Горбачов създава програма за стабилизиране на света

Михаил Горбачов обяви, че работи по програма за стабилизиране на положението в света. Той представи книгата си "След Кремъл".

Обратно в новината

Коментари - Горбачов създава програма за стабилизиране на света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ханчето е учило български зад граница и го пише както го говори. Не му се връзвайте на провокациите.

Много ясно го е казал - да не повтаря грешката му да се хваща на въдицата за "демокрация" по западен образец и да не става предател като него на идеалите, за които са дали живота си милиони. По ясно от това няма накъде.

Разрушител прави програма за стабилизиране на света, айде мерси, като те знаем по-добре недей, че ще стане страшно! Нали такива камбани като теб ни докараха глобалния монополизъм без човешко лице и ще ни докарате ТСВ!

взе властта СССР вече тотално беше загубил студената война и беше пред разпад, поради което. Горбачов, а след това и Елцин, имат огромната заслуга този разпад да не завърши с ядрен финал за човечеството. Не съм им фен и на двамата, но за опазването на "ядреното куфарче" трябва да им отдадем заслуженото! Защото на днешният диктатор-кагебеец изобщо не може да му се вярва за такова нещо.

Аз доколкото мога да мисля аналитично, точно на "Глобалните кръгове" им са страшно изгодни безумието на днешния свят и геноцида на капитала над човечеството.

"аналитичното" не ти се отдава!...

е, че и на тебе, ама и "грам" не ти се отдава. Като комунист, защо ще трябва с простотия да коментираш мнение! По-хубаво си трайте, а най-хубаво е да ви няма!

Когато лицето на снимката беше на власт, АЕЦ в Чернобил беше стабилизирана така, както Хирошима и Нагазаки са били стабилизирани през 1945 г., съответно на 6-ти и на 9-ти август 1945 г... Опазил го Бог света, ако допусне някой да го стабилизира по горбачовски...

Крайно време е някой да очисти това либералско навуйническо нещо.

Това руснаците наистина са тъпи парчета.Да си мислят че света пак ще се върже на баснята представена преди 30г-"демократа горбачов".Или по точно "умрялата лисица". "Скъпи руски братя" балъците свършиха. Вече нищо не може да спаси империята.Тя трябва и ще бъде разрушена.Света няма вечно да е заложник на една дивашка управляваща върхушка.

Типично комунистическо мислене: - Да създадени още някоя комисийка, да създадем още няколко институциики, да създадем още 2-3 ООН-та, че едно не може да се справи .... :))))

Такава хубава "демокрация" настана, та сега стабилизация трябва да и се прави?!

Неговата стабилизация разпадна СССР. За световна не ми се мисли.

Къде пише Прагрямята си ? Във вилата си на Женевското езеро ? Поми.р - парвеню и грандоман.

Похвални са усилията му да работи за един по-добър свят, макар че на неговата почтена възраст сигурно е разбрал, че борбата между Доброто и Злото няма как да се прекрати, тя ще продължава докато свят светува. Може само да се опитваме да накланяме везните в полза на Доброто...

Не на програмата му за стабилизиране! Стига ни перестройката му!

Е, той нали вече ни "спаси" от комунизма. Смятай, сега ако ни и стабилизира...

Горби да вземе да върне подкупите, които получи под формата на хонорари за "лекции" и тогава да обяснява кое как. Щом е взел подкуп за да разбие системата - няма никакви оправдания и обяснения, че само това е бил начина, нещата е трябвало да станат и т.н. Просто щом другата страна е платила - значи има изгода от тоя тип разпад. И е платила за такъв демонтаж, а не "демократичен" преход.

Преди да обиждате си спомнете че правото да пишете каквото мислите ви даде Горби.

Обаче, какво ни взе срещу това право. Нещо ми напомня историята за испанската колонизация на Ю.Америка - злато срещу стъкълца.

Тома, Тома... Това което правим е говорилня. Ние си лаем, управляващите(а те стават все повече и повече БГ, ЕС, НАТО...САЩ) си правят каквото си искат. Не се заблуждавай че има разлика, преди тихичко го споделят, а сега може да крещиш, но не ти обръщат внимание.

Какъв свят,каква стабилизация?Kьорав ли да видиш на какво сме заприличали,бе свиня продажна.

Горби, смири се вече. Ти направи каквото можа. И сега светът е такъв, благодарение на тебе. На 90 години трудно ще промениш нещо. По-добре стани монах в някой руски манастир на вечни пости и молитви.

на тоя едно от най малките му престъпления е ирак ... знаеше какво ще направят сащ и англия в ирак и ги остави да вилнеят ... резултата го знаете ... над 3 милиона убити .... вижте днес кво става в района

програмата е ясна няма русия има мир !

Нямало е България, имало е мир 500г. с турците.

