Тръмп нарече Клинтън ”основателка на ”Ислямска държава”

Доналд Тръмп обвини своята съперничка за Белия дом Хилъри Клинтън, че с политиката си като държавен секретар е довела до възникването на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп нарече Клинтън ”основателка на ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се на тези, които продължават да смята, че Хилари няма връзка с Ислямска държава. Та нали именно тя беше инициаторът на т.нар. Арабска пролет, която афроамериканецът Обама подкрепи. За съжаление в първите редици бяхме и ние. Тогавашният външен министър от първото правителство на Боко л....то Никоай Младенов като малко паленце се държеше за полата на Хилъри и за срам на целия български народ участваше във всички мероприятия у нас и в чужбина в подкрепа на тази малоумна идея. Резултатът е налице, но вече е много, много късно... Виждате какво става в Европа. За съжаление лошите новини ще продължават. Моля се това да не се пренесе и у нас.

Пониже случайно забелязах, че Дир-а "случайно" в суматохата и от небрежност ПАК са ми изтрили последния постинг тук, да го възпроизведа - моята прогноза, която дадох още преди време, е че Перуката ще изгуби с разлика от 20-25% в зависимост още колко простотии ще изрече и насътвори, ако са повечко може да са 25 %. Защо така, бе ДИР-а?

Фокс Нюз които подрепят кампанията на тръмп публикуваха с неудоволствие резултатите от последните социологически проучвания. Клинтън 49% подкрепа срещу 39% за доналд. На който не му харесва да провери на сайта им и да слага мунуси на изказването ми.

Дали ви харесва или не; ПРАВ Е ТРЪМП! Точно САЩ и Запада създадоха Ислямска държава. Отрочето им обаче излезе уродливо и ситуацията излезе из под контрол. Аз съм атеист,но моля обяснете ми може ли в името на бог да се избиват толкова много невинни хора? Що за бог е това,който поощтрява това? Тръмп е прав и за дестабилизирането на Ирак,Либия и Сирия,което породи бежанската вълна. Кой ги дистабилизира? Баба ми! Няма ли за това Хилари Клинтън огромна заслуга? Има! Политиката на нейната партия е изключително опасна за целия свят. Някои казват,че избора касае само американците. Не е точно така. Дали ще има война или не;касае всички!

Вчера нямаше толкоз про- Килърски тролове, днес е пълно. К'во стана, преведоха парите ли?

Не само парите, но и бонусите за отлично свършена работа, а и аванса за партито от победата на изборите, защото тя всъщност интригата и битката свърши, само идиоти като Тръмп и почитателите му още не са го вденали! Вие какво, пак ли останахте на празни ясли, рубладжии, а батко путинофилчетата-посерковци? Пак ще си идете бити и е.ани, както и при предните, а и при предните избори, които един от най-добрите презиенти на САШ в най-новата история, Барак Обама спечели, за разлика от другия кръгъл идиот, мошеник и безхаберник, РЕПУБЛИКАНЕЦЪТ Буш, съпартиец на РЕПУБЛИКАНЕЦА Тръмп (или Дъмб, за онези, които знаят и други езици, но не за онези, които не знаят дори и българския...)

Тръмп е прав! Факт! килъри Клинтън помагаше на ислямистите от ИДИЛ да убият Кадафи..Защото Кадафи, искаше да създаде нова независима от долара валута, с златно покритие!! И затова Краварника го уби, чрез свойте стелки Ислями Джотата от ИДИЛ!!!!

Браво на Тръмп! Целият свят сега него гледа. Дали ще откопчи америка от схватката на мюсолманите и ще освободи света от мюсолманския гнет, създаден от Барак. Долу Барак!

Въпроса е дали ще срине напъна на демокраДските банкери за световна война. Война която им е нужна да занулят дълговете си и да рестартират капитализма наново.

Забелязал съм, че когато президентът на САЩ е от демократическата партия я в Сърбия ще бомбят, я "скакалци" ще плъзнат...

Щото републиканецът Буш погали с перце Ирак и милионите бежанци сега в Европа са решили просто в един момент всичките просто да се поразходят. И защото Буш не остави на Обама и света Голямата рецесия и по 300,000 до 500,000 затворени места НА МЕСЕЦ, ВСЕКИ МЕСЕЦ, МЕСЕЦ СЛЕД МЕСЕЦ:) И при някой марсианец за президент на САЩ, а не при кретена Буш се случиха и невижданите за Америка атентати срещу двете кули... Ако не броиме тези неща, за другото си прав, ама май то друго няма...:) На батко тъпите тролове и неграмотни лумпени с червени задници!

