Пешо Сумиста: Кой предложи Ася Петрова за зам.-главен прокурор?

При засилени мерки за сигурност делото „Килъри" започнa на втора инстанция във Варна. Апелативният съд заседава не в Съдебната палата, а в затвора в морския град. Процесът бе отложен.

Обратно в новината

Коментари - Пешо Сумиста: Кой предложи Ася Петрова за зам.-главен прокурор? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страшно е като невинни влизат в затвора. кадафито и мао, а също и ким ир сен ще ви оправят, ще влезете в ред, а и в норма. т.е няма нужда да влизата, щето няма да ви има

Прехвърлих мотивите на съда по делото-обемно,тежко и сложно дело. Евала на прокурор Петрова и екипа й. Тъжното е,че в момента е низвергната от ръководството на прокуратурата,там коли и беси малоумника Борето Сарафов с дела за катерушки,бюлетини и подслушвания.

Този престъпник имал леви убеждения.Дебел простак.Защо изобщо му дават думата?

Всички с леви убеждения са потенциални престъпници! Левите искат да вземат богтството на богатите и да го преразпределят, а това става най-лесно с престъпление - кражба, грабеш и т.н.!

Не знам дали е "грабеШ" това... ама твоето си е чист "простеШ"

Те на много бсп-ари, левите убеждения, стигат до резбата".

Пачолов е агент на ДС - какво прави още в съда?! Позор, мамка ви!

ние предложихме ася. а сега, ела да скубеш фъндъците ни.

кой дава думата на това говедо да дава оценки , а сега да видим. нали е подсъдим или и то като алексейчо е невинно горкото

Не че много тъжа --НО при бай Тошо ЦЯЛАТА тази пасмина ОДАВНА щяха да са в незнайна дупка

Как кой...!!! Червените Боклуци....!!! Оставка ?...

Как кой? То е ясно - Боко тиквата и Цвъко Цвъчков!

Dolen prestypnik kakvi obiasnenia da ti davat na teb Zatvora shte ti poiasni Bokluk

Сега е Пешо Сумиста - скоро ще е Пепа Дебелата

Може ДПС да го вземат за депутат.

Алоо, СумистЕ ,....а теб КОЙ ТЕ НАЗНАЧИ,... ЗА ГЛАВАТАР НА НАГЛИТЕ ? а/БСП в/ДПС с/НДСВ д/3-ната коалиция,ДПС,БСП,НДСВ. МЕРСИ!

Цецко и бате Бойко са главатарите, а сумото е мишката дето го отнася.

Тъй ли!-А ми тогас да не пита а да си каже.

Когато червенотиквеничетата завземат власт ВИНАГИ техните изпълнители мутрите почват да наглеят.. и тоя вместо да симулира интелект и да го храним до живот щеше да е по-цивилизовано за ВСИЧКИ нас нормалните просто да му дръпнем шалтера...

Е как кой - Цецко. Нали му е любовница.

Много знаете, червени кратуни, пък казвате, че Цецо подслушвал.

Гусин Сумист ,..Г.Първанов предложи Ася ,за зам.-главен прокурор ,..ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТЕБ ! -------------------------------------------- И СУМИСТъ БИЛ ---''НЕВИНЕН''!

Къде е Маяма Нолова да защити честните труженици, които с пот на челото отстрелват враговете на държавата?

Приятно лежане цял живот, Пешко!

Пешо съветник на агент Гоце.

Ася Петрова-любовницата на цветанов

Само в България има МЕДИНИ изяви на осъдени!

Ася Петрова да се награди с орден Стара планина. Няма друго дело срещу мафията завършило така

"При засилени мерки за сигурност делото "Килъри" започнa на втора инстанция във Варна. " - по какво разбра, че делото е завършило ? И коя степен на орден "Стара планина" искаш за тази "калинка" - възпитаник на Юридическия факултет на Бургаския свободен университет.

Не си прав. Делото не мога да коментирам тъй като не зная подробности. Ако все пак тоя е това, за което пише в статията всеки, който има смелостта да застане на пътя му трябва да се уважава. Никога не бих казал, че някой е виновен преди да прочета показанията и доказателствените материали по делото. Все пак ако е невинен трябва да се защитава, а не да обвинява прокурора, който си върши работата.

