Коментари - ”Галъп”: Над 50% биха подкрепили коалиция ГЕРБ-БСП | Днес.dir.bg

”Галъп”: Над 50% биха подкрепили коалиция ГЕРБ-БСП

Общо 51,3% от българите са склонни да подкрепят широка следизборна коалиция с участието на ГЕРБ и БСП, става ясно от проучване на "Галъп".

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: Над 50% биха подкрепили коалиция ГЕРБ-БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Всички социологически агенции, които са много далече от действителността с прогнозите си, веднага след изборите да останат без лиценз за тази дейност и да бъдат заличени в регистъра. Това със сигурност ще ги спре да ни заливат с глупости.

Аз пък залагам на коалиция БСП+ДПС. Ако им стигнат процентите. Ако не им стигнат, може изненадващо да получат подкрепа от г-н Златен пръст и други обединени около него патриоти.

Стига с тези комунистически изцепки,бе !

Не мисля, че ГЕРБ би се "самоубил" с внушаваната коалиция... Би било безпринципна и безмислена загуба за всички актьори на сцената...

Това е мечтата на българските комунисти още от времето на Кръглата маса.Помирение без покаяние няма и не може да има !!БСП(БКП) e обявена със ЗАКОН за ПРЕСТЪПНА организация(ДВ.бр.196 ,2000г.).Коя нормална евролейска партия би се коалирала с такава "партия"!?Когато червеният Галъп изпълнява поръчките на столетницата трябва да се съобразява с интелекта на българина,който е над средното европейско ниво.

Галъп би трябвало да изследват общественото мнение а не да го формират( както всъщност постоянно се опитват). Това е поредния опит да се втълпи на хората "няма никакво значение за кого ще гласувате". Истината обаче е съвсем друга! Всеки трябва да направи трезва преценка на програмите и да гласува за партията (кандидата) който е най-близо до собствения му мироглед.

Те не го формират, а манипулират.

Време е да се съберат двете комунистически/социалистически/ партии.Така всичко ще си дойде на мястото.

Стъкмистиката пак си каза думата. Никой ли не се усеща, че така се влияе на масовото мислине? Дали е истина, никой не знае. И аз мога да кажа, че съм марсианец :).

Няма да ме изненада. Програмите им са, като дарове нациганска сватба На народа нищо не му остава, освен да вика горчиво и да тръгне към Терминал 2.

Две стъпки 1. Широка следизборна коалиция с участието на ГЕРБ и БСП 2. Забрана и на двете след 6 месеца...

Напълно е възможно.Вижте как умело и хайдушки действа тази коалиция в Столична Община. И Герп и БКП се кланян на един общ господ-финансовият

аве що пишете глупости ве много бързо забравихте тези дето не искат изобщо да има партии

Pesh0

НЕ над 50 % биха изритали цялата политическа класа .

,,Галъп" са едни манипулатори на кремълска служба!

Над 50% биха бръкнали в необезопасен контакт под напрежение. Това не означава, че не са пълни идиоти.

кой вярва на галъп - пълна стъкмистика - народът мрази както червените, така и сините и другите от цветовете на дъгата - да видим колко хора ще си направят изобщо труда да отидат да гласуват - галъп може да си прави свободни съчинения колкото си иска

отдавна се говори за обединението на Бкп ... Нинова ще е булка, а бате Бойко ще е вече под чехъл ... дпс ще донесат пръстените

Всяка партия коалирала се с партията за лична употреба от Борисов ГЕРБ е обречена на затриване.Ако БСП направи тази крачка към ГЕРБ ,това е равно на самоубийство за партията.Примери АБВ,СДС с РБ се самоубиха с ГЕРБ,като партии.По добре социалистите да са в опозиция ,отколкото коалиция с бивши комунисти имитиращи ,че са дясно ориентирани.Това,, изследване " на Галъп е манипулативно с цел объркване електората на БСП и ГЕРБ в полза на др.политическа сила.

тоталитаризма се връща - еднопартиина система, дупе да ние е яко, наследниците на бкп от гроб, заедно със социалистите на прехода, лошо ни се пише...

подвеждат нацията към връщане в парламента на Член 1-ви...

Комунистически измимльотини на търкалета.

това е лъжа! жалък опит чрез фалшиви новини да се манипулират хората!!

ха ха ха Тези камъни са в градината на Бойко. Да не е луд да се самоубива политически?

