Коментари - Нинова: БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ще питаме с кого | Днес.dir.bg

Нинова: БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ще питаме с кого

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново беше категорична, че партията няма да прави коалиция с ГЕРБ след парламентарните избори на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ще питаме с кого | Днес.dir.bg

Коментари

Нищо подобно! Румен Радев го избра народа, защото обича БСП в по-голямата си част! Радев не е независим, а кандидат на БСП и победата на Румен Радев е победа на БСП, защото ако БСП не беше го подкрепила, той нямаше как да стане президент! Такава лъжа изръсихте, че няма и накъде. Аз съм анти БСП и ги мразя, но по-голямата част от народа харесва БСП и ги иска и те ще спечелят убедително изборите!

проблем не трябва да ви е дпс, а по точно българската комунистическа партия, държавна сигурност, доносници, бесепето, старите муцуни да бяха заменили с нещо ново, ама де акъл, де... много хора няма да си направят труда до урните-не харесват герб, а стократно и сега бкп... БЕЗ ГЛАСА НА НАРОДА УПРАВЛЯВАЙТЕ, ВАШ ПРОБЛЕМ, НЕ НАШ ПРОБЛЕМ... Проблемът ви го казахме на изборите за Президент и като не чувате... хората искат ПРОМЯНА, а не ПОДМЯНА... 26 години нищо ново под слънцето не се случва, със стар материал къща не се гради... НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА... Дано народа да греши, това ще го разберете на 26/03/2017 , Елена, Данаилов, Тома Томов, Гергов, много са = капиталисти. НЕНАСИТНИ

ТАЗИ ЖЕНА Е СПОСОБНА ДА ОБНОВИ ПАРТИЯТА И ДА ПОСТИГНЕ ЦЕЛИТЕ В БЪДЕЩО УПРАВЛЕНИЕ!!!СЕРИОЗЕН ПОЛИТИК ЩЕ СЕ ОКАЖЕ!!!

Ние в Пресцентъра на Партията първо ще се допитаме до нашите избиратели, в резултат на което ще решим да загърбим старите вражди и да протегнем ръка към ДПС в името на бъдещето на Партията и на българия.

Ще питате...Питай Решетников - той знае

Добре де, ама някой да те е поканил?

Правилно няма да се коалира защото няма кой да я покани. Ако смята че и този път ще пробута парашутисти и някой ще гласува за тях май няма да и се получи.

Ще се коалират и с дявола, само да са на власт

С нас или с нас.

Нона Йотова е харесана от Корнелия Нинова за депутат от БСП. Актрисата с леко поведение Нона Йотова и благоверният й съпруг и бившия вътрешен министър в правителството на ОДС Богомил Бонев, който паряса жена си Таня Градинарова за кумове правилно си избраха пловдивският бизнесмен Георги Гергов и жена му Вили.

Непрекъснато занимават хората с коалиране, конфронтации, само и само да отвличат вниманието ни от важните неща а именно несвършената работа и неправораздаването. Целта им е да затъпее народа и да не смее да шукне/далече сме от румънците/.Много е досадно-едно и също с години.

МОЖЕТЕ САМО С ДЯВОЛА ИЛИ С ОНАЯ КУР - - КУНЕВАТА...

Комунистите от БСП не искат да се коалират с комунистите от ГЕРБ. Ти да видиш значи.....има ли разлика между едните и другите!? Нали все от БКП произлизат..

МОГАТ ДА СЕ КОАЛИРАТ, АКО ТИКВУН ГО НЯМА.

ние искаме да се оплачем от партиец, който чрез близки и познати ни тормози вече доста години, но се страхуваме толкова са жестоки, не искаме такива хора в листите и в управлението

Ако БСП успее да състави правителство в земеделското министерство пак ще се ходи с преводач....

