Синът на вицепрезидента на САЩ уволнен за употреба на кокаин

Синът на американския вицепрезидент Джо Байдън - Хънтър Байдън, е бил освободен от резерва на военноморските сили заради положителна проба за кокаин.

Обратно в новината

Коментари - Синът на вицепрезидента на САЩ уволнен за употреба на кокаин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо ли не ,,минават,, и политиците този тест???

Това може да стане само в демократична държава. Това нещо никога няма да стане в Русия например!!

Кое по точно: Да назначат сина на вице-президента с врьзки на ташашка служба за много пари в армията и след като почне да ходи надран всеки ден да го назначат на още по доходна дльжност в частна инвестиционна компания.Това ли му викаш демокрация?Ако е така тогава тоталитаризма какво ли е?

Два месеца след като го уволняват заради кокаин го направиха директор в украинската газова компания 3:) И то след посещението на тати в Украйна ... не бе, всичко е точно.

Компанията Burisma Holdings - най-големият независим производител на газ в Украйна, съобщи за влизането в съвета на директорите й на Хънтър Байдън, син на американския вицепрезидент Джо Байдън. От Белия дом коментираха, че това назначение няма никакъв политически елемент. "Хантър Байдън и другите членове на семейството са частни лица и местоработата им не означава каквато и да е подкрепа от администрацията, президента или вицепрезидента", обясни говорителят Джей Карни. Кендра Бъркоф, говорителка на вицепрезидента Байдън, каза, че той "не се занимава с подкрепа на която и да е конкретна компания и няма участие или интереси" в спомената украински фирма, съобщи "Ройтерс". Хънтър Байдън заявява при назначението, че се надява да помогне за повече прозрачност, по-добро корпоративно управление и международно развитие, които да помогнат на икономиката и народа на Украйна. Независим производител на газ , какво общо има с газовата система на Украйна?? Я обясни??

Ех на тати момочето,малко сбъркало!Сега ще му помогнем да си стъпи на крака-нали за това има разни народчета в Източна Европа, на които трябва да помогнем!Та там ще го изпратя-хем да помага,хем да поспечели малко и да се почувства добре в нашия бял свят!

И се чудим защо 'великите' сили все се ежат една на друга?! А то какво било - надрусани американци срещу пияни руснаци :)))

американска гнидо задинего е воината в донбас !! продажна помия

Изчепен нафиркан нашмъркан друсан ще оправя света който става все по отврат видение!Да работят пчеличките ние идваме консуматорите!Демократите ограничават правата на този ценен човек!Човекът умерено се е дрогирал но кръглите шапки не възприемат света в розово!

Да-а, а при нас - все невинни.

Те такива новини и коментари ме изпращат в друга реалност....Загива ми мозъка реално и виртуално....няма връщане на зад...и за вас така.

Във военноморските бази на САЩ редовно се употребяват наркотици. Това обикновено завършва с убийства на колеги и самоубийства на персонала.

Да дойдат при нас американците, та да ги научим как се оправят тия работи. Не е далеч времето когато на Тато детенцето го носеха на ръце за да се качи на самолета от чужбина, където показваше чудеса от "интелект" и пияндурщина. И за това стана и член на ЦК... А пък янките...Лошо!

И инвестиционната компания е в Украйна, една газова копанийка нали .

Няма братко няма татко, това е положителното в САЩ.

Има ДС ( ЦРУ срещу КГБ) ... Hunter Biden,(синът на вице президента на USA) работи в най-голямата газодобивна компания в Украйна, а Путин си тръгва усмихнат точно от там... (Vice President Biden's son, Hunter Biden, has accepted a position on the board at Ukraine's largest private gas firm.)

Лошо. Наказаното момче е отървало зандана и защитава персоналните си амбиции сред укрите,където тати го уреди при спонсорите си... И тук ако докопат шистите ни чака същотото,че и по-безцеремонно!

После руснаците били водкаджии.

Най -добре при китайците - да ядем ориз!!!

На Тати момчето...не се е справило с напрежението в работата...от стрес е туй!

мда плюйте рашки ама тва ако беше станало в русия никой нямаше да научи и нямаше да се отрази на синчето!