Тръмп се държи като махленска интригантка,с глупавото си желание да наклепа противника си /жена/ ,колкото си може по-най долния и непочтен начин!Такъв келеш не може да бъде президент!Той е умопобъркан и крайно неуравновесен!Загубата му е сигурна,а гафовете му коват победата на г-жа Клинтън!

Това, че е жена, значи ли, че я оневинява за всичко? Значи може да прави каквото си иска? Да и тежат милиони на съвестта, но понеже е жена, нищо не трябва да казваме.

Аз мислих, че наблюдаваме президентска надпревара, а не състезание по кавалерство. Ако по време на пропагандната война, ти виждаш в лицето на кандидата на демократите 'жена', а в лицето на републиканския кандидат 'кавалер', значи си прекалил(а) с индийските и турски сапунки.

Я ни разкажи, с какво те плени толкова въпросната Хилъри, та си и толкова отдаден. . info ( нерегистриран ) 04.08.2016 11:33 . Ако можеше щеше да гласуваш за Тръмп, ама не можеш! Ако баба ми беше мъжка и с пишка... Обаче аз мога, и ще гласувам ПРОТИВ Тръмп, както и всичките ми приятели, колеги и съседи, които познавам и с които съм разговарял, само с едно или две изключения, които си имат някакви сериозни проблеми (те си мислят, че са други, но всъщност са в тях и мозъка им...) Честно казано!

Тръмп -Президент!

Отговорностите на кандидат президента са различни от тези на президента! Това се пропуска от мнозина.

САЩ, Русия - противопоставяне и манипулации, тук "никнела трева", ама там не никне, и прочие пропагандни номера и фекалии - и в резултата на това (историята многокпатно го е показвала) го обикновено го "отнасят" малките народи и нации. Но попитайте екстрасенси и ясновидци, и те всичките ще ви кажат за т.нар. "негативна вибрация". А в този случай, и най-обикновения човек я долавя в кандидата на Демократическата партия.

Ба..ти подмолкото си, значи няма негативна вибрация в републиканската???? То от требе требе да се учат ЦРУ за хибридната война и пропаганда, хахахахаха

Ами тогава иди под масата да питаш любимото си ЦРУ за хибридните войни.

Той Тръмп хубаво я е нарекъл Клинтънката,основател на ИД ,само че от това никаква полза.Те тъпите хамерикани не знаят нищо нито за ИД,нито за войната в Сирия,нито за бежанската криза в европа предизвикана от тази война.Нио не знаят.нищо не ги интересува. ЩАСТЛИВЦИ !

Щастливите хора не гледат ТВ, не слушат радио, нямат интернет, не четат вестници, и часовник дори нямат! Просто се радват на живота!

СЪМ ЧУВАЛА,ЧЕ ЖИВЕЯТ ОЩЕ В ДЖУНГЛИТЕ НА СЕВЕРНА АМЕРИКА !!! И ЖИВЕЯТ В ПЛЕМЕННИЯ СТРОЙ !!! ТЯХ ЛИ ГИ ДАВАШ ЗА ПРИМЕР ?!

Значи си от нещастните хора, според собствената ти теория, четеш новини, коментираш ги... Голяма веселба става и току виж, сме се разхилили - весели хора!

Тъпите американци са супер силата на света, а ако бяха умни колкото теб - ехеееее.......щяха да знаят за Сирия, голямото село Европа, та дори теб щяха да те знаят.:)))

Доста близо до истината . Където нагази САЩ там се появява радикален ислям , насилие дългогодишен конфликт .Примери много Ирак , Косово, Либия , Сирия . А резултата е поток от емигранти мюсулмани които заливат кой ?? САЩ - няма такъв филм. Заливат Европа и така я дестабилизират и отслабват . Не е сложно ама бившите комсомолци в Германия и бивши комунисти в България не им стиска да виядт истината в очите.

Човече, тази "истина" я виждате само бившите комсолци в БГ. Е може би и някой друг в Русия, Румъния, Полша, Унгария и подобни.

а конете с капаци, въобще не я забелязват. Дииии бре и само напред, квот ти кажат.

Като имат по-широк мироглед защо те не приемат бежанците? Ти колко прие лично? Във вас, на твоя, а не на НАША издръжка?

Е най-накрая някой да го каже в прав текст - основаването на Ислямска държава е резултат на американската политика! Браво на Тръмп, иска се доста смелост за това изказване!

И аз се присъединявам лъм тебе, браво на Тръмп, че намери смелост и каза истината, и то точно в този момент! И че ни отвори очите, направо е велик! Какво щяхме да прааиме без него и истините МУ!

