В Сопот налагали такса смет за лозови масиви

Депутати от ГЕРБ ще отправят питане към вътрешния министър има ли зам.-кметът на Сопот Николай Новаков десетки криминални регистрации.

Обратно в новината

Коментари - В Сопот налагали такса смет за лозови масиви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антон Шайката е експерт по всичко.

в това село, наречено 'град' Сопот от мн.години се е залела омерзението и посредствеността! Тук са събрани от кол и въже, все умни и красиви! Преди 10-и: бе царството на др.Иля Гунчевич, ген.Ямаков и коо от бандата на и донори на ЦК на БКП, личното оръжие на бай тошо правеший и най-най в сегашното си битност е на другара цар боко.тиквонтий цвъ.цвък и бандата им с поддържаща роля, маскирани като :: КТ 'ПОДКРЕПА', КНСБ БСП ГЕРБ и подобни - тези дето са власт За хората НИЩО ДОБРО! НАРОДЕ ????

Все свестни кметове избрахме

И в София е същото - и на мен ми взимат такса смет за имот в район Витоша, който е поляна и не е в регулация. И таксата е по-висока от таксата за панелката ми в Овча купел където наистина изхвърлям боклук. Не се наядоха ...

Щом го казва антон бъдете сигурни че нищо нямя да излезе!

То да е само в Сопот.....

Плаща се данък и такса смет ако масивът ев пределите на града ....и това не е само в Сопот ....ама Антончо от къде да ги знае тези неща ...

И ако е в "пределите" на града ,да не е покрит с тротоарни плочки.Може нарочно тихомълком да е включен в променена регулация,което е присъщо и на много други кметства .

хак им а на сопотненци! реваха за отделна община, сега да си носят последствията