Ние не плюеме ,а казваме само фактите.Радев го избраха защото искаха да накажат Герп заради многото грешки.Бсп тотално ОГРАБИ народа си,Герп не помисли как да оцеляват хората ,,кражби,пенсий,РАБОТЕЩИ БЕДНИ,много увеличи външният дълг,винетки,градски транспорт. Затова не ги искат,та каквото и да обещават двете партий не им вярваме.,но те ще манипулират и ще платят и пак ще спечелят за съжаление.Болшесвото от харата ги ненавиждат ,защото работят ПРОТИВ НАРОДА СИ.

Нищо подобно! Румеб Радев го избра народа, защото обича БСП в по-голямата си част!

-Никой държавен служител не трябва да е собственик на пакет акции.Никой гаулайтер, нито член на Райхстага, нито партиен водач в бъдеще не бива да е член на управителен съвет, независимо дали това членство се хонорува, или не. Защото дори въпросният човек да успее, въпреки тази икономическа обвързаност, да преодолее изкушенията и да бъде един истински Катон /Марк Катон-виден древноримски политик, известен с борбата си срещу корупцията/ служейки на и защитавайки само държавните интереси, населението няма да му повярва. -При предишната стопанска система, големите стопански предприятия не са могли да се справят без държавно протежиране. Затова са вземали депутати и висши държавни служители, или мъже с аристократични титли в управителните си съвети, или на други платени постове. А парите, които тези хора са получавали под формата на хонорари, или директорски заплати и други подобни, те си връщали чрез една, или две големи държавни поръчки. 26.II.1942 г. Адолф Хитлер А Нинова забравили Булгартабак-Холдинг - Благоевград?

РАЗБИРАЙ: БСП-ГЕРБ, МОЖЕ ДА ИСКАТ САМО СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ СОБСТВЕНОСТ НА СЪЩИТЕ ЧЕРВЕНИ СВИ-НЕ! НАРОДА ИСКА НОВИ ЛИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДА, НО ТАКИВА НЯМА.

май АБВ-то ще оберат много от гласовете на БСП-то и не ми се виждат даже и трета политическа сила.Много си вярват или много се надъхват за пред изборите,щото им е ясна картинката.Замислили се за коалиции.Освен ДПС и Атака,не виждам друга политическа сила да стане партньор на БСП и да си сложи таралеж в гащите.

БСП и Патриоти около 130 депутата. Свиквайте!

Не вярвайте на тая лъжкиня и една дума.

Няма да ти се наложи да се коалираш. Освен ако с ДПС си спретнете една опозиционна коалицийка по стар навик

"Мараба Аскер" на БХ ли ще управлява - хахахахахха

Пък си умен брей. Как се сети?

То е ясно с кого, с ДПС, най корумпираната партия в България.

ДПС като основаваше ОДС беше ли корумпирана?

Един въпрос, за Ст.Данаилов не важи ли не повече от 12 г. в парламента ?

Майор Деянов има 10 години в парламента.

От 2001 до 2017. Махни 4 г. като министър ?

При Станишев беше "Да върнем държавата на хората". Е, видяхме кои са хората. Сега тия пък протягат ръце - "БСП за България". Ще позволим ли да ни я вземат - НИКОГА!

напълниха ти държавата с муслими, или задният ти двор е.... "разграден"!?

а този коментар защо е допуснат

ТО НЯМА ВЕЧЕ ДЪРЖАВА БЕ !

Време е да се обединим, време е да загърбим миналото и омразата,време е да съживим България и вместо да поръчваме мешини за гласува да поръчаме - детектори на лъжата за политици сегашни и бъдещи. След това да целуват библита, ножа и пистолета, който е целува Левски и Ботев.

Коалицията е ясна. ГЕРБ+ДРОМ+ДОСТ+ВОЛЯ= 125 депутата. Другите да чакат следващия тираж.

Тази коалиция за турския парламент ли ще се кандидатира - хахахахаххаа

ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ДЕБИЛИ ПО ПРОПАДНАЛИ СА САМО ФАНАРИОТСКАТА ГЛУТНИЦА ПАВИАНИ НА ШКЕМБАКА ,ВИНКЕЛА И СИДЕРАСТА ОТ АТАКА !

