Балотаж и за кмет на столичния район ”Младост”

На изборите за кмет на район "Младост" на балотаж отиват кандидатът на ГЕРБ Мария Илиева и независимата Десислава Иванчева, лидер на протестите там.

Обратно в новината

Коментари - Балотаж и за кмет на столичния район ”Младост” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марийчето от ГЕРБ е дъщеря на Янка Такева. Тиквата демократ е погалил профсъюза по главичката, профсъюза пък ще му ближе гъза, така се прави у нас!

Грожданите на Младост пак ще духат супата.

но като я гледам тази мадама с тези развети пирги,не мога да я взема на сериозно.Е може ли кандидат за кмет с такава прическа.Това да не е чалга концерт.Никой ли не я е посъветвал как да се носи.

Браво Деси, на балотажа ще им покажем на герберската пасмина, че не са желани в Младост. Мара да си ходи при Бокича, Мама Данговска и другите БКП кадри, даже не мога да и гледам противната мутра на тая герберска подлога. Щели да ни оправят проблемите? Значи първо ни ги създават, а после ще ни ги решават? Няма такава държава, няма такива политици, няма такива гьонсурати, като тия от Гербераската разпищолена пасмина.

15 000 за една секция * 12 000 секции = 180 000 000 (сто и осемдесет милиона). А колко струФат програмата и сървъра за електронно гласуване от смартфон и лаптоп ? КОЙ ? Кой да ти каже ? И ЗАЩО едно устройство за гласуване, което се състои от компютър с клавиатура и принтер струва 15 000 (петнадесет хиляди) лева ?!

Кандидатката на герб дори не е от младост, но с пичното герберско нахалство, афишираше, че ще управлява в името на хората, че познава проблемите и особеностите на квартала и заедно с фъндъкова ще решат проблемите на Младост. Чувствала се подготвена и можеща, за да заеме кметското място. Все едно, че слушам касетката с мантрите на баба ви цеца данговска.

Тази е от администрацията на предишната, "но пасаран" както казва Ганчев. Горещо симпатизирам на Иванчева, срещали сме се. Късно разбрах че се кандидатирала и дадох "не подкрепям никого", но няма да е така на балотажа.

Една ревизия от това има нужда Младост ревизия по какви начини в Младост бяха направени Лидл в Младост 2,3 ,4 в парковете ?Как бяха извадени от устройствения план предназначените за паркове иви ци?Покрай тях и други се облажиха .Пълна кадастрална скица на квартала и предстоящите ПУП.ове .Разчитаме на непозната нямаме друг избор.

Какъв ѝ е цензът? А е станала кмет, а Младост се превърнал в кочина, но екологична. Ще го д..а на втория тур, за друго не става.

Това, че не е от ГЕРБ е достатъчно, аз ще гласувам за Деси!

искаме анулиране на изборите в ловеч заради спирането на тока и оставка на чез

Браво "Младост" ! Бъдете единни - сложете началото на края

Успех! Деси - Ще застанем всички зад теб, срещу чумата ГРОБ....

Все си мисля че сме ги изчегъртали Герберите и все съм се лъгал.

Как може години да ти .......в устата и ти пак да гласуваш за същите? Възмутително!

Всички заедно на втори тур!

Софийски калтаци върнете се по селата си и си гледкайте зелено. А да може и коприва напролет да пасете.

Но достатъчно от мизерията ви!

Въпросът е зад тази "независима" коя крадлива организация седи ?!? Предполагам , че ако стане кмет бързо ще се разбере!

Да всички са маскари... знаем го това много добре. И така ще се продължава дълго време докато хората не повярват, че нещо зависи от тях и може да го променят. До тогава да не мрънкат след като чакат някой да ги оправи.

Мислещите граждани на Младост стоят зад нея и с надежда ще я подкрепят и на втори тур.

Явно не си от района, затова пояснявам за всички - тя се кандидатира последна, а поведе протестите първа, когато още дори не миришеше на смяна на кмет. Истината е, че е една от нас, от които обикновено нищо не зависи.

Ето един добър пример за всички дето ни говорят, че не можело мажоритарни избори да променят системата. Аман от партии и техните тесни интереси и договори.