То истините, за тези които могат и да разсъждават, това отдавна е много ясно. Става въпрос че кандидат за президент на САЩ ги изрича на глас! Мноного, ама много голяма политическа личност за монента. Е като не стане президент, вече няма да са актуални бъдещи негови изказвания на политическа тема.

Подобни приказки ако хващат дикиш сред българите, при американците не минават!

Тръмпито уцели десятката!

Ама тя нулата е в центъра, а десятката е периферията:) Тръмпито ще трябва да опита пак, и четвърти път, да се пробева на президентските избори, ама вече се кандидатира като демократ, като независим, като републиканец, остава му да се яви от партията на Путин...Не вярвам да има проблеми.

Това че Арабската пролет я направи демократското лоби на Клинтън всичко го знаем. (Спомняте ли си как се тиражираше "спонтанната организация на протестиращите във фейсбук" ? Ха-ха! А ботовете от Ленгли им помогнаха.) "Мюсулмански Братя" на Клинтън бутнаха светските арабски диктатори, верни на републиканците и техните нефтени компании. Сега републиканците търсят реванш. Вече за това се говори и пише публично, в официалните медии с 4-5 години закъснение. Е и? Знаем го защото не разчитаме на тях.

А през това време Тръмп бе зарязал бизнеса си (и затова фалира няколко пъти) и поведе съпротиват срещу гадната Хилъри, и това го знаеме отлично всички, а не тръбеше навсякъде, че са мнгоо близки приятели и се гордее с това:)

Много трудно ще пипнат бюджет на военните, защото там са едни от най-мощните лобита в Щатите, всъщност банковото, военното, застахователното, петролното лоби по много начини и пътища се пресичат на едни по-високи и най-високи нива, и точно там и от там се излъчват и ... КАНДИДАТИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ И ЗА ФЕДА, И ВСИЧКИ ПО-ВАЖНИ ДЛЪЖНОСТИ В ДЪРЖАВАТА! Ако - кавал съм го и повтарял десетки пъти, и от мнооого години, от поне двадесет години, АЗ ИМАМ ДЕСЕТ ПРЪСТА И ТОВА СА ВСИЧКИТЕ МИ ВЪЗМОЖНО ПРЪСТИ, И ТИ ДАМ ДА ИЗБИРАШ ЕДИН ОТ ТЯХ, ТО ИЗБОРЪТ МОЖЕ И ДА Е ТВОЙ (АКО НЕ ЛЪЖА)! НО АКО АЗ ЗАТВОРЯ ОП 4 ОТ ВСЯКА РЪКА, ЛЯВАТА И ДЯСНАТА, И ОСТАНАТ САМО ПО ЕДИН ОТ ВСЯКА, НАПРИМЕР СРЕДНИЯ, ТО ТОГАВА ИЗБОРЪТ ВСЪЩНОСТ .. Е МОЙ! Или ако от 320 милиона човека и да кажем 200 милиона от тях, които формално отговарят на изискванията за президент аз ти предложа ... САМО ДВАМА, то моят избор е измежду 200,000,000 а товят - между ... ДВАМА! Е, и при това положение КОЙ ВСЪЩНОСТ ИЗБИРА ПРЕЗИДЕНТА, ТИ ИЛИ АЗ? Или на някои въпреки това им е трудно и невъзможно да схванат и разберат:) Така преди години, преди 20 години попитах същото нещо първият си шеф - американец, кой той мисли, че избира президента им, американския президент, и той ме погледна много учудено и ми отговори без да се замисли разбира се, че ние. Когато го помолих да избере един от десетте ми пръста, и после - един от ... САМО ПО ЕДИН ПРЪСТ ОТ ДВЕТЕ МИ РЪЦЕ, ОТ СРЕДНИТЕ МИ ПРЪСТИ (ДРУГИТЕ СИ ГИ ЗАТВОРИХ), ТОЙ МЕ ГЛЕДА, МИСЛИ И ПОСЛЕ МИ КАЗА - АМИ ТИ ВСЪЩНОСТ СИ ПРАВ:) Проста работа, проста задачка, но НЕ ЗА ПРОСТИ ХОРА, КОИТО НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ И ВЪРВЯТ ПО ТЕЧЕНИЕТО, ОЧЕВИДНО!

Ъ'ного убаф пример, реднек, 'ногу убав, а ти имаш ли къде да си завреш средните пръсти?

Знаех си, че ще го разбереш и ще ти хареса той напълно пасва на акъла и познанията, и на ценностната ви система:) А що се касае до завирането - това го оставям на теб и онези, на които това им е акъла и от това се вълнуват, аз тази възраст отдавна съм я минал.

Намери си друга работа защото за тази да пишеш по форумите не ставаш. Форумното нетролско писане изисква концентриран кратък изказ, а това е талант, който очевидно не притежаваш. Иначе си над средното ниво и имаш желание за развитие, но това не стига. Сори.