Калинка, но си върши добре работата за разлика от вашите Хлебарки и Търтеи. Впрочем най-добрите кадри на комунягите и депесарите са продукт на ЮЗУ

Ей отворко, какво общо има Бургаския университет? Или в Софийския, където уча и където сме толкова много с цел да върви оборота и бизнеса е по-добре. Че те тук даскалите нямат възможност дори да се запознаят с нас. И с пълно балкано-селяндурско самочувсвие го наричаме Алма Матер за всички, сякаш друга такава няма. А Алма Матер са Техническите университети за инженерите, Медицинските за лекарите, Морските за капитаните и офицерите...

Притеснявам се само сегашните управляващи да не вземат да връчат орден Стара планина на Сумиста.

ХА СЕГА ДЕ!!!!!! Честно и добро момче...цял живот работи за една надница,без осигуровки.......... Как да не го подкрепи човек!!! Отговорете веднага бе!!! Искам незабавен отговор!!!!!!!!!

Този пресъпник няма право да задава въпроси. Да ги е задавал преди да почне да убива и е бил нормален гражданин с права!

Как кой ? Който направи шефа на НАП депутат. Просто награда за изпълнена поръчка.

Говорителя на БСП/ДПС пита

КОЙ И КАК ПЛАЩА НА 20 АДВОКАТА?

Хр. Бисеров казваше , че Б.Б. е свързан с Йосич, а истината излезе друга ... Ковачки и Пешо сумиста ги свързват с Йосич . Ковачки е близък до Доган . Д. Пеевски и Н. Бареков изливат тонове помия срещу Цветанов и Ася Петрова, които работеха по ' Килърите ' . Не е ли очевидно, че Д. Пеевски индиректно защитава Пешо сумиста ? Пешо сумиста беше близък и с Маргините, Чолата . Хр. Бисеров е просто един ' бушон ' в цялата схема ... Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов от кръга ' монтерей ' ли вербуваха Доган за доносник на ДС ? Д. Пеевски свои собствени пари ли управлява или пере парите на Доган и Йосич ? Има ли Доган собствена банка и хотели и колко са те - 3, 30 или 300 ? Откъде той има толкова пари и имоти ? Не е ли очевидно кои са ортаците на Пешо сумиста кои са неговите покровители ?

АСЯ ПЕТРОВА Е ЗАВЪРШИЛА ЮРИДИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ НА БУРГАСКИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ това обяснява всичко!

КОЙ ЗАКЛА ШИФЬОРА НА СЪДА В ШУМЕН????? ЦИТАТ: Шофьорът на прокурорката Недко Тодоров бе ликвидиран от наемници на Килърите, след като не успя да предаде рушвет от 200 000 лева на обвинителката."

От бързане съм натиснал " и" вместо "о"

На тия,дето смятат ,че Сумиста е прав,смел и красив,да им се връща.

Ася Петрова си е получила наградата за спретнатото дело. А че е постановка останах с впечатление след като не отговориха на въпросите му: Как е бил на две места едновременно? - за времето в което го обвиняват, че е бил на среща да поеме поръчка за убийство и да му се плати той доказва с документи, че не е бил в България. Къде са ми парите които съм спечелил от убийствата? Е аз поне не вярвам, че поръчков убиец ще живее в панелката на жена си! Кой предложи Ася Петрова за зам.-главен прокурор" - избрана за заместник на Сотир Цацаров месец след обявяването на присъдите срещу престъпната група. Това ми прилича на заплащане за добре изпълнена поръчка!

Тебе тряа те бутнат при сумиста да си похуртувате, ей много национални предатели има, които трябва да се изчистят, особено човек, като тоя горния.

Май толкова си се вживял да защитаваш ББ, и да обръщаш всичко в БСП срещу ГЕРБ че и не мислиш. Не казвам, че е невинен, но определено не е тартора на групата! Използват го да си прикрият човека, а ни подхвърлят мишката!

Жалко за теб, не ставай оръжие в ръцете на убийци. Ясно че разчитат на негативните настроения срещу Цветанов и сие, че всеки глас срещу него ще бъде подет от тълпите. Не помагайте на хора с тежко окървавени ръце да излизат от съда на бял кон! Имали права да питат, а какви права са имали жертвите им?

Какъв бял кон, какви 5 лева? Никой не ти казва, че той не е виновен, а че той не е ГЛАВНИЯ! Затова не е и бил като се е поръчвало и плащало убийството, а е бил извън страната. Така че да не ни правят на луди, а да натиснат сумото да си каже кой е тартора.

Като им гледам охранените и самодоволни физиономии, имам чувството че са на почивка, а не в затвор.