Това е пътят.. аман от партии

МЛАДОСТ - НЕКА ТОВА БЪДЕ ПЪРВАТА ОСВОБОДЕНА ОТ ГЕРБЕРАСКО ИГО ТЕРИТОРИЯ В СОФИЯ...!!! Даааа....!!! ГРОБ за ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! ЗАТВОР ЗА МУТРОГЕРБЕРАСТИТЕ...!!!

Нека! Долу крадлите от ГЕРБ (БКП)!

Тая прилича на синоптичка от телевизията.

Така е...!!! Не е "траверс" като МамкаИМ...!!! :::))) Дааа...!!!

Това ще е добра новина. Гражданите да изгонят някоя крадлива партийна мижитурка от топлото й брюрократско местенце. Все едно ГО да каже на партокрацията - от тук нататък няма да вземате от държавата и народа си всичко що ви се прииска, когато ви се прииска и без одобрението на гражданите.

Абе тая русата става ... ама не и за кмет ... за други неща ще я бива, еле с тея очила ...

На балотажа махайте герберската Калинка, турена на хранилка, колкото да подпечатва каквото и когато й кажат.

Няма да я махнат, те искат да им е плътно застроено всичко, че зеленото им напомня за родните села.

Психологията на селяните, които се радват на бетон, бокуци и димилка, си я описал правилно. Ама дано прогнозата ти е грешна.

Браво .Всички на ожесточен балотаж.ГЕРБ ще се опитат да купят изборите .ГЕРБ имат кандидат кметица която не е от Младост.Наш дълг е да опазим парк Въртополо и Източен парк.Да бъдат обезщетени собсвениците и парка запазен защото то не остана.Нов блок се прави точно под Лидл в Младост 4.Всичко от Източния парк изчезва.Първо да изкупим от собсттевниците парка и после да го превърнем в парк.Идеята на ГЕРБ е да изкупят колкото да се каже че нещо правят и да правят парк за да се застрои другото и да кажат нема пари за останалото.Всички на балотажа с все сили.

Коя е тая бе? Как може да гласуваш за някаква никаквица? Кой ще поеме отговорност за нея? Избора е ГЕРБ! Бойко е нашият лидер, той казва и наказва! ГЕРБ!

не е сред любимците на власимащите.Защото е крита.Нямаше кампания за нея.Като видях бюлетината реших да я подкрепя. щях да гласувам за Стефан Стефанов.\ гледам бюлетината видях я като независима сетих се коя ще да е и я подкрепих .Всички вероятно сме се ориентирали по подобен начин.

Просто сравнете лицата от снимките и не се колебайте, изберете си нормален човек, на цецките им мина времето.

Ами голямата кака какво чака,че не се маха

ГЕРБ крадливата пасмина на Младост, която презастрои квартала вън.

Ал

Не разбирам как кандидат на ГЕРБ пак води след като ГЕРБ толкова много се оакаха, не само с презастрояването в Младост! А вижте и излъчването на двете кандидатки - независимата Иванчева е очевидно класи над тази от ГЕРБ!

Матреалът....матреалът...

Пак са фалшфицирали резултатите ! ГЕРП са специалисти по фалшификации и гьон-суратлък ! ВСИЧКИ ПРОТИВ ГЕРП-аджиите !

Може би госпожа Иванчева започна малко късно и нямаше време повече хора да се запознаят с нейната кауза, дано това се промени на балотажа.

Не се подлъгвайте да си изберете Мара , че не знаете какъв ще е кошмара, в който ще се вкарате!

Тази горгонна на снимката е подходяща за кмет на провинциалното гето.

Браво Деси.На втория тур ще обереш и протесния вот и определено ще си по-напред.Успех.

Не разн=бирам как изобщо гербавите имат наглостта да издигат кандидат, след като съсипаха Младост, застроиха абослютно всяко свобоидно пространство, оцвъкаха с полуразпадаши се "спортни" съоружения всяка свободна площ в градинките и то винаги по големи празници, като Коледа например, за да нямат време да протестират хората. Изглежда гербава мафия внасе детски плошадки и спортни железарии... А тази женица е толкова зле, горката, че освен да продължи да служи като параван за мафиотските схеми на гербавите, за друго едва ли става.

Само,дето не успя,да спечели!Смешници!