Кметът Ахмед Башев си купил диплома за правист

Кметът на община Гърмен Ахмед Башев и бившият председател на Обс Мурат Адем ще отговарят пред съда за фалшиви дипломи от ЮЗУ "Неофит Рилски" в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Кметът Ахмед Башев си купил диплома за правист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че има висше образование. Още не съм чул талибан да не е завършил висше.

а какво е това "правист" да не е нещо като "правоимащ"

а какво е това "правист"

От утре проверки на дипломите на всички управляващи! Да се почне от Парламент, Мин. Съвет, Президентство, Независима съдебна с-ма, по партии... и се кара нататък! Да видим все пак какви неграмотници ни управляват с години!

Е па оно, нали сички сакааме пазареното стопанство! Е те сега е убаво- кво ти требе-купуеш си го. Рахат, ша знаеш! Само паре да имаааа. Па си е убаво- и пазарлък - сваляш цената. УБАВИНЯ ша знаеш. :-)

И какво искаш да ни кажеш? Че каквото и да правят, Башев ще е винаги виновен, а Цветанов винаги прав?!?

ВРЕМЕ Е МОН ДА СЪЗДАДЕ ОНЛАЙН РЕГИСТЪР НА ВСИЧКИ ДИПЛОМИРАНИ В БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТИ - ОТ 1940 ГОДИНА ДО НАШИ ДНИ. Технически това не представлява никакъв проблем. А ще спести много главоболия на администрацията, работодателите, а дори и на избирателите (ако се съди по случая, описан в статията)

Няма смисъл от това, защото няма да сложат графа: дипломата е придобита след държавен изпит, дипломна работа или ... само сума в лв.

Забележет, диплома от ЮЗУ "Н.Рилски", Благоевград. Това не е единствената фалшива диплома, издавана от този университет-обществена тайна е. Няма ли кой да направи проверка? В името на тези, които честно се трудиха исе трудат, за да завършат в срок.

А помните ли преди година и половина как форума беше залят с протести срешу задържането на Ах Бачев.Тогава кьораво и сакато,грамотно и неграмотно обясняваха подробно за посегателството на личноста от "физкултурника".А сега вкупом нападнахте кмета.И после се чудим защо България е на тоя хал.

Той и ЦЦ е с купена диплома,но още не е арестуван!

Голямата новина ! Че то 90% от всички новоизлюпени висшисти в югозападна България са от този така наречен "университет" В България " куцо , кьораво и сакато" станаха "благоевградски юристи" Да пази господ да опреш до услугите на такъв адвокат

За последните 22 години всички в политиката се издигнаха в ранг и в научна степен. Асистентите станаха доктори, разни редници ги направиха генерали, така че и останалите простаци станаха висшисти. Упрекваха БКП в такива неща , а то виж какво се оказа, тези новите политици се оказаха по-зле и от тях, назначават стринки и лелинки взети от полето.

Бургаския и благоевградския университети продават дипломи на килограм. Всички мутри и манекенките им са "прависти":)))) Онзи кукундрел михнева направи предаване За Жени калканджиева и един от съветниците на Първанов че и двамата за ЕДНА година са взели дипломи за юристи от благоевградския университет. Ако погледнете депутатите кой къде е завърши,л ще останете учудени че повечето са били в един от двата университета:))) и всичките са от неграмотник нагоре:)))))))

ТОЗИ АХМЕД Е КУПУВАЧА, А МИ КОЙ Е ПРОДАВАЧА?? ОТ ТАКИВА ПРОДАЖБИ НА ОБРАЗОВАНИЕ СМЕ Я ДОКАРАЛИ ДО ТАМ, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВАТ РАЗНИ МАЛОУМНИЦИ КАТО КЬОР ХАСАН И ТУПАЛ АХМЕД.

О, ВРЕМЕНА! О, НРАВИ! ПРОВЕРЕТЕ ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ, РАБОТОДАТЕЛИ! 90% СА С КУПЕНИ ДИПЛОМИ! И ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ЗАТЪНА В ПРОСТОТИЯ И ЗА ТОВА ИЗГУБИ ВСИЧКИТЕ СИ НЯКОГАШНИ ДУХОВНИ СТОЙНОСТИ!

