИИ, КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО !

А кое по-лошо, да се шмърка кока или да се консумира американско ГМО по ситемата ТПТИ? Според моето мъдро мнение са равносилни двете неща. Все пак, аз много ги разбирам тия работи. ЕКСПЕРТ СЪМ

Експерт си колкото аз съм космонавт.

Ти не си космонавт, но аз съм експерт. СОРИ

ЯВНО Е МНОГО В ЧАС С ДРОГАТА ! ПОДРЕДИЛА Е ЛИНИИТЕ, ДАЖЕ ПЛАСТИКА ЗА РАЗДЕЛЯНЕ ИМА ! ТОВА НЕ СЕ УЧИ САМО ОТ ФИЛМИ ! ТА, ДА КАЖЕ КЪДЕ Е УЧИЛА ЗАНАЯТА , ЩОТО ЯВНО МАЙКАТА МНОГО ГОТВИ !!!

Бре...а ти откъде знаеш как се прави?

БАТКО МИ Е РАЗКАЗВАЛ КАК Е ГЛЕДАЛ :-)

Би трябвало да правят проверка не заради нелепата снимка с шмъркането на пудра захар, а заради съвсем реалното обучение в джихад на чавето и духа на радикален ислям, в който ромите възпитават децата си!!!

майката се скарала и дори набила и двете си деца.

..само остава да запише две-три песнички във Вирджиния Рекърдс и е готово!

Заради една шега във Фейса социалните може да ти вземат детето, но ако някой ти отвлече наистина детето, институциите реагират като на шега.

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТНИ СИСТЕМИ. Ко да праиш. Е и КАТАДЖИЯТА КРАДЕ С РАЗБОЙНИКА и ДАВА 200 лв. да го пуснат