Отново, не ме мисли мене и недейте ти и останалите да плачете над чужди гробища и да давате неискани съвети и акъл когато го нямате:)

Бате, всички американци ли са такива тъпаци като теб, защото ако си от 'умните' трагедията е пълна?

Казал е истината, но какво от това? Без значение кого ще им назначат за президент, той ще започне трета СВ, защото това искат кукловодите.

И Тръмп и Хилари ще встъпят в мандат който ще ги отведе до ТТИП. Там ще е жестока и яростна съпротива от Европа.Невярвам,че и двамата ще съкратят военния бюджет на щатите който е уникално голям.

Когато "БЛИЗОСТТА МЕЖДУ ДВЕТЕ СВЕТОВНИ СИЛИ", тази на ДОБРОТО, и тази на ЗЛОТО (кой както иска и която иска да определя така) Е НАЙ-ГОЛЯМА, КАКТО: между Сталин и Хитлер преди Втората Световна Война, или както между Путин и Джорд Буш преди войната в Ирак... СЛЕД ТОВА СВЕТЪТ И ВСИЧКИ, ОСВЕН "МНОГО ПРИБЛИЖЕНИТЕ" ПЛАЩАТ МНОГО СКЪПА И ЖЕСТОКА ЦЕНА, С МНОГО, МНОГО ЖЕРТВИ, МЪКИУ И СТРАДАНИЯ, И ТО ЗА МНОГО ГОДИНИ, ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАПРЕД! Затова аз лично предлагам, А ДА СПРЕМЕ ДА СМЕ СИ ТОЛКОВА БЛИЗКИ, ДАЖЕ И БРАТЯ С НЯКОИ, И ДА ЗАПОЧНЕМ ДА МИСЛИМ С ГЛАВИТЕ СИ!?!?! И С ФАКТИ И СЪБИТИЯ, И РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ, ПОСЛЕДСТВИЯ И ОТГОВОРНОСТИ, КОНКРЕТНИ ОТГОВОРНОСТИ И ВИНИ!!! Ръководителите на свободните и демократични, на развитите държави НЕ ТРЯБВА И НЕ Е НЕОБХОДИМО НЕПРЕМЕННО ДА СА СИ "МНОГО БЛИЗКИ", ДАЖЕ НАПРОТИВ, ПОДОБНА ГОЛЯМА "БЛИЗОСТ" (както бе и между Буш и Тони Блеър, или между Путин и Берлускони и Буп...) СЕ ОКАЗА МНОГО ОПАСНА И С МНОГО ТЕЖКИ И ОТВРАТИТЕЛНИ ДЪЛГОВРЕМЕННИ ПОСЛЕДСТВИЯ!!! Достатъчно е да си говорят и да поддържат нормални отношения, да не лъжат и да говорят ИСТИНАТА, ПОДКРЕПЕНА С ФАКТИ, И ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙСТВИЯТА, И ЗА ДУМИТЕ СИ, КОИТО ПОДОБАВАТ НА ПОСТОВЕТЕ, ОЧАКВАНИЯТА И ОТГОВОРНОСТТИТЕ ИМ! И преди всичко ДА НЕ ЛЪЖАТ И ДНЕС ДА ГОВОРЯТ И ПРАЯТ ЕДНО, А УТРЕ - СЪВСЕМ ДРУГО!

На този свят има само една голяма сила и тя е на злото. Исус Христос ясно е казал: "Моето царство не е от този свят".

Отче, кога да очакваме следващите Ви проникновения на тема 'световна история'?

Не само с политиката си като държавен секретар, но и с физическо присъствие Кери допринесе за бедите на населението в Бл. Изток и в Европа. Българите в САЩ, които имат право на глас, кого ли предпочитат?

Килърито е отписала напълно Чичко Били!!!? И с какво друго да се занимава- освен със световната полиТИКА?!

ха ха ха ха.............

Ба, тикат й го и на нея - я къв задник а отпрала!

Джихадът точно такива "визии" харесва!

Дали наистина, американските граждани не знаят за ролята на Кери за създаването на съвременния джихад?

След като САЩ се месят в живота на всяка точка на Земята, редно е да се провежда глобално гласуване за тяхния президент. И тогава ще видим кой, кого - Кери или Тръмп!

Да бе, точно това е редно! Обаче има един проблем, който очевадно гении като теб не съзират! И той е, че при това положение, ако това бе възможно теоретично да стане, ТОГАВА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПЛАЧЕШ И ПРОТЕСТРИАШ,ЧЕ СЕ МЕСЯТ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА! Капиш:) И как е, месите ли се, месите ли се, на батко путинопоклонияетата, месите ли се в работите на Америка, а") Според болните ви промити мозъчета, или каквото имате там.