В ЮЗУ е така . Всеки може да си купи каквото си поиска стига пари да има , та дори и асистентките и докторантките може да си подбутва стига да може да си плати . Това е магнаурската школа все пак.

Че и кмета на Мъглиж е фалшив магистър от Свищов! Ама кой го търси?!? А някога е бил записан там / преди 1998/ за двегодишен курс и изключен още първата година за преписване. И изведнъж за последните избори преди 4 год. цъфна като магистър от преди 20 год. по административно управление!?

Включително и затова ще се махна от БГ, но не само, а и заради много други неща.

МОЯ ПОЗНАТА ТУРКИНЯ НЕМОЖЕ ДА СВЪРЖЕ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ, НО ИМА ДИПЛОМА ЗА ПОЛУВИСШЕ ОТ ИНСТИТУТА В РАЗГРАД И ДЪЛГИ ГОДИНИ Е БИЛА НАЧАЛНИКВ ЗАВОДА ДА АНТИБИОТИЦИ - СЕГАШНШЯ АКТАВИС. ТЯ НЕ ЗНАЕ И КАКВО ОЗНАЧАВА ЕДНА ЧЕТВЪРТ ОТ НЕЩО, НО....

А една моя позната БЪЛГАРКА като теб също не може да свърже едно изречение!

Чалгарка ли е? Мутреса?

Но едва ли има диплома от Разград..., за което всъщтност става дума. Или и ти не разбираш български и не ти е ясно за какво се говори в постинга?

Когато научите няколко езика като нас тогава ще можете да се сравнявате с турците. Сега живеете с мита от миналото за много умния и грамотен на световно ниво българин ... ха ха ха.

Начело с Доган- всички са неграмотни и подкупни, но докато това се разрешава в БГ- държавата няма да започне да просперира

Докато такива ни управляват и съдят!!!

Явно никога няма да закрият правните факултети на нов български и благоевград, от където всеки знае, че се купуват дипломи

Това е една добра новина. Не, не фалшивата диплома. А желанието на някои неграмотници да получат диплома за висше образование. Това означава че висшето образование започва да става някаква ценност. Фалшиви дипломи винаги е имало, има и ще има. И дали един функционер на БКП ще я получи от Рабфак, или мутрата - с купени изпити, няма особено значение. След като хора без образование или с Рабфак и АОНСУ станаха академици, този случай не би трябвало да прави на никого впечатление. Пък да не си мислите че дипломата на доц. д-р Тракторов е читава? И тя е купена.

Висшето образование в България много рядко е оценявано както трябва. Този тъпанар които едвам говори български си е купил дипломата просто защото длъжността изисква висше образование, можеше да бъде и с диплома за детски учител.

Дали е от Рабфак или от АОНСУ няма никакво значение. От значение е дали си учил уроците си, познавам доста "редовни" студенти-преписвачи,които сега са в държавната администрация:)) Примерно Цвъцка Цвъчева е рабфакаджийка, но не си е учила уроците и затова се е хванала с политика. :)

В Софийския университет никога не е имало прием за специалност "Право" със завършен рабфак. Любителите на празните спорове могат да продължат темата....

хахахахахха.доказателство е наложително! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тона не е нова практика. Нека проверят всички дипломи за магистратура на Факултета по обществено здраве и ще установят, че там е същото- плащаш и си купуваш - няма изпити, отпуски. Дори има хора, които са били в чужбина и пак са получили дипломи.

Най-страшното е, че във всички сфери на икономиката има пишман вишисти, които хал хабер си нямат, ама лапат огромни заплати за нищо неправене поради незнание, затова всичко у нас буксува.

всичките кметове на гр. дулово от 1989 са с фалшиви дипломи. някои от тях за доктор ...! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички турци на проверки за дипломи още за 1 клас! Ще има интересни случаи на "Без начално, но с висше" Не може да чете, да пише и дори да говори, но е правист, доктор, икономист.. виден консултант! Начело с ДОГАН!!!

да бъде разследвам. Но според мен всеки за който се подозира че е си е купил такава диплома трябва да бъде проверяван. А те са изключително много. Между 1991-1998 година стотици си купиха дипломи от разни висши училища.

Не беше ли и Цв-Цв "правист" от същото заведение!?

