Кой ще спечели от решението на Тръмп за климата

Решение на Доналд Тръмп да оттегли САЩ от Парижкото споразумение за климата със сигурност е разочаровало много хора, но то със сигурност е било желано от други.

Обратно в новината

Коментари - Кой ще спечели от решението на Тръмп за климата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНИЯ НЕУСПЕШЕН ОПИТ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА ХЕГЕМОНИЯТА НА САЩ НАД СВЕТА!!!

Вече почти два века се водят какви ли не статистики. Един бърз поглед върху тях и дори ниско интелигентен човек ще разбере, че хората оказват влияние вурху климата с дейноста си. Тръмп просто се опитва да съживи американската икономика, като намали регулациите за американските производители. Но каква е ползата да произвеждаш продукт, когато няма кой да го купи, защото всички са измрели от замърсяването ?

ей това изречение като го видите: ''петролните корпорации разработващи залежите в САЩ биха спечелили от увеличеното предлагане'', става ясно, че петролните компании печелят като им пада цената на продукцията. Цялата тая дописка е глупава, безсмислена и ненужна.

тоя има явно мръсен бизнес

тази статия е ала бала портокала ....а по темата най губещ е сорос и организациите му които с пропаганда за еко общество, братство и равенство между всички гейове , хомо, педофили и още каквото си помислите извратено смучат милиарди от такива фалшиви споразумения каквото е Парижкото

Само не разбрах какво общо имат гейовете с пагубното влияние на човека върху околната среда? не мислиш ли че новите технологии и всичкия умствен багаж на света трябва да работят заедно върху създаването на алтернативни източници на енергия ? В противен случай рискуваме децата ни да дишат сяра ивъглерод а мутацията им е неизбежна. Свръх богатите ще са монополисти във бизнеса на основа свръх производство и никога един малък бизнес не би стъпил на свободен пазар заради дъмпинг цената и затворения кръг на монопола който е свързан и политическа субсидия и може би олигарсия на база власт срещу пари и пари срещу власт. Помисли преди да се изказваш консервативно срещу незначителна част от световното население с вид увреждания които дори не създават поколения и не са в вреда на околните но разбира се не споделям техния начин на мислене и не помисляй че прекалената свобода на човека води до подтисничеството на други прослойки както е в България не е народ а мърша

какво пак не разбра бе другарю ? централата на тия изброени организации загрижени за еко,педали и други е с един и същ адрес като изнудват цял свят да им привежда милиарди .....за сведение Америка си има собствена програма за парников ефект защо да плаща на Китай и Индия които нямат

Нешлифован диамант и титан на мисълта е пред вас. Както разбрахте - екологията е всъщност соросоидна пропаганда, а нашият приятел едва се отървал от искащите да го направят гей.. ахм 'насила'.

Мога да ти препоръчам няколко книги а след това може би ще уловиш истинския смисъл, но разбира се едва ли би си направил труда да еволюираш и все пак успех но надали.

Ще спечелят най-големите производители и банките, ще загубят тези дето търсят под вола теле.

че искат да преборват Тръмп, Организирали вече отбрана, леле! На Светът и Европа не им е необходим Фронт -защото американицът да си прави свободно каквото си иска, останалите ще си продължат сами стремежа си за опазването на природата. Какви собствени твърдения!

ама че безсмислена статия. Нищо ще спечели някой нито ще загуби, освен ако не решат още да форсират ограниченията. И тогава навсякъде ще стане като в Германия нощем да дърпаме щепсела на телевизора, за да пестим ток, че бил скъп.

Сега може спокойно да им продаваме дизели без очистителна система, по-евтино ще им е.

+++ абсолютно си прав... стига с тия ЕГРи, катализатори и тем подобни отврати дето само трошат колите... :)

Само умствено изостанал индивид в напреднала възраст или петокласник могат да твърдят, че човечеството не влияе на околната среда. Много бързо забравиха смога, зелените водорасли, реките с нафта и отровите от заводите в Гюргево и Стара Загора например.

Много Ви моля да не обиждате петокласниците.

Кой спечели , американския работник , той още преди изборите го обеща да не подписва ! В България спечелиха сегашни и бивши Депутати и Министри с частни ВЕЦ , и слънчеви Ец !

Бивши нови имат зелена енергия - фотоволтаици която прави ток и нощем справки НЕК ? Толкова е скъпа тази енергия незнам как и какво но или пускат генератори или отклоняват ток от трасето на стндартния и произвеждат повече от колкото е максималния добив на съоръженията???

накрая ще дишате пръдня и ще пиете лайна но ще ядете дебели пачки с долари....

САЩ упорито затвърждава репутацията си на най-опасната за човечеството страна в света! Клоунът Тръм работи повече от всеки в тази посока! Това скоро ще има последствия :)

Никой няма да спечели от климатичния и прогресивното разрушаване на околната среда и природата, на който сме свидетели в момента.

Най-печеливши ще се окажат Флорида, която ще бъде залята и Калифорния, която пък ще остане без вода.....Този идиот Тръп, ще бъде спасяван с бял автобус, май...

Ама то отдавна се знае, че новите сили ще са Европа и Китай, а после- само Европа.

това от дойче веле ли го копна бе Гогов,там съм ги чел подобни дивотии,май гроздето на сорос взе да се окиселява нещо