Едно е да избира, да му се налага да избира на чвоек между ЕДНО И ДРУГО ЗЛО, МЕЖДУ ДВЕ ЗЛИНИ (ИЛИ ДВАМА ЛЪЖЦИ) ПО-МАЛКАТА, СЪВСЕЕЕЕЕМ ДРУГО Е, ДА НИ УБЕЖДАВА НЯКОЙ - ТОЕСТ ОТНОВО ДА ЛЪЖЕ - ЧЕ ВСЪЩНОСТ ИЗБОРЪТ Е МЕЖДУ ЗЛО И ... ДОБРО! И да очаква разумните хора да купят тези ПОРЕДНИ ЛЪЖИ И МАНПУЛАЦИИ! И човек не е необходимо да е гений, за да го вдене! Просто е необходио да не е безкрайно тъп и промит мозък, с манталитет на хейтър, лузър и тъоак и да умее и да иска поне малко да мисли с главата си! А, и да не е "кръстен, разбира се, като например троловете, които заработват за прехраната си с лъжи и манипулации! Това е, накратко, в резюме! Така че онези, които описват Хилъри Клинтън като ултиматинвото зло на света, а Перуката Тръмп целия в бяло и света вода ненаписана, СЛЕД КАТО ТЕЗИ СА И СА БИЛИ МНОГО ГОДИНИ ЗАДНО В ТОЗИ ФИЛМ И ЦИРК, да имат здраве от арменския поп! Тези са двама от най-облагодетелстваните от СИСТЕМАТА - всеки по своя начин - ОТ ДВЕ ОТ НАЙ-ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИТЕ ИЗВЕСТМИ В АМЕРИКА СЕМЕЙСТВА И ФАМИЛИИ В АМЕРИКА (ОСТАНАЛИТЕ СЕ ЗНАЯТ ОТЛИЧНО), които са станали такива, каквито са, ТОЧНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ СИСТЕМА, и когато някой се опитва да убеждава, при това толкова ангажирано, ЧЕ ЕДИНИЯТ Е ДЯВОЛЪТ, А ДРУГИЯТ - АНГЕЛЪТ, ами наистина да му е....баницата сладка!

Монтеки върсъс Капулети? И ена синя рокля на жулиета? НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.

Малко ИСТОРИЯ и ФАКТИ, за поопресняване на паметт на някои с традиционно лоша памет или пълна и перманентна амнзиея, които обаче продължават да твърдят, че те са най-адекватни и най-мого и добре разбират нещата, че и се гневят на техни опоненти, с факти:): Възход и падение на руско-американските отношенияКремъл се нуждае от разумно споразумение с Белия дом за ядрените оръжия Юри КАШТАНОВ Капитал Шест месеца след терористичните атентати в Ню Йорк и Вашингтон, когато РУСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Владимир Путин БЕШЕ ПЪРВИЯРТ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА, ПРЕДЛОЖИЛ ПОМОЩ И ИЗРАЗИЛ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯТА СИ НА СВОЯ АМЕРИКАНСКИ КОЛЕГА Джордж Буш, руско-американските взаимоотношения са в застой. Въпреки че МЕРИКАНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, А И САМИЯТ Путин ТВЪРДЯТ, ЧЕ ====================== БЛИЗОСТТА МЕЖДУ ДВЕТЕ СВЕТОВНИ СИЛИ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО-ГОЛЯМА!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ====================== руското общество все повече се опасява, че е налице отстъпление по важни стратегически въпроси, без ... И т.н., и т.н. И отново и пак напомням - ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ОПАСЕНИЯ ОТ ВОЙНА, ТУК СТАВА ДУМА ЗА ПРЕДИСТОРИЯТА НА ... ИСТИНСКА, РЕАЛНА ВОЙНА, С КОЯТО ТОЧНО СЕ РАЗВЪРЗА ЕДНА МНОГО ЗЛОВЕЩА И ГИБЕЛНА ВЕРИГА ОТ СЪБИТИЯ И ВОЙНИ, и бежанската вълна в Европа!!!

Сега се включих и тъкмо това ми стана интересно.Голям пост но не довършваш .

Тръмп в случая разсекретява една държавна тайна на САЩ! Предполага се, че ще му бъде повдигнато обвинение за това, или поне за клевета, ако на извади секретна хартия от CIA, доказваща това!