бравос генерал приватизаторке като северна корея ще пускате ракети в изолация ли

Организация ГЕРБ въобще не са партия! Те са ГРАЖДАНИ с ВОДАЧ...нещо като овце с овчар...

Организирана Престъпна Група са, с КапоДеТутиКапо БОКо...!!! Дааа...!!!

Не са партия ли? Аааа, може би защото не са взривявали църкви и не са убивали хора в лагери..? Даааа...?!

А вие БСП какви сте? Вие сте червените боклуци, които съсипахте държавата!

Вече сте питали и ви отговориха: ДПС...

Какво велико съвпадение има между това какво иска народа и това което искат политиците- най вече лидерите на партиите, а те са горе долу 240- колкото са бившите депутати.

В червените депутатски листи- ред пандизчия,ред дебил мила моя майно лю! ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА- ДВАМАТА ДАУНИ - ВОЛГИН И САМОНАБЕДИЛИЯ СЕ ЗА ПРОФЕСОР ИВО ФАНЕЛАТА ХРИСТОВ - НОВИТЕ ВИПУСКНИЦИ НА ПЕРВИЙ КАНАЛ БЪЗИКИЛИЙКС,БРАДВА,СЕКИРА БУЛГАРИАН ТАЙМС И АФЕРА!и ДВАМАТА СА ПРЪСКАНИ ОБИЛНО ОТ САМОЛЕТИ НА ЦРУ СЪС СИН КАМЪК!ЕДИНИЯ ВЯРВА ,ЧЕ РУСИЯ Е ДО ПАРИЖ,А ДРУГИЯ ,ЧЕ БОЙКО Е РЕПТИЛ ,ПУСНАТ ОТ МАРСИЯНЦИТЕ ДА СЪСИПВА СОЦИАЛИЗЪМА!

Лъжкиньо, каква борба с корупцията, като вие сте корупцията?! Каква ревизия на прехода, като БСП е основният играч в този псевдо-преход?!?!!?

Не мога да разбера, защо се тръби БСП, БСП, БСП... Такава партия няма регистрирана за участие в изборите. Има някаква коалиция с име "БСП за България" в която участва И БСП. Името разбирасе е подбрано манипулативно, щото иначе неграмотния електорат на БСП няма да разпознае за кого точно трябва да гласува...

Защо ГЕРБ не са посмяли да посочат че се партия в абревиатурата си??? Може би заради едноличния фактор там?

Ех имбециле, първо ПАРТИЯ не се включва в името. Този етикет се дава при получаване на съдебна регистрация. Парламентарно представена партия пък се получава когато партията изпрати свои представители в парламента. Така че, имаето е ГЕРБ а не "Партия ГЕРБ" както би трябвало да се напише ако електоратът им е прост като теб. И последно, ГЕРБ не е абревиатура на "граждани за европейско развитие на България" но това вече ще ти дойде прекалено много като информация.

Тази бухча, пак се опитва да ни изиграе. Ние не желаем нито Герб, нито БСП, нито ДПС. Избрахме Радев като независим! Бахти и наглостта! БСП+ДПС = равно на разпродаване на държавата, в огромни размери и обслужване на Турски и Руски интереси. Герп = корупция, целуване на еврогъз и продаване на народа и набутване в огромни милиардни заеми + кражба банки, реактори, саниране и т.н. Вече точат лиги какъв кокъл ще лапнат. Трябва да има забрана на всички политици и техните деца да излизат от държавата ... до живот ... за да има опция за ревизия!

Тоста смехотворно изказване. Избрал Радев като независим. Избра Радев като кандидат на БСП. А това, че не си го осъзнал си е лично твой проблем.

Нищо подобно! Румен Радев го избра народа, защото обича БСП в по-голямата си част! Радев не е независим, а кандидат на БСП и победата на Румен Радев е победа на БСП, защото ако БСП не беше го подкрепила, той нямаше как да стане президент! Такава лъжа изръсихте, че няма и накъде. Аз съм анти БСП и ги мразя, но по-голямата част от народа харесва БСП и ги иска и те ще спечелят убедително изборите!

