Княгиня Калина отива на съд заради шофирането в нетрезво състояние

На 22 декември миналата година държавното обвинение на Самоков е внесло в съда обвинителния акт срещу нея

Обратно в новината

Коментари - Княгиня Калина отива на съд заради шофирането в нетрезво състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, леле колко адвокати на Калинка. Цялото им семейство без доня Маргарита са чалнати - воглаве с онзи дърт козел Крадлив Дедо.

Я па-дабре да не се вдига толкова шум за вищо. Еправлявава едва два-три метра и давайй сега пробаза алкохол то лева глоба, не повече и да се стяга за изборите у нас.

Пила -хванали я - плаща си . Не се крие, не се прави на болна като масата кретени. Може да е грозна , ама е пич - като Андре Токев, дето си излежа присъдата без да мрънка. Шапка им свалям/

е кадър от филм на ужасите, последно поколение

Как на съд? Тя нали е княгиня?

1.5 било незначително нещо според лъжливия дедо. Смятайте колко смуче тази калинка щом литър водка е незначително.

тя е 43 кила !

Какво е измерил незапечатан "дрегер" на КАТаджии, дето правят "пътни" тестове на заграден частен паркинг? Има ли значение какво е показанието, ако "дрегера" не е сертифициран и запечатан? По закон колата може да се вземе само след обявен резултат от кръвна проба, нали? Защо не са поискали кръвна проба КАТаджиите? Защо са иззели колата без решение на съда? КАТ и мутрата на паркинга съдебна инстанция ли са?

важи само за пътищата , дворните алеи са извън обхвата му. То и пиян тракторист го чакат да излезе от къра на пътя за да го фанат по закона .

В ППЗДП пише "Забранява се управлението на МПС след употреба на алкохол " - но не е указано дали на пътя или извън него. Май ти е необходим проверочен пред КАТ, а?

Какво означава ППЗДП? Правилник за прилагане на Закона за движението по пътищата? Закона за движението по пътищата, май, се отнася за пътищата?

осъден управляващ няма и да има но ще сме първи в света с осъдена принцеса ! Какво ревете ?

Принцеса на какво? На тати?

"Драматичната история зад предполагаемата козметична хирургия на българската княгиня Калина" https://cutt.ly/KwJip665 "Китин Муньос разяснява всичко в HOLA.com: „Това е истината за инцидента с носа на Калина от България"" https://cutt.ly/owJil33M Много се шушука за носа на българската княгиня Калина. Но само малцина знаят каква тъжна история се крие зад това! Защото зад носа й има тъжна и дълга история за страдание, започнало в детството. Съдбата на Калина започва в детството Българската княгиня Калина загубила и двата си предни зъба, докато била на училище, когато била на около осем години. Това я последва в зряла възраст и тя искаше недостатъкът да бъде коригиран. „През 1999 г., докато учи изкуство в Лондон, тя отиде на зъболекар, за да й постави коронки и имаше нещастие, че зъболекарят проби твърде дълбоко в основата на костта. Това й създаде сериозни проблеми“, казва Китин Муньос. Последва инфекция и операция. Но това не беше краят на тази история за страдание. Инфекция в открито море През 2000 г., когато българската княгиня Калина и Китин Муньос вече имаха връзка, двойката отиде на експедиция в открито море. Там отново се развила инфекция по лицето на принцесата. „Първоначално изглеждаше като малък проблем. Един моряк й казал да се изплаква всеки ден с морска вода, смесена с прясна вода, и тя го направила. Дните минаваха и въпреки болката и дискомфорта, тя се бореше с антибиотици и болкоуспокояващи“, спомня си Муньос. Тъй като Калина беше на лодката, тя не можа да потърси медицинска помощ и инфекцията се влошаваше от ден на ден. В крайна сметка инфекцията засегна очите и носа. И по-нататък: „Тогава се наложи спешно да я евакуираме и тя претърпя спешна операция, за да елиминира първо инфекцията и да избегне естетични увреждания. Най-важното беше да спасим окото и носа.” Зрението на Калина е спасено, но носът на принцесата е деформиран след този инцидент. Въпреки това, за нейния съпруг Kitín Muñoz тя все още е най-красивата жена, както той подчерта в интервюто.

Да не забравяме, че точно Муньос обясняваше как се пропила от мъка и гонила папагал-куче в гората. Жената има проблеми със събстанции и алкохол, затова я скриха тук в Бистрица, защото беше започнала да броди по улиците на Мароко ... както и да е. Най-малкото е странно защо тоя говори от нейно име за всичко. Това да ви е лампичка за психическото и състояние.

Официалният сайт на ЕС официално нарича България "Българската мафиотска държава": "Как България стана мафиотската държава на ЕС" https://cutt.ly/BwyIQW3s "Каскета срещу Тиквата: Българската мафиотска държава достигна точката на пречупване" https://cutt.ly/fwhNwkMD

КАТ нямат сертифицирани дрегери, всичките им "дрегери" са незапечатани и подправяни за по големи глоби... но сега ги ползват за отнемане на колите. Отнемане на колите може да стане само с акт на съда след кръвна проба, но за кръвна проба се чака седмици, месеци и дори година. КАТ сега карат да подпишеш, че предаваш колата "доброволно", без неустойки при отрицателна кръвна проба. Сега ще правят търгове за нови дрегери и машини за кръвни тестове... но какви са "показанията" на някои лекарства не знаят... Колкото за случката - мутрите от хотела й взели с насилие и нараняване на ръката ключовете на колата и телефона, защото не можела да говори добре български и говорела на испански със съпруга си по телефона... По какъв повод са в България Калина Българска и Китин Муньос - малко информация за "информираните" членове на БКП: "Калина Българска и Китин Муньос искат да се преместят в България" https://cutt.ly/GwJikqmq

България не е монархия, че да я наричате Княгиня! Ако има титла от друга държава - може, но уточнявайте чия княгиня е.

