17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента слушам онази майка, която преди година и нещо стана здравен емигрант в Холандия заради детето си с увреждания... Евродикоф. Баце рева за нея с крокодилски сълзи... Ананиев, пусни си записа на предаването и слушай как става в Холандия - и жената не гоори за финансовата част на въпроса; тя говори за изключително улеснените за пациента административти процедури и изцяло електронното социално обслужване.

Този глупак още ли го търпят.Основна вина за състоянието на здравеопазването е негова.Изритайте го с ритници Той като е глупак да не прави и хората като него.Виновен е за края на Мими и много деца като нея!

Поредния случай, който в Понеделник ще бъде забравен. Поредната жертва ама вие си мрънкайте тук в дир.бг и т.н. Кога ще се събудите народе ? ! В тая страна властта трябва да служи на НАРОДА ,а не народа да е РОБ на властта , както е в момента. Докато всеки ден се продавате за жълти стотинки резултата ще е този. И в 19 00 ще ви показват по телевизията някоя друга кофти история, ще цъкате малко и ще го забравите , защото ще почва поредния турски сериал. Ами ето.... Заслужаваме си го.... ама вие спете, сега идете на нашето моренце и си оставете там парите, или гърция да спонсорираме чуждите страни ...... Народе.....

тоя по лъжите си мяза на бати ни, най- обичният от нацията ни велика

Тъпак,ами къде бяхте преди да стане в много тейко състояние???

тежко*

много се съмнявам, че здравната каса няма вина. Здравната каса не дава. Тя само взема!

Ако ме се лъжа скандалът започна с искани от родителите хиляди левове... Това наред ли е? Ако не беше станал скандал? И какво да правим останалите български данъкоплатци? Да се поддаваме ли на рекета на болниците или и ние да вдигаме врява? Всеки ден?!

"Касата, обясни министърът, е трябвало да получи от ИСУЛ един документ, с който да се посочи каква е цената на медикамента, но понеже той е свършил, направена е нова заявка, която е в други грамажи, и те не са могли да подадат съответно необходимата цена, за да се впише в документацията", обяснил Ананиев Дет' се вика - напудриха разликата и дадоха индулгенцията за разликата от към 10 000 лева между фактурата към родителите и заявеното от болницата към касата плащане! И цели 56 дни не са могли да "подадат необходимата цена"... големи сметки на грамажите са паднали!

Лъжльо ! Давай си ОСТАВКАТА !

Ананиев,Ананиев,ако тези институции нямат вина,кой тогава?Сигурно родителите,че са го създали... Срамота!Вместо да търсите причините,Вие се оправадавате нескопосано,като първолаци! Вие сте непрекъснато в "обяснителен режим",вместо да вземате мерки по цялата верига-пациент-личен лекар-специализирана медицинска услуга-здравна каса и т.н. Харчите един куп "грешни пари" за чиновниците в министертсва,агенции и здравна каса,и все не намирате пари за лечение,транплантации и т.н.Ако не можете да се справяте-просто си отивайте...

Според него, вливането на Фонда за лечение на деца в НЗОК само подобрява организацията, превръщането на НЗОК в единна контактна точка, която да осъществява цялостния процес по регистриране, администриране и финансиране лечението на деца. ========================================================================================== Бог да прости Мими!

В тази "Държава" НИКОГА няма виновни.... Бог да го просто детенцето....

Да, за смъртта на детето виновни няма, защото болницата не е прекратила лечението. Но поради бюрокрацията наложена от Ананиев в Здравната каса, има реален шанс да си отидат и родителите от инфаркт или рак отключен в следствие на създаденото им напрежение!

Както винаги в България потърпевшия е виновен :))))) Вчера приказваше че има проблем днеска всичко му е наред на тоя... Ако не бяхте направили ''всичко възможнбо'' можеше и друг да е краят, ама така и не проумяхте че колкото повече ''работите'' толкова повече беди трупате на главите ни..

Рак на кръвта в съчетание с атеизъм не се лекуват. Само прости комуняги без съвест и морал правят политика от една човешка трагедия.

Ей на всяка манджа мерудия. Синдрома на Даун в комбинация с левкимия не прави диагнозата фатална, те не са взаимосвързани, - левкимията не се влияе от синдрома. А левкимията се лекува...така че седи мирен и мисли преди да пишеш.

tonk11

Ми що не са я излекували тогава? Що детето си отиде? Тези лекарства за които говорят са дадени на детето. Не е чакало да се платят па тогава. Дадени са.

Мушморок

Не пиши глупости! Родените със синдрома на Даун боледуват по-често от левкемия. Тя, разбира се, се лекува, но както всяко раково заболяване, има известна успеваемост.

Няма да коментирам дали Здравната каса има вина или не. Убеден съм обаче в невинността на ИСУЛ като институция и на неговите служители в лично качество. След като така смята такъв крупен специалист по всичко в областта на здравеопазването и медицината, като Кирил Ананиев...

Знаем, знаем - виновните по върховете на властта са като корумпираните: няма такива! Мат'риялът си мре реално обаче, не е "усещане за смърт"!

Като те гледам - си за пенсия, бе наборе!

Сега опростено казано - В БЪЛГАРИЯ НИКОИ НОКОГА И ЗА НИЩО НЕ Е ВИНОВЕН !!!!!!!!! Терминал -2 !!!!!!!