гроб ни съсипа. Вече никакви разходи не мога да посрещна. Успех на левите сили. Стига бедност и емиграция. Винету да си оди у резервата.

Ама разбирасе. Щото си тъп затова друг ти е виновен. Иначе, нещо да кажеш за Луканов, Виденов? Ако не знаеш с какво са известни тези хорица, първия докара нещата до там, че храната да се купува с купони като по време на война. Вотрия унищожи финансовата система на страната.

...да си дойде др. серГей и да се вземат двамата с др. Елена Йончева, да цъфнем и просперираме отново, като при др. Виденов...

Никаква коалиция с ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" на КапоДеТутиКапото БОКо-ТЪПУНьо (новата булка на БайСтаври)...!!! :::))) Дааа...!!!

явно само на това ви е научил Винету. А копие можете ли да фърляте или само кражба знаете и беж тикво да бягаме.

е още има да ви гониме по кражби вас комунистите

Кои Вас бе?... БОКо краде, защото още е член на БКП ли?...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Чета и рева, рева и чета, колко години слушаме комунисти как ни водят към светлото бъдеще, а то все не идва, лошото е само, че на българина му е къса паметта. Един приятел казваше бъди умен да са ти умни децата, та да се надяваме българите да са разумни на изборите, за да няма после пак от ония песни 45 години стигат.

КАК ОВЧАРОВ И НИНОВА ПРОДАДОХА ПРЕЗ 2007 ДЪРЖАВНИ МИНИ ,,БОБОВДОЛ,, НА КЛАНА ПАРГОВИ С ЦЕНА 70 МЛН ЗА 1 ЛВ?? КАК КЛАНА ГЕРГОВИ СТАНА СОБСТВЕНИК НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР,ЦУМ И ПОЛОВИНАТА ЧЕРНОМОРИЕ? КАК КЛАНА ДЪБОВИ И БОЖИНОВИ СТАНАХА ЛАТИФУНДИСТИ НА ПОЛОВИН ДОБРУДЖА? КОЛКО МУЛТИМИЛИОНЕРА И МИЛИАРДЕРА ИМА ОПГ БСП И КОЛКО В ГЕРБ НА БОЙКО БОРИСОВ??

опцията се тиражира от трети заинтересовани...

Разпространяват се слухове че червената другарка кУрнелия някога била заклета синя другарка. Това вярно ли е или просто клевети

Вярно е колкото и че Бойко бил червен другар още от 18 годишен!

супата. Гроб се угроби. Заривай.

Кои са тези 50 процента които щели да подкрепят БСП-ГЕРБ Коалиция??? Кой го е поръчал това проучване??? Трябва да си марсиянец че да повярваш!

БСП няма да се коалира с ГЕРБ,ама те и никога не биха се коалирали с БСП!!!! БСП обаче,както винаги ще се коалира с ДПС и Атака,ако Атака влезе в парламента! Има шанс и ПФ да се коалират с БСП,те както щяха да се избиват с Атака,така след това се обединиха ,току виж помогната на крадливата мафия БСП да се докопа за пореден път до властта!!!! Тъй,че за следващото управление коалицията ще е БСП-ДПС-Атака-ПФ!!!!

Схемата е толкова видна вече: БСП + Патриоти, да видим времето какво ще покаже.

ДПС е една от партиите основали ОДС за да се даде отпор на самозабравилата се БСП.

Ами като се коалира с естествения си съюзник - ДПС...и ще се получи Вся власт советом...., пардон мафиотом!!! Останалите дребосъци потриват ръчички и чакат оферти....курс-купува, курс-продава

"Нинова: БСП няма да се коалира с ГЕРБ". Аааа, некой да те е канил !?

Курни, що реши, че освен ДПС някой друг е заритал да се коалира с милионерите?

"БСП за България",следизборно ако дойдат на власт"България за БСП".