Политически труп само с краката напред!! Засега ГЕРБ е в политическата морга на хладно!!В края на март ще завонят учасно и на екарисажа!!

Тези от Галъп съвсем са се смахнали. Червен Кольо си измисля глупости, белким го забележат!

Няма значение кой ще спечели. Важното е Съдии, митничари и данъчни да почнат отново да се самоубиват, задно с събраните Подкупи, а аз ще минавам след това да събирам торбите с пари. Ще стана милионер..... Шефката на митницата в Нефтохима може направо да се утрепе заедно с внучката си...

На България и трябва дясно-неонацистко управление. Тогава ще живеем добре.

Най-лъжливата агенция Галъп пак иска да манипулира хората как да мислят. По манипулациите на Галъп и подобни агенции, може да разберем как искат да мислим глобалистите и Сорос! Явно Сорос иска коалиция ГЕРБСП, което се вижда от 100 км. Въобще не вярвам на никакви резултати от лъжците от Галъп, но дори и да допуснем че са верни, което е много съмнително, Галъп пак си е направил грешните изводи. Когато 43% са категорично против, а само 23% са горе-долу съгласни извода може да бъде само един - хората са против коалиция ГЕРБСП и само лъжци и мошеници, като Галъп, могат да си помислят обратното! Когато само 38% имат добри впечатления от служебното правителство на Радев, макар че то нищо не е направило до момента, а самия Радев беше избран със 60%, това означава че служебното му правителство е отхвърлено от хората, дори и от тези гласували за Радев, но за Галъп служебното правителство е екстра - хахахах! Елементарни лъжи и манипулации!

А 80% биха подкрепили бай Тошо, но се надявам да не се връщаме в тия тъмни години..

По времето на Бай Тошо наистина живеехме добре. Аз не съм де, но родителите ми така казват. Даже има една песен на Панко - Евала Живков.mp3 Изслушай я.........

Това заглавие е ПЪЛНА ЛЪЖА. Лъжа на ГАЛЪП. Преди 2 часа по новините по нова казаха, че 51% от анкетираните са категорично против. Одобрение има от 18% само. Други 26% при определени обстоятелства. Останалите неутрални.

Гледай ти, гледай... Още не са дошли изборите... и вече обработват общественото мнение... че видити ли - обществено допитване показало как била твърде приемлива коалиция между ГЕРБ и БСП. Та да може, като минат изборите, и като са им почти равни резултатите... да плеснат с ръце и да кажат - ето, хората искат заедно да управляваме... Ще си спретнат една коалицийка... и .. тежко ни и горко... ще набъбне двойно администрацията... че требе и на едните, и на другите да се уреждат "нашите момчета и момичета"...

Нема да стане.

Твърдо НЕ. Гласувам да НЕ за БКП! След тях следва национална катастрофа!

Не пуснахте ,,логично,,защото засяга и вас.

В името на лапаницата могат и да го направят.Кво им пука,ще кажат,че спасяват държавата и това е.Ще се цунат с отвръщение!

Бойко, ние не сме избрали да си дупе и гащи с червените мърши ,а да ги тормозиш,унижаваш и презираш!! Каква работа има умния, ,красивия,работния,инициативния,симатягата от ГЕРБ с грозния,тъпунгера,темерута,пейзана,паразита,гащника и чукундура от БСП!

е, това ще го прави след сватбата ..

Ти какво искаш - пак на власт комундетата?

не знам той какво иска, но аз Да - пак на власт комундетата както се изразяваш ти. Пиша ти го натвоя език, че иначе не разбираш.

ТАКИВА ФЕОДАЛИ ЩЕ ПОГРЕБЪТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И!!!НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ В ТЕХНИТЕ ПРОДАЖНИ РЪЦЕ!!!

Пълни глупости, платена манипулация, лъжа. НИКОГА НЕ БИХ ПРИЕЛ.

А ти заедно с кервана с тиквите заминавай в миналото! Нямаш прааво на глас и в нета дори! Кретенюги!

Според Галъп 50% от Българите са идиоти.

Ясно е, че това население е безумно, тъпо, неграмотно, роболепно и ОБРЕЧЕНО на СМЪРТ !!! ... Дано не е вярно. Боже помогни !

Много им се иска на комунистите да се омешат с ГЕРБ ама няма да стане.Виждат че никой не ги ще ,та ако може да се омешат с някой.