Бибрутално 2! Започна пропагандната война с 'демократични' лъжи и 'републикански' хиперболи. Честно казано между основател на ИДИЛ и подлога на Владимир Путин бих избрал второто, защото Хилари е пълна пародия, размахвайки плашило от времето на СССР, лов на вещици ли, Маккартизъм ли, що ли да очакваме от нея, аз друго освен някоя нова, далечна, демократична война за отвличане на вниманието и поредна инжекция за ВПК не виждам. Ако можех, щях да гласувам за Тръмп, той може би ще успее да вкара 'битките' в границите на САЩ, една нова 'гражданска война' ще ги зареди за дълго време с политическа мъдрост та света малко да си почине от 'светлият им пример'.

Ако можеше щеше да гласуваш за Тръмп, ама не можеш! Ако баба ми беше мъжка и с пишка... Обаче аз мога, и ще гласувам ПРОТИВ Тръмп, както и всичките ми приятели, колеги и съседи, които познавам и с които съм разговарял, само с едно или две изключения, които си имат някакви сериозни проблеми (те си мислят, че са други, но всъщност са в тях и мозъка им...) Честно казано! Схващаш ли колко е важна понякога и при някои спесимени разликата, която им прави тяхното, повтарям - тяхното АКО! АКО-то ИМ!!! Нали знаеш какво точно означава АКО, наприер при малките деца и бебета, и как се умирисва след това...:) Ако можеше ти и такива като тебе българчета да гласуват и определят президента на САЩ. Америка нямаше да е Америка, а България например... Или Русия! Панимаеш?

Българчета, ала-бала, урок по А'мерика ли ми даваш, ти си изтрещял напълно! Пич, ти си болен по цялата глава! Аъъъ . . . и един въпрос: какво те мотивира да считаш, че да заливаш форума с менталната си дярия е съвсем нормално и дори някак красиво? п.п. Не ми отговаряй, червеноварати българино, сам се сетих: считаш, че защитата на политиеска кауза, по време на президентската борба в САЩ, в Български форум е нещо повече от една пръдня в световния океан, имаш нужда да упражниш занемарения си Български език, да го размахаш като една малка бяла пишка в Харлем?!?

Как да ти кажа, аз не съм американски гражданин, но доста от моите колеги и приятели са. И са много раздвоени за кого да гласуват. Ситуацията е доста неясна. Затова не се изцепвай прекалено...

Абсолютно е прав. Освен това Килъри е всичко това, каквото не трябва да бъде една жена - безсрамен и хладнокръвен социопатен убиец, да си спомним онова "Уау" което каза за изнасилването и последвалото убийство на Кадафи, да си спомним това, че със своята душевна и физическа грозота, както и със студената си лесбийственост подтикна безобидния и слабоволев малък Бил в устата на хищната Моника в оралния кабинет. Килъри е монстър, който ако се докопа до властта ще предизвика минимум една ядрена война.

Гледам, че тук има много, които се вживяват и са се взели наистина много на сериозно да агитират за любомеца си в президентската надпревара, и мисля никой сериозно няма да оспори, че особено активни и кресливи са пропагандаторите и почитателите на Тръмп, които по една случайност са изаклети почитатели и на Путин. И ме критикуват, че аз не съм бил прав. че съм бил луд и пр. Тези неща всъщност не са нови, тази ситуация ми е мног опозната, и перманентно се повтаря. Спомням си така например, че когато аз пак така много пъти писах против Джордж Буш и лъжите и намерението му да нападне Ирак заради атентата срещу кулите в Ню Йорк, получавах същите, ако не и по-яростни упреци, критики и подигравки, буквално съшите. Но нека да напомня, и това много хора го знаят и мже много лесно да се провери - АЗ ПИСАХ ЗА ЛЪЖИТЕ, БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БУШ КОГАТО: - ТОЙ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ! -ПРЕДИ, НЕ СЛЕД, НЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА МУ, А ОЩЕ ПРЕДИ ДА Я ЗАПОЧНЕ, по простата причина, че отлично знам, че когато се обърне колата пътища много, ОШЕ ТОГАВА! И всички, които тогава ми се подиграваха и критикуваха СЕГА ПОВТАРАТ И ПИШАТ, И СА АБСОЛЮТНО УБЕДЕНИ В ОНОВА, КОЕТО АЗ ПИСАХ, НО ... ТОГАВА! Тогава, когато имаше жестока пропагандна кампания на правителството на Буш, която очевидно трябваше да подготви американците, хората за предстоящата война ан Буш, рамзахваха се знамена (те, десетки милиони, се изкушиха от магазините буквално за седмици и за дни), вилнееше върл патриотизъм и сахъскване, че сме във война, и ... В ЕДИН МОМЕНТ ЛУМПЕНЪТ БУШ ПОСОЧИ ВРАГА - ИРАК И САДАМ ХЮСЕИН, И ТАКА ЗАПОЧНА ВСИЧКО!