Коментари - Нинова: БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ще питаме с кого | Днес.dir.bg

Нинова: БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ще питаме с кого

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново беше категорична, че партията няма да прави коалиция с ГЕРБ след парламентарните избори на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: БСП няма да се коалира с ГЕРБ, ще питаме с кого | Днес.dir.bg

Коментари

Нищо подобно! Румен Радев го избра народа, защото обича БСП в по-голямата си част! Радев не е независим, а кандидат на БСП и победата на Румен Радев е победа на БСП, защото ако БСП не беше го подкрепила, той нямаше как да стане президент! Такава лъжа изръсихте, че няма и накъде. Аз съм анти БСП и ги мразя, но по-голямата част от народа харесва БСП и ги иска и те ще спечелят убедително изборите!

проблем не трябва да ви е дпс, а по точно българската комунистическа партия, държавна сигурност, доносници, бесепето, старите муцуни да бяха заменили с нещо ново, ама де акъл, де... много хора няма да си направят труда до урните-не харесват герб, а стократно и сега бкп... БЕЗ ГЛАСА НА НАРОДА УПРАВЛЯВАЙТЕ, ВАШ ПРОБЛЕМ, НЕ НАШ ПРОБЛЕМ... Проблемът ви го казахме на изборите за Президент и като не чувате... хората искат ПРОМЯНА, а не ПОДМЯНА... 26 години нищо ново под слънцето не се случва, със стар материал къща не се гради... НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА... Дано народа да греши, това ще го разберете на 26/03/2017 , Елена, Данаилов, Тома Томов, Гергов, много са = капиталисти. НЕНАСИТНИ

ТАЗИ ЖЕНА Е СПОСОБНА ДА ОБНОВИ ПАРТИЯТА И ДА ПОСТИГНЕ ЦЕЛИТЕ В БЪДЕЩО УПРАВЛЕНИЕ!!!СЕРИОЗЕН ПОЛИТИК ЩЕ СЕ ОКАЖЕ!!!

Ние в Пресцентъра на Партията първо ще се допитаме до нашите избиратели, в резултат на което ще решим да загърбим старите вражди и да протегнем ръка към ДПС в името на бъдещето на Партията и на българия.

Ще питате...Питай Решетников - той знае

Добре де, ама някой да те е поканил?

Правилно няма да се коалира защото няма кой да я покани. Ако смята че и този път ще пробута парашутисти и някой ще гласува за тях май няма да и се получи.

Ще се коалират и с дявола, само да са на власт

С нас или с нас.

Нона Йотова е харесана от Корнелия Нинова за депутат от БСП. Актрисата с леко поведение Нона Йотова и благоверният й съпруг и бившия вътрешен министър в правителството на ОДС Богомил Бонев, който паряса жена си Таня Градинарова за кумове правилно си избраха пловдивският бизнесмен Георги Гергов и жена му Вили.

Непрекъснато занимават хората с коалиране, конфронтации, само и само да отвличат вниманието ни от важните неща а именно несвършената работа и неправораздаването. Целта им е да затъпее народа и да не смее да шукне/далече сме от румънците/.Много е досадно-едно и също с години.

МОЖЕТЕ САМО С ДЯВОЛА ИЛИ С ОНАЯ КУР - - КУНЕВАТА...

Комунистите от БСП не искат да се коалират с комунистите от ГЕРБ. Ти да видиш значи.....има ли разлика между едните и другите!? Нали все от БКП произлизат..

МОГАТ ДА СЕ КОАЛИРАТ, АКО ТИКВУН ГО НЯМА.

ние искаме да се оплачем от партиец, който чрез близки и познати ни тормози вече доста години, но се страхуваме толкова са жестоки, не искаме такива хора в листите и в управлението

Ако БСП успее да състави правителство в земеделското министерство пак ще се ходи с преводач....

