17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видео библиотека съдържаща само РАЗКОНСПИРИРАЩИ КУКЛОВОДИТЕ НИ видеа по всичко свързано с ПЛАНдемията от онова водещото се "ковид", но дефакто ГЕНОЦИДЕН АКТ ПРЕДВОЖДАЩ ОПЕРАЦИЯ НА ЕЛИТА "Дневен ред 2019-2030". https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Вижте това и схванете капана в към които ви тикат неуморно тези дето избрахте да ви менажират държавата Ето ви ВИДЕО от УПОР(баш в десетката) затова как бяхте манипулирани и лъгани от медиите на елита и след такова наплашване как бяхте сколонени да си отдадете правата, свободите, а сега с ваксините - здравето и живота си.. http://bit.ly/Covid-HowMediaManipulatePeople ЕТО КАКВО ДЕФАКТО ПРАВИ ЕЛИТА В ПРАВ ТЕКСТ И СПОРЕД ТЕХЕН МНОГО ДОБРЕ РАЗРАБОТЕН И ТЕСТВАН ВЪВ ВРЕМЕТО ПЛАН. + ВИДЕА ЗА СЪБУЖДАНЕ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Чуйте, чуйте.. Струва ли ви се познато? ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ПРАКТИКА СЕГА!!! Вижте, тук се обсъжда откъс от книга излязла във Франция през 2006 г. включваща цитат от 1981 г. от Жак Атали, който не е кой да е, а виден френски икономически учен, Билдерберг и отявлен масон !!!, консултант на бившия президент Митеран и първи президент на Европейската банка за възстановяване и развитие. Книгата се казва "Кратка история на бъдещето". http://bit.ly/BookJakAtali-PlanoveteNaKabal Това видео е от 1979 г. Този човек във видеото не просто не е случаен. Това отново е Жак Атали. Жак Атали е роден на 1 ноември 1943 г. Той е френски икономически и социален теоретик, писател, политически съветник и висш държавен служител, който е бил съветник на президента Франсоа Митеран от 1981 до 1991 г. и е ПЪРВИЯТ РЪКОВОДИТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКАТА БАНКА за възстановяване и развитие през 1991-1993 г. През 1997 г., по искане на министъра на образованието Клод Алегре. По-важното е че този човек е с еврейски корени и е част от вътрешния кръг на Билдербергите и бакстерите, а и МАСОН с висока степен. http://bit.ly/JakAtali-OtkrovennoZaPlanoveteNaElita Изявление на илюмината д-р Жерар Жилбер направено в далечната 1995г. и отнасящо се с брутална сила за СЕГАШНОТО ВРЕМЕ и СИТУАЦИЯ! Не го пропускайте, ще ви събуди. http://bit.ly/JerarJilberCabalInsider FALLCABAL (ОРИГИНАЛ) - ПАДАНЕТО НА КАБАЛ ВСИЧКО до 12 епизод. Научете за топ елита и истинските им САТАНИНСКИ МЕГА ПЪКЛЕНИ ДЕЛА. https://www.bitchute.com/channel/ws4fMTn6yNc7/ За преведените сери тук >>> http://bit.ly/PrevedeniFilmi ЗАЩО ВИ МАНИПУЛИРАТ В КРАЙНА СМЕТКА: Земята е ферма за хора, произвеждащи нискочестотна енергия за негативни същества. http://bit.ly/Zemqta-FremaZaHora

мафиот.

днес кашоните останаха низвергнати - няма кой да ги потупа (инспектира)

БОЦКАНЕ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ – ВСЕ ПАК 40 евро струва, ще ги боцкат до края на света

Утре ще се ваксинирам и аз!

Открива се коридор за наливане на мозък. Всички боцнати с отровите и РНК платформата за промяна на човешкия геном, да се възползват!

Абе не мога да разбера, никой не вярва на политиците. Обаче като стане дума за корона тъпотия и много хора вярват. Значи за всичко лъжат ,само за корона вирус не. Еми вярвайте им. Те са се продали ама ще вземат някой лев, а тъпаците ще си останат само с ваксината, а може би 3 ваксини станаха за сега но има време. Айде отивайте да се редите на опашка да се ваксинирате.

коридори за идиоти

но желаещите са на привършване, лудите са около 1 милион, сега като минат до края на май, юни ще изхвърляте ваксини

Е то затова е цялото изнудване и пушилка - с всеки изминал ден намаляват желаещите за боцкане..

От вчера се изказва как ще той щял да ни инжектира с неизвестните препарати... мнения го станахте фашистите бе...в мини през парламента у служебния кабинет и президентството да ги инжектираш първо, че ни един няма ваксинационен зелен паспорт...как ще пътуват до Брюксел тогава!?