Няма ли кой да провери дипломите на общинарите в Кърджали - ще се види колко от тях са от учителския институт Кърджали / филиал на пловдивския университет/ и колко са минни инжинери от филиала на минния университет в града. Проверете автентичността на тези дипломи и ще видите колко са истински.

Към г-н Министъра на образованието: 7 милиона държава - 52 ВУЗа! Що е то и има ли почва у нас?

От цялото ДПС само Доган има истинска диплома.

Аре, бе!!! И за какво?? За доносник ли?!

Ne be...

Които помнят, ще се сетят че тук имаше няколко "странно звучащи" ник- ове, които все това повтяряха - как са си взели висшето именно от този университет. То не бяха преподаватели след това в Англия, не бяха едри бизнесмени, какво ли не бяха...а едва се изразяваха правилно. Още тогава ми беше ясно какво представлява този университет. Жалко, че не се сещам конкретно за имената, които ползваха, за да пишат тук. Но мога да кажа за тях само едно - каункафалии.

А помните ли един главен секретар на външните работи по времето на монито паси, който имаше диплома за детска учителка от Шуменския университет, като чужди езици /изискват се два за работа в МВнР/ беше написал български, турски и руски - защото всичките му бяха еднакво чужди ... на нито един от тях не можеше да върже две изречения, само черпеше с баклавички по разни поводи ... Баклавичките бяха хубави, нищо не казвам, ама квалификацията ... от селски кмет в Родопите - да станеш главен секретар на външно, това си беше главозамайваща кариера, непостижима цел в нормални държави, но нали ние сме в страната на чудесата ...

Алисо престани..

Прави впечатление,че огромна част от фалшивите дипломи са от ЮЗУ-Благоевград.Ненапразно навремето някой нарече този ВУЗ сергия за дипломи.

Нищо ново под слънцето. Само не ми е ясно защо са се разбързали да приключат с разследването, като предстоят избори. Как ще изберат ББ за президент без турските гласове?

Я, какво откритие! Че чак и следствие се води! Ай стига бе! Не може да бъде! Човека честно си платил, сега искате да го съдите? Що бе? Пак ли искате да ви съди в Страсбург за дискриминация и унижаване на достойнството? Честно си е платил, пак ви го казвам, ама вие...никаква далавера няма тук!

Първо не е "правист", а "юрист"

Явно и автора на статията е завършил журналистика в ЮЗУ

Така е като у нас за фалшификации дават само глоби. Сега ще стане като случаят с фалшивата шофьорска книжка на Гара Дембеле - ама той не бил я направил, някой му я бил подарил, пък той случайно я носил .. и т.н Е нищо не му направиха. Та и на този "учен" депесар ще му се размине. Ама колко е хубаво да се изфукаш на простия електорат, който попълва бюлетините с клечици - вижте ме, аз имам висше образование , а?

:) тоя не е имал диплома за висше образование... а за "висшо" :)

не е ли за "вишо"?

Е, та само той ли е?

Това не е новина, би било много впечатляващо, ако намерите в ДПС една редовна диплома, при това подкрепена със знания и умения - квалификация, значи. А че си ги купуваха и още ги купуват - това ни е повече от ясно, само като ги погледне човек и им чуе глупостите, които говорят, и като им види простакесите, с които се показват тук и там, и е ясно, че една книга не са прочели, камо ли учебник!

Вие какво си мислите бе че тук пишещите са по умни от Башев. Човека е бил зает с важни държавни дела. Затова такава диплума му се полага по неписани закони.

поредния ти бисер. понякога се чудя дали нарочно не пишеш простотии за да създаваш лошо име на турците.

Няколко пъти пиша, че такива като Мелиха създават лошо име на турците в България и се опитват да настройват другите етноси против тях, а в последствие да се изживяват като жертви на етническа омраза.

Боко да бърза да ги продаде тези двамцата, че бая народни парици ни е струвало висшето им образование!!! И Доган да се провери до сандокуз, сведенията за дървения философ от института за детски учителки в Шумен...прочетете му биографията на доктота!!!

хахахаха

ТО АКО ИМА АКЪЛ ЩЕ СЕ ЗАПИШЕ ДА УЧИ А НЯМА ДА СИ КУПУВА ТАПИИ.НА НАС ТАКИВА ХОРА НИ ТРЯБВАТ КАКВОТО КАЖЕШ ДА СЛУША , ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОТВОРЕН.