Китай започва двудневни военни учения в Жълто море

Не се уточнява каква жива сила и техника е задействана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е да умират "укрофашистки" деца, значи е справедливо.

Нихао, ляовай! Иска поправи ваша неточност в материал. Това не военни учения НОАК! Това след посещение американски парламентарист Пелоси, ние в Ктай решили направи също парламентрана визита дружба и единство в наша международно призната провинция Тайван! За да покаже наша любов ние прати не 6 депутата, а 150 000, а не страда законодателен процес в Китай ние набере нови депутати - всички желаещи могат се регистриаррт в най-близък военна комендатура НОАК. може затова сте се обърнали и говори за военни учение? Много моли и настоятелно иска вие поправи ваш материал! Искренно обичащ ориз, основен лидер Си

Видяхме наскоро, че една диктатура като почне да прави много учения покрай комшиите става лошо. За целия свят...

Разбрахме, че можеш да повтаряш. А можеш ли да мислиш ?

Подготвят ли се за предстоящите бунтове срещу некомпетентното управление на китайската комунистическа партия? Кой нормален човек допуска, че може спокойно да се управлява такъв голям човешки ресурс все едно е добитък?

Имаш нагледен пример:САЩ. Искат да управляват целия свят и той да им робува, за да живеят като свине. Когато някой скочи да променя модела- то той е окупатор, нахалник, мръсник и всичко долно, което може да се сетиш.... Така че защо и Китай да не могат?