Мои приятели от Европа ми се обаждаха и ме питаха: "Ама този наистина ли ще удари Ирак, не знае ли, не вижда ли, че тамСадам Хюсеин няма ОМП, че той и Осама Бил Ладен са смъртни врагове и докато Садам Хюсеин е жив крак на човек на Ал Каида и на терорист на Осама Бил Ладен няма да стъпи там и пр." А аз им казвах - да, всичко се знае и вижда, и въпреки това ще ги удари! ЗАЩОТО ИГРАТА ИМ!!! Е ТАКАВА! НА ОНЕЗИ, КОИТО БЯХА ЗАД ПИОНКАТА БУШ-СИН, ВКЛ. БАЩА ИМ, и ... ТОВА Е ВЕЧЕ РЕШЕНО, РЕШЕНО ОТДАВНА! Както и стана не дълго след това. А, и само да попитам. И КЪДЕ БЕ ТОГАВА ТРЪМП? КЪДЕ БЕ ТОГАВА ПУТИН, ЧЕ НЕЩО НЕ СИ СПОМНЯМ ДА СА СЕ ОПЪЛЧИЛИ И ОПЪНАЛИ ТАКА ЛЮТО НА БУШ! Нещо повече - Буп и Путин си се пипаха по дупките и се разменяха любовни послания и комплименти пред всички... Всички републиканци и много демократи ПОДКРЕПИХА ВОЙНАТА НА ЛУМПЕНА БУШ, И СРЕД ТЯХ И НАНСИ ПЕЛОСИ, ВОДАЧА НА ДЕМОКРАТИТЕ В КОНГРЕСА, И ХИЛЪРИ КЛИНТЪН! Единствено един млад и много добре изразяващ се и високо образован умен младеж и сенатор бе сред малцината, КОИТО КАТЕГОРИЧНО СЕ ИЗПРАВИХА СРЕЩУ ТАЗИ ВОЙНА, И ТО ТОГАВА!!! Името му бе ... Барак Обама! НО МАЛЦИНА ГИ ЧУХА ТОГАВА, А ПОВЕЧЕТО, ПОЧТИ ВСИЧКИ ДЮДЮКАХА И НЕ МУ ОБРЪЩАХА ВНИМАНИЕ... Това е истината, такива са фактите, а другото е шум! Който има акъл в главата си,може и иска - разбира и преценява ФАКТИТЕ, в тяхната последоватленост и вазимосвързаност, другите крещят и се гневят, и въртят опорните си точки!

Кери или Обама управлява в САЩ? Жириновски или Путин управлява в Р.Ф.?

ВЗЕЛ НАСЕРИОЗНО С НЕПРЕСТАННИТЕ СИ,ДОСАДНИ И ПРОСТРАННИ КОМЕНТАРИ,СИ ТИ САМИЯТ !!! Я СЕ ПОГЛЕДНИ !!!

"Но нека да напомня, и това много хора го знаят и мже много лесно да се провери - АЗ ПИСАХ ЗА ЛЪЖИТЕ, БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БУШ КОГАТО: - ТОЙ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ!" А как ще се провери това, уважаеми, след като не си регистриран? Така и аз мога да твърдя, че навремето съм предупреждавал за Карибската криза и убийството на Кенеди. И моля да не изкарваш повече от половината американци че са почитатели на Путин. Всъщност прав си, това е много вярно.

Никът ми е съшият през годините - виж в Капитал например, ето как. )защото не знам дали ползваш английски) Само дето преди години направиха някаква пререгистрация и аз прибавих три единици след него. След като наистина те интересува и се радвам, че има хора тук, които все пак се интересуват от фактите. Ако не знаеш как и наистина искаш да провериш, мога и да ти помогна, има вероятно поне сто постинга от мен от онва време, ОТНОВО, ПРЕДИ ОЩЕ ДА ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В ИРАК! А ако искаш да се убедиш и за позициите на останалите гореупоменати, вкл. Буш, Путин, Клинтън,..., вкл, изказването и острото противопоставяне на МЛАДИЯТ ТОГАВА СЕНАТОР БАРАК ОБАМА, и това е много лесно да се провери. Приятно четене! Не съм казвал, че повечето американци са почитатели на Путин, недей да се опитваш толкова тъпо да лъжеш и евтино да манипулираш. Не мога да кажа и напиша нещо, което не е истина и не мисля, тоест мисля и ЗНАМ точно обратното. Повечето американци дори и не познават и изобщо не се интересуват от Путин и кой е той, и това го знам отлично.

Може би по-точно "съоснователка"...

