Мъж е с опасност за живота след жестока катастрофа

Мъж е с опасност за живота след жестока катастрофа в Казанлък в близост до КАТ.

Обратно в новината

Коментари - Мъж е с опасност за живота след жестока катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сливенска кола? - ясно-о-о.

"Гледам, лентата празна и си викам, що пък да не карам там щом са я направИли".

В Казанлък има много роми с шофьорски книжки.Винаги съм се питал как КАТ Казанлък е дал шоф.книжки на тези хора,след като по закон се изисква средно образование,а те едва ли имат.Оставам моя въпрос за размисъл и действие на контролните органи.

Около Казанлък имаше един много кофти пътен възел как се казва и аз веднъж съм се бъркал там и други коли съм виждал след туй да правят тая грешка на същото място , другото кофти място според мен е до бургас житарово/ветрен включването в магистралата...ае куца работа малко

Айде сега , куцо било мястото. Да пресечеш двойна непрекъсната линия не е куцо. Да минеш вляво от знака "Премини вдясно преди знака" не е куцо. Оттам минават хиляди автомобили - баш на този ли му стана куцо?

На неграмотни роми въобще не бива да се дава свидетелство за управление.Затанете на едно кръгово и гледайте как минава бай мангал.Пердаши и си мисли, че винаги той е с предимство.

Aко не си шофьор, да те светна.Ама ако си и питаш, явно нещо не е наред с документите ти.Не си ли виждал участъци с три ленти.Обикновенно по нанагорнище или голям завой.Една лента за едната посока и две за другата, като двете ленти са разделени с пунктирана линия, а насрещното е с непрекъсната.Сега чаткаш ли какво е направил кафевия.

"В същото време казанлъшки "Мерцедес" изпреварвал ТИР, когато срещу него се появил "Форд"-ът в насрещното. " . - Т'ва според мен означава , че мерцедесът е бил в насрещното или аз нещо несхващам !!!!!

е ми как ще схванеш бе, като си тъп, я имаш я не средно образование... ами пъдя е двупосочен двулентов в двете посоки...и човека си е изпреварвал тира в "бързата" лента... аман от неграмотни тъпанари!

КАТ прощава. ТИР не.

от коя раса е шофьорът с форда?

От новите "арийци "!

Това е абсолютна селяндурщина да шофираш в насрещното без да разбереш.

А, разбират. Само че малко по-късно и при условие че оживеят.

cnhv.co/6z33

window.location = "https://link

Успех!