Манолова: Работи се дрон по дрон, кмет по кмет

Депутатът от БСП Мая Манолова заяви от парламентарната трибуна, че преди се е работело тефтерче по тефтерче, а сега - дрон по дрон, кмет по кмет.

Обратно в новината

Коментари - Манолова: Работи се дрон по дрон, кмет по кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, Мая няма умора. Спешно се нуждае от един здрав и корав миньорски... инструмент да ѝ начеше комунистическия сърбеж.

герб и бспдпс - конкуренти за "кокала"!!! Това по принцип може би е добре, защото ще имат интерес да се изобличават един друг. Или по-скоро ни хвърлят прах в очите, защото нито една партия, която идва на власт, досега не е осъдила престъпниците от предишното управление!!!

дрон до дрона на всеки километър

всички кметове работят за частен, корпоративен и партиен интерес!Без изключения!На последно място е обществения интерес!

така е с летенето ;):) Някои летят от цвят на цвят (като неуморни пчелички) и карат наред, а други само от кмет на кмет. Всеки събира каквото и както може ...;):)

Ако бяхме нормална държава, към днешна дата Манолова, и ДУДУКА трябваше вече да търкат наровете във затвора, заради предизборния ФАЛШ - Костинброд!

ако бяхме нормална държава много народ трябваше да търка наровете!Най-вече този, който е наредил отпечатването на няколкостотин хиляди изборни бюлетини в повече! Баснята, че това е технологичен брак, си остана само....басня!Нямаше начин да е иначе, защото щеше да излезе, че всички предни избори са нелегитимни!Барабар със недоразумението "Президент"!

ком.кур.а , засрами се

Дърта кикимора костинбродска!

мая е права. Дроновете май не летят над София, Варна ....

Трябва да програмират и дроновете да мятат пиратки

Мая Турбо-Костинбродска, какво стана с аферата Костинброд?

Покриха я аферата, иначе щеше да излезе, че и Плевнята е нелегитимно избран!Голям сеир щеше да стане!

съдът не изкара никого виновен! Но той, съдът, не изкара виновен и Максим Стависки, който уби един човек и осакати втори, карайки със 120 км , пиян и в лявото платно! Съдът български е справедлива инстанция! Или купена/продадена все едно!

А вие сте дрън по дрън...

Облетете кемета на Павликени.

сутринта Данчо МЕНТАТА се изказа в защита на ПРАСУН ПЕЕВСКИ за аферата КТБ, после Лая Костиндродска се изтропа,а сега остава и бат'Сали да излезе да ръси мозък, и идилията ще стане пълна..............

Майче ,догодина ще те взема за МАЖОРЕтка на духовия състав на парада

МАНОЛОВА, МАНОЛОВА защо не затвориш вече плювалника!!! Не Ви ли беше срам със Вожда Михов да грачите на пръвомайската комунистическа манифестация, че сте за справедливо заплащане на труда. Та нали Вашата партия от целият 25 годешен преход, не е била във власта само по времето на Костов и трите години на Борисов. Защо Манолова тогава не направихте достойни пенсии и достойно заплащане на труда на Булгаристан? Пардон, грешката е моя! Точно по времето на Големият дупнишки Експерт тогава когато грачеше, като гарка от трибуната на парламента вие депутатите си повишихте заплатите с цяла минимална заплата - някъде към 500- 600 лв., ей така от раз! Ей Срам нямате това комунагите! 70 години див и варварски комунизъм- време в което простроихте за Пролетариата Панелните коптори! И продължава ли продължава Кюстендилската Кака да лае и грачи от трибуната на Парламента! И има за Какво! Балъци сред Простият и Елементарен народ Дал Господ!!!!

А сега уважаеми кой назначава кметовете? В София например доскоро районните кметове се избираха, но това го отмениха, познайте кои, за да не би случайно някой "не наш човек" да се промъкне в местната власт, както навремето Прошко Прошков. Те кметовете-далавераджии се изхитриха и гледат да се закачат за ГЕРБ като ракета-носител, докато не ги усетят и не се отърват от тях. Въобще народа иска мажоритарни избори и за народно събрание, а в същото време някои партии /познайте кои/ се опитват да превърнат мажоритарните кметски избори в партийни. И накрая като капак съдебната власт им виновна.

OZZY,да ти кажа братко,нещо в главата си чикимендо- онази кюстендилска коза,ако беше вътре с бюлетините,нямаше да издаде четата,бе!Въртиш и ти ,като развалена плоча.

А трябва депутат по депутат!

Каква е тая "кокошкарска" тема?

Майче, и с дрон и без дрон, всички сме видели, че си гОлема Убавица.

НЕуважаема "госпожо" Костинбродска, НЕ се напъвайте излишно, бсп ЗАГИНА! Осъзнайте го най-накрая! Вашата ГНУСНА постКомунистическаТурскоЦиганска коалиция, НИКОГА повече НЯМА да управлява България! НИКОГА!

МНОГО НЕРВИ БЕ КАМЕНЧО ДАЖЕ СИ ЗАПОЧНАЛ ДА ЗАЕКВАШ ОТ ЗЛОБА СПОКО БЕ МОЙТО МОМЧЕ

В грешка си колега! НЕ съм злобен! РАДОСТЕН СЪМ! бсп си ЗАМИНА :)))) ФАКТ!

Да, но ще му платят двойно тоя коментар.

А за "социалните" крадци, милионери, дори не трябват "дронове".

социалистите

ясно и прозрачно. Я нещо за кмета на Банско, а??? Или той беше кмет на годината, а? Номинацията на герб, на цекоминев и дружина апаши,а ????

