Киселова: Президентът ще даде месец на партиите да се разберат, ако не - избори 2 в 1

Румен Радев няма да форсира процеса, за да не бъде впоследствие обвиняван, коментира конституционалистът

Обратно в новината

Коментари - Киселова: Президентът ще даде месец на партиите да се разберат, ако не - избори 2 в 1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега му се падна на Мунчо да сере на метеното и да прецака Шенген, и еврозоната. Само до довечера да получи инструкциите от траверса Мигофанова и ги почва.

В България експерти и футболни разбирачи бол. Тая бабишкера и тя много ги разбира нещата - кой да присъства, кой да отсъства, в един глас с тъпанарите от ИТН, мангалите от Израждане и ощетените от демокрацията ниновчета. Айде нема нужда.

Абе какво ще чака Президента цял месец ? Още утре да им връчва мандата и да им даде срок до една седмица или да съставят правителство , или всеки да ходи там откъдето е !

Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят - много вярна крилата мисъл. Мафията е една и съща и тя си определя пионките и правилата, глаосува си ги и си поставя разни чучела навсякъде да имитират дейност. Пък вие си тичайте да гласувате, като си нямате работа.

буца...

ай ся .. мунчо щото е мвого убав

Какъв месец бе,от другата седмица да продължават да работят,последните три години през шест месеца има процедури за съставяне на ново правителство

Появи се изчезналата пътна карта между България и "Газпром"! Боко, Теменужка, томито и Делян са обслужили Путлер и Посолството! Черно на бяло! Медиите мълчат и ни занимават с дъвки за балончета.... Боко, Теменужка, Томито и Сие. в пандиза!

Говорителка на Президента? Тя откъде знае той какво ще направи? Сутрин Киселова, Вечер Киселова. Много се "подкисили" ситуацията с Конституцията. Поне да беше станал професор, а то само доцент.

в конституцията сигурно е записано .. не знам, не съм доцент по конституционно право