Много си наивен! И в Америка немаше да се чуе ако Тати не е настъпил нечии интерес. Тея работи не са случайни...мислиш само тоя се спуска по белите писти??? И други има ама само него хванали...хмм.

В Русия не стават такива неща: друга е психологията. Ако искаш примери, разходи се до българското черноморие да видиш западните тинейджъри как се таркалят натряскани и одрусани без гащи сутрин рано. През това време връстниците им поляци и руснаци вече излизат за първия крос в рамките на младежкия спортен лагер. Едно време ми се струваха досадни тези неща с бригадите и лагерите...сега ми изглеждат много на място. Особено след като видях деградацията у западните тийнейджъри.

Цело село шмърче бело!

Гладен няма да остане,щом е на яслата да прибира транзитните такси през Украйна.А украинците иначе ще са свободни и щастливи и ще изхранват американските олигофренчета.Нали питат колко човека са убити от руските оръжия в Украйна,а тези синчета се гордеят че са били в армиятата.Колко човека е убил единия юнак в Ирак!!!Хем много ценим живота,много сме за мир!!!,хем се гордеем ,че ходим на война .ОТВРАТ

Поредната демократична американска свиня под крилото на "тати"....

Такива са янките, от армията го изхвърлиха, но пък му повериха управлението на компанията която придоби украинските газови тръби

Тук щяха да скрият пробата и ДАНС да го направи шеф за да си имат послушко в службицата. Ама на Американци - не им идват наум такива прости работи, ами да вземат да го уволнят, като може да го използват.

Браво, няма що. Господ дава но в кошара не вкарва. Сега за "наказание" го пратете в Украйна да стопанисва шистовите залежи.

да помага на брат си да приватизират газопроводите

За него това е каторга, сладурчета, направо си е изгнание. Как си го представяте в СССР американеца! Ужасссс! Да го бяха пратили тук, та да види нощни барове, чалга, евтина плът и дрога на всеки ъгъл.

Преместен от някаква измислена длъжност във флота, на директорска длъжност в голяма газова компания... Ти това за понижение ли го смяташ? Виден паразит от семейство с традиции...

В последно време Байдън си позволи някои откровения и признания, касаещи външната политика на САЩ. Дало това не е вид наказание или предупреждение?

Не е било кокаин, а се е нашмъркал с открадат руски газ от тръбите в все-още Украйна. Нали тейко го тури там да е биг-босс

Шило

Срам за баща си! Едва ли г-н Байдън заслужава това!

"Инвестиционната компания" е оная в Украйна ако си спомняте. А наркоманът й се явява шеф :) Да се се търсили с украинците, нямаше да се намерят както се казва :)

Типично по американски. Тук биха го повишили.:)

боли ма фара за поредния наркоман...

Какъвто бащата такъв и сина.

Абе, да правят квот щът. Имам си мои проблеми, отколкото да мисля за тях.

Нищо, не се притеснявайте за него. Хънтър е назначен за директор на американска компания , която ще изземе целия трансфер на газ през Украйна. Все пак помощта на САЩ в убийствата на украински граждани на Мейдана и в Одеса си има цена!

Тоя не го ли направиха директорче на украинската държавна газова компания?

"решил сравнително късно да гради военна кариера", или татко Байдън го е "насочил" натам.

Специално за него са направили изключение, защото на 42 по закон не можа да постъпи във флота. На татко малкото паразит-наркоманче...

Половината западен елит са на кокаин. Това чудо ти повишава енергичността и агресивността /да се чете- взимането на решения на сляпо,без анализ/-все неща,които се ценят във въпросното общество. Ако спрете коката на трейдърите Уолстрийт ще регистрира 0 рискови сделки за денонощието;-).

Пак си объркал тютюна с канабиса... стой мирно не дрънкай.

Да разбирам,че това си го написал след като си опънал "магистралката" или както там модерно и викате;-)? А да, допълнителен "плюс" на коката- дава "релеф" покрай ускорения метаболизъм. Затова пък комбинацията стероиди и кокаин те прави... български ММА боец. Гледал съм няколко такива назобани клоуна, излизат дрогирани,за кураж и притъпени болеви усещания. Спомняме си онзи Багата за какво му мушнаха ножчето между ребрата,нали:-)?