JMM®

Такава коалиция НЯМА ДА ИМА !!! Мога да се обзаложа !

на социолозите от Галъп! Такова заключение им дава възможност да усвоят дадените им пари и от Герб и от БСП за това "изследване"! Хитряги...

Те винаги са били обединени в кражбите,евроатлантизма и геноцида над бг народ,който провеждат.

Някой е сбъркал датите. Първи април е далеч.

Галъп стига с вашите лъжи ! Народа не иска да чуе за ГЕРБ и ББ , вие изкарвате пари с лъжи ! Аз желая най-лошото на Банкянската Мутра , вие мечтаете пак да ни дои , никога ГЕРБ !

Изрод тъп

Ще се слеят като два некачествени продукта и ще се получи бок---лук.

И вероятно коалицията ще се казва БКП обединена.

Късно е чадо Мандалото лопна.Чакам да се събудят мечаатата от зимен сън и мечока да изрине снега пред хралупата и се изнасяме при карпатскити мечки.Там нема руски кавали

Верно е Мецано тука сичките са руска пасмина

Чакате деня на мармота ? ...и с Какви очаквания, Колега ?

Амчи като излезе мечока ще се огледа и ако не види сянката си тръгваме през Дунав мост.Ако има сянка вадим неприкосновената делва с мед и чакаме още 7 деня

Четете "Афера". Елена Йончева напустнала. Ако БСП подкрепя ГЕРб , никой няма да я подкрепя.

Постановки от селски вечеринки стил КГБ

Демек тъпото племе иска коалиция "държавна сигурност", що не включат и Доган и Каракачанов и да направят министър-председател Митю Гестапото - ей тогава уногундурите и кутригурите най-после ще се почувстват щастливи!

Никой не иска такова нещо от племето бе човек. Просто Галъп са лъжци, това "пручване" е подготовка на публиката за това, което са и приготвили. Сериозно ли мислиш, че някой брои гласове и си играе на реални резултати в БГ на "изборите".

Дискретно : - ако Наред-военизирането (на позиции) НЕ се справи с това което Изказвате - очаквам Още 1-2М ЕмигриралиМоментално.

Коментари - ”Галъп”: Над 50% биха подкрепили коалиция ГЕРБ-БСП | Днес.dir.bg

”Галъп”: Над 50% биха подкрепили коалиция ГЕРБ-БСП

Общо 51,3% от българите са склонни да подкрепят широка следизборна коалиция с участието на ГЕРБ и БСП, става ясно от проучване на "Галъп".

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: Над 50% биха подкрепили коалиция ГЕРБ-БСП | Днес.dir.bg

Коментари

Всички социологически агенции, които са много далече от действителността с прогнозите си, веднага след изборите да останат без лиценз за тази дейност и да бъдат заличени в регистъра. Това със сигурност ще ги спре да ни заливат с глупости.

Аз пък залагам на коалиция БСП+ДПС. Ако им стигнат процентите. Ако не им стигнат, може изненадващо да получат подкрепа от г-н Златен пръст и други обединени около него патриоти.

Стига с тези комунистически изцепки,бе !

Не мисля, че ГЕРБ би се "самоубил" с внушаваната коалиция... Би било безпринципна и безмислена загуба за всички актьори на сцената...

Това е мечтата на българските комунисти още от времето на Кръглата маса.Помирение без покаяние няма и не може да има !!БСП(БКП) e обявена със ЗАКОН за ПРЕСТЪПНА организация(ДВ.бр.196 ,2000г.).Коя нормална евролейска партия би се коалирала с такава "партия"!?Когато червеният Галъп изпълнява поръчките на столетницата трябва да се съобразява с интелекта на българина,който е над средното европейско ниво.

Галъп би трябвало да изследват общественото мнение а не да го формират( както всъщност постоянно се опитват). Това е поредния опит да се втълпи на хората "няма никакво значение за кого ще гласувате". Истината обаче е съвсем друга! Всеки трябва да направи трезва преценка на програмите и да гласува за партията (кандидата) който е най-близо до собствения му мироглед.

Те не го формират, а манипулират.

Време е да се съберат двете комунистически/социалистически/ партии.Така всичко ще си дойде на мястото.

Стъкмистиката пак си каза думата. Никой ли не се усеща, че така се влияе на масовото мислине? Дали е истина, никой не знае. И аз мога да кажа, че съм марсианец :).