Явно стана модерно да се пита КОЙ. Бай Пешо от софииския пандиз, килия 121 пита - Кой назначи шефа на столовата в затвора? А Гошо пита КОЙ гаси лампата в хладилника?

Пеше, спокойно! Аз и моите другари пак ще те пуснем. Цветанов не беше от нашите и те прибра на топло, но сега сме пак на власт. Лошото е, че доста се поизръси по съдилища и адвокати, но ще ти осигурим много работа и пак ще си оправиш финансите.

Много питаш! Момичето поне свърши една полезна работа.

Вероятно някой високопоставен ездач!

Ганстерско-комуноидното бг общество е създадено от туземните мужишки лакеи със закрилата и протекцията на азиатски болшевикистан. Едва ли България е била в по-отвратително състояние.

Виж "Иречек", когато управляваха "комунягите", може би не е имало чак такава голяма слободия да се плюе на ляво и на дясно, може би народът си крадеше от Държава ( с главно "Д") повечко от "нужното", но бяхме почти "бяла" държава! "Шибаният" народ живееше добре, стана 9 000 000!, имахме промишленост, селско стопанство и т.н. Имахме даже Армия, Авиация и Флот! Никога дори "окупаторите" от СССР не си позволиха да направят свои бази тук! Сега сме на тоя хал заради всички тия, които искат да са милионери, а другите да са им аргати! Да - ама "Но пасаран"!

Абе уйчо, я кажи в държава, която е била под комунистически режим 45 години без пазарна икономика и частен бизнес къде са парите бе, уйче - в държавата. Как се става за 1 година милионер в държава, в която пазара няма пари бе, уйче? Ами като държавата ти даде парите. Изобщо някога замислял ли си се и изобщо можеш ли да мислиш подяволите?

До кога ще се точат дела? Тези наемни убийци отдавна трябва да се намират в затвора и никога бял свят да не видят. Какво става с поръчителите?

- Боко Тиквата, ДС, СИК, комуняга и т.н. Агент Буда - Цвинокио, 7-мо на ДС, комунага, многодомник, криминалнопроявено лице - Кварталният Велчев - милицонер, РПУ, комуняга - Цецка Цачева -стругарка, комунистка ие партиина секретарка - Чехльо Офшорков - комунист, син на комунист от Окр на БКП, платен комсомолски секретар. По-нататък искате ли още....

Интересно - орехов ,серГЕЙ и доганя явно са били в опозиция а?

Нека пък аз да изброя демократите и борците за демокрация: Сергей Дмитриевич Станишев - Син на Димитър Яков Станишев, който е бил Секретар на ЦК на БКП, един от раздавачите на "куфарчетата с пари", обвиняем за присфояване на 21 милиона лева. Ахмед Демир Доган - Агент на ДС още от 20 годишна възраст, идеолог на "Турското национално-освободително движение в България". Организацията, която е отговорна за атентата на гара Буново - взривен е вагон за майки с деца по линията Бургас-София. Няма смисъл да изброявам повече, щото от тия две партии всички са такива - изроди.

На Сумиста Левия Солташак се изказал

Малоумните ДС ГЕРБ-адгжии не искат да си спомнят - Цветанов и Боко Тиквата избраха Ася, те я избраха, те

Който е предложил Ася Петрова заслужава адмирации. Това е смела и достойна жена, а Вие тук сте жалки муцуни, които ще се спукат от завист. Ако всички са като Ася Петрова, то съдебната ни система ще е истинска.

Ако смелостта се състои в това да те чука високопоставен гербераст без презерватив,то е много смела и явно не гнуслива.

Това едно от малкото хубави неща дето са направили. Въпросната Ася си е свършила чудесно работата в едно от най-тежките дела. А ти си малоумник щом се оставяш да те води доказан престъпник като сумиста.

Варненския съд да издържи на напъна като Шуменския. Ася Петрова да се награди с оредн Стара планина!

Научих и аз нещо ново-кремвирш"Цветанов" отговарял на стандарта"Стара планина".

Кой дава думата на сериен убиец???????? Кой дава думата на тоя боклук,кой му дава право да говори??????????

журналистите...

Престъпните комунисти и ДПС и Килърите от затвора ще изкарат - това е тяхната група за убийства. Помнете ми думата!

Не знам кой я е предложил, но язаслужава награда щом Сумиста реве сега!

Моля сметнете колко ще излезе да нарека съдебните проститутки с истинските им имена, та да събирам пари!