Тръмп е прав, макар че не лично Килъри, а кликата, която стои зад нея и я издигна за президент създаде, подкрепя и въоръжава ДАЕШ. Същите онези, кото планираха и проведоха т.н. "Арабска пролет" и подпалиха Близкия изток и Северна Африка.

Така ли ми се струва или започва нова мода в досегашното политкоректно нищоказване и к........ номера зад гърба? Хайде стига лицемерие, да си кажем "право куме в очите" . Нещо полезно ще произлезе все пак тези избори....

Няма бизнес като шоу бизнеса. Всичко в САЩ е шоу бизнес!

Някой да каже истината на глас !

Всеки може да види...ярката разлика между човек,който не е зависим от..."спонсорите си"и..."бившата" на...Бил Клинтън!!! Умните не се нуждаят от...глупаци,но за последните...не съм сигурен!!!

Че Килърито нали сама се хвали и в нета и в ютюб със създаването на терористичните ислямистки организации, така че Тръмп не казва нищо ново: Hillary Clinton: 'We Created al-Qaeda'

Най-скъпоплатения спектакъл, наречен "Президентски избори в САЩ" навлезе в нова, динамична и явно откровена фаза - вадене на кирливи ризи и долни гащи и хвърлянето им в общественото пространство. Е, няма значение, че голямата част от тях са тези, които си събул преди малко. Има нещо изначално сбъркано в "демократичния" начин на мислене - коментира се кой какво е казал, а не дали казаното е вярно или не е вярно. Ами то тоя начин на мислене не е ли главното, в което "най-демократичната система" обвиняваше "империята на злото"?

Даже префикса не може да си напишеш правилно. Не ви ли учат в краварника?

не се обажда там, откъдето е излязъл! Забравил е цървулите .....

И е казал истината ама зомбираните американци как да разберът това след като седнали да искат обяснения за смъртта на децата си от Тръмп дето до сега няма нищо общо с насаждането на американската ''демокрация'' по света и дори е против това

има предскадание на извесна пророчица, което предполага барак обама да е последния президент на сащ може изборите да се отложат

Обама заяви, че Тръмп не е пригоден за президент. Прав е. Не е пригоден за типичния US президент, който се грижи само за своя пиар, политиканства, прикрива, откровено лъже и маже и е пионка в ръцете на стоящите зад кулисите евреи, едър бизнес и военно-промишления комплекс. От Тръмп такъв президент явно не става.

Това го знае всяко хлапе, само дето са господарите на г-жа Клинтън.

Като държавен секретар Килъри провеждаше външната политика на 0бонго, няма как иначе, и точно затова е съучастник в създаването на ИД.

Започнаха много по-рано. С незадоволения и мъж. Като си отиваше Клинтон клана Хилари активно подкрепяше Ал Каеда и мюзлитата на балканите. Дьо Пърдю беше координатор на мръсните им рязани игрички. Прекъснаха войната срещу Македония само защото Ал Каеда им спретна атантатите в Ню Йорк. Ама на Клинтон не им се искаше никак. Само окупацията на Афганистан и контрола над мака ги успокои малко. Този Тръмп като казва всеизвестни истини, които само промитите американци не са чували, ако стане президент може и да последва JFK. Не точно със самолетен билет...

Интересно, дали американците знаят това, което в цивилизования свят е известно? Че Мюсюлмански братя, Ал Кайда и ИДИЛ са техни свидни рожби? И ако не знаят, дали ще повярват на един канидат-президент? И ако не му повярват, няма ли поне да се замислят над думите му?!?

Е как родители да не знаят децата си? Що за тъп въпрос по принцип! Само не разбрах а кои и къде са отрочетата на Бащицата ви, ботоксовия герой Путин, или авера му Ердоган, например, и с какво точно пък те са известни:) Или са бездетни?

Какъвто ще да е, но е Мъж!

Е ти искаш при тези двама останали кандидати Америка да няма президент ли, бе!

Не е излъгал!

Театро!ИДИЛ да не замислена преди 5 години?Кои са терористите?Муджахидините кой ги създаде и обучи?Ирак кой го нападна?Кой въоръжава терористичното саудитско "кралство".Рейгън да не би да не беше терорист?Бушовците не са ли терористи и убийци?Шавливото мъжле на тая бабичка с мерак за нови убийства и грабежи какъв беше,а?Тръмп ако стане президент какъв ще бъде?Същият терорист като предишните послушни актьори.

Сега пък нападките били груби. Меките китки и триполовите - нежните души - не могат да преглътнат истината за Хилъри.

аз съм за тръмп да стане президент по добре богат и не е бил в политиката от колкото вечните партийни членчета като клинтова те само лозунги издигат действия никакви