Кмет, укрил над 800 000 лв. данъци, отива на съд

Управникът на пернишкото село Дивотино използвал фалшиви документи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като прочетох заглавието, помислих, че е созополския.

Ми нормални неща пълен цирк

добре де,тоя е гепил в пъти повече от Иванчева,а набързо се прибра вкъщи..не пише от коя партия е,ама ше предположа - герберасче ше да е..иначе щяха да го натикат в панделата БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА..

пущите човека ва,имало-взел,ай ся

Браво!!! Далевимпекс с данъзи за 800 бона и под парична гаранция от 10000 лв. Че тоя, ако е укрил данъци за 800 бона, значи трябва да е скътал поне 4 млн. и с тези парички ще му видите опинците. Яката работа и държава....

Укриваш 800 000лв и гарантираш с 10 000лв ....

Кога ще отидат на съд не само дребните кметове, министрите далаверджии, а също и некадърниците нанесли единствено щети на страната ни.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax

от коя партия е кмета...не от БСП!

Спокойно, тоя път не е от БСП: ДПС, а от партия ГЕП. То е едно и също.

Абе,защо така всичко жживо що мърда кьораво и сакато,всичко крадне,и х-я,да си оставиш на улицата и него ще ти го откраднат

Забележете само тълкуването на законите... "ако бъде признат за виновен, МОЖЕ да получи"... еди, какво си, еди, що си:)))?!? И после се чудим, защо тулупите, които са на държавна службичка(софийските общинари за последно) искат да не декларират, какво притежават:)))?!? Ами тъй де, всеки знае, за какво се курдисват на държавната ясла, няма смисъл да се... лъжем:)))?!? П.С. Дивотинският е чопнал близо 900 хиляди, нали така?!?Ами, замислете се сега, по колко на година... чопват тези в големите градове??? А за капак се опитайте да си представите сумата, която годишно потъва в джобчетата на... Софиянката, как ви се струва... цифрата:)))???

a parite shte vrushta li?

Къде е Нинова да коментира делата на кметовете й?

Тоя кмет на е от БСП!!!!!

Защо не е в следствения арест? Тези пари май са повече от рушвета на Иванчева.

Щом селски кмет може да скатае толкова пари то тая кифла е прибрала в пъти повече. И двамата са за ареста. Без домашни отпуски. Лошото е че не са само тия двамата...

barcelonageits

А Фъндъкова,да предположиш нещо колко е откраднала тя,като е по голяма от Иванчева а?Почни от Милиони,та до милиарди,точната сума кажи ти??

А диплома купил ли си е поне! От МОН на герб предлагали такива услуги! И точно вчера се разбра от Цацаров, че управляващите се гласят да извадят общинските съветници от списъка на лицата, които са задължени да подават декларации за имущество и интереси. Т.е. административни лица, стоящи в основата на генериране на корупционни практики, да не попадат под ударите на закона! За каква борба с корупция се тупат по гърдите тия прости крадливи миндили не е ясно!

интересно е друго... като кмет колко е гепил!

Нарушение: 800000 укрити данъци, документи с невярно съдържание. Присъда:20000 глоба и евентуално затвор условно като са първо нарушение! Кой ги пише тези закони? Тези, които ще ги използват, за да крадат от държавата.

Човек с Визия! Заделил е тези пари за социална политика.

тоя кмет.

Ма що го тормозите, бе! Той не е независим кмет, плащал си е членски внос, не е пречел на строителната мафия, какво че малко се е облажил - ми болен е

Преди десет години ? А давност ?

Няма страшно Румчо ще те пуснат още от ареста само подфърли 2-3 стотни от "спестените" парички.

патка нищо не крие.....всичко лапа с "топ чалгари", а де факто мазни манги и се хвали с това! Гнусна работр ама нали е верна на партията и за сега я крепят още.

А иначе дебилите са задължени да плащат данъци, а пък кмета и кметовете -не, както и финансовия министър, който живее на аванта !!

Ако кмет на някво селото има не платени данъци близо 1 млн. Смятайте колко Кметове на София, Бургас, Варна, Пазарджик, .............

Данъците там се плащат на когото трябва, не си ги укриват само за тях си.

Явно 800 хил лв данъци са по- малко от 70 хиляди евро. Че е пуснат под гаранция

Този е укрил данъци от фирмата си, Иванчева е взела подкуп. Не че има нещо общо между двете.

Кога го е взела?

и от коя партийка е бил тоя хрисим кмет по това време

От някакъв сбирток от мести партии.

сега какво първо ще го заболи?