сега България я има и пак мир с турците . кое те учудва ?

Да не би белязяния да го мъчи съвестта?! Не знам дали ще оправи света, но за света той ще остане най големия предател в историята на човечеството!!

Този почти муфициран "кремълски" комунист, е може би най-голямата грешка на руския преход , или "перестройка"!!! Голямата доза самовлюбеност и "четките" от запада доведоха Русия до това дередже!! Сега в Берлин ПАК подадоха финикийски знаци за фондацията му и той веднага бърза да си ги "заработи"!!!!Отвратен съм от подобни "величия"!!!

След като му видя сметката, сега ще тръгне да го оправя!Да пази Господ

Убеждението на нормалнит ехора е, че Ленин, Сталин и Хитлер видяха мсетката на света и тя е 100 милиона души мъртви. За сведение това е равно на 2/3 от днешна Русия и е повече от гъсто населнеата 80 милионна Германия. Ако някой намира в делеото на Горбачов разбити мечти, то най-вероятно този с разбитите мечти е някой не дотам кадърен специалист, който видя края на голамата спекула - простият да взема от труда на умния, като държи умния в държави-затвори. Да, това Горбачов го разби необратимо, но причината не е той. Причината е уапдъкът, който постигна закономерно извратените комунистически държави. Ако обаче все още ти е мъчно за оня строй, имаш една възможност, доста близка до мечтите ти. Северна Корея. Посети я, проучи възможностите да живееш в "народна" страна и се пренеси. Ако имаш затруднения с преместването, пиши няколко пъти из ДИР, ще прочета и ще те намеря да ти помогна с изнасянето. Бих спонсорирал всеки боклук, който пожелае да напусне България с цел да живее на по-подходящо за него място. А от комунизма няма по-подходящо място за боклуците. Е, ще трябва да се адаптираш към новите навици в Северна, че там наричат комунизма си по друг начин. Но не забравяй да си вземеш портрет на Ленин, Сталин, Станишев, Манолова и други такива уроди.

А за комунистически Китай какво ще кажеш?

та кво разправяш пич .. ленин и сталин ли спретнаха двете световни войни .... нещо за любимата англия не си ли срещнал из книжките ...

няма нищо общо с диктатурата на пролетариата на Ленин и другите там кръвопийци. Алчността в никое общество не е приета като положително качество и човешките ценности не зависят от обществения строй . За съжаление проблема е в ниското съзнание , масовата политическа неграмотност и алчност на човечеството за построяването на идеалния свят.

Соросоидче, не съм привърженик на комунизма, но ме дразни това, че такива безродници като теб считат България за своя собственост и дават акъл кой накъде да заминава. По същия начин бих те посъветвал да си вземеш заработената след усилени мозъчни промивки зелена карта и да преплуваш океана в западна посока, за да проповядваш и да се убедиш сам доколко умните и способните там задължително успяват. България е на всички българи и нека те да решават накъде да върви страната.

Глупчо, мисля, че Китай в момента е капиталистически. Има една ККП, която държи властта, но името й "комунистическа" обяснява методите на контрол, а не държавният строй. Не можеше ли Русия да направи същия завой, а се мъчат да убеждават, че вариантите са били - или старото положение или сегашното (разпад). Какво ще кажеш - гледай да не е "истина" от твоите.

Горбачов е мъдър човек, с опит и познания в руската политика. Дано успее да озапти самозабравилия се Путин, наистина целият свят тогава ще се успокои и ще му бъдем благодарни...

Е сега му се разказа играта на света

този луд се взема на сериозно.

След като "оправи" СССР, сега идва ред на света! Човек трябва да мисли на едро, защото... защо да е дребно, като може всичко! Абе, тоя на колко години стана? Не е ли вече изтрещял?

Да, Китай, например. Той съвсем се срина.

Тоя сигурно е свършил парите. Той разнищи света сега седнал да твори план за стабилизиране. Егати пенсионера...

The boxer

На младини тоя белязания предаде идеите си. На старини изкуфя и си повярва че е някакъв фактор. Айде да си седи в старческия дом и да не се мярка повече.

А може да е следвал идеите си, не да ги е предал. Зависи какви идеи е имал! Виж, твоите са ми ясни. Не са твои и са мъгла :-)

европейска ценност е също и доброто познаване и ползване на граматиката на родния език-глобалисте

Защо не пишете новината че е загинал руския колонизатор-шефа на газпром...?

стобилен свет: само с атомни бомби и ядрени ракети. Я пресни 3-4 хиляди по цели у кълбото и посуе - да видиш стабилност. Жал ми е за труп кат горби.

Ханче,ханчеееее там в шатрата на аула прабългарски нямаше ли кой да те научи ,че не се пише дАржава ,а дЪржава!!!!!!О свещенна ПРСТОТА!!!!!!