Ние не плюеме ,а казваме само фактите.Радев го избраха защото искаха да накажат Герп заради многото грешки.Бсп тотално ОГРАБИ народа си,Герп не помисли как да оцеляват хората ,,кражби,пенсий,РАБОТЕЩИ БЕДНИ,много увеличи външният дълг,винетки,градски транспорт. Затова не ги искат,та каквото и да обещават двете партий не им вярваме.,но те ще манипулират и ще платят и пак ще спечелят за съжаление.Болшесвото от харата ги ненавиждат ,защото работят ПРОТИВ НАРОДА СИ.

Нищо подобно! Румеб Радев го избра народа, защото обича БСП в по-голямата си част!

-Никой държавен служител не трябва да е собственик на пакет акции.Никой гаулайтер, нито член на Райхстага, нито партиен водач в бъдеще не бива да е член на управителен съвет, независимо дали това членство се хонорува, или не. Защото дори въпросният човек да успее, въпреки тази икономическа обвързаност, да преодолее изкушенията и да бъде един истински Катон /Марк Катон-виден древноримски политик, известен с борбата си срещу корупцията/ служейки на и защитавайки само държавните интереси, населението няма да му повярва. -При предишната стопанска система, големите стопански предприятия не са могли да се справят без държавно протежиране. Затова са вземали депутати и висши държавни служители, или мъже с аристократични титли в управителните си съвети, или на други платени постове. А парите, които тези хора са получавали под формата на хонорари, или директорски заплати и други подобни, те си връщали чрез една, или две големи държавни поръчки. 26.II.1942 г. Адолф Хитлер А Нинова забравили Булгартабак-Холдинг - Благоевград?

РАЗБИРАЙ: БСП-ГЕРБ, МОЖЕ ДА ИСКАТ САМО СОЦИОЛОГИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ СОБСТВЕНОСТ НА СЪЩИТЕ ЧЕРВЕНИ СВИ-НЕ! НАРОДА ИСКА НОВИ ЛИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДА, НО ТАКИВА НЯМА.

май АБВ-то ще оберат много от гласовете на БСП-то и не ми се виждат даже и трета политическа сила.Много си вярват или много се надъхват за пред изборите,щото им е ясна картинката.Замислили се за коалиции.Освен ДПС и Атака,не виждам друга политическа сила да стане партньор на БСП и да си сложи таралеж в гащите.

БСП и Патриоти около 130 депутата. Свиквайте!

Не вярвайте на тая лъжкиня и една дума.

Няма да ти се наложи да се коалираш. Освен ако с ДПС си спретнете една опозиционна коалицийка по стар навик

"Мараба Аскер" на БХ ли ще управлява - хахахахахха

Пък си умен брей. Как се сети?

То е ясно с кого, с ДПС, най корумпираната партия в България.

ДПС като основаваше ОДС беше ли корумпирана?

Един въпрос, за Ст.Данаилов не важи ли не повече от 12 г. в парламента ?

Майор Деянов има 10 години в парламента.

От 2001 до 2017. Махни 4 г. като министър ?

При Станишев беше "Да върнем държавата на хората". Е, видяхме кои са хората. Сега тия пък протягат ръце - "БСП за България". Ще позволим ли да ни я вземат - НИКОГА!

напълниха ти държавата с муслими, или задният ти двор е.... "разграден"!?

а този коментар защо е допуснат

ТО НЯМА ВЕЧЕ ДЪРЖАВА БЕ !

Време е да се обединим, време е да загърбим миналото и омразата,време е да съживим България и вместо да поръчваме мешини за гласува да поръчаме - детектори на лъжата за политици сегашни и бъдещи. След това да целуват библита, ножа и пистолета, който е целува Левски и Ботев.

Коалицията е ясна. ГЕРБ+ДРОМ+ДОСТ+ВОЛЯ= 125 депутата. Другите да чакат следващия тираж.

Тази коалиция за турския парламент ли ще се кандидатира - хахахахаххаа

ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ДЕБИЛИ ПО ПРОПАДНАЛИ СА САМО ФАНАРИОТСКАТА ГЛУТНИЦА ПАВИАНИ НА ШКЕМБАКА ,ВИНКЕЛА И СИДЕРАСТА ОТ АТАКА !