Прочети българската история, преди появата на БKП с техния теpоpистичен атентат срещу българския цар в църква Св.Неделя. Изглежда само върли кoмyняги коментират тук, все искат да "национализират" за себе си царски имоти, да взривяват църкви и да убиват с терористични атентати. Сега вече им вземат с насилие ключовете и колите, без съдебно решение и ги пращат в затвора без резултат от кръвен тест, само с един незапечатан "дрегер" на "КАТаджии", дето правят "пътни" тестове на частен паркинг... Забележи, Царска Бистрица е царско наследствено имение от 1898, експроприирано незаконно от комунягите и официално признато за тяхна наследствена собственост!

Ма прочети какво означава "Имоти на интендантството ". И че нито един български цар от 1878 насам не е имал собствен имот, а е ползвал само държавни такива (на интенсатството)!

Малко информация за "информираните" членове на БКП: https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/6591605 https://bg.wikipedia.org/wiki/Царска_Бистрица

Долу ръцете от българската княгиня!

От коя княгиня? От пияната ли?

докато тече ремонта на МОЧА

КАТ могат да бъдат извикани, включително за проверка за алкохол, САМО при ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ, но инцидента не е на ПЪТЯ, а е "инцидент" на ЗАГРАДЕН ЧАСТЕН ПАРКИНГ на хотела. Не е сигурно, че този частен заграден паркинг и вземането на пари за паркиране на държавна земя е законно, мястото не е на територията на хотела. Повикани са и всички местни журналисти, за раздуване на инцидент на частен паркинг, което е също незаконно.

До този паркинг как е стигнала или как щеше да си тръгне? Все с тези промили, нали?

Просто провери разстоянието на Google Maps от хотел Мура до Резиденция Царска Бистрица, това е точно 1.9 км. При забележка на паркинга, колата е можела да бъде шофирана от придружителката на княгиня Калина. Но ключа на колата е взет ПРОТИВОЗАКОННО от мутрата на паркинга, също и колата. Дори Полиция/КАТ/ няма право да "изземе" колата, без решение на съда. Става въпрос за някакво местно мутренско управление - провери на коя мутра е хотел Мура, преди да ги защитаваш.

Няма никаква катастрофа. Някой е ремонтирал паркинга и оставил кутия с бой на мястото за паркинг, което е стеснило мястото за маневриране зад бариерата. Жената при изкарване на колата от паркинг-мястото е бутнала кутията с боя, по колата няма никакви белези, други коли не са удряни. Срамно е поведението на мутрата от паркинга с нападение над жените докато са в колата, бъркане пред жената и вземане на ключа от колата, нападение и извиване на ръката на жената. Накрая извикал всички журналисти от местната преса, давал интервюта за "служебния инцидент", което е незаконно.

Навремето във филма (т.е. не в сериала!) "Планетата на маймуните" една маймуна ме дървеше, но все пак ролята се изпълнява от Хелена Бонъм Картър....

Какво ни интересува тая къде отива ?!? На кого е княгиня, защото на нас определено не е !!!

Преди да дойде БKП с теpоp и aтeнтат в църква Св.Неделя, сме били "Цаpство България" с цаp Симеон Втори, затова децата му имат титли, всички чужди СМИ я наричат княгиня Калина Българска... след това сме имали комунистически преврат, Kомунистическа България, с терор, убийства, отнемане на собствеността на всички българи, концлагери в Белене, Ловеч и навсякъде, хора за храна на свинете, разрушени църкви, свещениците в концлагери... сега сме "Мафиотска държава България", така ни наричат чуждите СМИ.

Децата на цар са князе и княгини. Но техните деца вече са Господин Никой. А пък и Крадлив Дедо никога не е бил коронован за цар. Капиш?

Цаpство България е създадено преди повече от 1300 години!!! Никой не е крал повече от комунистите от БКП след техния терористичен преврат, всичката собственост на българите в селска България, включително тяхната земя, обори, добитък, е била иззета от комунистите. Всичко, което е можело да се открадне е било откраднато с терор и убийства. За сегашните комунисти и техните наследници, които "управляват" България, нека да споменем само една цифра: погледни интервютата на Веселина Томова (написала книгата "Бандитска Варна", както и нейния сайт afera bg), тя твърди, че Буда има 4 млрд$ по свои сметки.

не само физически, но и духовен урод! като баща си! първото не го избираш, но второто си е твой избор

Наказанието трябва да е максимално а не да се търсят връзни

ами , те орките са по убави......

Хубава е, само грозна глава и се е паднала.

пак ще пере

Шкчк! Ооууу!!! Айм беед! Айм беед! Айм беед айм беед! Ооууу! Бе!

В затвора .

Към коментиращите носа и- спрете се! Просто е лекувана неправилно и се е наложила после по-сериозна интервенция. Не се подигравайте, защото може да се случи всекиму.

Сега ще се разбере какво наказание чака шофьорите, пили алкохол.

Майкъл Джексън е жив !

Това на снимката не е ли ..Майкъл Джексън::))

Август, септември, октомври, ноември, декември, ся сме почти средата на януари ....

от планетата на маймуните.

Не е княгиня

Кръстоска между вампир и извънземно от зета ретикули.