Външният министър на Китай: Толкова съжалявам за Боян Петров

Китай е готов да съдейства за стратегически инвестиции в България и региона

Обратно в новината

Коментари - Външният министър на Китай: Толкова съжалявам за Боян Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се надявам с Китай да намерим решение за производство на електрически автомобили в България, които действително да са по джоба на българина. Толкова ли е трудно бизнес да се прави далновидно и добронамерено?

Още малко и ще се спре. Потърпете, скоро ще го забравят.

Горкият външен министър на Китай- принуден е да говори на тази от снимката за която всяка среща е само седянка на мегдана.

Недоумявам защо политиката ни е да привличаме чужди инвестиции, вместо да се инвестира в българите и техните способности и идеи. Ние сме България и трябва да се развиваме като българи с нашите традиции и култури. Не е нужно да се държим като просяци, като в същото време се подтиска и прогонва собствения народ отвътре. България не е за продан, нито народа и!!!

Инвестициите в икономиката не застрашават никоя култура. Културата на българина е застрашена от самия него - от простотията, циганията, мързела и тарикатлъка му. Нито Китай, нито Русия, нито САЩ могат да ни навредят толкова, колкото ние самите.

ще ви компенсираме с няколко милиарда за АЕЦа)))):

а ние - не, квото търсил си го е намерил

Колкото и да херсавем изтоната култура,не искам китайци в колонията. Само тези глобалисти ни трябват,в положението ,в което сме.Няма да забравя преди 10 гоини една американка как си купи лампичкиза елха и вътре имало болежка от китайски работник- Помощ. Спасете ни. Китай,нямате работа в БГ.

Много Деликатно говорене, трябва да се научим и ние да го правим.

Искаме Китай най-напред да "инвестира" в "територията" своите антикорупционни закони, и наказанията които налага публично по площадите на заслужилите корумпета...!!! А площади за екзекуциите все още си имаме...!!! :::))) Дааа...!!!

Китайците са добре дошли. Другите не.

Бедна ти е фантазията какво е да работиш за китаец по китайски.:)

Най-накрая новина по темата.