бравос генерал приватизаторке като северна корея ще пускате ракети в изолация ли

Организация ГЕРБ въобще не са партия! Те са ГРАЖДАНИ с ВОДАЧ...нещо като овце с овчар...

Организирана Престъпна Група са, с КапоДеТутиКапо БОКо...!!! Дааа...!!!

Не са партия ли? Аааа, може би защото не са взривявали църкви и не са убивали хора в лагери..? Даааа...?!

А вие БСП какви сте? Вие сте червените боклуци, които съсипахте държавата!

Вече сте питали и ви отговориха: ДПС...

Какво велико съвпадение има между това какво иска народа и това което искат политиците- най вече лидерите на партиите, а те са горе долу 240- колкото са бившите депутати.

В червените депутатски листи- ред пандизчия,ред дебил мила моя майно лю! ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА- ДВАМАТА ДАУНИ - ВОЛГИН И САМОНАБЕДИЛИЯ СЕ ЗА ПРОФЕСОР ИВО ФАНЕЛАТА ХРИСТОВ - НОВИТЕ ВИПУСКНИЦИ НА ПЕРВИЙ КАНАЛ БЪЗИКИЛИЙКС,БРАДВА,СЕКИРА БУЛГАРИАН ТАЙМС И АФЕРА!и ДВАМАТА СА ПРЪСКАНИ ОБИЛНО ОТ САМОЛЕТИ НА ЦРУ СЪС СИН КАМЪК!ЕДИНИЯ ВЯРВА ,ЧЕ РУСИЯ Е ДО ПАРИЖ,А ДРУГИЯ ,ЧЕ БОЙКО Е РЕПТИЛ ,ПУСНАТ ОТ МАРСИЯНЦИТЕ ДА СЪСИПВА СОЦИАЛИЗЪМА!

Лъжкиньо, каква борба с корупцията, като вие сте корупцията?! Каква ревизия на прехода, като БСП е основният играч в този псевдо-преход?!?!!?

Не мога да разбера, защо се тръби БСП, БСП, БСП... Такава партия няма регистрирана за участие в изборите. Има някаква коалиция с име "БСП за България" в която участва И БСП. Името разбирасе е подбрано манипулативно, щото иначе неграмотния електорат на БСП няма да разпознае за кого точно трябва да гласува...

Защо ГЕРБ не са посмяли да посочат че се партия в абревиатурата си??? Може би заради едноличния фактор там?

Ех имбециле, първо ПАРТИЯ не се включва в името. Този етикет се дава при получаване на съдебна регистрация. Парламентарно представена партия пък се получава когато партията изпрати свои представители в парламента. Така че, имаето е ГЕРБ а не "Партия ГЕРБ" както би трябвало да се напише ако електоратът им е прост като теб. И последно, ГЕРБ не е абревиатура на "граждани за европейско развитие на България" но това вече ще ти дойде прекалено много като информация.

Тази бухча, пак се опитва да ни изиграе. Ние не желаем нито Герб, нито БСП, нито ДПС. Избрахме Радев като независим! Бахти и наглостта! БСП+ДПС = равно на разпродаване на държавата, в огромни размери и обслужване на Турски и Руски интереси. Герп = корупция, целуване на еврогъз и продаване на народа и набутване в огромни милиардни заеми + кражба банки, реактори, саниране и т.н. Вече точат лиги какъв кокъл ще лапнат. Трябва да има забрана на всички политици и техните деца да излизат от държавата ... до живот ... за да има опция за ревизия!

Тоста смехотворно изказване. Избрал Радев като независим. Избра Радев като кандидат на БСП. А това, че не си го осъзнал си е лично твой проблем.

Нищо подобно! Румен Радев го избра народа, защото обича БСП в по-голямата си част! Радев не е независим, а кандидат на БСП и победата на Румен Радев е победа на БСП, защото ако БСП не беше го подкрепила, той нямаше как да стане президент! Такава лъжа изръсихте, че няма и накъде. Аз съм анти БСП и ги мразя, но по-голямата част от народа харесва БСП и ги иска и те ще спечелят убедително изборите!