Майчееее,Майче, тефтерчетата де ги има ,де ги няма, кой подправил инициали, кой лист откъснал.....А при дроновете грешка няма- снимат палати и дворци, де на кметове, де на депутати и митничари, де на социално слаби с БМВ-та паркирани до басейна на двореца......Те това е лошото на дроновете,че бачкат на принципа "око да види,ръка да пипне" и няма как вместо палат да му се привиди сламена колиба :-))))) Боли ли ви от истината,а????

изпратете 240 дрона в парламента и там ща се видят много неща

Никой вече не ти вярва др. Мая! След излагацията с Костинброд никой няма да ти повярва, дори и да си права.

Какво се работи, всички кеметове трябва да ги дронират.

Не знам дали дроновете и тефтерчетата ще отлетят, но БСП със сигурност ще отлети завинаги в небитието.

Мадам е първа за затвора. Дори само за Костинбродската грозна манипулация.

Само?Тази манипулация(чиста измама) доведе до открадването на няколко милиарда...

Дори да не си ми симпатична , с двете ръце се съгласявам с теб другарко Манолова ! Скриха ГЕРБ истината за тефтерчетата ,прокурора е човек на ГЕРБ какво правосъдие може да има !!!!!!!!!

само прокурора ли ??!!?

В най- голям конфликт на интереси са българските съдии. Те решават стотици хиляди дела заведени от топлофикация срещу несъществуващи клиенти набедени за потребители и длъжници, а всъщност съдиите са клиенти на топлофикациите както в служебните си помещения така и в домовете си и резултата го виждаме ....стотици хиляди осъдени за несъществуващи дългове и ограбени от бандитската топлофикация и безотговорни и нагли частни изпълнители. Въпросите са какво правят тези комисии по въпроса, какво прави Мая Манолова нейните съпартиици и останалата полотическа паплач по проблема? Каква е отговорноста на управляващите и опозицията за тази държавна престъпност организирана от политиците на целия спектър от партии?

Добре че беше Мая Манолова и Бареков,за да му разкрият нелегалният склад със Бюлетини на ''КАРТОФЕНОТО МОМЧЕ НА МАМА''във Констинброд,ако бяха минали всички тези 450.000 бюлетини Мутрата щеше целиат Парламент да е само със негови депутати и на този със Четвъртитата глава Рамадан Кънев Лилипута.Този знаете ли да ли е ходил във казарма,ако е ходил добре са му се радвали старите войници на този женчо,само не мога да разбера кой е по зле,този рамадана или онзи Гей Янето???КОЙ КОЙ???

За тоя , не знам, ама знам че великия бияч на стюардеси не е ходил казарма

А върховният главнокомандващ бил ли е в казармата?

Другарко Манолова! Времето, когато окръжният, или градският комитет на БКП назначаваше кметовете, отмина безвъзвратно. Сега, когото изберат хората, той става кмет. Аре у лево, при костинбродските бюлетини!

Крадливата ботевградска тухла и шантавият му син-депутат от герб,дали ще ги съдят или само с отнемане на членството ще мине?

Ми да го съдят. Щом е нагазил лука, на съд. Това е работа на прокуратурата, не на ГЕРБ. Я кажи, колко други партии са изключвали свои членове, гепени на тясно, че не помня.

БКП назначаваше но и ги контролираше да не крадат ! Сега с мошеничество и подкупи , а и фалшификации партиите си слагат свой кмет , народа не избира кметове , запомнете го и за това сме на това дередже !

Крадците контролирали крадците? А, стига бе!

тук е пълно с герберски тролове. Ще ги видим какво ще правят като приемат закона ,,Запуши уста,,.

То и 'Костинбродската афера' беше уж опит за преврат, Майче, пък се оказа партенка, хем 'сичките гнили ябълки-Ченаловки у правната с-ма са ваши хора. Поне Дудука да бехте осъдили, че наруши избирателния закон, осквернявайки деня за размисъл !

A, не с рогата! Нашо лошо няма!

А кой казваше ,че нямаме армия и техника - имаме цяла техника с дронове ,лазерни мечове като STAR WARS, армия от джедай,орки,викинги,СЕЛСКИ РЕЙНДЖЪРИ и тролове. Йода или Буда -играе тъмната страна - в страната на Магнолиите на изток от Непал

Путлер Пасти да яде

Що не мине един дрон и над Оряхово

Ко-ко-ко-коооооо! Куд-куд-куд-кудяяяяяк! :)

Отново стигаме до прословутата,българска безнаказаност...Набутай другарката в затвора за изборната измама,набутай другарчето и в затвора за измамата с оградата,пък нека си дават интервюта в определената за свиждане стаичка...Ама не..

КОЙ, Мая, КОЙ... нали си различна, отговори на този прост въпрос и тогава ми говори за интереси и конфликти... или май не си толкова различна?...

Ще се разпадне ГЕРБ, БСП и РБ, като всяка партия купи по един дрон. Да се забрани с закон партийте да купуват дронове!!! Троловете са по-малката беда за партийте.

Гледай и Папатаци да не пратят един дрон изотзад

БЪЛГАРИНО,СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА И МАХНИ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН В ЛИЦЕТО НА БСП-ГЕРБ-ДПС-АТАКА И ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ПАРТИИ, КОИТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИНА ЗАЕДНО С ДЪРЖАВАТА!!!УСПЕХ!!!

Коя? ГРОБ ли?

Тази мъж като и откаже и не може да си затвори устата.Явно има още балами да и се вързват