Явно глобалното задкулисие губи почва под краката си. И сега се опитва да ЯХНЕ новата вълна идваща от изток, но Цзинпин ясно каза "АЗ НЯМА ДА БЪДА ВТОРИ ГОРБАЧОВ" Така, че драги глобалисти НЯМА ДА ВИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА. Дори и Путин да ласкаете и Кин Чен УН! ПРОСТО СТЕ СМЕШНИ!

Точка 1 от програмата е възстановяване на Берлинската стена и последващо писменно договаряне с западните колонизатори.

миша ... обещаваха ти да не се разширяват ... да беше сложил на световните мекерета поне една хартийка да подпишат .... ко у.. ще стабилизираш сега ... че и бг окупираха ...

Има една приказка: "Луд умора няма." Та и с Готби: Това е индивидът, който разсипа руската държава, социалистическата система, Варшавския съюз. Благодарение на него възникнаха войни, глад и мизерия, които причиниха милиони човешки жертви, индустрията на десетки държави беше срината, собствеността им продадена и препродадена на чужди спекуланти. Благодарение на него американците ги впримчиха в НАТО и икономически съюзи, та днес тези държави пъшкат под експлоатацията на "демокрацията" и "европейските ценности"... И този ненадминат в историята престъпник има наглостта да продължава с поученията си за развитието на света!!!

Приятел, Горби подписа реалността. Соц. лагера се беше сринал икономически. Дори и в СССР магазините бяха празни. Същото беше и у нас. За Варшавския договор да не говорим. Какъв Договор след събитията в Унгария, Чехия, Полша ?? Хората не искаха да живеят с голи ЛОЗУНГИ и това бе тяхно право.

Би бил първия прост моряк, ако не беше поредния прост комунист.

Бъркаш поредността. Тезиикономики вече бяха пропаднали. Само се чудеха какво да си ги правят. Следи икономичрските параметри на държавите и ще ти се прояснят много неща. Милионите жертви дойдоха от националсоциализма и от комунистическия социализъм, общо около 120 милиона преки жертви, а косвените са много повече. И забележи, че това се случи преди Горбачов. Но в същата епоха :-( Когато изтъкваш едни факти с по-малки параметри и "пропускаш" други факти с ужасяващо големи параметри - лъжеш. Когато объркваш случайно причината със следствието -фактически лъжеш. Тодор Живков лично и официално обяви пред българския народ, че "социализмът е едно недоносче". Има го като видео в интернет. Да, това бе причината за разпада. Горбачов беше просто маша в ръцете на обстоятелствата, резултат от някоко десетилетия невиждан в нашето време цинизъм и уродство. При това на много некадърни и уродливи хора това им бърка в зднка, но Истината идва наяве и действа неумолимо. Може късно, но винаги излиза наяве. Социализмът се опита да спекулира с глупостта и надеждите на простите хора, които са мнозинство, но се оакза, че простите хора се самозагробиха, като обезглаиха нациите си, на мястото на главата сложиха тиквочи и изцоцаха националния ресурс, с което увредиха държавите и нациите си за десетилетия напред. От прост човек можеш ли да очакваш умно нещо? Експериментът беш обречен по природни причини. Днес не ви харесва векът на истната, но се налага да свикнете и да започнете да се учите, колкото ви позволява капацитетът ви. Свърши копонът, почва труд и постоянство. Вместо проруско пиянство :-)

А за китайския комунизъм какво ще кажеш? И той ли се провали?

този пак дрънка глупости! да хваща мистрията и количката и да оди да гради стената, които разруши! това е стабилизация! а не неговите глупости!

Програмата на Горби..Путин пак ли носи една чанта мобилни телефони категория "москвич" за да си поръча от фабриката за презервативи скафандър от е бола.....Нали си е джудже. И Торби появи ли се Русия пак е чака фалит..ха..ха

Със тоз талант си за нашата кръчма. на позиция ПАЛЯЧО! Мястото ти се пази! Чакаме те!

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!!Пълно единомилие между теб и мен приятелю.Браво!БЪДИ ЗДРАВ!!!!!!!!!!!!!

Първа точка от програмата,изтегляне на руските войски от Крим и източна Украйна...

Името на този човек е покрито с позор и такъв ще си остане за историята. Защото той излъга, подмами и предаде милиони хора. Щом има да каже нещо, защо не се върне в Родината си, за да му бъде отдадено заслуженото признание?

Този още ли не е обесен на Червения площад!?

в мн руски сайтове и телевизии се прави опит да се докаже че миша е взел от сащ едни ... внимание ...100 000 долара ... миша .. миша ... че тя замо петолъчката на кремъл е 1 милион .. като надето и костов ... фабрика за левче .. това поне е документирано

Ако още пулиш, ще те клична , И, ще видиш звезди посред белден, И Мафия?! Спиро