гроб ни съсипа. Вече никакви разходи не мога да посрещна. Успех на левите сили. Стига бедност и емиграция. Винету да си оди у резервата.

Ама разбирасе. Щото си тъп затова друг ти е виновен. Иначе, нещо да кажеш за Луканов, Виденов? Ако не знаеш с какво са известни тези хорица, първия докара нещата до там, че храната да се купува с купони като по време на война. Вотрия унищожи финансовата система на страната.

...да си дойде др. серГей и да се вземат двамата с др. Елена Йончева, да цъфнем и просперираме отново, като при др. Виденов...

Никаква коалиция с ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" на КапоДеТутиКапото БОКо-ТЪПУНьо (новата булка на БайСтаври)...!!! :::))) Дааа...!!!

явно само на това ви е научил Винету. А копие можете ли да фърляте или само кражба знаете и беж тикво да бягаме.

е още има да ви гониме по кражби вас комунистите

Кои Вас бе?... БОКо краде, защото още е член на БКП ли?...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Чета и рева, рева и чета, колко години слушаме комунисти как ни водят към светлото бъдеще, а то все не идва, лошото е само, че на българина му е къса паметта. Един приятел казваше бъди умен да са ти умни децата, та да се надяваме българите да са разумни на изборите, за да няма после пак от ония песни 45 години стигат.

КАК ОВЧАРОВ И НИНОВА ПРОДАДОХА ПРЕЗ 2007 ДЪРЖАВНИ МИНИ ,,БОБОВДОЛ,, НА КЛАНА ПАРГОВИ С ЦЕНА 70 МЛН ЗА 1 ЛВ?? КАК КЛАНА ГЕРГОВИ СТАНА СОБСТВЕНИК НА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР,ЦУМ И ПОЛОВИНАТА ЧЕРНОМОРИЕ? КАК КЛАНА ДЪБОВИ И БОЖИНОВИ СТАНАХА ЛАТИФУНДИСТИ НА ПОЛОВИН ДОБРУДЖА? КОЛКО МУЛТИМИЛИОНЕРА И МИЛИАРДЕРА ИМА ОПГ БСП И КОЛКО В ГЕРБ НА БОЙКО БОРИСОВ??

опцията се тиражира от трети заинтересовани...

Разпространяват се слухове че червената другарка кУрнелия някога била заклета синя другарка. Това вярно ли е или просто клевети

Вярно е колкото и че Бойко бил червен другар още от 18 годишен!

супата. Гроб се угроби. Заривай.

Кои са тези 50 процента които щели да подкрепят БСП-ГЕРБ Коалиция??? Кой го е поръчал това проучване??? Трябва да си марсиянец че да повярваш!

БСП няма да се коалира с ГЕРБ,ама те и никога не биха се коалирали с БСП!!!! БСП обаче,както винаги ще се коалира с ДПС и Атака,ако Атака влезе в парламента! Има шанс и ПФ да се коалират с БСП,те както щяха да се избиват с Атака,така след това се обединиха ,току виж помогната на крадливата мафия БСП да се докопа за пореден път до властта!!!! Тъй,че за следващото управление коалицията ще е БСП-ДПС-Атака-ПФ!!!!

Схемата е толкова видна вече: БСП + Патриоти, да видим времето какво ще покаже.

ДПС е една от партиите основали ОДС за да се даде отпор на самозабравилата се БСП.

Ами като се коалира с естествения си съюзник - ДПС...и ще се получи Вся власт советом...., пардон мафиотом!!! Останалите дребосъци потриват ръчички и чакат оферти....курс-купува, курс-продава

"Нинова: БСП няма да се коалира с ГЕРБ". Аааа, некой да те е канил !?

Курни, що реши, че освен ДПС някой друг е заритал да се коалира с милионерите?

"БСП за България",следизборно ако дойдат на власт"България за БСП".