Няма да ме изненада. Програмите им са, като дарове нациганска сватба На народа нищо не му остава, освен да вика горчиво и да тръгне към Терминал 2.

Две стъпки 1. Широка следизборна коалиция с участието на ГЕРБ и БСП 2. Забрана и на двете след 6 месеца...

Напълно е възможно.Вижте как умело и хайдушки действа тази коалиция в Столична Община. И Герп и БКП се кланян на един общ господ-финансовият

аве що пишете глупости ве много бързо забравихте тези дето не искат изобщо да има партии

Pesh0

НЕ над 50 % биха изритали цялата политическа класа .

,,Галъп" са едни манипулатори на кремълска служба!

Над 50% биха бръкнали в необезопасен контакт под напрежение. Това не означава, че не са пълни идиоти.

кой вярва на галъп - пълна стъкмистика - народът мрази както червените, така и сините и другите от цветовете на дъгата - да видим колко хора ще си направят изобщо труда да отидат да гласуват - галъп може да си прави свободни съчинения колкото си иска

отдавна се говори за обединението на Бкп ... Нинова ще е булка, а бате Бойко ще е вече под чехъл ... дпс ще донесат пръстените

Всяка партия коалирала се с партията за лична употреба от Борисов ГЕРБ е обречена на затриване.Ако БСП направи тази крачка към ГЕРБ ,това е равно на самоубийство за партията.Примери АБВ,СДС с РБ се самоубиха с ГЕРБ,като партии.По добре социалистите да са в опозиция ,отколкото коалиция с бивши комунисти имитиращи ,че са дясно ориентирани.Това,, изследване " на Галъп е манипулативно с цел объркване електората на БСП и ГЕРБ в полза на др.политическа сила.

тоталитаризма се връща - еднопартиина система, дупе да ние е яко, наследниците на бкп от гроб, заедно със социалистите на прехода, лошо ни се пише...

подвеждат нацията към връщане в парламента на Член 1-ви...

Комунистически измимльотини на търкалета.

това е лъжа! жалък опит чрез фалшиви новини да се манипулират хората!!

ха ха ха Тези камъни са в градината на Бойко. Да не е луд да се самоубива политически?

Политически труп само с краката напред!! Засега ГЕРБ е в политическата морга на хладно!!В края на март ще завонят учасно и на екарисажа!!

Тези от Галъп съвсем са се смахнали. Червен Кольо си измисля глупости, белким го забележат!

Няма значение кой ще спечели. Важното е Съдии, митничари и данъчни да почнат отново да се самоубиват, задно с събраните Подкупи, а аз ще минавам след това да събирам торбите с пари. Ще стана милионер..... Шефката на митницата в Нефтохима може направо да се утрепе заедно с внучката си...

На България и трябва дясно-неонацистко управление. Тогава ще живеем добре.

Най-лъжливата агенция Галъп пак иска да манипулира хората как да мислят. По манипулациите на Галъп и подобни агенции, може да разберем как искат да мислим глобалистите и Сорос! Явно Сорос иска коалиция ГЕРБСП, което се вижда от 100 км. Въобще не вярвам на никакви резултати от лъжците от Галъп, но дори и да допуснем че са верни, което е много съмнително, Галъп пак си е направил грешните изводи. Когато 43% са категорично против, а само 23% са горе-долу съгласни извода може да бъде само един - хората са против коалиция ГЕРБСП и само лъжци и мошеници, като Галъп, могат да си помислят обратното! Когато само 38% имат добри впечатления от служебното правителство на Радев, макар че то нищо не е направило до момента, а самия Радев беше избран със 60%, това означава че служебното му правителство е отхвърлено от хората, дори и от тези гласували за Радев, но за Галъп служебното правителство е екстра - хахахах! Елементарни лъжи и манипулации!

А 80% биха подкрепили бай Тошо, но се надявам да не се връщаме в тия тъмни години..

По времето на Бай Тошо наистина живеехме добре. Аз не съм де, но родителите ми така казват. Даже има една песен на Панко - Евала Живков.mp3 Изслушай я.........

Това заглавие е ПЪЛНА ЛЪЖА. Лъжа на ГАЛЪП. Преди 2 часа по новините по нова казаха, че 51% от анкетираните са категорично против. Одобрение има от 18% само. Други 26% при определени обстоятелства. Останалите неутрални.

Гледай ти, гледай... Още не са дошли изборите... и вече обработват общественото мнение... че видити ли - обществено допитване показало как била твърде приемлива коалиция между ГЕРБ и БСП. Та да може, като минат изборите, и като са им почти равни резултатите... да плеснат с ръце и да кажат - ето, хората искат заедно да управляваме... Ще си спретнат една коалицийка... и .. тежко ни и горко... ще набъбне двойно администрацията... че требе и на едните, и на другите да се уреждат "нашите момчета и момичета"...

Нема да стане.

Твърдо НЕ. Гласувам да НЕ за БКП! След тях следва национална катастрофа!

Не пуснахте ,,логично,,защото засяга и вас.

В името на лапаницата могат и да го направят.Кво им пука,ще кажат,че спасяват държавата и това е.Ще се цунат с отвръщение!

Бойко, ние не сме избрали да си дупе и гащи с червените мърши ,а да ги тормозиш,унижаваш и презираш!! Каква работа има умния, ,красивия,работния,инициативния,симатягата от ГЕРБ с грозния,тъпунгера,темерута,пейзана,паразита,гащника и чукундура от БСП!

е, това ще го прави след сватбата ..

Ти какво искаш - пак на власт комундетата?

не знам той какво иска, но аз Да - пак на власт комундетата както се изразяваш ти. Пиша ти го натвоя език, че иначе не разбираш.

ТАКИВА ФЕОДАЛИ ЩЕ ПОГРЕБЪТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И!!!НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ В ТЕХНИТЕ ПРОДАЖНИ РЪЦЕ!!!

Пълни глупости, платена манипулация, лъжа. НИКОГА НЕ БИХ ПРИЕЛ.

А ти заедно с кервана с тиквите заминавай в миналото! Нямаш прааво на глас и в нета дори! Кретенюги!

Според Галъп 50% от Българите са идиоти.

Ясно е, че това население е безумно, тъпо, неграмотно, роболепно и ОБРЕЧЕНО на СМЪРТ !!! ... Дано не е вярно. Боже помогни !

Много им се иска на комунистите да се омешат с ГЕРБ ама няма да стане.Виждат че никой не ги ще ,та ако може да се омешат с някой.

JMM®

Такава коалиция НЯМА ДА ИМА !!! Мога да се обзаложа !

на социолозите от Галъп! Такова заключение им дава възможност да усвоят дадените им пари и от Герб и от БСП за това "изследване"! Хитряги...

Те винаги са били обединени в кражбите,евроатлантизма и геноцида над бг народ,който провеждат.

Някой е сбъркал датите. Първи април е далеч.

Галъп стига с вашите лъжи ! Народа не иска да чуе за ГЕРБ и ББ , вие изкарвате пари с лъжи ! Аз желая най-лошото на Банкянската Мутра , вие мечтаете пак да ни дои , никога ГЕРБ !

Изрод тъп

Ще се слеят като два некачествени продукта и ще се получи бок---лук.

И вероятно коалицията ще се казва БКП обединена.

Късно е чадо Мандалото лопна.Чакам да се събудят мечаатата от зимен сън и мечока да изрине снега пред хралупата и се изнасяме при карпатскити мечки.Там нема руски кавали

Верно е Мецано тука сичките са руска пасмина

Чакате деня на мармота ? ...и с Какви очаквания, Колега ?

Амчи като излезе мечока ще се огледа и ако не види сянката си тръгваме през Дунав мост.Ако има сянка вадим неприкосновената делва с мед и чакаме още 7 деня

Четете "Афера". Елена Йончева напустнала. Ако БСП подкрепя ГЕРб , никой няма да я подкрепя.

Постановки от селски вечеринки стил КГБ

Демек тъпото племе иска коалиция "държавна сигурност", що не включат и Доган и Каракачанов и да направят министър-председател Митю Гестапото - ей тогава уногундурите и кутригурите най-после ще се почувстват щастливи!

Никой не иска такова нещо от племето бе човек. Просто Галъп са лъжци, това "пручване" е подготовка на публиката за това, което са и приготвили. Сериозно ли мислиш, че някой брои гласове и си играе на реални резултати в БГ на "изборите".

Дискретно : - ако Наред-военизирането (на позиции) НЕ се справи с това което Изказвате - очаквам Още 1-2М ЕмигриралиМоментално.